Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canim boyle bir kural var kilo almamani temenni ediyorum vermen gereke n kilo cok az ama sen oyalaniyorsunnkizarim haa o dugunde totisin senden once mi gitsin istiyorsuntamam msjdan muaf tutarim ama kilo almak yok bu arada igneden korkma canim acimaz kiz ve inşallah kotu birsey cikmaz
haklısın o yüzden gitmemeye karar verdim yoksa alırım ben kilo kaptanımda listeye almaz kocaman olurum bennsağol kaptancım, moral oldu valla, yürüyüşlere inşallah bugün başlıyorum. artık işten erken çıkıyoruz o yüzden daha kolay olacak inşallah..
avukatla gariban bir ağa nasıl yarışsın hemen de yolunu buldu bak kaytarmanın
canım çok geçmiş olsun bence de izne ayrılma bak izne gidenlerden gelmeyenler de oldu, gelip toparlamak da çok zor oluyor..
Gunaydin guzeller kosubandinda 45 dak yuruyusumu yaptim superimmmm
tadı aynı normal yumurta gibi farkı yok sadece kocaman
geçmiş olsun canım bi kaç kere yazdım ama görmedin sanırım boğazın için bal,zencefil karışımı yut çok iyi geliyor.
yok canım ya ekmek okadarda abartı değil sonuçta 1 ekmek yemedim ya cumartesi günü dört dilim ama inanki çok ince ve küçük dilimler ve tambuğday![]()
canım işte benim açık süt imkanım var ama haftada 2 gün geliyor ve en az 3 litre alabiliyorum oyüzden öyle düşündüm 5 lt alsam 3ünü yoğurt 2 sinide kefir yaparım dedim ben bi deneyeyim ya olmadı günlük sütle yaparım
sağol canım seninde başını ağrıttım![]()
günaydın kızlar.
geçmiş olsun gözdecim
dilege bak hemen spora geçmiş.maşallah dilecim.bence bizim grubun bereketi erkenci olmamızdan kaynaklanıyor.
gülşahcım gebelik şüphen yoksa adaçayı papatya iç.yabanmersini maydanoz ye.
bluecum insan güzel şeyler duydukca ne güzel gaza geliyor helede eşinden.
çok geçmiş olsun canım yengen çok haklı korkma iğneden![]()
haklısın valla kaptanım bende aynı sen gibiyim ozaman yengeme inat canla başla istikrarla diyettteyimSorma canim benim gormedim okudum gecmisi ama gozumden kacti galiba yaptim sabahta oksyryk icin iki tatli kasigi cam bali yedimbugunde izin verdim kendime toparlanmak icin ama yarindan itibaren canla basla diyetteyim
bir hadtalik yuzunden emegim bosa gidemez
![]()
günaydın kızlar.
geçmiş olsun gözdecim
dilege bak hemen spora geçmiş.maşallah dilecim.bence bizim grubun bereketi erkenci olmamızdan kaynaklanıyor.
gülşahcım gebelik şüphen yoksa adaçayı papatya iç.yabanmersini maydanoz ye.
bluecum insan güzel şeyler duydukca ne güzel gaza geliyor helede eşinden.
hala regli olamadım acayip şişimmmm
neyse kızlar ben kahvaltımı yapıp geliyorum
sağol kaptancım, moral oldu valla, yürüyüşlere inşallah bugün başlıyorum. artık işten erken çıkıyoruz o yüzden daha kolay olacak inşallah..
avukatla gariban bir ağa nasıl yarışsın hemen de yolunu buldu bak kaytarmanın
canım çok geçmiş olsun bence de izne ayrılma bak izne gidenlerden gelmeyenler de oldu, gelip toparlamak da çok zor oluyor..
sağol hiloşum beniiimmkız aslında iyiyim psikolojk olarak yengem çöktürdü o serumdan sonra falan alışkın değilim ben hastalığa ve hasta olunca birinin bana bakmasına, boğazımdaki şeyden korkuyolar yanına getirdi zorla
çöktürdü kadın beni
geçen senede boğazımın sol tarafında kocaman bi şişlik çıkmıştı yumurta kadar, ben ihmal ettim sağlık ocağında ilaç yazdırdım falan sonra o şişlik bıldırcın yumurtası kadar olunca ağrısı artık dama dedi doktora gittim, doktor bu ne kocaman dedi gülmüştüm ozaman bu daha en ufak hali diyeparça aldılar patolojiye gönderdiler , sonuç çıkana kadar o şişlik sır oldu kayboldu. doktor şaşırmıştı temiz çıktı sonuçları şükür ama ne olduğunu çözememişlerdi. bidaha tekrarlarsa aksatma gel hemen demişti. yarın gidicem yine. gripten başka şuan derdim yok yengem hariç
kaptanım pişmanım izin falan istemem valla akşam uğrarım yine gelirim olmaz kilo alırım ben 2 haftada![]()
Cocuklar acayip dusmus tv ye bende akrabalarin cocuklarinda fark ediyorumkaptanım mürdüm eriğim.dilen sen yorma kendini eşin nasıl oldu.?
bugün işe gelmek zor oldu.sabah uyanamadım akıllı kızım uyanmıs hemen sessizce tv başına geçmiş.baskı yapmak istemiyorum ama bu tv meselesi cok olmaya başladı.hazırlıksız geldim kahvaltıda yapamadım.gelirken pastaneler vardı ama ne simit ne pohaca yiyesim yok olsada yemem.bakim burda bişeyler varmı.
Bende sana alinti yapipi cvp yazmamisim ya kafa gidikAlinti yaptim hepsi gittibende tarti fobisi basladi arti cikacam diye tartilamiyorum
Tesekkur edirim doktorum ne demisler zahmetsiz rahmet olmaz
Gozdecigim gecmis olsun
Ama valla bahane değil Blueee..nefsimi yavaş yavaş köreltiyorum napayım yahu, ben daha çok gencim bütün hayatın güzel yemeklerinden de uzak kalmayım hahahahaama tabi ki abartmam ağamm..ayrıca da haftaiçi sıfır kaçamağa devam... bu hafta hedef 63,0 hatta 62,9 olsa daha bir güzel moral olurr
ANladm canımcımmkendine çok iyi ba k kızz hemen iyileşşş... olsn baksın yengen tabi ama gereksiz şeyler de yeme tabiii, bizim eskiler var ya hamur yemeden olmaz mantığı falan onlardan da olmasın yanii..ama bol bitki çayı içirsn meyve yedirsn onlar güzel olurr.. bence de ihmal etme tabii..neymiş bir öğren inş kötü bir şey değildir dee..
![]()
Kac kilo kaldi cnm hedefe
Gozdecigim o sislij bendede oluyir acaba yag bezesimi diyirum bendeGünaydın kızlarr. ben çok hastayımmidemi üşütmüşüm grip oldum ve öncedende olan hastalığım nüksetti boğazımda kocaman bi şişlik var, önceden parça almışlardı patolojiye gönderilmişti ve yine aynısı oldu
cuma gününden beri yatıyorum serum falan yedim daha bugün toparlanabildim izinliyim işe bile gidemiyorum, evde tek duramadım abimlerdeyim yengemde toprlanayım diye ne varsa bişeyler tıkıyo ağzıma yok desemde sağlığından önemli mi diyo çok kötüyüm
![]()
Canim emginin karsiligi nekadr guzel.menunde superoğlumu parka götürdüğümüzde tanıştığımız yabancı bir bayan vardı, kızıyla bizim oğlan oyun arkadaşı oldular..
2-3 hafta önce görüşmüştük, dün karşılaştık, zayıflamışsın dedi, çok sevindim:) demekki dışardan bile anlaşılıyor, eşim de dedi sen hakkaten zayıfladın diye:)
az kaldı inşallah ama zaten aynı şekilde beslenmeye devam edeceğim için bişey farketmeyecek sonrasında da...
dünki menüm:
sabah: 1 rafadan yumurta+ bir çay bardağı çerez+ domates salatalık+ 1 muz+ 2 kuru kayısı + 5-6 zeytin+ peynir
6 saat sonra: yarım kase yoğurt + kocaman bir salata
5 saat sonra: 1 kase tarhana çorba + 1 tabak zeytinyağlı fasulye + birkaç kaşık yoğurt + salata
sıvı: 1 şekersiz türk kahvesi + 1 yeşil çay+ 1 siyah çay
spor: yarım saat gezinti ( hala çok yorgundum kızlar, dün akşam da baya erken yattım ve bugün iyiyim çokşükür)
Az yemissin canim gerci karatayciydin sende dimudünki menüm
kahvaltı (10:30) : eşim kaz yumurtası getirmiş illa yiyceksin doğal dedi ama kocamanomlet yaptım çoğunu ben yedim,2 dlm tam.b ekmek,4 zeytin,peynir,1kupa çay
akşam (16:00) : 1 tabak pazıkavurma, 1kase çorba, 1 parça haş tavuk
ara(19:00) : 2 kupa tarçınlı çay,2 kare bitter
su:1,5 lt
spor: yok
Ben aliyorum herhafta bizim sinifta bi abla yapiyomus ondan alixam ama.internete arastirdim buzlukta saklamak pek dogru degil diyor mayayi acaba aktardan almam dahami dogru olurcanım ben markette satılan günlük pastorizelerle yapıyorum, türkiyedeyken de öyle yapıyordum.. günlük açık süt bulma imkanım yoktu hala yok:)
Canim iyumisin bugun biraz.ne nankor karisin elalem hasta olur esleri yuzune baksam sende enistemin ilgisinden bunalmissin:)Günaydın kizlar
Gozdecim gecmis olsun bi ben varim saniyordum disarda gunes varken hasta olan birde sen varmidssin
Kizlar menulerinizde kacamak yok sanirim gulsah ekmegi mi cok yemiş birde kaz yumurtası gordum sanki
Ben hafta sonu perte ciktim işyerindekiler dalga gdciyor fosillesmissin iki gunfe diye :2:
Kocamdan kurtulmak icin ise geldim yeminle ctesi pazar mahvetti beni terle ye terle ye kac portakalin suyunu ictim bilmiyorum c vitaminin fazlasi idrarla atiliyor bosuna yukleme yapma diyorum birseyode bilme diye cikisiyor hemen onun ilgisi beni daha cok yordu ikimizde hastaydik ama o daha saglamdi bende suan bogaz agrisi oksuruk burun tikanikligi vucut kirginligi devam allahtan midem iyi yediklerim hep bana kaldiama toparlamaliyim acilen
Kizlar su gobek atilirken bele baglanan pullu singirdakli seyin adi ne :26: evde gobek atarken gaza gelmek icin ondan alcam ama adini bilmiyorum![]()
aynen canımcımm ya kadın hamur kızartıyo şimdi ama ben yemiycemyeşil çay var Allahtan stok yapçam kendime çayları
![]()
Kizlar su gobek atilirken bele baglanan pullu singirdakli seyin adi ne :26: evde gobek atarken gaza gelmek icin ondan alcam ama adini bilmiyorum![]()