Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bitabak brokolide yemistim haslanmis unutmusum

Valla nankorluk degil gorsen halimizi anlarsin Allah razi olsun dun yemegi yapti salatadina kadar yapmis evi sildi supurdu camasirlari asti ben zarxor bi utu yaptim bide sabah ki kahvaltiyi hazirladim miaafirler icin hakkini odeyemem o ayrida
Bogazima kadar görüyo hic hazetmem bende zaten burnum tikali bide oyle darlaniyorum wc gitmek icin ayaga kalkinca bi kiziyor yat demedim mi ben sana diye sanki cocuk azarliyor iddeaya giren kendi simdide yemedin bunye dustu diye kiziyor ortasi yok yani benim kocanin

cok gecmıs olsun yaa meyve falan bol tuket bence sımdı..
karatay galıba gayet guzeeel
menu guzel canımm bıtterı bende cok acıkırsam agzımda bı parca erıtıorum ıse yarıoo
cok gecmıs olsun ya bu sene cok fena ya bız aılece 2ser defa olduk:) dun oğlum yıne atesendı
merhaba gözde çağla bende 25 yasındayım suanda 70im maleseef boyum 162
Gunaydin guzeller kosubandinda 45 dak yuruyusumu yaptim superimmmm
oooh maaasallah walla:)
afıyet olsun cannımmm

Gozde kiz dogru diyosun sakira kemeriymis internetten baska ceyizcilerde satiyormus galiba :26:

Caglacim sizede gecmis olsun cocuklarin hastaligi daha zor

Kizlar su gobek atilirken bele baglanan pullu singirdakli seyin adi ne :26: evde gobek atarken gaza gelmek icin ondan alcam ama adini bilmiyorum

şakira kemeri kaptnımm

bi ara bizim kızlarda göbek dansı kursuna gitmişti.

dün cocuklar cok yordu beni yorgun olunca insan dikkatsizde oluyor.banyoyu toparlayım derken şakkkk.bi baktım yerler tuz buz ne düştü diye bi baktımbaskülüm.ayy ağlayacaktım nerdeyse yeni aldım sayılır.almak sorun değilde şimdi yenisine adapte ol.arada fark varmı yok mu.hemen netten sipariş verdim.eşimde tutturdu ne gerek var senin odanda yok mu.

bende ilk başladğımda 74 kiloydum bu boyumla gidiyo hepsi yeterki azmetmek lazım. bu sıralar ben pek yapamıyorum ama yapçam artık sinirlerim bozlyo

tamam canım zamanla bi düzen oturturum ayy sabırsızlanıyorum öğlen olsada içsem
Yazdiklarim uctu yine olma olma hatta listeden cik sen karsina ayrildi yazalim git burdan mart anneleri topigine

canımmm daha çokk yolumuz var maleseff daha tedavinin ortalarındayız ama güzel dileklerin için sağol

bende ilk başladğımda 74 kiloydum bu boyumla gidiyo hepsi yeterki azmetmek lazım. bu sıralar ben pek yapamıyorum ama yapçam artık sinirlerim bozlyo

ya bnde agustosta gırdım buraya 76 kıloydum 66ya kadar ındım ama aldım hemen ayrılınca haftada

ya bnde agustosta gırdım buraya 76 kıloydum 66ya kadar ındım ama aldım hemen ayrılınca haftada

inan bende mezun oldum 57yle sonra 54e kadar indim. ramazan ayıydı. bayram geldi ben kıtlıktan çıkmış gibi tatlıları bi yedim oldum 58. o gün bu gündür 57-60 gezip duruyorum da yetti artık cidden. verebiliyoken umursamamak kötü bişey

ya aynen oyle oldu bendede burdan ayrılınca kıtlıktan cıkmıs gıbı yedım ya halbukı wer ıste yaza kadar ol 55

Coooook gecmis olsun arkadasim rabbim saglk ne buyuk nimet dimi

hedefımı ben 55e cektım kendımce ozaman 15

çağla canım hoşgeldin karşılaşamadık daha önce de dedim am görmedin sanırım,
nasılsın iyi ki geri döndün

Canim emginin karsiligi nekadr guzel.menunde super

Ben aliyorum herhafta bizim sinifta bi abla yapiyomus ondan alixam ama.internete arastirdim buzlukta saklamak pek dogru degil diyor mayayi acaba aktardan almam dahami dogru olur

canım ölür diye diyorlardır belki, ama annem de ben de gerekince buzlukta sakladık bişey olmadı.. çünkü 1 haftadan fazla dışarda muhafaza edemezsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…