Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

dünki menüm

kahvaltı (10:30) : eşim kaz yumurtası getirmiş illa yiyceksin doğal dedi ama kocaman omlet yaptım çoğunu ben yedim,2 dlm tam.b ekmek,4 zeytin,peynir,1kupa çay

akşam (16:00) : 1 tabak pazıkavurma, 1kase çorba, 1 parça haş tavuk

ara(19:00) : 2 kupa tarçınlı çay,2 kare bitter

su:1,5 lt
spor: yok

canım ben markette satılan günlük pastorizelerle yapıyorum, türkiyedeyken de öyle yapıyordum.. günlük açık süt bulma imkanım yoktu hala yok:)

Tatli yorgunluk napalim arkadasim.amman rabbim sana hayirli zamnda bi cocuk verzin de.su an cok rahatsin

Günaydın kizlar

Gozdecim gecmis olsun bi ben varim saniyordum disarda gunes varken hasta olan birde sen varmidssin

Kizlar menulerinizde kacamak yok sanirim gulsah ekmegi mi cok yemiş birde kaz yumurtası gordum sanki

Ben hafta sonu perte ciktim işyerindekiler dalga gdciyor fosillesmissin iki gunfe diye :2:

Kocamdan kurtulmak icin ise geldim yeminle ctesi pazar mahvetti beni terle ye terle ye kac portakalin suyunu ictim bilmiyorum c vitaminin fazlasi idrarla atiliyor bosuna yukleme yapma diyorum birseyode bilme diye cikisiyor hemen onun ilgisi beni daha cok yordu ikimizde hastaydik ama o daha saglamdi bende suan bogaz agrisi oksuruk burun tikanikligi vucut kirginligi devam allahtan midem iyi yediklerim hep bana kaldi ama toparlamaliyim acilen

karataya geçiş farkettim sanki ama sondaki çikolatalar ve sabahki ekmekler dahil değil tabi..
tadı nasıldı ben yiyemem ya farklı tatlara hiç açık değilim ben :26:

canım çok geçmiş olsun hastayken yediklerin sayılmaz, toparla sonra devam edersin inşallah..

Kızlar kaafam yerinde değil geçmişi okudum alıntı yapmadığımı sona gelince anladım aklımda kalanları söyleyeyim bari,

Mervecimm hoşgeldin canım, Çağla da sanırım geri dönüyomuş o da hoşgeldii bireysel olarak tanışmamıştık sanırım ben Gözde 20 yaşındayım 160 boyum türlü türlü huyum var hasta hasta espri kapasitemde düştü oof :2:

Hiloşumm 1 kup dondurmayı yakmışsındır bence evet atışamadık valla, bu haftada sollarsın sen kesin beni yengem beni rahat bırakmıyo eve gitmek istiyorum yaa

Allahtan ki laptopu aldım yanıma buralardayım hastada olsam, ayrıca yarın kaçarsam spor salonuna üyelik almaya gidicem dama dedi artık yoksa burda kaldığım sürede yediklerimi 3 hafta uğraşsam veremem düğün yaklaştı beni toto hala büyükk

kaptanım beni bu hafta izinli saysan sorun olur mu şu boğazım için kontrollerim falan var bu hafta MR çekilicem tekrardan ve ben ilaçlı olan herşeyden korkyorum yaa tekrar ilaçla çekiceklermiş, ve yengem sağolsun bırakmıyo beni

Saglik sorunun oldugjn icin izinli sayarim ok ama bir degil iki hafta izin suresi ona gore en az iki hafta ve kilo alip gelirsen bozusuruz o killolari verene kadar listeye almak ufaklik kabul mu

sağol kaptanımm geçmiş olsun sanada kafam öyle ki vallahi senin yazdığını ağam yazdı diye okuyorum iyice kafam Allak Bullak ve yarın ilaçlı MR ın o serum iğnesi gözümde büyüyoda büyüyo tırsıyorum iyice yengem dalga geçiyo senin yaşındakiler kocaya varıyo sen küçücük şeyden korkuyosun diye

Saglik sorunun oldugjn icin izinli sayarim ok ama bir degil iki hafta izin suresi ona gore en az iki hafta ve kilo alip gelirsen bozusuruz o killolari verene kadar listeye almak ufaklik kabul mu

ama 2 haftada uzun kaptanım ya ozaman izinli yazma beni kilo almam ben almamalıyım sadece mesaj sayısından muaf tutsan yeterli

Ama aslnda beslenme aliskanligi olsun diye bikac gun oyle yapiyorm ki abartmadan canm cekeni azcik yiyorm ki diyet bitince hobaaa diye saldirmayimm heheheh

Gozdeeeecimmm noldu kiz sanaaa nazar degdi enerjineee izin mizin yok gel arada siradaa :)) saka bi yana gecmis ilsn canm benm ya haberdar et ne oldu ne bittiii merak ettmmm :/ bisver haftaya verirsn once saglikj

yoksa ben 2 haftada valla koyverip giderim kendimi, yarın hastaneden sonra en iyisi ben evime postalıyayım kendimi daha haftanın başındayım yediklerimi toparlarım yoksa burda kalırsam peeeeeeeeeeeeevvv olcam koca bi dünya düğüne çıkamam bile

ama 2 haftada uzun kaptanım ya ozaman izinli yazma beni kilo almam ben almamalıyım sadece mesaj sayısından muaf tutsan yeterli

Evet canim boyle bir kural var kilo almamani temenni ediyorum vermen gereke n kilo cok az ama sen oyalaniyorsunnkizarim haa o dugunde totisin senden once mi gitsin istiyorsun tamam msjdan muaf tutarim ama kilo almak yok bu arada igneden korkma canim acimaz kiz ve inşallah kotu birsey cikmaz

karataya geçiş farkettim sanki ama sondaki çikolatalar ve sabahki ekmekler dahil değil tabi..
tadı nasıldı ben yiyemem ya farklı tatlara hiç açık değilim ben :26:
tadı aynı normal yumurta gibi farkı yok sadece kocaman
geçmiş olsun canım bi kaç kere yazdım ama görmedin sanırım boğazın için bal,zencefil karışımı yut çok iyi geliyor.
yok canım ya ekmek okadarda abartı değil sonuçta 1 ekmek yemedim ya cumartesi günü dört dilim ama inanki çok ince ve küçük dilimler ve tambuğday

Sagol canim kermedi atlatmisdin biraz kacamakli gecmis ama bahceyi bile temizlemissiniz yakmissindir sen onu

sağol kaptancım, moral oldu valla, yürüyüşlere inşallah bugün başlıyorum. artık işten erken çıkıyoruz o yüzden daha kolay olacak inşallah..

Ama aslnda beslenme aliskanligi olsun diye bikac gun oyle yapiyorm ki abartmadan canm cekeni azcik yiyorm ki diyet bitince hobaaa diye saldirmayimm heheheh

avukatla gariban bir ağa nasıl yarışsın hemen de yolunu buldu bak kaytarmanın

canım çok geçmiş olsun bence de izne ayrılma bak izne gidenlerden gelmeyenler de oldu, gelip toparlamak da çok zor oluyor..

sağol hiloşum beniiimm kız aslında iyiyim psikolojk olarak yengem çöktürdü o serumdan sonra falan alışkın değilim ben hastalığa ve hasta olunca birinin bana bakmasına, boğazımdaki şeyden korkuyolar yanına getirdi zorla çöktürdü kadın beni
geçen senede boğazımın sol tarafında kocaman bi şişlik çıkmıştı yumurta kadar, ben ihmal ettim sağlık ocağında ilaç yazdırdım falan sonra o şişlik bıldırcın yumurtası kadar olunca ağrısı artık dama dedi doktora gittim, doktor bu ne kocaman dedi gülmüştüm ozaman bu daha en ufak hali diye parça aldılar patolojiye gönderdiler , sonuç çıkana kadar o şişlik sır oldu kayboldu. doktor şaşırmıştı temiz çıktı sonuçları şükür ama ne olduğunu çözememişlerdi. bidaha tekrarlarsa aksatma gel hemen demişti. yarın gidicem yine. gripten başka şuan derdim yok yengem hariç

kaptanım pişmanım izin falan istemem valla akşam uğrarım yine gelirim olmaz kilo alırım ben 2 haftada

Gunaydin guzeller kosubandinda 45 dak yuruyusumu yaptim superimmmm

canım ben markette satılan günlük pastorizelerle yapıyorum, türkiyedeyken de öyle yapıyordum.. günlük açık süt bulma imkanım yoktu hala yok:)

canım işte benim açık süt imkanım var ama haftada 2 gün geliyor ve en az 3 litre alabiliyorum oyüzden öyle düşündüm 5 lt alsam 3ünü yoğurt 2 sinide kefir yaparım dedim ben bi deneyeyim ya olmadı günlük sütle yaparım

sağol canım seninde başını ağrıttım

çok geçmiş olsun canım yengen çok haklı korkma iğneden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…