sevimli canavarlar diye animasyon vardı onu ilk seyrettiğimdede küçüklüğüme cok benzetmiştim.aynı ben:))google amca saolsun yazdım sevimli canavarlar buldum.
Slm bebişlerrr iyi akşamlar hepinize arkadaşımdam müsade istedim hemen size yaz<ayım dedim ama maşallah geçmiş uçmuş nazar değmesin Mervişim geldiğin hemen belli oluyor canımsınnn
ohhh özlediğimiz kahvaltılar geri gelmiş Mervişimm birazcıkta sporla desteklesen tadından yenmez
Afiyetolsun Hilalcimm o kadarcık kaçamak sayılmaz üstelik kahvaltıda yemişsin leslie teyzemle birlikte erir giderrrr
Canım Nora izinliydi geçen mesaj çektim iyiymiş yoğun olduğunu giremediğini söylemişti özledik hakikaten bi an önce döner umarım
elbette gruptasın tatlımm düzenli paylaşımda bulunursan belki bbu hafta bile listeye alınabilirsin 1, olşabilme ihtimalin bence çok yüksekdiyete yeni başladığın için ilk zamanlar güzel kilo verirsin
Afiyetolsun ablacım
güzel öneri bebişim ama ben hiçbir hafta 1,5 kilo veremedimkifazla veremiyorum ben ama güzel amigoluk yaparım:118::124::124:
yeterki iste neden veremeyesin canımcımmm enişte şimdiden iddiayı kaybetti de haberi yokk
hayır asla gıcık değilsin sana katılıyorum eğer kapalıysan o başörtüsünün gereklerini ve ağırlığını taşıyamayacaksan hiç kapama daha iyi
ohhh afiyetolsun bulmuşsun bulamasaydın ben yollardım
Hacı amcam haklı az bile demişbaşladın yine hikayelere seviyorum seni mervişim
http://dunyayigezerken.wordpress.com/
bluecuğumun bloğu canımm burdan inceleyebilirsin
dün çok yoruldun canımcım hem işte hem forumda ama sporunu yapmaya çalışş iddiayı kaybetmeyelim
Tuğbacım bana kefir çok iyi geliyor bağırsaklarım müthiş çalışıyor kayısı tüketsen oda anneme iyi geliyor veya kuru erik hoşafı şekersiz tabii
harikasın canım
Peki tatlım tedavi hayırlısıyla bitsin inşallah ben nette kefiri araştırıken okumuştum ve ısırganotunu doktorcuüum dediyse uymak lazım tabiki
tüm emeklerinin karşılığını almak ne güzel bir duygu Dilekcimmmeltinin yerinde olmak istemezdim
evet bluecum pardonn ağambirinci oldukk sende grup birincisi oldun tatlım tbrk ederim bizlere parmak sallamaya devam
kermeste dikkat ettiğine eminimm bol bol eğlenmişsindir umarım
Çağlacım herşeyin hayırlısı canım rabbim herşeyin zamanını yazmış bize sadece sabretmek düşer çokta kilo almamışsınsen bu haftada da verirsin kilonda bölünecek zaten oo daha ne olsun yeter ki küsme hayata burda kal can var kan var ben varım deli kaptan
Banucum sen bitanesin hallettim canım listeleri inşallah yanlışlık yokturpozitif enerjine hayranım :13: benim telefondan girmem mucize gibi birşey şimdi sizin anlattıklarınıza göre
Dileğim altın kalpli rakibem benim demek yardıma geleceksin ayy hiç hayır diyemiycem
Hiloşşş koştur koştur yorulmuşsun gözdeyle sen uslu durun
ayy unuttugum yoktur umarım kızlar süper bir haftaydı tüm haftalarımız böyle geçsin
kızlarr biraz önce kefirimi açtım 24 saat dolduçok güzel mayalanmışş önce tülbentle süzmeye çalıştım ama geçmedi tüülbentten bende sebze yıkadığım plastik süzgeçli kabım vardı ondan süzdüm sonra mayalarımı içme suyundan geçirip dolaba kaldırdım, tadınada baktım muhteşem bundan sonra yoğurttan çok kefir mayalarım , ben günlük uğraşamam biraz araştırdım dolapta 1 haftaya yakın muhafaza ediliyormuş pazar yapsam cumaya kadar içsem yeter
1 pors omlet
2 dilim çavdar ekmeği
biraz peynir-domates-biber-zeytinyağlı
Öğlen:
1 kup çikolatalı dondurma :26:
Akşam:
1 pors barbunya
1 çikolatalı kurabiye
Su:2 lt
Evet bugn biraz cıs oldu ama haftaiçi toparlayıp eksilicez sıkıntı yok inşş
Afferinnnn bizeeeeeselam kızlarr şuana kadar kaçamaksız bi hafta sonu geçiriyorum inşallah gunu tamamlayabılırız
kociş evde bugun çay içicez birazdan hoşbeşleri almış gelmiş ama ben 2 kare bitter yiycem.
Seyyyy ekmklr fazla olmamis mi.galiba senin kilo vermeni saglayan sey biberiye ve hibiskusdünkü menüm
kahvaltı:2 haş yumurta, roka,maydanoz, peynir,4 zeytin,1 dlm ekmek,1 kupa biberiye çayı
öğle: 2 dlm ekmek arasına domates,marul peynir,roka sandiviç yaptım
ara: 2 kare bitter,1 kupa hibisküs
akşam:1 kase çorba, 1 tavuk but haşlama,1 dlm ekmek
2 lt su (içine limon ve çubuk tarçın attım içimi daha kolay oldu)
spor 1 saat yürüyüş
1 saat yuruyusu gormemisim ekmklrden eser kalmamis anladimdünkü menüm
kahvaltı:2 haş yumurta, roka,maydanoz, peynir,4 zeytin,1 dlm ekmek,1 kupa biberiye çayı
öğle: 2 dlm ekmek arasına domates,marul peynir,roka sandiviç yaptım
ara: 2 kare bitter,1 kupa hibisküs
akşam:1 kase çorba, 1 tavuk but haşlama,1 dlm ekmek
2 lt su (içine limon ve çubuk tarçın attım içimi daha kolay oldu)
spor 1 saat yürüyüş
Hosbulduk saool canim insallahh bakalimm bu sefer ulasirim insallah hedefimee
Bugunku menum ac karnina 3 gunkurusu corek otu ilik su.
Kahvlti 1 muZ.yarim kase yogurt.biraz peynir
4 yesil zeytn.yarim domats yarim salatLk
Ara turk kahvesi. 1 form cy
Ogle 1 kase corba.3-4 ymk kasigi salata
Ara 1 form cy 1 tarcnli
Yesil cy.
Aksam 1 kase corba. 3-4 ymk kasgi yogurtlu patlicnli sebze yemgi.1 cy brd portakl suyu
2.5 lt yi gecti su
Ozel olark spor yapamadm ama aksama kadr dip buck temizlk yaptm
Hedefi unutma emi cnm
Herkese hayırlı haftasonları
Nasılaınız canlarım
Erigim cok geçmiş olsun
Aman yha bu adamlar hasta olmasın
İnanın cocuklar bu kadar naz yapmıyo
Bnmkinin bogazı agrıyomus sanaraın zatürre :)
Nedir bu çilem diyom bazen
Cok naLılar yha eskıden babama kızıyodum şimdi eşim
Alıcam elime twnceri kafasına geçircem tek seferde kurtulcam
Bni bazen cok sinir ediyo)))
Caglacım istersen yaparsın
Kızlar kendimi hısrlandırmak için ne yaptım biliyomusunz az önce gerçekleşti bu yani
Giymek istedigim elbiselerin netten fotosunu aldım telefonuma yukşedin hani bu mnkenler giyiyo ya tesettür elbiseler modelleri falan amn allahım :))
Nası hırs yaptım yaza bu elbiselerin kıyafetlerin hepsini giyicem diye)))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Selam kizlar off kadin nak ne zor hastayim ve iki sepet utu var neyseki misafir sonrasi evi sildi supirfu kocam
Canım bluemcum masaallah diyim ben sana blogunu okudum o kadar akıcı ki sanki karsımdası. Bana anlatıyosu
Özellikler ilk umre yazında algladım hüngür hüngür
Tekrar yasadım senın yazınla bnde ilk umremi Allah razı olsun
Agzına yüregine gönlüne saglık
.....
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlarr biraz önce kefirimi açtım 24 saat dolduçok güzel mayalanmışş önce tülbentle süzmeye çalıştım ama geçmedi tüülbentten bende sebze yıkadığım plastik süzgeçli kabım vardı ondan süzdüm sonra mayalarımı içme suyundan geçirip dolaba kaldırdım, tadınada baktım muhteşem bundan sonra yoğurttan çok kefir mayalarım , ben günlük uğraşamam biraz araştırdım dolapta 1 haftaya yakın muhafaza ediliyormuş pazar yapsam cumaya kadar içsem yeter
1 pors omlet
2 dilim çavdar ekmeği
biraz peynir-domates-biber-zeytinyağlı
Öğlen:
1 kup çikolatalı dondurma :26:
Akşam:
1 pors barbunya
1 çikolatalı kurabiye
Su:2 lt
Evet bugn biraz cıs oldu ama haftaiçi toparlayıp eksilicez sıkıntı yok inşş
Bugunku menum ac karnina 3 gunkurusu corek otu ilik su.
Kahvlti 1 muZ.yarim kase yogurt.biraz peynir
4 yesil zeytn.yarim domats yarim salatLk
Ara turk kahvesi. 1 form cy
Ogle 1 kase corba.3-4 ymk kasigi salata
Ara 1 form cy 1 tarcnli
Yesil cy.
Aksam 1 kase corba. 3-4 ymk kasgi yogurtlu patlicnli sebze yemgi.1 cy brd portakl suyu
2.5 lt yi gecti su
Ozel olark spor yapamadm ama aksama kadr dip buck temizlk yaptm
evt cnm ekmekler konusunda haklısın ama tabiki kilo vermemi sağlayan sadece bitki çayları değilSeyyyy ekmklr fazla olmamis mi.galiba senin kilo vermeni saglayan sey biberiye ve hibiskus
sağol canım evet çok sevdim eşimde beğendigünaydın bacılarım ağanız geldi sabah koğuşun kapılarını açtı hadi bakalımhaftamız mübarek olsun:)
canım bnim çok sağol, beğenmene çok sevindim, ben yeni yazı ekleyince haber veririm size:) yorumlarınızı da beklerim her zaman
afiyet olsun canım tadını beğenmene çok sevindim bazıları sevmeyebiliyor çünkü.. kefiri çok uzun süre bekletmeni tavsiye etmem canım yani sürekli 4-5 gün ara verirsen yaşamayabilir..
bak yine cıslar başladı
canım aslında bir beslenme alışkanlığı edinmemiz gerek, bu şekilde kilo versen bile sonrasında hepsi geri gelir hem de kısa süre sonra..
yani hadi öğlen neyse ama artık akşamları kurabiye yemememiz gerektiğini biliyor olmamız gerek..
maşallah bacıma, karatay sağsalim devam :) çok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?