• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

kızlaaar hepınıze guzel bı hafta dılıorummm
dunku menumu yazayımm dun cok guzeldı ya bayadır sıkılmıstım ewde kıtap fuarı wardı oraya gıttık kendıme gelıstırme kıtapları aldım ders kıtapları aldım ordan yemege gıttık ozlemısım walla gezmeyı

sabah
2 dılım kepek ekmek
peynır domates
3 zeytın
cay
bal

ara
ceyrek sımıt
2- yudum ayran

aksam
5 ızgara kofte
salata
2 bardak ayran

spor olmadı malesef ama kıtap fuarında 2 saat dolasmısız
su:2lt
sekersız turk kahvesı
bıtkı cayıda ıcemedımm

bugunde orucluyum kızlar esım gunduzcuyken tutayım dedım borclarımı gercı bu hafta tutarım dıodum yarın eltıme gıtcekmısız hayırlısı bakalım:)

ya aynen oyle oldu bendede burdan ayrılınca kıtlıktan cıkmıs gıbı yedım ya halbukı wer ıste yaza kadar ol 55
aynen aynen hani yersin ama kararında ye dimi. yokk suyunu çkarttım ben ne güzel inceciktim oof of
Coooook gecmis olsun arkadasim rabbim saglk ne buyuk nimet dimi

vallahi öylee. çok şükür yine bu halimize bile rabbim başka dert vermesin

tamam canım zamanla bi düzen oturturum ayy sabırsızlanıyorum öğlen olsada içsem :9::9:

canımmm daha çokk yolumuz var maleseff daha tedavinin ortalarındayız ama güzel dileklerin için sağol :54:

Bebesim kismet rabbim ol desin yeter ki demiyir mu ki ayettede biz sizi obce topraktan sonra ki bir spermden yarattik cenine can verdik bebek olarak cikarttik o halde neden inanmiyorsun ahirete diye (aklimda kaldiginca soyledim yanlis degildir umarim )
Benim arkadasimin esine sperm sayin az dediler ameliyatla canli sperm bulacak tup bebek yapacaklardi kiz o kadar umutsuzdu ki gunu gecti hala test yapmiyor zorla test yaptirdik hamileydi hemde ikizdi sonrasındaogrenince dalga gectik hatta iyi ki azmis yoksa 6 tiz dogururdun diye. Tipta bile denilen sey belli sonuclarin altinda yazar imksnsiz degildur diye . Rabbime inan teslimiyet cok onemli bak beni biliyorsun herseyi didik didik ettim haa icim rahat mi evet sorun yok ama sorun olmamasi cocugumun olacagi yada olmayacagi anlamina gelmiyor asil olay teslimiyet rabbim bilir

çağla canım hoşgeldin karşılaşamadık daha önce de dedim am görmedin sanırım,
nasılsın iyi ki geri döndün :16:

canım ölür diye diyorlardır belki, ama annem de ben de gerekince buzlukta sakladık bişey olmadı.. çünkü 1 haftadan fazla dışarda muhafaza edemezsin..

hosbuldukk canımm bencede yaa ıyıkı donmusum yazdım sankı ama yıne gorup yazcam deyıp unuttummu naptım bılmem:)) b12 eksıklıgımı war nedır cok unutknım buara 2 caydanlık 2 tencere gıttı:)

dün cocuklar cok yordu beni yorgun olunca insan dikkatsizde oluyor.banyoyu toparlayım derken şakkkk.bi baktım yerler tuz buz ne düştü diye bi baktımbaskülüm.ayy ağlayacaktım nerdeyse yeni aldım sayılır.almak sorun değilde şimdi yenisine adapte ol.arada fark varmı yok mu.hemen netten sipariş verdim.eşimde tutturdu ne gerek var senin odanda yok mu.:19::19::19:

tüh ya kötü olmuş, fakirin digital baskülü var bende, fena değil doktorcum, ilk aldığımda baya iyiydi ama biz buraya taşınırken kolileri hep onda tarttık :9: o nedenle arada sapıtıyor ben de tam güvenemiyorum ama tefalde iyi sanırım.. 30 tl ye mi ne almıştım ben, çok pahalısına gerek yok bence.. enişte de ses etmesin sanki ne masrafımız var başka :19::19:

inan bende mezun oldum 57yle sonra 54e kadar indim. ramazan ayıydı. bayram geldi ben kıtlıktan çıkmış gibi tatlıları bi yedim oldum 58. o gün bu gündür 57-60 gezip duruyorum da yetti artık cidden. verebiliyoken umursamamak kötü bişey

gözde aynı ben... sanki ben yazdım bu cümleleri :9::9:
ben de ramazandan sonra ve buraya geldikten sonra aynen öyle yaptım, neyse ikimiz de eskisine dönüp fıstık olcaz :21::21:

dunku menumu yazayımm dun cok guzeldı ya bayadır sıkılmıstım ewde kıtap fuarı wardı oraya gıttık kendıme gelıstırme kıtapları aldım ders kıtapları aldım ordan yemege gıttık ozlemısım walla gezmeyı

sabah
2 dılım kepek ekmek
peynır domates
3 zeytın
cay
bal

ara
ceyrek sımıt
2- yudum ayran

aksam
5 ızgara kofte
salata
2 bardak ayran

sekersız turk kahvesı
bıtkı cayıda ıcemedımm

bugunde orucluyum kızlar esım gunduzcuyken tutayım dedım borclarımı gercı bu hafta tutarım dıodum yarın eltıme gıtcekmısız hayırlısı bakalım:)

çağlacım maşallah güzel bir enerji toplamışsın öyle hissettim mutluluğun daim olsun..
menün de gayet güzel simit baya az çünkü:)

hosbuldukk canımm bencede yaa ıyıkı donmusum yazdım sankı ama yıne gorup yazcam deyıp unuttummu naptım bılmem:)) b12 eksıklıgımı war nedır cok unutknım buara 2 caydanlık 2 tencere gıttı:)

eyvah ya kötü olmuş:)
baktırdın mı b12'ye hiç? çok farkediyor aslında hakkaten..

sabah
2 dılım kepek ekmek
peynır domates
3 zeytın
cay
bal

ara
ceyrek sımıt
2- yudum ayran

aksam
5 ızgara kofte
salata
2 bardak ayran

sekersız turk kahvesı
bıtkı cayıda ıcemedımm

Allah kabul etsin canim . Sukur bu sene uzaadan bitirdim bende borclarimi

tüh ya kötü olmuş, fakirin digital baskülü var bende, fena değil doktorcum, ilk aldığımda baya iyiydi ama biz buraya taşınırken kolileri hep onda tarttık :9: o nedenle arada sapıtıyor ben de tam güvenemiyorum ama tefalde iyi sanırım.. 30 tl ye mi ne almıştım ben, çok pahalısına gerek yok bence.. enişte de ses etmesin sanki ne masrafımız var başka :19::19:

gözde aynı ben... sanki ben yazdım bu cümleleri :9::9:
ben de ramazandan sonra ve buraya geldikten sonra aynen öyle yaptım, neyse ikimiz de eskisine dönüp fıstık olcaz :21::21:

çağlacım maşallah güzel bir enerji toplamışsın öyle hissettim mutluluğun daim olsun..
menün de gayet güzel simit baya az çünkü:)

aynen öyle ağam bi ay sonra bu halimden eser kalmıcak. önümde tam 1 ayım var kuzenimin düğünü 19unda. fark atıcam farrrkkk.. ve senin menüleri taklit edicem kafaya koydum :1:

Yasemincim uzulme tartida fark var mi onu guvendigin bir terazide tartilarak tespit et varsa bildirimde tarti drgisikligi olstak belirtecegim fazlasi baslangic kilona eklenir :1: bende Shakira kemerimin siparisini verdim yandan hobaa gobecikler atacagim o gelene kadarda iyilesirim ohh ohh:8:

Caglacim b12 cok onemli biliyorsun unutkanlik disinda halsizlik sivilce gibi yaralara bile neden oluyor git bi olctur kimisine igne kimine ilacla tedavi basliyorlar

aynen öyle ağam bi ay sonra bu halimden eser kalmıcak. önümde tam 1 ayım var kuzenimin düğünü 19unda. fark atıcam farrrkkk.. ve senin menüleri taklit edicem kafaya koydum :1:

hadi canım inşallah:) valla karatayı öneririm hem geri almak diye bi korku da yok hem hastalıklara karşı da birebir.. bir hayat tarzı yani..
hele şimdi sen başlarsan vücudu şaşırtacağın için ilk başta daha çok gider:)

hadi canım inşallah:) valla karatayı öneririm hem geri almak diye bi korku da yok hem hastalıklara karşı da birebir.. bir hayat tarzı yani..
hele şimdi sen başlarsan vücudu şaşırtacağın için ilk başta daha çok gider:)
aslında ben bi ara yarım yamalakta olsa karatay tarzı besleniyodum tariflerine bakıyodum falan. şimdi yine bi dönüş yapıyım bari ama unuttum çoğu şeyi tekrardan bi okumam lazım :1:

ya bnde agustosta gırdım buraya 76 kıloydum 66ya kadar ındım ama aldım hemen ayrılınca haftada
İyi vermisin on kilo maasalah.
inan bende mezun oldum 57yle sonra 54e kadar indim. ramazan ayıydı. bayram geldi ben kıtlıktan çıkmış gibi tatlıları bi yedim oldum 58. o gün bu gündür 57-60 gezip duruyorum da yetti artık cidden. verebiliyoken umursamamak kötü bişey
Senin vermen gereken kilon az diye gevseklik yapiuon bence hadi hizlan birazdan ilk mezunumuz sen ol canim
ya aynen oyle oldu bendede burdan ayrılınca kıtlıktan cıkmıs gıbı yedım ya halbukı wer ıste yaza kadar ol 55
Olsun bacim zararin neresinden donersen kardir

çağla canım hoşgeldin karşılaşamadık daha önce de dedim am görmedin sanırım,
nasılsın iyi ki geri döndün :16:

canım ölür diye diyorlardır belki, ama annem de ben de gerekince buzlukta sakladık bişey olmadı.. çünkü 1 haftadan fazla dışarda muhafaza edemezsin..

Surekli mayalar ve ev halkina da icirebilirsem buzlugada koymaya gerek yok dimu
Bacim kefirin faydalari cokmus arastirdim ama zayiflamakla ilgili bi faydasi varmi

Bebesim kismet rabbim ol desin yeter ki demiyir mu ki ayettede biz sizi obce topraktan sonra ki bir spermden yarattik cenine can verdik bebek olarak cikarttik o halde neden inanmiyorsun ahirete diye (aklimda kaldiginca soyledim yanlis degildir umarim )
Benim arkadasimin esine sperm sayin az dediler ameliyatla canli sperm bulacak tup bebek yapacaklardi kiz o kadar umutsuzdu ki gunu gecti hala test yapmiyor zorla test yaptirdik hamileydi hemde ikizdi sonrasındaogrenince dalga gectik hatta iyi ki azmis yoksa 6 tiz dogururdun diye. Tipta bile denilen sey belli sonuclarin altinda yazar imksnsiz degildur diye . Rabbime inan teslimiyet cok onemli bak beni biliyorsun herseyi didik didik ettim haa icim rahat mi evet sorun yok ama sorun olmamasi cocugumun olacagi yada olmayacagi anlamina gelmiyor asil olay teslimiyet rabbim bilir

evet canım çok şükür bizde teslim olduk kabullendir rabbim ol derse olucak, herşeyden önce hayırlısı tabiki

Tünaydınn bebişlerrrrr güzel bir hafta olsun hepimiz için inşallah:16::16::16: nasılız bakalımmmm hemen bi geçmişe dalayımmm:54:

İyi vermisin on kilo maasalah.

Senin vermen gereken kilon az diye gevseklik yapiuon bence hadi hizlan birazdan ilk mezunumuz sen ol canim

Olsun bacim zararin neresinden donersen kardir

Bacim kefirin faydalari cokmus arastirdim ama zayiflamakla ilgili bi faydasi varmi

aynen dilek ablacım az diye umursamıyorum da umursamam gerekli artık incecik olmam lazım o elbise içinde.. daha üniversite yolculuğum başlıycak şişko şişko gezemem :50:

aslında ben bi ara yarım yamalakta olsa karatay tarzı besleniyodum tariflerine bakıyodum falan. şimdi yine bi dönüş yapıyım bari ama unuttum çoğu şeyi tekrardan bi okumam lazım :1:

oku canım zaten aslında çok zor değil, arda kan değerlerini ölçtürmeyi öneriyor sanırım, ben karatayın bahsettiği kadar fazla et yemiyorum sebze de çok yediğim için kolesterolümün çok fırlayacağını sanmam:) en son geçen ay tahlil yaptırdım doktor beğendi sonuçlarımı..

evet canım 1 haftadan fazla kullanmayacağın zaman sütün içerisine bırak ve koy buzluğa..
metabolizmayı çalıştırıyor, prebiyotikler var içinde.. şifa gibi bişey:)

Back
X