Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

sevimli canavarlar diye animasyon vardı onu ilk seyrettiğimdede küçüklüğüme cok benzetmiştim.aynı ben:))google amca saolsun yazdım sevimli canavarlar buldum.

Gmm bnmde bi arkadasım var kızı bnziyo da oda yanyana koymus resmleri atayım bakayım cıkcak mı resmı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ellerine sağlık canımcım sen de bitanesinnnnn şirinemmm cepten girmek benim için çin işkencesi sizleri tbrk ediyorum

amin canım inş tüm haftalarımız böyle geçer ve yaza incecik gireriz

ellerine emeğine sağlık tatlım

unutmam mümkünmü canımcımm ama arkadaşıma ayıp olur diye çekiniyorumm bugün kaçmamışsın büyük ihtimal yarın firardasın
[/QUOTE]

Canm banus ablacm yaa )
Ya dunku o menuye 3 bira ekledm ben :/
Iki gundur de dersaneye geliyorm pek giremedmmm ://

selam kızlarr şuana kadar kaçamaksız bi hafta sonu geçiriyorum inşallah gunu tamamlayabılırız
kociş evde bugun çay içicez birazdan hoşbeşleri almış gelmiş ama ben 2 kare bitter yiycem.

kızlarr biraz önce kefirimi açtım 24 saat doldu çok güzel mayalanmışş önce tülbentle süzmeye çalıştım ama geçmedi tüülbentten bende sebze yıkadığım plastik süzgeçli kabım vardı ondan süzdüm sonra mayalarımı içme suyundan geçirip dolaba kaldırdım, tadınada baktım muhteşem bundan sonra yoğurttan çok kefir mayalarım , ben günlük uğraşamam biraz araştırdım dolapta 1 haftaya yakın muhafaza ediliyormuş pazar yapsam cumaya kadar içsem yeter

1 pors omlet
2 dilim çavdar ekmeği
biraz peynir-domates-biber-zeytinyağlı

Öğlen:
1 kup çikolatalı dondurma :26:

Akşam:
1 pors barbunya
1 çikolatalı kurabiye

Su:2 lt

Evet bugn biraz cıs oldu ama haftaiçi toparlayıp eksilicez sıkıntı yok inşş

Bugunku menum ac karnina 3 gunkurusu corek otu ilik su.
Kahvlti 1 muZ.yarim kase yogurt.biraz peynir
4 yesil zeytn.yarim domats yarim salatLk
Ara turk kahvesi. 1 form cy

Ogle 1 kase corba.3-4 ymk kasigi salata
Ara 1 form cy 1 tarcnli
Yesil cy.
Aksam 1 kase corba. 3-4 ymk kasgi yogurtlu patlicnli sebze yemgi.1 cy brd portakl suyu
2.5 lt yi gecti su
Ozel olark spor yapamadm ama aksama kadr dip buck temizlk yaptm

Cnm durdukca daha da fazla eksiyo haberin ola

Hedefi unutma emi cnm

Seyyyy ekmklr fazla olmamis mi.galiba senin kilo vermeni saglayan sey biberiye ve hibiskus

1 saat yuruyusu gormemisim ekmklrden eser kalmamis anladim

Maşallah haftasonu için süper menüymşşş

Hedefi unutma emi cnm

UNutur muym yahuu ama haftasonları oluyo yani fazla engelleyemiyorum, yani biraz da tamamen engellemiyorum, yavaş yavaş da olsa gidecek o kilolarrr ki haftaiçi düzene girince anında farkediyor cidden haftasonu sabit duruyorm sanrım

Harika bi fikir ben de hemen yuklicem

günaydın bacılarım ağanız geldi sabah koğuşun kapılarını açtı hadi bakalım haftamız mübarek olsun:)

canım bnim çok sağol, beğenmene çok sevindim, ben yeni yazı ekleyince haber veririm size:) yorumlarınızı da beklerim her zaman

afiyet olsun canım tadını beğenmene çok sevindim bazıları sevmeyebiliyor çünkü.. kefiri çok uzun süre bekletmeni tavsiye etmem canım yani sürekli 4-5 gün ara verirsen yaşamayabilir..

bak yine cıslar başladı
canım aslında bir beslenme alışkanlığı edinmemiz gerek, bu şekilde kilo versen bile sonrasında hepsi geri gelir hem de kısa süre sonra..
yani hadi öğlen neyse ama artık akşamları kurabiye yemememiz gerektiğini biliyor olmamız gerek..

maşallah bacıma, karatay sağsalim devam :) çok güzel

Günaydın kızlarr. ben çok hastayım midemi üşütmüşüm grip oldum ve öncedende olan hastalığım nüksetti boğazımda kocaman bi şişlik var, önceden parça almışlardı patolojiye gönderilmişti ve yine aynısı oldu cuma gününden beri yatıyorum serum falan yedim daha bugün toparlanabildim izinliyim işe bile gidemiyorum, evde tek duramadım abimlerdeyim yengemde toprlanayım diye ne varsa bişeyler tıkıyo ağzıma yok desemde sağlığından önemli mi diyo çok kötüyüm

oğlumu parka götürdüğümüzde tanıştığımız yabancı bir bayan vardı, kızıyla bizim oğlan oyun arkadaşı oldular..
2-3 hafta önce görüşmüştük, dün karşılaştık, zayıflamışsın dedi, çok sevindim:) demekki dışardan bile anlaşılıyor, eşim de dedi sen hakkaten zayıfladın diye:)
az kaldı inşallah ama zaten aynı şekilde beslenmeye devam edeceğim için bişey farketmeyecek sonrasında da...

dünki menüm:

sabah: 1 rafadan yumurta+ bir çay bardağı çerez+ domates salatalık+ 1 muz+ 2 kuru kayısı + 5-6 zeytin+ peynir

6 saat sonra: yarım kase yoğurt + kocaman bir salata

5 saat sonra: 1 kase tarhana çorba + 1 tabak zeytinyağlı fasulye + birkaç kaşık yoğurt + salata

sıvı: 1 şekersiz türk kahvesi + 1 yeşil çay+ 1 siyah çay

spor: yarım saat gezinti ( hala çok yorgundum kızlar, dün akşam da baya erken yattım ve bugün iyiyim çokşükür)

Seyyyy ekmklr fazla olmamis mi.galiba senin kilo vermeni saglayan sey biberiye ve hibiskus
evt cnm ekmekler konusunda haklısın ama tabiki kilo vermemi sağlayan sadece bitki çayları değil
spor ve cısslardan uzak durmak şunu söylemeliyimki aylardır bir dilim kek bile yemedim
sağol canım evet çok sevdim eşimde beğendi
ya peki sen pastörize sütlemi yapıyorsun ben hergün diğer sütü nerden bulucam
kaynatıp dolaba koysam dayanırmı:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…