evt cnm ekmekler konusunda haklısın ama tabiki kilo vermemi sağlayan sadece bitki çayları değil
spor ve cısslardan uzak durmak şunu söylemeliyimki aylardır bir dilim kek bile yemedim
sağol canım evet çok sevdim eşimde beğendi
ya peki sen pastörize sütlemi yapıyorsun ben hergün diğer sütü nerden bulucam
kaynatıp dolaba koysam dayanırmı:44:
Tatli yorgunluk napalim arkadasim.amman rabbim sana hayirli zamnda bi cocuk verzin de.su an cok rahatsin
dünki menüm
kahvaltı (10:30) : eşim kaz yumurtası getirmiş illa yiyceksin doğal dedi ama kocamanomlet yaptım çoğunu ben yedim,2 dlm tam.b ekmek,4 zeytin,peynir,1kupa çay
akşam (16:00) : 1 tabak pazıkavurma, 1kase çorba, 1 parça haş tavuk
ara(19:00) : 2 kupa tarçınlı çay,2 kare bitter
su:1,5 lt
spor: yok
Günaydın kizlar
Gozdecim gecmis olsun bi ben varim saniyordum disarda gunes varken hasta olan birde sen varmidssin
Kizlar menulerinizde kacamak yok sanirim gulsah ekmegi mi cok yemiş birde kaz yumurtası gordum sanki
Ben hafta sonu perte ciktim işyerindekiler dalga gdciyor fosillesmissin iki gunfe diye :2:
Kocamdan kurtulmak icin ise geldim yeminle ctesi pazar mahvetti beni terle ye terle ye kac portakalin suyunu ictim bilmiyorum c vitaminin fazlasi idrarla atiliyor bosuna yukleme yapma diyorum birseyode bilme diye cikisiyor hemen onun ilgisi beni daha cok yordu ikimizde hastaydik ama o daha saglamdi bende suan bogaz agrisi oksuruk burun tikanikligi vucut kirginligi devam allahtan midem iyi yediklerim hep bana kaldiama toparlamaliyim acilen
canım çok geçmiş olsun hastayken yediklerin sayılmaz, toparla sonra devam edersin inşallah..
kaptanım beni bu hafta izinli saysan sorun olur muşu boğazım için kontrollerim falan var bu hafta MR çekilicem tekrardan ve ben ilaçlı olan herşeyden korkyorum yaa tekrar ilaçla çekiceklermiş, ve yengem sağolsun bırakmıyo beni
Günaydın kizlar
Gozdecim gecmis olsun bi ben varim saniyordum disarda gunes varken hasta olan birde sen varmidssin
Kizlar menulerinizde kacamak yok sanirim gulsah ekmegi mi cok yemiş birde kaz yumurtası gordum sanki
Ben hafta sonu perte ciktim işyerindekiler dalga gdciyor fosillesmissin iki gunfe diye :2:
Kocamdan kurtulmak icin ise geldim yeminle ctesi pazar mahvetti beni terle ye terle ye kac portakalin suyunu ictim bilmiyorum c vitaminin fazlasi idrarla atiliyor bosuna yukleme yapma diyorum birseyode bilme diye cikisiyor hemen onun ilgisi beni daha cok yordu ikimizde hastaydik ama o daha saglamdi bende suan bogaz agrisi oksuruk burun tikanikligi vucut kirginligi devam allahtan midem iyi yediklerim hep bana kaldiama toparlamaliyim acilen
Saglik sorunun oldugjn icin izinli sayarim ok ama bir degil iki hafta izin suresi ona gore en az iki hafta ve kilo alip gelirsen bozusuruz o killolari verene kadar listeye almak ufaklik kabul mu
günaydın bacılarım ağanız geldi sabah koğuşun kapılarını açtı hadi bakalımhaftamız mübarek olsun:)
canım bnim çok sağol, beğenmene çok sevindim, ben yeni yazı ekleyince haber veririm size:) yorumlarınızı da beklerim her zaman
afiyet olsun canım tadını beğenmene çok sevindim bazıları sevmeyebiliyor çünkü.. kefiri çok uzun süre bekletmeni tavsiye etmem canım yani sürekli 4-5 gün ara verirsen yaşamayabilir..
bak yine cıslar başladı
canım aslında bir beslenme alışkanlığı edinmemiz gerek, bu şekilde kilo versen bile sonrasında hepsi geri gelir hem de kısa süre sonra..
yani hadi öğlen neyse ama artık akşamları kurabiye yemememiz gerektiğini biliyor olmamız gerek..
maşallah bacıma, karatay sağsalim devam :) çok güzel
Günaydın kızlarr. ben çok hastayımmidemi üşütmüşüm grip oldum ve öncedende olan hastalığım nüksetti boğazımda kocaman bi şişlik var, önceden parça almışlardı patolojiye gönderilmişti ve yine aynısı oldu cuma gününden beri yatıyorum serum falan yedim daha bugün toparlanabildim izinliyim işe bile gidemiyorum, evde tek duramadım abimlerdeyim yengemde toprlanayım diye ne varsa bişeyler tıkıyo ağzıma yok desemde sağlığından önemli mi diyo çok kötüyüm
Kızlar kaafam yerinde değil geçmişi okudum alıntı yapmadığımı sona gelince anladımaklımda kalanları söyleyeyim bari,
Mervecimm hoşgeldin canım, Çağla da sanırım geri dönüyomuş o da hoşgeldii bireysel olarak tanışmamıştık sanırım ben Gözde 20 yaşındayım 160 boyum türlü türlü huyum varhasta hasta espri kapasitemde düştü oof :2:
Hiloşumm 1 kup dondurmayı yakmışsındır bence evet atışamadık valla, bu haftada sollarsın sen kesin beni yengem beni rahat bırakmıyo eve gitmek istiyorum yaa
Allahtan ki laptopu aldım yanıma buralardayım hastada olsam, ayrıca yarın kaçarsam spor salonuna üyelik almaya gidicem dama dedi artık yoksa burda kaldığım sürede yediklerimi 3 hafta uğraşsam veremem düğün yaklaştı beni toto hala büyükk
ama 2 haftada uzun kaptanım yaozaman izinli yazma beni kilo almam ben almamalıyım sadece mesaj sayısından muaf tutsan yeterli
tadı aynı normal yumurta gibi farkı yok sadece kocamankarataya geçiş farkettim sankiama sondaki çikolatalar ve sabahki ekmekler dahil değil tabi..
tadı nasıldı ben yiyemem ya farklı tatlara hiç açık değilim ben :26:
geçmiş olsun canım bi kaç kere yazdım ama görmedin sanırım boğazın için bal,zencefil karışımı yut çok iyi geliyor.Günaydın kizlar
Sagol canim kermedi atlatmisdin biraz kacamakli gecmis ama bahceyi bile temizlemissiniz yakmissindir sen onu
Ama aslnda beslenme aliskanligi olsun diye bikac gun oyle yapiyorm ki abartmadan canm cekeni azcik yiyorm ki diyet bitince hobaaa diye saldirmayimm heheheh
yoksa ben 2 haftada valla koyverip giderim kendimi, yarın hastaneden sonra en iyisi ben evime postalıyayım kendimi daha haftanın başındayım yediklerimi toparlarım yoksa burda kalırsam peeeeeeeeeeeeevvv olcam koca bi dünya düğüne çıkamam bile
sağol hiloşum beniiimmAma aslnda beslenme aliskanligi olsun diye bikac gun oyle yapiyorm ki abartmadan canm cekeni azcik yiyorm ki diyet bitince hobaaa diye saldirmayimm heheheh
Gozdeeeecimmm noldu kiz sanaaa nazar degdi enerjineee izin mizin yok gel arada siradaa :)) saka bi yana gecmis ilsn canm benm ya haberdar et ne oldu ne bittiii merak ettmmm :/ bisver haftaya verirsn once saglikj
canım ben markette satılan günlük pastorizelerle yapıyorum, türkiyedeyken de öyle yapıyordum.. günlük açık süt bulma imkanım yoktu hala yok:)
sağol kaptanımm geçmiş olsun sanada kafam öyle ki vallahi senin yazdığını ağam yazdı diye okuyorum iyice kafam Allak Bullak ve yarın ilaçlı MR ın o serum iğnesi gözümde büyüyoda büyüyo tırsıyorum iyiceyengem dalga geçiyo senin yaşındakiler kocaya varıyo sen küçücük şeyden korkuyosun diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?