Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

bu arada günaydın blucummmm

günaydın canım

aynen canım resmen ticaret nolcak ver bedava 3 tane minnacık şeye 10 tl aldı

evet ya 20 tlye satan yerler bile var, canım dikkat et metale hiç temas etmeyecek, tamamen plastik süzgeçler var ya onları kullan, kefirler onun deliklerinden geçebilecek kadar küçük ise tülbent süzgeç kullanabilirsin, demlikler için var, ben ilk zamanlarda ondan kullanıyordum sonra plastik süzgeçe geçtim.. kavanoza kefiri koyup üzerine sütü ekle ( ilk zamanlar 1,5 bardak süt vs anca mayalar), 24 saat sonra süz, kefirin üzerinde tortular kalıyor suyun altına tutup yıkayabilirsin, sonra tekrar temiz bir kavanoza koy ve mayala.. hergün bu şekilde dvam et, kefir büyüdükçe sütü artırabilirsin..

maşallah canım, ana öğünlerde hep ekmek olmuş ama senin haftasonu menünü eleştirecek en son kişiyim bugün malesef..
spor da çok güzel..

Aksama bol domatesli yogurtlu kizartma yaptim ama ben yemedim.
Cocuklara cikolatali kek yaptim ve ben yemedimmmmmm
Maasallah canimm iraden supeer

ellerine sağlık canımcım sen de bitanesinnnnn şirinemmm cepten girmek benim için çin işkencesi sizleri tbrk ediyorum

amin canım inş tüm haftalarımız böyle geçer ve yaza incecik gireriz

ellerine emeğine sağlık tatlım

unutmam mümkünmü canımcımm ama arkadaşıma ayıp olur diye çekiniyorumm bugün kaçmamışsın büyük ihtimal yarın firardasın
[/QUOTE]

Harikasin kaptaaan:)) weririm insallah cumaya kadar ya hedefim bu hafta 1bucuk kilo bqkalim spora baslayadim ya bi turlu dun yuruyemedim mesela malesef o guzel havada

Hadi gecmis olsun kermes stresine atlattin benide heveslendirdiniz kefire bi bakiyim aktara

Gunaydin hanimlar az kalorili bir gun olsunİnsallah

ya ben bu hafta atttım tuttum 1.5 kilo vercem diye ama regli oluyorum felaket bi kasık ağrısı var
yemek yememı etkılemıyor ama spor yapamıyorum inşş cumaya kadar etkısını kaybeder
Eksi cikta bacim nekadar olursa olsun artij
Yuruyuse bayildim

Kefir buyudukce sutu artirilirsa gunde bir bardak ictinik diyelim kalan bozulmazmiz

evet canım tülbentle süzücem , ekmek konusunda da haklısın zamanla azalıcak inşallah

Yuruyuse bayildim

Kefir buyudukce sutu artirilirsa gunde bir bardak ictinik diyelim kalan bozulmazmiz

yok canım dolapta muhafaza edilirse bişey olmaz

Yuruyuse bayildim

canım ben şuanda günde 1 lt sütle mayalıyorum, tortular vs gidince 3,5 bardak kefir kalıyor.. 2 bardağını ben içiyorum öğlen ve akşam, kalanını da eşim içiyor.. sen de eşine içir çok faydalı.. yani biz çok tüketiyoruz ve sorun olmuyor o yüzden..
ama dilersen 1 gün falan dolapta kalsa bişey olmaz..

Son düzenleme:
cok saol cnm henuz ınemedım carsıya bakamadım ama denıycem

Herkese hayırlı haftasonları
Nasılaınız canlarım
Erigim cok geçmiş olsun
Aman yha bu adamlar hasta olmasın
İnanın cocuklar bu kadar naz yapmıyo
Bnmkinin bogazı agrıyomus sanaraın zatürre :)
Nedir bu çilem diyom bazen
Cok naLılar yha eskıden babama kızıyodum şimdi eşim
Alıcam elime twnceri kafasına geçircem tek seferde kurtulcam
Bni bazen cok sinir ediyo)))
Caglacım istersen yaparsın
Kızlar kendimi hısrlandırmak için ne yaptım biliyomusunz az önce gerçekleşti bu yani
Giymek istedigim elbiselerin netten fotosunu aldım telefonuma yukşedin hani bu mnkenler giyiyo ya tesettür elbiseler modelleri falan amn allahım :))
Nası hırs yaptım yaza bu elbiselerin kıyafetlerin hepsini giyicem diye)))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Allah kolaylık versin kızlar adamların nazı hastalıgı bi ayrı oluyor.onlar lohusa olsaydı ya onlar cocuk dogursaydı hapı yutmustuk

işe giderken yol üzerinde aktar var bende sorayımda kefire bende başlayım.banada bulaştı kefir salgını

Canım bluemcum masaallah diyim ben sana blogunu okudum o kadar akıcı ki sanki karsımdası. Bana anlatıyosu
Özellikler ilk umre yazında algladım hüngür hüngür
Tekrar yasadım senın yazınla bnde ilk umremi Allah razı olsun
Agzına yüregine gönlüne saglık
.....

Yasemincim resmi nerden aldın kız resmi warya profilinden merak ettim

Selam kizlar off kadin nak ne zor hastayim ve iki sepet utu var neyseki misafir sonrasi evi sildi supirfu kocam

Temizlik yapasim geldi pazar pazar dipkose temizlik yapiyirim bugun

Yasemincim resmi nerden aldın kız resmi warya profilinden merak ettim

sevimli canavarlar diye animasyon vardı onu ilk seyrettiğimdede küçüklüğüme cok benzetmiştim.aynı ben:))google amca saolsun yazdım sevimli canavarlar buldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…