• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

hala regli olamadım acayip şişimmmm

neyse kızlar ben kahvaltımı yapıp geliyorum

Evet canim boyle bir kural var kilo almamani temenni ediyorum vermen gereke n kilo cok az ama sen oyalaniyorsunnkizarim haa o dugunde totisin senden once mi gitsin istiyorsun :20: tamam msjdan muaf tutarim ama kilo almak yok bu arada igneden korkma canim acimaz kiz ve inşallah kotu birsey cikmaz

aynen çok az olduğu için oyandım valla ama kuzenimle görüştük az kaldı flaan deyince dank etti beynimde :4: totim benden gidicekk tamam kararlıyım yarın yuvama döncem zati ben topluyom bohçamı :1: ben hastalıktan korkmuyorum ya şu iğneler fenaa :18:

sağol kaptancım, moral oldu valla, yürüyüşlere inşallah bugün başlıyorum. artık işten erken çıkıyoruz o yüzden daha kolay olacak inşallah..

avukatla gariban bir ağa nasıl yarışsın hemen de yolunu buldu bak kaytarmanın :9::9::9:

canım çok geçmiş olsun bence de izne ayrılma bak izne gidenlerden gelmeyenler de oldu, gelip toparlamak da çok zor oluyor..
haklısın o yüzden gitmemeye karar verdim yoksa alırım ben kilo kaptanımda listeye almaz kocaman olurum benn :50:

Gunaydin guzeller kosubandinda 45 dak yuruyusumu yaptim superimmmm

tadı aynı normal yumurta gibi farkı yok sadece kocaman :9:

geçmiş olsun canım bi kaç kere yazdım ama görmedin sanırım boğazın için bal,zencefil karışımı yut çok iyi geliyor.
yok canım ya ekmek okadarda abartı değil sonuçta 1 ekmek yemedim ya cumartesi günü dört dilim ama inanki çok ince ve küçük dilimler ve tambuğday:43::43:

Sorma canim benim gormedim okudum gecmisi ama gozumden kacti galiba yaptim sabahta oksyryk icin iki tatli kasigi cam bali yedim :30: bugunde izin verdim kendime toparlanmak icin ama yarindan itibaren canla basla diyetteyim :4: bir hadtalik yuzunden emegim bosa gidemez:36:

Dunku menumu yazayim hemen
Sabah bir kayisi iki ceviz
Kahvalti 3zeytin,beyazpeynir,yesillik iki dilim ekmek bir dilimi firalanmis kasarpeynir ilen,1t.k teryag,1c.k bal
Ara elma,neskafe
Ogle bir tabak tarhana corbasi,yogurt,
Ara bir avuc fistik iki ceviz
Aksam bir tabak tavuk corbasi,kirmizi lahana
Ara esimin zoruyla neskafr lokum keyif yapacagi tuttu beyimin:)
3lt su,4 bardak bitki cayi

günaydın kızlar.
geçmiş olsun gözdecim
dilege bak hemen spora geçmiş.maşallah dilecim.bence bizim grubun bereketi erkenci olmamızdan kaynaklanıyor.:9::9::9:
gülşahcım gebelik şüphen yoksa adaçayı papatya iç.yabanmersini maydanoz ye.
bluecum insan güzel şeyler duydukca ne güzel gaza geliyor helede eşinden.

canım işte benim açık süt imkanım var ama haftada 2 gün geliyor ve en az 3 litre alabiliyorum oyüzden öyle düşündüm 5 lt alsam 3ünü yoğurt 2 sinide kefir yaparım dedim ben bi deneyeyim ya olmadı günlük sütle yaparım

sağol canım seninde başını ağrıttım:1:

yok canım ne demek, ben biri kefir içmeye başlayınca çok mutlu oluyorum:) kendim faydalarını gördüğüm için herkes kullansın istiyorum burada tüm komşulara dağıttım bir seferberlik başlattım :9::9::9:
o zaman kaynatsan acaba bekler mi ki süt, bişey olmaz heralde, en kötü 4 lt süt al, 3 ltsini yoğurt yap, 1 ltsini kefir yap, arada süte ihtiyacın olursa pastörize alırsın..
keşke benim de imkanım olsa da ben de alsam. ne güzel..

kaptanım mürdüm eriğim.dilen sen yorma kendini eşin nasıl oldu.?
bugün işe gelmek zor oldu.sabah uyanamadım akıllı kızım uyanmıs hemen sessizce tv başına geçmiş.baskı yapmak istemiyorum ama bu tv meselesi cok olmaya başladı.hazırlıksız geldim kahvaltıda yapamadım.gelirken pastaneler vardı ama ne simit ne pohaca yiyesim yok olsada yemem.bakim burda bişeyler varmı.

günaydın kızlar.
geçmiş olsun gözdecim
dilege bak hemen spora geçmiş.maşallah dilecim.bence bizim grubun bereketi erkenci olmamızdan kaynaklanıyor.:9::9::9:

günaydın doktorum nasılsın,
kesinlikle canım, demek farkediliyor diyor insan ve daha bir şevkle sarılıyor diyete:)

çok geçmiş olsun canım yengen çok haklı korkma iğneden :9::9:

:18: :1::1: sağol gülşahmm

Sorma canim benim gormedim okudum gecmisi ama gozumden kacti galiba yaptim sabahta oksyryk icin iki tatli kasigi cam bali yedim :30: bugunde izin verdim kendime toparlanmak icin ama yarindan itibaren canla basla diyetteyim :4: bir hadtalik yuzunden emegim bosa gidemez:36:
haklısın valla kaptanım bende aynı sen gibiyim ozaman yengeme inat canla başla istikrarla diyettteyim :1:

günaydın kızlar.
geçmiş olsun gözdecim

sağol doktormm

Alinti yaptim hepsi gitti:( bende tarti fobisi basladi arti cikacam diye tartilamiyorum

Tesekkur edirim doktorum ne demisler zahmetsiz rahmet olmaz
Gozdecigim gecmis olsun

sağol kaptancım, moral oldu valla, yürüyüşlere inşallah bugün başlıyorum. artık işten erken çıkıyoruz o yüzden daha kolay olacak inşallah..

avukatla gariban bir ağa nasıl yarışsın hemen de yolunu buldu bak kaytarmanın :9::9::9:

canım çok geçmiş olsun bence de izne ayrılma bak izne gidenlerden gelmeyenler de oldu, gelip toparlamak da çok zor oluyor..

Ama valla bahane değil Blueee..nefsimi yavaş yavaş köreltiyorum napayım yahu, ben daha çok gencim bütün hayatın güzel yemeklerinden de uzak kalmayım hahahaha :1::1::1: ama tabi ki abartmam ağamm..ayrıca da haftaiçi sıfır kaçamağa devam... bu hafta hedef 63,0 hatta 62,9 olsa daha bir güzel moral olurr :21:

sağol hiloşum beniiimm :48: kız aslında iyiyim psikolojk olarak yengem çöktürdü o serumdan sonra falan alışkın değilim ben hastalığa ve hasta olunca birinin bana bakmasına, boğazımdaki şeyden korkuyolar yanına getirdi zorla:1: çöktürdü kadın beni :9:
geçen senede boğazımın sol tarafında kocaman bi şişlik çıkmıştı yumurta kadar, ben ihmal ettim sağlık ocağında ilaç yazdırdım falan sonra o şişlik bıldırcın yumurtası kadar olunca ağrısı artık dama dedi doktora gittim, doktor bu ne kocaman dedi gülmüştüm ozaman bu daha en ufak hali diye :1: parça aldılar patolojiye gönderdiler , sonuç çıkana kadar o şişlik sır oldu kayboldu. doktor şaşırmıştı temiz çıktı sonuçları şükür ama ne olduğunu çözememişlerdi. bidaha tekrarlarsa aksatma gel hemen demişti. yarın gidicem yine. gripten başka şuan derdim yok yengem hariç :1:

kaptanım pişmanım izin falan istemem valla akşam uğrarım yine gelirim olmaz kilo alırım ben 2 haftada :43:

ANladm canımcımm :29: kendine çok iyi ba k kızz hemen iyileşşş... olsn baksın yengen tabi ama gereksiz şeyler de yeme tabiii, bizim eskiler var ya hamur yemeden olmaz mantığı falan onlardan da olmasın yanii..ama bol bitki çayı içirsn meyve yedirsn onlar güzel olurr.. bence de ihmal etme tabii..neymiş bir öğren inş kötü bir şey değildir dee..:31:

kaptanım mürdüm eriğim.dilen sen yorma kendini eşin nasıl oldu.?
bugün işe gelmek zor oldu.sabah uyanamadım akıllı kızım uyanmıs hemen sessizce tv başına geçmiş.baskı yapmak istemiyorum ama bu tv meselesi cok olmaya başladı.hazırlıksız geldim kahvaltıda yapamadım.gelirken pastaneler vardı ama ne simit ne pohaca yiyesim yok olsada yemem.bakim burda bişeyler varmı.
Cocuklar acayip dusmus tv ye bende akrabalarin cocuklarinda fark ediyorum :20: esim iyi yaseminim bi gunde toparladi sagolsun asiri ilgisiyle bogdu beni atesim yokken atesimi cikardi ust uste ortmekten :9: pogaca da yememis :16:
Alinti yaptim hepsi gitti:( bende tarti fobisi basladi arti cikacam diye tartilamiyorum
Bende sana alinti yapipi cvp yazmamisim ya kafa gidik :1: sporun super yazacaktim :16: tarti fobisi bendede var bildigim icin yukselmeyi cikmadim bu sabah cunku dun 65 i gordum yuhh dedim geri girdim battaniyeninnaltona :5:
Tesekkur edirim doktorum ne demisler zahmetsiz rahmet olmaz
Gozdecigim gecmis olsun

Ne dogru bir soz zahmetsiz rahmet olmaz :nazar:

Ama valla bahane değil Blueee..nefsimi yavaş yavaş köreltiyorum napayım yahu, ben daha çok gencim bütün hayatın güzel yemeklerinden de uzak kalmayım hahahaha :1::1::1: ama tabi ki abartmam ağamm..ayrıca da haftaiçi sıfır kaçamağa devam... bu hafta hedef 63,0 hatta 62,9 olsa daha bir güzel moral olurr :21:

ANladm canımcımm :29: kendine çok iyi ba k kızz hemen iyileşşş... olsn baksın yengen tabi ama gereksiz şeyler de yeme tabiii, bizim eskiler var ya hamur yemeden olmaz mantığı falan onlardan da olmasın yanii..ama bol bitki çayı içirsn meyve yedirsn onlar güzel olurr.. bence de ihmal etme tabii..neymiş bir öğren inş kötü bir şey değildir dee..:31:

aynen canımcımm ya kadın hamur kızartıyo şimdi ama ben yemiycem :19: yeşil çay var Allahtan stok yapçam kendime çayları :1:

Günaydın kızlarr. ben çok hastayım :5: midemi üşütmüşüm grip oldum ve öncedende olan hastalığım nüksetti boğazımda kocaman bi şişlik var, önceden parça almışlardı patolojiye gönderilmişti ve yine aynısı oldu :25: cuma gününden beri yatıyorum serum falan yedim daha bugün toparlanabildim izinliyim işe bile gidemiyorum, evde tek duramadım abimlerdeyim yengemde toprlanayım diye ne varsa bişeyler tıkıyo ağzıma yok desemde sağlığından önemli mi diyo çok kötüyüm :5:
Gozdecigim o sislij bendede oluyir acaba yag bezesimi diyirum bende
oğlumu parka götürdüğümüzde tanıştığımız yabancı bir bayan vardı, kızıyla bizim oğlan oyun arkadaşı oldular..
2-3 hafta önce görüşmüştük, dün karşılaştık, zayıflamışsın dedi, çok sevindim:) demekki dışardan bile anlaşılıyor, eşim de dedi sen hakkaten zayıfladın diye:)
az kaldı inşallah ama zaten aynı şekilde beslenmeye devam edeceğim için bişey farketmeyecek sonrasında da...

dünki menüm:

sabah: 1 rafadan yumurta+ bir çay bardağı çerez+ domates salatalık+ 1 muz+ 2 kuru kayısı + 5-6 zeytin+ peynir

6 saat sonra: yarım kase yoğurt + kocaman bir salata

5 saat sonra: 1 kase tarhana çorba + 1 tabak zeytinyağlı fasulye + birkaç kaşık yoğurt + salata

sıvı: 1 şekersiz türk kahvesi + 1 yeşil çay+ 1 siyah çay

spor: yarım saat gezinti ( hala çok yorgundum kızlar, dün akşam da baya erken yattım ve bugün iyiyim çokşükür)
Canim emginin karsiligi nekadr guzel.menunde super
dünki menüm

kahvaltı (10:30) : eşim kaz yumurtası getirmiş illa yiyceksin doğal dedi ama kocaman:9: omlet yaptım çoğunu ben yedim,2 dlm tam.b ekmek,4 zeytin,peynir,1kupa çay

akşam (16:00) : 1 tabak pazıkavurma, 1kase çorba, 1 parça haş tavuk

ara(19:00) : 2 kupa tarçınlı çay,2 kare bitter

su:1,5 lt
spor: yok
Az yemissin canim gerci karatayciydin sende dimu
canım ben markette satılan günlük pastorizelerle yapıyorum, türkiyedeyken de öyle yapıyordum.. günlük açık süt bulma imkanım yoktu hala yok:)
Ben aliyorum herhafta bizim sinifta bi abla yapiyomus ondan alixam ama.internete arastirdim buzlukta saklamak pek dogru degil diyor mayayi acaba aktardan almam dahami dogru olur
Günaydın kizlar

Gozdecim gecmis olsun bi ben varim saniyordum disarda gunes varken hasta olan birde sen varmidssin

Kizlar menulerinizde kacamak yok sanirim gulsah ekmegi mi cok yemiş birde kaz yumurtası gordum sanki :1:

Ben hafta sonu perte ciktim işyerindekiler dalga gdciyor fosillesmissin iki gunfe diye :2:

Kocamdan kurtulmak icin ise geldim yeminle ctesi pazar mahvetti beni terle ye terle ye kac portakalin suyunu ictim bilmiyorum c vitaminin fazlasi idrarla atiliyor bosuna yukleme yapma diyorum birseyode bilme diye cikisiyor hemen onun ilgisi beni daha cok yordu ikimizde hastaydik ama o daha saglamdi bende suan bogaz agrisi oksuruk burun tikanikligi vucut kirginligi devam allahtan midem iyi yediklerim hep bana kaldi :14: ama toparlamaliyim acilen
Canim iyumisin bugun biraz.ne nankor karisin elalem hasta olur esleri yuzune baksam sende enistemin ilgisinden bunalmissin:)

Kizlar su gobek atilirken bele baglanan pullu singirdakli seyin adi ne :26: evde gobek atarken gaza gelmek icin ondan alcam ama adini bilmiyorum :1:

aynen canımcımm ya kadın hamur kızartıyo şimdi ama ben yemiycem :19: yeşil çay var Allahtan stok yapçam kendime çayları :1:

Anladım canmm ah o sakıncalı iştee cıss :20::18: çay iç bol çayy aynenn :34::54:

Kizlar su gobek atilirken bele baglanan pullu singirdakli seyin adi ne :26: evde gobek atarken gaza gelmek icin ondan alcam ama adini bilmiyorum :1:

Ben de tam isim bilmiyorum ama dansöz kemeri falan anlarlar bence :1: ya da zilli etek hahahah :9::9::9:

Back
X