- 27 Mart 2012
- 958
- 79
- 123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ellerine emeğine sağlık bitanemmm harika olmuşşşşş el emeği gibi hakikatenn yok renkleree bayıldım
![]()
Kızlar sabah Meleğin programında yediğimiz her 1 gr için 1 ml su içmemiz önerildi sadece günlük su içişimize ilave hergün 2 bardak fazla su içersek yılda toplam 5 kilo yağ kaybediyormuşuz
ayrıca bir dilim börek yediniz mesela hemen 300 ml su içmeliymişiz
bir öneriside şuydu gün boyunca çay içerken içtiğiniz her bardak çaydan sonra 1 bardak su için su içmeden 2. bardağı doldurmayın bu sayede hem çay içimini azaltmış hemde su miktarını çoğaltmış olursunuz dedi paylaşmak istedim
Diplomat hanim o ne canim hem diplomat ol hem blogda yaz hem karatay yap hemde kanavice yastik yap hepsi cok olmus az marifetlerini kisalim senin mesela bana verebilirsin bi kismini beceriksizligimi bilmeyen yok![]()
Cok güzel bu tür seyler cok iyi kafa dağıtıyor
Çay kahve içtiğimiz suyu tüketiyormuş. Turk kahvesinin yanındaki bir bardak suyun anlamida buymuş aslında yüzyıl önce ibni sina keşfetmiş bazı seyleri. Bir kahve ile eksilen bir suyu tamamliyoruz
Cok güzel bu tür seyler cok iyi kafa dağıtıyor
Çay kahve içtiğimiz suyu tüketiyormuş. Turk kahvesinin yanındaki bir bardak suyun anlamida buymuş aslında yüzyıl önce ibni sina keşfetmiş bazı seyleri. Bir kahve ile eksilen bir suyu tamamliyoruz
Cumartesi aksam 10 tane çığ köfte yedim ama pazar cok az yiyerek cok sporla bugun yine aynı kiloda uyandım cok şükür
Pazar ne yedim
Bir yumurta bir biber Omlet
Ara yok öğle yok geç uyanıp geç yedim Olmert'i
Aksam -1kasik et sote 5 yaprak marul
Yürüyüş mekik 3 Ltd su
oğlumu parka götürdüğümüzde tanıştığımız yabancı bir bayan vardı, kızıyla bizim oğlan oyun arkadaşı oldular..
2-3 hafta önce görüşmüştük, dün karşılaştık, zayıflamışsın dedi, çok sevindim:) demekki dışardan bile anlaşılıyor, eşim de dedi sen hakkaten zayıfladın diye:)
az kaldı inşallah ama zaten aynı şekilde beslenmeye devam edeceğim için bişey farketmeyecek sonrasında da...
dünki menüm:
sabah: 1 rafadan yumurta+ bir çay bardağı çerez+ domates salatalık+ 1 muz+ 2 kuru kayısı + 5-6 zeytin+ peynir
6 saat sonra: yarım kase yoğurt + kocaman bir salata
5 saat sonra: 1 kase tarhana çorba + 1 tabak zeytinyağlı fasulye + birkaç kaşık yoğurt + salata
sıvı: 1 şekersiz türk kahvesi + 1 yeşil çay+ 1 siyah çay
spor: yarım saat gezinti ( hala çok yorgundum kızlar, dün akşam da baya erken yattım ve bugün iyiyim çokşükür)
Ne diyim vAlla idolumsun.ben 50 lere dusmeyi hiiiic dusunmedim kendimi biliyom 60 olayim tamam.dua yerine gecsin ins
Ne diyim vAlla idolumsun.ben 50 lere dusmeyi hiiiic dusunmedim kendimi biliyom 60 olayim tamam.dua yerine gecsin ins
yoksa ben 2 haftada valla koyverip giderim kendimi, yarın hastaneden sonra en iyisi ben evime postalıyayım kendimi daha haftanın başındayım yediklerimi toparlarım yoksa burda kalırsam peeeeeeeeeeeeevvv olcam koca bi dünya düğüne çıkamam bile![]()
kıvrımlarım varmışşş meydana çıktılar şükürpopişşş en son eriyor nedense benim arkadaşım yıllardır popişinden şikayetçiydi basenlerinden de hiç veremezdi eşini kaybettikten sonra inan çok zayıfladı poiş kalça kalmadı allah kimseye üzüntü ile zayıflamayı nasip etmesin
Hakikaten bluecuğumuzun maşallahı var on parmağında on marifet
benim şirineme beceriksiz diyemezsin![]()
Gunaydin guzeller kosubandinda 45 dak yuruyusumu yaptim superimmmm
Dunku menumu yazayim hemen
Sabah bir kayisi iki ceviz
Kahvalti 3zeytin,beyazpeynir,yesillik iki dilim ekmek bir dilimi firalanmis kasarpeynir ilen,1t.k teryag,1c.k bal
Ara elma,neskafe
Ogle bir tabak tarhana corbasi,yogurt,
Ara bir avuc fistik iki ceviz
Aksam bir tabak tavuk corbasi,kirmizi lahana
Ara esimin zoruyla neskafr lokum keyif yapacagi tuttu beyimin:)
3lt su,4 bardak bitki cayi
Kizlr hadi goreyim su brdklarini benim 2. Lt bitti.
Rakibem nasil gidiyo
Su bikacgun benim sporum olmayabilr.hafta sonu marketten cikarken dustm ayak bilegimi incttm.
Ayy o sirine gercekten beceriksiz evde erkek cocugu olmayinca bu gorevi bana yüklemele abla ve kiz kardes pek bi marifetli ortanca getir goturcu cop dikulecek fatura yatirilacak alisveris yapılacakbeta oldugu icin penafur yerdim heray babam evden ciktihi anda pedadur viz gelir hali sahaya kosardim mac yapmak icin bisiklet tepesinde buyudum hicbirsey engel olamadi buna regl oldugumda bile mac yaptim formama cikmisti bi keresinde
Bana asik oldugunu soyleyen karsi binafaki cocugu dovdum elimden zor aldilar
Taki ben birine asik olana dekboyle buyudum halda degistigim soylenemez
allahtan marifetli bir kocam var
Su bikacgun benim sporum olmayabilr.hafta sonu marketten cikarken dustm ayak bilegimi incttm.
Gitmiyor canim sanzumani bozuk kulustur gibi öksürük duruyorumbi iyilesiyim inşallah başlıyorum tekrarda 1, 5 kg vermek hayal oldu sabit xiksam anca yani
![]()