• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

hepimiz iyiki varız bitanemm :16::16: kefiri sonuç olarak aç karnına yemiş oluyorsun canım öğlenki doğruu akşam yine yemeğinle birlikte yediğin için yanlış olduğunu sanmıyorum benim bahsettiğim öğünden sonra tok karnına içilmemeli yemeklerin yanında cacık olarak bile tüketiliyor yoğurtla yapılan herşey kefirlede oluyor geçen çorbasını yaptımm kimse anlamadı yoğurt çorbası diye yediler:21:

pişirme yöntemleri çok önemli bizler genelde yağı koyar soğanı kavururduk eskiden işte bu çok yanlış çünkü yağı trans yağa çeviriyoruz kolesterolün nedeni de tükettiğimiz bu tnasyağlar ne yazıkki bu yüzden klasikleşmiş bu hatamızı düzeltmeliyiz

karatayda kolesterol seviyesi kaç olmalı bilmiyorum cnm fakat dr un dediği bence doğruıdru sadece Canan Hocanın kolsetreolünün yüksek olduğunu okumuştum

canım hastaydın hiç vicdan azabı çekmemelisin sonuçta hastaydın iyileşşştikten sonra telafi edersin bitanemm:54: offf ne güzel oyanrdım lisede ünv de sonra bel kıvrımı yok olduu kıvırsan bile belli olmuyorr beraber mezdeke yapazağız o zamann:21::21:

ya banu maşallah sana şaka maka 6 kilon kalmış fazlalık :52: 17 kilo gitmiş ya :52: ya hakkaten senin gibi sabırla azimle yolundan hiç şaşmadan devam eden kimseyi görmedim inan.. maşallah sana, Allah nazardan saklasın..
bence sen benden daha önce ulaşırsın hedefine:)

Tskederm canm haklısn
Bzm adam tutdrdu iki keyf yapcaz
Sussun dıyee yedımm...;))
Erkk dırdırı kadın dırdırından beter valla:9:

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

taylan kümeli mısırı patlamış olarak öneriyor lif içerdiği için, ama karatayda yasak.. kahvaltın az olursa güzel bir ara öğün olabilir,

erkekler kadınları eleştirdiği biçok şeyde aslında kendileri daha beterler, mesela dedikoduda... şu ortamda bir dedikodu var görmeniz lazım :9:

Dunki menüm
Sabah
Bol maydanoz limonlu
Haslanmıs 1.5 yumurta
Zeytin
Yarım has patates
Domates ve salatalık 1 er tane
Hiç ekmk yemedim yumurtayı 1.5 yapınca doydum zaten
Ara
Patlamıs mısır yagsız
Bir avuc
Ögle
Tarhana corbası içtim
Yarım kase yogurt
Ara
Biberiye
Aksam
Fırında tavuk
Ayran
Su:1.5
Spor: 50 mekik cwktım aksam

Hoşgeldin Mervişimmm:48: :46::46: afiyetolsun cnmmm

pek güzel görünüyor ya kırmızı kırmızı:) ben de alsam da içsem nasıl yapılıyor demleyerek mi içiliyor?
bir de biberiye çayı da zayıflamaya yardımcı oluyor mu?

işte örnek bir menü maşallah :nazar:
tşkler cnmm:17:
ben çok sevdim Bluecum mayhoş bir tadı var ben prselen fincanım var bitki demlemek için süzgeçli üzerine sıcak su döküp 1-2 dk bekletiyorum sonra süzgecini çıkarıyorumm tavsiye ederim biberiyenin de yağ yakıcı etkisi var tatlım bir ara içiyordum ama şimdi hangisini içeceğimi şaşırdım inan
dönüşümlü içsem iyi olacak:21:

Herkese selamm olsunn;))
Nasılsınız kızlar
Yahu herkes hasta olmuss....
Demekki bizden cıktı sizlere geldi
Herkesi alnından öperekten geçmişş olsun bacııılarım diyorum
Saka bi yana Allah acil şifalar versin
Cok zor...
Erik eşlerin hasta olması diye topik acsam bütün kadınlar yorum yapar iki günde 1000 lere cıkar
Allahım bnmkide öle
Walla em son dedim kalıbından utan bee diye :))))
Yazıık yazıık dedim okoca bedeni bısuna tasıyodun baksan bi bıgazın agrıdı çürüdün çöktünn ahhh canım diye dalga geçtim;)))))

Allahım yha sabır dicen !!!!!

Gözdecim sana da ayrıyeten geçmiş olsun cnm

Bluemcum takıpteyim canm
Zayıfladıgın demekki artık iyiyiden iyiye belli oluyor cok sewindim
Darısı basımıza

Ahh ahhhh
Telefona yükledigim resimlere baktıkca bi fena oluyorum
Neden bende bunları giymeyeyim diyorum ki kızlar yaza kardwşim nişanlanabılır %85 ihtimall
Vee bn ozamana kadar kendimi toparlalmak iatiyorum canlarım bnm inşşşş

sağlıklı güzel menülerine döndün Mervişim nişana kadar verirsin kardeşinin hakkında hayırlısı olsun
:54:
canım yaza kadar inşallah hepimiz hedefimize ulaşmış oluruz, yeter ki irademize sahip çıkıp sabırla sebatla devam edelim, birbirimize destek olalım :29:
benim asıl sınırım 55.. sonrasında müthiş zayıf görünüyorum:) ama daha 2 kilo var 55e ulaşmam için.. bu da en az 2 hafta demek..

burda olmamızın amacı birbirimize destek olmak değilmiii ama bizi bırakıp gitmek yok hemen ağam baştan anlaşalım:16:

Son düzenleme:
taylan kümeli mısırı patlamış olarak öneriyor lif içerdiği için, ama karatayda yasak.. kahvaltın az olursa güzel bir ara öğün olabilir,

erkekler kadınları eleştirdiği biçok şeyde aslında kendileri daha beterler, mesela dedikoduda... şu ortamda bir dedikodu var görmeniz lazım :9:

Aynen ölee
Ayy dun dedım allhım keske bu pazar calışsaydın :))
:))))) warya yanyana olsak taklit yaparsım iyi bi gülerdik yani...
Bu benim kocam ..........:)))

Kızlar bnm tontişim nasıl ama uyyyyyy anası yesinn onu:;)))
Isırayım sunu poposundannn :()

:nazar::nazar: maşallah de Mervişim ben hemen dedim bak nazarın değiyor sonraa prensesimize

ya banu maşallah sana şaka maka 6 kilon kalmış fazlalık :52: 17 kilo gitmiş ya :52: ya hakkaten senin gibi sabırla azimle yolundan hiç şaşmadan devam eden kimseyi görmedim inan.. maşallah sana, Allah nazardan saklasın..
bence sen benden daha önce ulaşırsın hedefine:)

evet gitti çok şükür bluecumm ama sanırım duraklama devresine gireceğimm :31: vermem yavaşlayacak gibi görünüyor nisan 1 de hedefime ulaşırım demiştim ama nasip artık

Tşk ederim canm bakalım inş weririm
Resmen kılolarım direnc gösteriyo bi alıyom bi veriyom ama yaza inş güsel güsel elbiselee giymek istiyorım $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1395056763.057906.webp$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1395056785.858448.webpbunlar gibi war birsürü attım tele bakıyom yemek yerken iştahım kesiliyo
ben çok sevdim Bluecum mayhoş bir tadı var ben prselen fincanım var bitki demlemek için süzgeçli üzerine sıcak su döküp 1-2 dk bekletiyorum sonra süzgecini çıkarıyorumm tavsiye ederim biberiyenin de yağ yakıcı etkisi var tatlım bir ara içiyordum ama şimdi hangisini içeceğimi şaşırdım inan

sağlıklı güzel menülerine döndün Mervişim nişana kadar verirsin kardeşinin hakkında hayırlısı olsun

burda olmamızın amacı birbirimize destek olmak değilmiii ama bizi bırakıp gitmek yok hemen ağam baştan anlaşalım:16:

o zaman bundan sonra ben de içeyim biberiye, evde bir sürü var:)
benim de canım bazen çok fena hurma çekiyor, memleketindeyim ama yiyemiyorum:) koruma döneminde yiyebiliriz değil mi? inşallah o günleri de görürüm:) karatayda böyle ağır ağır gidince insan hiç bitmeyecek heralde diyor bu kilo vermeler :9:
hiç gidermiyim canım, bence sen benden daha önce ulaşırsın ben mehter ekibi gibi kilo veriyorum iki ileri bir geri :9:

:nazar::nazar: maşallah de Mervişim ben hemen dedim bak nazarın değiyor sonraa prensesimize

evet gitti çok şükür bluecumm ama sanırım duraklama devresine gireceğimm :31: vermem yavaşlayacak gibi görünüyor nisan 1 de hedefime ulaşırım demiştim ama nasip artık

nisan 1de ulaşmasan da mayıs 1 de ulaşırsın ne olacak banucum :) peki insanların tepkisi nasıl? bize "önce-sonra" diye karşılaştırma fotosu eklersin dimi sonra?

Kızlar geçen hafta içi bi elbisemi giydim bende durum bakalım yukleywbilirsen
Bide fotolar göÜküyomu teden atıyom yha$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1395056998.622536.webp$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1395057040.939475.webp
Yüzüm cökmüş.... ;)))
Kansızlık cıktı bide :)) herbiseyim tamam ış gibi:)))

o zaman bundan sonra ben de içeyim biberiye, evde bir sürü var:)
benim de canım bazen çok fena hurma çekiyor, memleketindeyim ama yiyemiyorum:) koruma döneminde yiyebiliriz değil mi? inşallah o günleri de görürüm:) karatayda böyle ağır ağır gidince insan hiç bitmeyecek heralde diyor bu kilo vermeler :9:
hiç gidermiyim canım, bence sen benden daha önce ulaşırsın ben mehter ekibi gibi kilo veriyorum iki ileri bir geri :9:

nisan 1de ulaşmasan da mayıs 1 de ulaşırsın ne olacak banucum :) peki insanların tepkisi nasıl? bize "önce-sonra" diye karşılaştırma fotosu eklersin dimi sonra?

iç bence de cnm biberiye hakikaten etkili koruma döneminde elbette yiyebilirsin tam merkesndeyken faydala bencede
göreceğiz tabikii canımcımmm evet ağır gidiyor gitmesine ama hiç artı çıkmıyoruz genelde bu yüzden çok seviyorum bu tarz sağlıklı beslenmeyi

yüzümü saklayarak eklerim tabikiii tepkiler müthişşş zaten beni gören hemen başlıyor karatay:9:

Mervişim süper çıkmışsın bitanemm özellikle alıntı yapmadımki silmek istersen diye fotoları üye olmayanlarda görebiliyor cnmm uyarayım dedim silmek istersen diye yada yüzünü saklayarak yolla ama hiç çökme filan yok fıstık gibisinnnn:nazar:

Mervişim kansızlığa kırmızı pancar birebir ve dalak ciğer tüketmeye çalış tatlım ben pancarla yükselttim değerlerimi

ilahi Merviş resimleri benim alıntının içine eklemişsinnn bende diyorumki ben ne zaman resim ekledim:44::1: çok güzel elbiseler tatlımmmm dikkat edersen en kısa sürede giyeceksin inş

Tam ben diyecektim banu demis zaten mwrvisim sil kiz y uzunu hatta msj duzelt zaman gecmeden biz gorduk fistik gibisin

Banucum nolur saklada yolla merak ettim acayip onvesini ve simdini alalim lutfen :38:

Tam ben diyecektim banu demis zaten mwrvisim sil kiz y uzunu hatta msj duzelt zaman gecmeden biz gorduk fistik gibisin

Banucum nolur saklada yolla merak ettim acayip onvesini ve simdini alalim lutfen :38:

Ayferim önceki resimlerimin hepsini yokedesim geliyor inan resmen basamak basamak merdiven katmanları vardı:30:

Kızlar sabah Meleğin programında yediğimiz her 1 gr için 1 ml su içmemiz önerildi sadece günlük su içişimize ilave hergün 2 bardak fazla su içersek yılda toplam 5 kilo yağ kaybediyormuşuz:53:

ayrıca bir dilim börek yediniz mesela hemen 300 ml su içmeliymişiz :7:

bir öneriside şuydu gün boyunca çay içerken içtiğiniz her bardak çaydan sonra 1 bardak su için su içmeden 2. bardağı doldurmayın bu sayede hem çay içimini azaltmış hemde su miktarını çoğaltmış olursunuz dedi paylaşmak istedim

Son düzenleme:

Ayferim önceki resimlerimin hepsini yokedesim geliyor inan resmen basamak basamak merdiven katmanları vardı:30:

Bosver banucum 17 kg gitmis basamak mi kalir gobek atacagiz beraber ohh ohh kivrimlarinda vardir eminim benden on yedi kilo gitse Shakira gibi olurum (popisim erimiyoda ondan boyda kisa :1: )

Mervisim kizcenin fotosunu goremedim ya bi yerde gecmisi yitir.isim dondum baktim yine bulamadim elbise resiml e rini bile gordum kizce yok :14:

Diplomat hanim o ne canim hem diplomat ol hem blogda yaz hem karatay yap hemde kanavice yastik yap hepsi cok olmus az marifetlerini kisalim senin mesela bana verebilirsin bi kismini beceriksizligimi bilmeyen yok :38:

maşallah merviş çok tatlısın:)

kızlar ben de size yaptığım çarpı işi yastıkları göstercem ne zamandır, fotoları yükledim bakın güzel mi?

Eki Görüntüle 1026525

Cok güzel bu tür seyler cok iyi kafa dağıtıyor

Kızlar sabah Meleğin programında yediğimiz her 1 gr için 1 ml su içmemiz önerildi sadece günlük su içişimize ilave hergün 2 bardak fazla su içersek yılda toplam 5 kilo yağ kaybediyormuşuz:53:

ayrıca bir dilim börek yediniz mesela hemen 300 ml su içmeliymişiz :7:

bir öneriside şuydu gün boyunca çay içerken içtiğiniz her bardak çaydan sonra 1 bardak su için su içmeden 2. bardağı doldurmayın bu sayede hem çay içimini azaltmış hemde su miktarını çoğaltmış olursunuz dedi paylaşmak istedim

Çay kahve içtiğimiz suyu tüketiyormuş. Turk kahvesinin yanındaki bir bardak suyun anlamida buymuş aslında yüzyıl önce ibni sina keşfetmiş bazı seyleri. Bir kahve ile eksilen bir suyu tamamliyoruz

Bosver banucum 17 kg gitmis basamak mi kalir gobek atacagiz beraber ohh ohh kivrimlarinda vardir eminim benden on yedi kilo gitse Shakira gibi olurum (popisim erimiyoda ondan boyda kisa :1: )

Mervisim kizcenin fotosunu goremedim ya bi yerde gecmisi yitir.isim dondum baktim yine bulamadim elbise resiml e rini bile gordum kizce yok :14:

Diplomat hanim o ne canim hem diplomat ol hem blogda yaz hem karatay yap hemde kanavice yastik yap hepsi cok olmus az marifetlerini kisalim senin mesela bana verebilirsin bi kismini beceriksizligimi bilmeyen yok :38:

kıvrımlarım varmışşş meydana çıktılar şükür:21::21: popişşş en son eriyor nedense benim arkadaşım yıllardır popişinden şikayetçiydi basenlerinden de hiç veremezdi eşini kaybettikten sonra inan çok zayıfladı poiş kalça kalmadı allah kimseye üzüntü ile zayıflamayı nasip etmesin

Hakikaten bluecuğumuzun maşallahı var on parmağında on marifet:nazar:

benim şirineme beceriksiz diyemezsin:47::20:

Back
X