Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Cumartesi aksam 10 tane çığ köfte yedim ama pazar cok az yiyerek cok sporla bugun yine aynı kiloda uyandım cok şükür

Pazar ne yedim
Bir yumurta bir biber Omlet
Ara yok öğle yok geç uyanıp geç yedim Olmert'i
Aksam -1kasik et sote 5 yaprak marul

Yürüyüş mekik 3 Ltd su

ellerine emeğine sağlık bitanemmm harika olmuşşşşş el emeği gibi hakikatenn yok renkleree bayıldım

çok sağol canım :) çok seviyorum çarpı işini, öyle dinlendiriyor ki herkese tavsiye ederim..

canım sağol çok güzel bilgiler, çay vücuttan su attırıyormuş dediğin gibi su içersek hem daha az çay ister canımız hem de su kaybını engelleriz böylece

Diplomat hanim o ne canim hem diplomat ol hem blogda yaz hem karatay yap hemde kanavice yastik yap hepsi cok olmus az marifetlerini kisalim senin mesela bana verebilirsin bi kismini beceriksizligimi bilmeyen yok

canım sağol:) inan benim de pek becerim yoktur o yüzden bu işi seçtim, çok kolay, var olan çarpıları gerekli renkte yapıyorsun model oluşuyor kendiliğinden:) hazır setler satılıyor iğnesi ipliği etamini içinde.. tavsiye ederim canım hemde ortaya çok güzel bir eser çıkıyor:)

ablacım hoşgeldinn nasılsınnnn bizim geleneklerimiz göreneklerimiz ne güzel aslında herşeyin bir manası var

kesinlikle öyle,
iki konuda da aynısını yazmışız

ablacımm çok az yemiyormusunn normal yeme düzenine geçince tekrar geri almandan korkuyorum akşamları yoğurt veya salata mutlaka eklemelisin menüne ablacım ayrıca yoğurdun göbek yağlarını eritici etkisi var menülerimizden eksik etmeyelim derim

Ne diyim vAlla idolumsun.ben 50 lere dusmeyi hiiiic dusunmedim kendimi biliyom 60 olayim tamam.dua yerine gecsin ins

Ne diyim vAlla idolumsun.ben 50 lere dusmeyi hiiiic dusunmedim kendimi biliyom 60 olayim tamam.dua yerine gecsin ins

canım karataya devam edersen sabır ve sebatla bozmadan sürdürürsen ideal kilona inersin, yavaş yavaş bile olsa.. o yüzden hiç öyle deme, hedefini yüksek tut:)

Hayiiiiiiiir kocadunya falan olmicz tabiki.nisan in 25 inde bizde de dugun var.1 ay faln kaldi.hedefim o dugune 63. Veya 64 ile gitmk ins

Tşk ederim kızceleerr
KıCemin resmi profilde))
Annesi yesin onu)
Kızlar bi yeşilçay içtim )
Ogh içim temizlendi sanki:))
Ayyy:))) şükür rabbime inş böle dewam ederse nisan sonuna 59 asagısına bi düşsm

Ayy o sirine gercekten beceriksiz evde erkek cocugu olmayinca bu gorevi bana yüklemele abla ve kiz kardes pek bi marifetli ortanca getir goturcu cop dikulecek fatura yatirilacak alisveris yapılacak beta oldugu icin penafur yerdim heray babam evden ciktihi anda pedadur viz gelir hali sahaya kosardim mac yapmak icin bisiklet tepesinde buyudum hicbirsey engel olamadi buna regl oldugumda bile mac yaptim formama cikmisti bi keresinde
Bana asik oldugunu soyleyen karsi binafaki cocugu dovdum elimden zor aldilar
Taki ben birine asik olana dek boyle buyudum halda degistigim soylenemez allahtan marifetli bir kocam var

Ates ablacim cok az yiyorsun bu boyle olmaz bak iki haftada cok az yrdin gidende cok azdi yani olay az degil saglikli yemekte metani bozacaksin direnmeye geciyor oda koruyor bu ates zaten ac birakiyor beni bende yavas calisiyimda idare ediyim diyor

Cnm fistk ins kavrulmAmistr.bide sayiyla yesen sanki 1 avuc fazla olmus

Su bikacgun benim sporum olmayabilr.hafta sonu marketten cikarken dustm ayak bilegimi incttm.

Senin tatlı dilin güleryüzün yeter bitanemmm

Su bikacgun benim sporum olmayabilr.hafta sonu marketten cikarken dustm ayak bilegimi incttm.

geçmiş olsun Ahsenim iyice iyileşene dek dikkat et artık

Gitmiyor canim sanzumani bozuk kulustur gibi öksürük duruyorum bi iyilesiyim inşallah başlıyorum tekrarda 1, 5 kg vermek hayal oldu sabit xiksam anca yani

sen bi iyileşş takalım kemerleri mezdeke yapalım elbette gidecekkk iddiayı kaybetmek yok

ben müsade isteyeyim sporu duş yemek akaşam görüşürüz kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…