Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Ahsenim sen kurtardini dusunuyonda bakalim kaptanda kurtardini dusunucekmi :)saka kiz saka o kisturmaya uucmustir kaloriler

Allah iyiligini versin emiii

Cnm masallh eski merve geri donmus costurmussun yine herkesi

Ne edim ahsenim omru doldurmaya calusiyom sacima iki dene ak dusmus

oh oh menüler harika özellikle haftasonu için.muhabbet desen cosmusuz.süpersiniz hatunlar.

Hanımlar kaynatmissiniz bu saat oldu menumu yazamadim affedin

Sabah
Yazmistim
Ogle
1 kase corba
5 tavuk kanat izgara derileri temizledim

Ara
10 findik

Aksam
Yok malesef bogazim cok kotu sadece sıvı
Bi corba ictim oda kustum
Spor : yok halim acinasi esimde hasta uff

Cok gecmis olsun esinede sanada iyi usutmussun mideyi

çağlacım seni görmüşken hosgeldin canım umarım dönüşün muheteşem olur

kızlar selamlar

dün kermes o kadar yorucuydu ki sabah 8.30dan akşam 8 e kadar bilfiil çalıştık, sanırım kendi düğünümde bile bu kadar yorulmamıştım:) bi de güneşten burnum bir yanmış ki görmeniz lazım fondotenle kapatmak zorunda kaldım..hala başım çok fena ağrıyor, bahçenin çöplerini bile topladık valla sonunda..
malesef diyetin dışına çıktım biraz, çünkü diyete uygun hiçbir yiyecek yoktu ama eminim yakmışımdır yediklerimi.. abartmadım ama parmak sallanacak şeyler yedim çok özür dilerim :26: bugünden itibaren işten 3.30da çıkacağım için yürüyüşe rahatlıkla gidebileceğim inşallah..bu hafta hedefim en az 4 kere yürüyüş yapmak.. 2günde 1 gün dinleneceğim öyle öneriyormuş doktorlar..

öğle yemeğimi (salata ve yoğurt) işe getirdim, yeme düzenimi değiştirmeyeceğim.. sabah kahvaltımı 8de yaptım, 1 gibi salatamı yerim akşam da 6da yemeğimi yerim inşallah.. böylece daha uzun saatler leptin yakabileceğim..

kelebek.hill sağol canım bloguma bakmanıza çok sevindim:) evet o dönem zor oldu ama Allah bana gaz sorunu süt sorunu uyku sorunu olmayan bir bebek verdi çokşükür, ben de rahat hazırlandım sınava:)) ama oğlum sınavdan sonra baya azıttı:)) hala canıma okuyor:)

mervecim adresim www.dunyayigezerken.wordpress.com

şekerkız canım keşke sana ulaştırma imkanım olsa, burada kefirin fazlasını kime vereceğimi şaşırıyorum komşuların hepsi kefir mayalamaya başladı:)

aktarlardan ve organik ürün satan mağazalardan kolaylıkla bulabilirsin..türkiyedeyken ben aktardan almıştım, gerçi adamlar bu işi paraya dökmüş o kadar küçük satıyorlar ki zerre gibi.. zamanla büyüyor maya, o nedenle sabırla sebatla mayalamaya devam et:)

aynen canım resmen ticaret nolcak ver bedava 3 tane minnacık şeye 10 tl aldı

ya ben bu hafta atttım tuttum 1.5 kilo vercem diye ama regli oluyorum felaket bi kasık ağrısı var
yemek yememı etkılemıyor ama spor yapamıyorum inşş cumaya kadar etkısını kaybeder

dünkü menüm

kahvaltı:2 haş yumurta, roka,maydanoz, peynir,4 zeytin,1 dlm ekmek,1 kupa biberiye çayı

öğle: 2 dlm ekmek arasına domates,marul peynir,roka sandiviç yaptım

ara: 2 kare bitter,1 kupa hibisküs

akşam:1 kase çorba, 1 tavuk but haşlama,1 dlm ekmek

2 lt su (içine limon ve çubuk tarçın attım içimi daha kolay oldu)
spor 1 saat yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…