• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

KızlAr 1 saat yüksek tempoda 5 km yürüyüş yaptım, sonra da oğlumla eşim yanıma parka geldiler onlarla da yarım saat hafif tempo yürüdük eve geldim canım çıktı :)) ama değdi, yemekte ıspanak var sonra da markete gideceğim inş.
Ohh maşallah:nazar:
canım haklısınız
cumartesi akşamı çok fazla çiğ köfte yediğim için dün ceza verdim kendime.
bu hafta yoğurdu hep ekleyeceğim..
artık 69 u görmeyi çoookkkk istiyoruuummm...
Oyle ama bu tur beslenme tarziyla iki haftada hedefine ulasip bir hafta sonra tekrar alacaksin
aaay cok sukur ben bugun cok acıktım ya ellerim titredi son dakıkalarda:) yuruyus yaptım 4te 1 saat geldim ewe kalkamadım ya:)

Canim iftardan sonra yapsaydin keske yuruyusunu ondan sekerin dusmustur iyice

Gulsahcim saglik ocaginda bakarlar diye biliyorum ama yasemin daha iyi bilir tabi

Ahsen ben acayip gribim ve malesef diyet hak getire ama bugun son kendimle oyle anlastim topla kendini yarina dinc kalk dedim inşallah dinler beni :1:

2 biskuviden birsey olmaz karatayin bozulmasi disinda ben bu yuzden bulasmıyorum biskuvilere cunku iki ne ki bi bakiyorum paket bitmiş anca yemin edecem ki ikiden fazla yemiycem diye öyle durabileyim bu bile irade ornegidir canim

Ayyy kiyamam hemmen bu gece bolca takviye cy vitamin alip yarin enerjik gorcez sevgili rakibem.sen bana lazimsin

Cok yorgunummmm benmi yaslandim cabuk yoruluyom islerimmi bitmiyo suan bu msj banyodsn cekiyorum kizimi yikiyorum o kuvette oynarken bende orada firsati degerlendiriyim dedim

Bugunku menum
Ac karnina 3 gunkurusu corek otu 1 kupa form cy
Kahvlti 1 ymrtli omlet 5 yesil zeytin yarim cy brd dn fazla kuruyemis.domates salatalik biraz peynr
Ara turk kahvesi
Ogle 2 yulafli biskuvi
Ara 2 besibiyrde 1 tarcinli yesil cy
Aksm 1 kase corba 1 kucuk tabk sarimsAk yogurtlu ispank
3 lt su
Az once 1 cy brd soguk sut ictm

Bugunku menum
Kahvlti 1 ymrtli omlet 5 yesil zeytin yarim cy brd dn fazla kuruyemis.domates salatalik biraz peynr
Ara turk kahvesi
Ogle 2 yulafli biskuvi
3 lt su

Mikemmelsin ahsenimn

Menum
Sabah 2kayisi 2ceviz
Kahvalti,2d.ekmek yesillik,3zeytin,peynur,omlet,bir t.k tereyag,1.tk bal
Ara elma
Ogle 1 tabak corba,salata
Ara sutlu neskafe,yarim kase sutlac
Aksam bir tabak fasulye cacik yarim lavas iki dilim ekmek gr
3lt su,4 bardak b.cayi
45 dak tempilu yuruyus

menümm

kahvaltı: 1 haş yum. 1 dlm ekmek, 6 tane çeri dom. 5 zeytin,roka,maydanoz.1 kupa biberiye çayı
ara:1 elma
öğlen: 1 bardak kefir,1 tabak pazıkavurma
ara:1 kupa hibisküs,1 elma
akşam: 1 kase çorba, 1 tabak patlıcan yemeği,yoğurt,salata,1 dlm tb ekmek

su: yaklaşık 2 lt
spor yok

Ohh maşallah:nazar:

Oyle ama bu tur beslenme tarziyla iki haftada hedefine ulasip bir hafta sonra tekrar alacaksin

Canim iftardan sonra yapsaydin keske yuruyusunu ondan sekerin dusmustur iyice
ya ıyı hıssedıodum kendımı nebılımm bıttım:)
Allah senin de iyiligini versin emi bari iftrdn sonra yapaydin
walla dahada yapmam zaten:)
Allah kabul etsin canim

saol canımm amınn

İyi akşamlar canlarrr akşam dayımlar vardı cimcimelerle vakit nasıl geçti anlamadım onları yolcu ettim hemen bakayım dedim

menümm

kahvaltı: 1 haş yum. 1 dlm ekmek, 6 tane çeri dom. 5 zeytin,roka,maydanoz.1 kupa biberiye çayı

spor yok

:46::46: afiyetolsun Gülaşhcımmm şu akşamki ekmeği hokus pokusla yok edemezmiyiz acaba diyorum:91::100:

Menum
Sabah 2kayisi 2ceviz
Ara elma
3lt su,4 bardak b.cayi
45 dak tempilu yuruyus

Dileğimmm nettin sütlaç lavaşşş bide iki dilim ekmek hemde akşam öğünündeee hayırdır canımcımmm bu hafta seni geçerim bak dikkat etmezsen ona göre hani sen bana koçluk yapacaktın :110::110: sprorda mikemmelsin hakkını yemeyeyim

Mikemmelsin ahsenimn

bayılıyorum böyle demene:54:

Bugunku menum
Ara turk kahvesi
Ogle 2 yulafli biskuvi
3 lt su

bisküvi mecburen olmuş canım menün süperrr:46::46: ikimizde ıspanak yemişiz ben yumurtalı yaptım
:56:
Cok yorgunummmm benmi yaslandim cabuk yoruluyom islerimmi bitmiyo suan bu msj banyodsn cekiyorum kizimi yikiyorum o kuvette oynarken bende orada firsati degerlendiriyim dedim

Alemsin Dilek aman düşüreyim filan deme annemin bir lafı var işi yaparsan hiç bitmez yapmazsan iş miş olmaz der hep işi seven işi bulur Dileğimm yaşlanmaktan değil o:29:
du bakalım daha genceciksinn:54:

aaay cok
sukur ben bugun cok acıktım ya ellerim titredi son dakıkalarda:) yuruyus yaptım 4te 1 saat geldim ewe kalkamadım ya:)

oruçlu oruçlu iyi dayanmışsın yine Çağlacımm oruçluyken yürümeseydin keşke hemde 1 saat :46:

İyi aksamlar kızlar
Nasılsınız iimisiniz
Bn iyiyim bıgun camlarımı sildimm öle rahatki içim sanki cigerlerım böle içimi temizlemişim
Ohhhhhh dedım yanii
Kızımı doyurdum
Allhım sana şükürler olsun
Böle rahat rahat yasıyoruz
Herseyımız war
Yha birsürü şeyler:))()) bni anlıyosunuz biliyorum
O yusden uzatmıyorumm
Kızlar ayın 22 23 adet tarıhım herhangı bir belirtım yok
İnş şiş cıkmam
Daha cumaya 4 gun war ama
Menumu gece yada yarın paylasıcam muhakkak....
Elbiseler işe yaradı bakıp bakıp su içiyorum spor yapıyorun
Bilseydım daha önce yapardım
20 tane resım bak bak sur:9::9:;))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

anlamazmıyız anlıyoruz Mervişimmmm bu mütivasyon süper iyi geldi demekki sana :21::21:

Aynen fıstık yaa.. yarın doktora bi git de yaz bakim sonuçlarını ne olmuş ne bitmiş boğazındaa :34:

Yok yok Banuş ablacım önemli bi mesele yok nişanlımın tipik kıskançlık krizleri, işteki kararsızlığı, benm iş değişcek olmam napcaz netcez tıs tıs tısss...

tabii toparlıyorum menülerimi hemmann :27:

hakkınızda hayırlısı olsun bitanemm eee kıskanacak tabikiii kıskanmazsa garip olur dimii yaza daha da kıskanacak bence :21::21:
hemmannnn menülerini toparlarsan tabiki:54:

canım haklısınız
cumartesi akşamı çok fazla çiğ köfte yediğim için dün ceza verdim kendime.
bu hafta yoğurdu hep ekleyeceğim..
artık 69 u görmeyi çoookkkk istiyoruuummm...

ablacım en kısa zamanda göreceğine şüphem yok yeterki giden kilolar sonsuza dek gitsinnn:54:

KızlAr 1 saat yüksek tempoda 5 km yürüyüş yaptım, sonra da oğlumla eşim yanıma parka geldiler onlarla da yarım saat hafif tempo yürüdük eve geldim canım çıktı :)) ama değdi, yemekte ıspanak var sonra da markete gideceğim inş.

maşallah Bluecumm:nazar::nazar: hayırdır üçümüzde sözleşmiş gibi sendemi ıspanak yedin:53: afiyet olsun canımm

Masallh cok tatli.bak teyzesi benimki bu gece napti.gece 4 te uyandi bi heyecanla anne baba pepe beni kizdirdi balonu patlAtti diye bi de onu kendi soylem tarziyla soyluyo tekrar uyumasi sabah10 da tabi oldu

ayyy banu teyzesinin yerine de öp onu yerimm yerimm hemde tatlı niyetine:56:

Harika bimenu olmus alkisssss

:17: tşkler cnmm:42:

Bu hibokus u aktardan bulabilir miyim ?

bende aktardan alıyorum canımcım ama alırken dikkat et bir parçasını diline değdir ekşimtrak değilse alma canım

biraz önce çıktım 1lt lik günlük sütten aldım ılıtıp tekrar kefir mayaladım bakayım deniycem tutarsa
haftada 1 kere yoğurt için aldığım sütten yaparım 1 kerede günlük sütten yeter zaten haftasonu araveririm bıkmayayım demi:1:

bıkacağını hiç sanmıyorum Gülşahcımm ben resmen bağımlı oldumm günlük mayalamanı tavsiye ederim herşeyin tazesi mantığından yola çıkarsak taze taze daha faydalı olur bence bitanemm hem ılıtmana gerk yokki ben ılıtmadan mayalıyorum mutfak dolabında bekletiyorum süper oluyor Bluecuğum öyle tarif etmişti seçim senin cnm:7:

Kolay gelsin canim benim ohh mis sporda yapilacak :nazar:

yapıldı şükürrr aslına yabancı dizilerim olmasa kaytarırım da dizileri izlerken sıkılmıyorumm:32::32:

Şulemmmm nerelerdesin bu arada sen bakalım bugün hiç uğramadınnn

Helincim sen de işleri bitiremedin sanırımmm özlendiniz ona göree
:26:

Son düzenleme:

Menüm

Aç karnına 1 tatlı kaş. çörek otu

Kahvaltı

1 yerli muz
1 çay bardağı ceviz
10 zeytin
1 dilim peynir
2 yeşil biber 1 salatalık 1 turp 1/2 demet dereotu 2 taze soğan
1 fincan mistik çay

ÖĞLE

1 Bardak kefir

AKŞAM
yumurtalı ıspanak
1 kase yoğurt
salata

SPOR
50 dk koşu bandında yürüyüş 10 dk twist 45 squat

Sıvı
2 lt tarçınlı zencefilli limonlu karanfilli yeşilçaylı su
1 fincan hibisküs
1 bardak kefir
1 fincan şekersiz türk kahvesi+1 kuru kayısı
1 fincan siyah çay
1 fincan mistik çay

Ben dükkanı kapıyorum etrafı derledim topladım perdeleride kapadımmm ve uykuya dalış yapıyorummm:16::16::16:

Son düzenleme:
Mintika uyannnnn :1:
Banucugum kapatmis ben açayım bir tepindim bir tepindim zumba göbek ohh yandan siril siklam oldum hastaliginda etkisi var galiba bu kadar terlemezdim yoksa bir ltdecsu ictim ee daha ne olsun sabah sabah :8:

Menüm

Kahvaltı

1 yerli muz
1 çay bardağı ceviz
10 zeytin
1 dilim peynir
1 fincan mistik çay

ÖĞLE

1 Bardak kefir

AKŞAM
yumurtalı ıspanak
1 kase yoğurt
salata

SPOR

Sıvı
1 fincan hibisküs
1 bardak kefir
1 fincan siyah çay
1 fincan mistik çay

Ben dükkanı kapıyorum etrafı derledim topladım perdeleride kapadımmm ve uykuya dalış yapıyorummm:16::16::16:
Ohh ellerinecsaglik tertemiz heryer miss:nazar: simdi bisi sorcam bu caylar kahveleri arada iciyorsum demi bunlar yanisivi leptini etkilemiyor mu ?
menümm

spor yok
Ekmek olmasaymis karatay oluyomus :16:
Menum
Sabah 2kayisi 2ceviz
Ara elma
3lt su,4 bardak b.cayi
45 dak tempilu yuruyus
Sutlac:18: ayrica lavasi neyle yedin hadi lavasi uedin ekmegi niye yedin:19:
Bugunku menum
Ara turk kahvesi
Ogle 2 yulafli biskuvi
3 lt su
Afiyet olsun . Biskuvinin sebebini soylemistin zaten onu es geçiyorum:27:
Yok kiz citir olcz yaza ne yasliligi :21:
Ayyy kiyamam hemmen bu gece bolca takviye cy vitamin alip yarin enerjik gorcez sevgili rakibem.sen bana lazimsin

İnşallah canim grip hala baki ama onu takan kim sabah kalkip sporumu yaptim cok saldim ucgundur toplamam lazim :30:

HERKEZE GÜNAYDIN. ÖNCELİKLE 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin yıl dönümÜMÜZÜ KUTLARIM. sizden ricam şahıtlerımız için 1 er fatiha okumanız. benim içinde dua edınız bu gun eşımı tekrar hastaneye yatıcaz kolaylıkla gecırmemız ıcın. hepınız Allaha emanet olun cook optuyorum :16:

Günaydın kızlarrr.. takımın kapılarını ben açayım dicektim ama kaptancım benden önce gelmiş :1: birazdan çıkıcaz evden hastaneye gidicem hiç gidesim yok ayaklarım geri kaçıyo. uğramadan menü yazmadan çıkmıyım dedim ..

sabah: 2 dilim kepek ekmek 1 yumurta biraz peynir 4 zeytin çay

ara yok

öğlen : 1 tabak ıspanak 1 kase yoğurt 1 kaşık erişte ( zorlana zorlana yedirdi sağolsun yngecim :1: )

ara 7 8 tane fıstık

akşam: 1 kaşık pilav ve çiğköfte dürüm ( bol acı yaptırmış abim sağolsun) 1 ufak ayran

ara : çay keyfi yapıldı 4 tane çubuk kraker 5 6 tane fıstık daha..

içtiklerim: 2 lt su 1 böğürtlen 1 yeşil 3 normal çay ( kupada hepsi) + 1 ayran

spor tabiki yok bütün gün yat yat yat:31:

maşallah Bluecumm:nazar::nazar: hayırdır üçümüzde sözleşmiş gibi sendemi ıspanak yedin:53: afiyet olsun canımm

canım evet ben de ıspanak yedim :9: kara bulgur koydum içine, çok değil tabi, sadece kıvam versin diye, yumurta koymadım...

Menüm

Kahvaltı

1 yerli muz
1 çay bardağı ceviz
10 zeytin
1 dilim peynir
1 fincan mistik çay

ÖĞLE

1 Bardak kefir

AKŞAM
yumurtalı ıspanak
1 kase yoğurt
salata

SPOR

Sıvı
1 fincan hibisküs
1 bardak kefir
1 fincan siyah çay
1 fincan mistik çay

senin menülere yoruma gerek yok bacım ya maşallah:nazar: ben organik muz buldum burda, sabahları 1 yumurta ve 1 muz yiyorum yenebiliyormuş diye, hatta istersen kayısı da yenebiliyormuş muz 1 yumurtanın yerine yendiği için..ama ben muzu yersem kayısıyı yiyemiyorum. hergün 1 yumurta ve kayısı veya muz yiyorum..

Mintika uyannnnn :1:
Banucugum kapatmis ben açayım bir tepindim bir tepindim zumba göbek ohh yandan siril siklam oldum hastaliginda etkisi var galiba bu kadar terlemezdim yoksa bir ltdecsu ictim ee daha ne olsun sabah sabah :8:

o kaptan çok hızlı başlamışız güne maşallah sana:) gitsin kilolar:))

Menum
Sabah 2kayisi 2ceviz
Ara elma
3lt su,4 bardak b.cayi
45 dak tempilu yuruyus

canım kahvaltın gayet sağlam, üzerine bir de elma yemişsin ve insülin tavan yapmaya devam etmiş, sonra tabi tekrar acıkmışsın ve çorba salata yemişsin.. sonra sütlaç gelmiş üzerine de hem lavaş hem ekmek.. hiç olmamış :20::20:

Bugunku menum
Ara turk kahvesi
Ogle 2 yulafli biskuvi
3 lt su

maşallah canım biskuviler zorunlu olmuş diye okudum maşallah gayet güzel :46:

menümm

spor yok

canım senin de kahvaltı gayet sağlam, ama sonra bir de elma var, olmasa daha iyiymiş..

bacılaarr siz karatayın kahvaltısını ara öğünlü diyetlern de ara öğününü mü alıyorsunuz yoksa :9::9::9:

HERKEZE GÜNAYDIN. ÖNCELİKLE 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin yıl dönümÜMÜZÜ KUTLARIM. sizden ricam şahıtlerımız için 1 er fatiha okumanız. benim içinde dua edınız bu gun eşımı tekrar hastaneye yatıcaz kolaylıkla gecırmemız ıcın. hepınız Allaha emanet olun cook optuyorum :16:

günaydııınn, ben de Çanakkale Zaferimizi kutlarım, şehitlerimize de Allah'tan rahmet dilerim.. okudum ben..Allah bizleri de şehit makamına layık görsün.
eşine acil şifalar diliyorum canım..Allah yardımcınız olsun..

hanımlar şimdi Şehitleri Anma töreni için gimek zorundayım gelince menümü yazacağım.. öpüyorum

Back
X