- 8 Haziran 2010
- 6.067
- 2.654
- 248
hepimiz iyiki varız bitanemmkefiri sonuç olarak aç karnına yemiş oluyorsun canım öğlenki doğruu akşam yine yemeğinle birlikte yediğin için yanlış olduğunu sanmıyorum benim bahsettiğim öğünden sonra tok karnına içilmemeli yemeklerin yanında cacık olarak bile tüketiliyor yoğurtla yapılan herşey kefirlede oluyor geçen çorbasını yaptımm kimse anlamadı yoğurt çorbası diye yediler
pişirme yöntemleri çok önemli bizler genelde yağı koyar soğanı kavururduk eskiden işte bu çok yanlış çünkü yağı trans yağa çeviriyoruz kolesterolün nedeni de tükettiğimiz bu tnasyağlar ne yazıkki bu yüzden klasikleşmiş bu hatamızı düzeltmeliyiz
karatayda kolesterol seviyesi kaç olmalı bilmiyorum cnm fakat dr un dediği bence doğruıdru sadece Canan Hocanın kolsetreolünün yüksek olduğunu okumuştum
canım hastaydın hiç vicdan azabı çekmemelisin sonuçta hastaydın iyileşşştikten sonra telafi edersin bitanemmofff ne güzel oyanrdım lisede ünv de sonra bel kıvrımı yok olduu kıvırsan bile belli olmuyorr beraber mezdeke yapazağız o zamann
ya banu maşallah sana şaka maka 6 kilon kalmış fazlalık

bence sen benden daha önce ulaşırsın hedefine:)