• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

bu arada günaydın blucummmm:16::16:

günaydın canım

aynen canım resmen ticaret nolcak ver bedava:9::9: 3 tane minnacık şeye 10 tl aldı:9::9:

evet ya 20 tlye satan yerler bile var, canım dikkat et metale hiç temas etmeyecek, tamamen plastik süzgeçler var ya onları kullan, kefirler onun deliklerinden geçebilecek kadar küçük ise tülbent süzgeç kullanabilirsin, demlikler için var, ben ilk zamanlarda ondan kullanıyordum sonra plastik süzgeçe geçtim.. kavanoza kefiri koyup üzerine sütü ekle ( ilk zamanlar 1,5 bardak süt vs anca mayalar), 24 saat sonra süz, kefirin üzerinde tortular kalıyor suyun altına tutup yıkayabilirsin, sonra tekrar temiz bir kavanoza koy ve mayala.. hergün bu şekilde dvam et, kefir büyüdükçe sütü artırabilirsin..

dünkü menüm

kahvaltı:2 haş yumurta, roka,maydanoz, peynir,4 zeytin,1 dlm ekmek,1 kupa biberiye çayı

öğle: 2 dlm ekmek arasına domates,marul peynir,roka sandiviç yaptım

ara: 2 kare bitter,1 kupa hibisküs

akşam:1 kase çorba, 1 tavuk but haşlama,1 dlm ekmek

2 lt su (içine limon ve çubuk tarçın attım içimi daha kolay oldu)
spor 1 saat yürüyüş

maşallah canım, ana öğünlerde hep ekmek olmuş ama senin haftasonu menünü eleştirecek en son kişiyim bugün malesef..
spor da çok güzel..

Aksama bol domatesli yogurtlu kizartma yaptim ama ben yemedim.
Cocuklara cikolatali kek yaptim ve ben yemedimmmmmm
Maasallah canimm iraden supeer

Slm bebişlerrr iyi akşamlar hepinize arkadaşımdam müsade istedim hemen size yaz<ayım dedim ama maşallah geçmiş uçmuş nazar değmesin Mervişim geldiğin hemen belli oluyor canımsınnn:16:

ohhh özlediğimiz kahvaltılar geri gelmiş Mervişimm birazcıkta sporla desteklesen tadından yenmez:54:

Afiyetolsun Hilalcimm o kadarcık kaçamak sayılmaz üstelik kahvaltıda yemişsin leslie teyzemle birlikte erir giderrrr:34:

Canım Nora izinliydi geçen mesaj çektim iyiymiş yoğun olduğunu giremediğini söylemişti özledik hakikaten bi an önce döner umarım:31:

elbette gruptasın tatlımm düzenli paylaşımda bulunursan belki bbu hafta bile listeye alınabilirsin 1, olşabilme ihtimalin bence çok yüksek:21::21: diyete yeni başladığın için ilk zamanlar güzel kilo verirsin

Afiyetolsun ablacım :46:

güzel öneri bebişim ama ben hiçbir hafta 1,5 kilo veremedimki:17: fazla veremiyorum ben ama güzel amigoluk yaparım:118::124::124:

yeterki iste neden veremeyesin canımcımmm enişte şimdiden iddiayı kaybetti de haberi yokk:21::21:

hayır asla gıcık değilsin sana katılıyorum eğer kapalıysan o başörtüsünün gereklerini ve ağırlığını taşıyamayacaksan hiç kapama daha iyi:47:

ohhh afiyetolsun bulmuşsun bulamasaydın ben yollardım :12:

Hacı amcam haklı az bile demiş:23::23: başladın yine hikayelere seviyorum seni mervişim:16:

http://dunyayigezerken.wordpress.com/

bluecuğumun bloğu canımm burdan inceleyebilirsin:54:

:20::20::20:

dün çok yoruldun canımcım hem işte hem forumda ama sporunu yapmaya çalışş iddiayı kaybetmeyelim:32:

Tuğbacım bana kefir çok iyi geliyor bağırsaklarım müthiş çalışıyor kayısı tüketsen oda anneme iyi geliyor veya kuru erik hoşafı şekersiz tabii

:42::46: harikasın canım

Peki tatlım tedavi hayırlısıyla bitsin inşallah ben nette kefiri araştırıken okumuştum ve ısırganotunu doktorcuüum dediyse uymak lazım tabiki:34:

tüm emeklerinin karşılığını almak ne güzel bir duygu Dilekcimmm :46: eltinin yerinde olmak istemezdim :29:

evet bluecum pardonn ağam :1: birinci oldukk :46::46: sende grup birincisi oldun tatlım tbrk ederim bizlere parmak sallamaya devam
kermeste dikkat ettiğine eminimm bol bol eğlenmişsindir umarım :16:

Çağlacım herşeyin hayırlısı canım rabbim herşeyin zamanını yazmış bize sadece sabretmek düşer çokta kilo almamışsın :37: sen bu haftada da verirsin kilonda bölünecek zaten oo daha ne olsun yeter ki küsme hayata burda kal can var kan var ben varım deli kaptan :33:

Banucum sen bitanesin hallettim canım listeleri inşallah yanlışlık yoktur :nazar: pozitif enerjine hayranım :13: benim telefondan girmem mucize gibi birşey şimdi sizin anlattıklarınıza göre
:1:

Dileğim altın kalpli rakibem benim demek yardıma geleceksin ayy hiç hayır diyemiycem :9::9:

Hiloşşş koştur koştur yorulmuşsun gözdeyle sen uslu durun
:20:

ayy unuttugum yoktur umarım kızlar süper bir haftaydı tüm haftalarımız böyle geçsin :72:

ellerine sağlık canımcım sen de bitanesinnnnn şirinemmm cepten girmek benim için çin işkencesi sizleri tbrk ediyorum:42:

amin canım inş tüm haftalarımız böyle geçer ve yaza incecik gireriz:21::21:

ellerine emeğine sağlık tatlım:54::54:

unutmam mümkünmü canımcımm ama arkadaşıma ayıp olur diye çekiniyorumm bugün kaçmamışsın büyük ihtimal yarın firardasın:29:
[/QUOTE]

Harikasin kaptaaan:)) weririm insallah cumaya kadar ya hedefim bu hafta 1bucuk kilo bqkalim spora baslayadim ya bi turlu dun yuruyemedim mesela malesef o guzel havada

kızlar selamlar

dün kermes o kadar yorucuydu ki sabah 8.30dan akşam 8 e kadar bilfiil çalıştık, sanırım kendi düğünümde bile bu kadar yorulmamıştım:) bi de güneşten burnum bir yanmış ki görmeniz lazım :9: fondotenle kapatmak zorunda kaldım..hala başım çok fena ağrıyor, bahçenin çöplerini bile topladık valla sonunda..
malesef diyetin dışına çıktım biraz, çünkü diyete uygun hiçbir yiyecek yoktu ama eminim yakmışımdır yediklerimi.. abartmadım ama parmak sallanacak şeyler yedim çok özür dilerim :26: bugünden itibaren işten 3.30da çıkacağım için yürüyüşe rahatlıkla gidebileceğim inşallah..bu hafta hedefim en az 4 kere yürüyüş yapmak.. 2günde 1 gün dinleneceğim öyle öneriyormuş doktorlar..

öğle yemeğimi (salata ve yoğurt) işe getirdim, yeme düzenimi değiştirmeyeceğim.. sabah kahvaltımı 8de yaptım, 1 gibi salatamı yerim akşam da 6da yemeğimi yerim inşallah.. böylece daha uzun saatler leptin yakabileceğim..

kelebek.hill sağol canım bloguma bakmanıza çok sevindim:) evet o dönem zor oldu ama Allah bana gaz sorunu süt sorunu uyku sorunu olmayan bir bebek verdi çokşükür, ben de rahat hazırlandım sınava:)) ama oğlum sınavdan sonra baya azıttı:)) hala canıma okuyor:)

mervecim adresim www.dunyayigezerken.wordpress.com

şekerkız canım keşke sana ulaştırma imkanım olsa, burada kefirin fazlasını kime vereceğimi şaşırıyorum :9: komşuların hepsi kefir mayalamaya başladı:)

aktarlardan ve organik ürün satan mağazalardan kolaylıkla bulabilirsin..türkiyedeyken ben aktardan almıştım, gerçi adamlar bu işi paraya dökmüş o kadar küçük satıyorlar ki zerre gibi.. zamanla büyüyor maya, o nedenle sabırla sebatla mayalamaya devam et:)

Hadi gecmis olsun kermes stresine atlattin benide heveslendirdiniz kefire bi bakiyim aktara

Gunaydin hanimlar az kalorili bir gun olsunİnsallah

ya ben bu hafta atttım tuttum 1.5 kilo vercem diye ama regli oluyorum felaket bi kasık ağrısı var
yemek yememı etkılemıyor ama spor yapamıyorum inşş cumaya kadar etkısını kaybeder
Eksi cikta bacim nekadar olursa olsun artij
dünkü menüm

kahvaltı:2 haş yumurta, roka,maydanoz, peynir,4 zeytin,1 dlm ekmek,1 kupa biberiye çayı

öğle: 2 dlm ekmek arasına domates,marul peynir,roka sandiviç yaptım

ara: 2 kare bitter,1 kupa hibisküs

akşam:1 kase çorba, 1 tavuk but haşlama,1 dlm ekmek

2 lt su (içine limon ve çubuk tarçın attım içimi daha kolay oldu)
spor 1 saat yürüyüş
Yuruyuse bayildim
günaydın canım

evet ya 20 tlye satan yerler bile var, canım dikkat et metale hiç temas etmeyecek, tamamen plastik süzgeçler var ya onları kullan, kefirler onun deliklerinden geçebilecek kadar küçük ise tülbent süzgeç kullanabilirsin, demlikler için var, ben ilk zamanlarda ondan kullanıyordum sonra plastik süzgeçe geçtim.. kavanoza kefiri koyup üzerine sütü ekle ( ilk zamanlar 1,5 bardak süt vs anca mayalar), 24 saat sonra süz, kefirin üzerinde tortular kalıyor suyun altına tutup yıkayabilirsin, sonra tekrar temiz bir kavanoza koy ve mayala.. hergün bu şekilde dvam et, kefir büyüdükçe sütü artırabilirsin..

maşallah canım, ana öğünlerde hep ekmek olmuş ama senin haftasonu menünü eleştirecek en son kişiyim bugün malesef..
spor da çok güzel..

Kefir buyudukce sutu artirilirsa gunde bir bardak ictinik diyelim kalan bozulmazmiz

günaydın canım

spor da çok güzel..
evet canım tülbentle süzücem , ekmek konusunda da haklısın zamanla azalıcak inşallah

Yuruyuse bayildim

Kefir buyudukce sutu artirilirsa gunde bir bardak ictinik diyelim kalan bozulmazmiz

yok canım dolapta muhafaza edilirse bişey olmaz

Yuruyuse bayildim

canım ben şuanda günde 1 lt sütle mayalıyorum, tortular vs gidince 3,5 bardak kefir kalıyor.. 2 bardağını ben içiyorum öğlen ve akşam, kalanını da eşim içiyor.. sen de eşine içir çok faydalı.. yani biz çok tüketiyoruz ve sorun olmuyor o yüzden..
ama dilersen 1 gün falan dolapta kalsa bişey olmaz..

Son düzenleme:
kızlar selamlar

dün kermes o kadar yorucuydu ki sabah 8.30dan akşam 8 e kadar bilfiil çalıştık, sanırım kendi düğünümde bile bu kadar yorulmamıştım:) bi de güneşten burnum bir yanmış ki görmeniz lazım :9: fondotenle kapatmak zorunda kaldım..hala başım çok fena ağrıyor, bahçenin çöplerini bile topladık valla sonunda..
malesef diyetin dışına çıktım biraz, çünkü diyete uygun hiçbir yiyecek yoktu ama eminim yakmışımdır yediklerimi.. abartmadım ama parmak sallanacak şeyler yedim çok özür dilerim :26: bugünden itibaren işten 3.30da çıkacağım için yürüyüşe rahatlıkla gidebileceğim inşallah..bu hafta hedefim en az 4 kere yürüyüş yapmak.. 2günde 1 gün dinleneceğim öyle öneriyormuş doktorlar..

öğle yemeğimi (salata ve yoğurt) işe getirdim, yeme düzenimi değiştirmeyeceğim.. sabah kahvaltımı 8de yaptım, 1 gibi salatamı yerim akşam da 6da yemeğimi yerim inşallah.. böylece daha uzun saatler leptin yakabileceğim..

kelebek.hill sağol canım bloguma bakmanıza çok sevindim:) evet o dönem zor oldu ama Allah bana gaz sorunu süt sorunu uyku sorunu olmayan bir bebek verdi çokşükür, ben de rahat hazırlandım sınava:)) ama oğlum sınavdan sonra baya azıttı:)) hala canıma okuyor:)

mervecim adresim www.dunyayigezerken.wordpress.com

şekerkız canım keşke sana ulaştırma imkanım olsa, burada kefirin fazlasını kime vereceğimi şaşırıyorum :9: komşuların hepsi kefir mayalamaya başladı:)

aktarlardan ve organik ürün satan mağazalardan kolaylıkla bulabilirsin..türkiyedeyken ben aktardan almıştım, gerçi adamlar bu işi paraya dökmüş o kadar küçük satıyorlar ki zerre gibi.. zamanla büyüyor maya, o nedenle sabırla sebatla mayalamaya devam et:)
cok saol cnm henuz ınemedım carsıya bakamadım ama denıycem

Herkese hayırlı haftasonları
Nasılaınız canlarım
Erigim cok geçmiş olsun
Aman yha bu adamlar hasta olmasın
İnanın cocuklar bu kadar naz yapmıyo
Bnmkinin bogazı agrıyomus sanaraın zatürre :)
Nedir bu çilem diyom bazen;)
Cok naLılar yha eskıden babama kızıyodum şimdi eşim
Alıcam elime twnceri kafasına geçircem tek seferde kurtulcam ;)
Bni bazen cok sinir ediyo;))))
Caglacım istersen yaparsın
Kızlar kendimi hısrlandırmak için ne yaptım biliyomusunz az önce gerçekleşti bu yani
Giymek istedigim elbiselerin netten fotosunu aldım telefonuma yukşedin hani bu mnkenler giyiyo ya tesettür elbiseler modelleri falan amn allahım :))
Nası hırs yaptım yaza bu elbiselerin kıyafetlerin hepsini giyicem diye;))))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Allah kolaylık versin kızlar adamların nazı hastalıgı bi ayrı oluyor.onlar lohusa olsaydı ya onlar cocuk dogursaydı hapı yutmustuk:9::9::9:

işe giderken yol üzerinde aktar var bende sorayımda kefire bende başlayım.banada bulaştı kefir salgını:9::9::9:

Canım bluemcum masaallah diyim ben sana blogunu okudum o kadar akıcı ki sanki karsımdası. Bana anlatıyosu
Özellikler ilk umre yazında algladım hüngür hüngür
Tekrar yasadım senın yazınla bnde ilk umremi Allah razı olsun
Agzına yüregine gönlüne saglık
.....

Yasemincim resmi nerden aldın kız resmi warya profilinden merak ettim

Selam kizlar off kadin nak ne zor hastayim ve iki sepet utu var neyseki misafir sonrasi evi sildi supirfu kocam

Temizlik yapasim geldi pazar pazar dipkose temizlik yapiyirim bugun

Yasemincim resmi nerden aldın kız resmi warya profilinden merak ettim

sevimli canavarlar diye animasyon vardı onu ilk seyrettiğimdede küçüklüğüme cok benzetmiştim.aynı ben:))google amca saolsun yazdım sevimli canavarlar buldum.

Back
X