Allah iyiligini versin emiiiKızlar gecen hafta hastanedeyken basıma ne geldi bi bilseni warya
Hala gülüyorum :))
Kızım atesi falan cıkınca hastanede serum werdıler 4. Kat
Bnde kantıne indim gece dedim bişiler alayım
Kızımn süte falan bitti neyse aldım
Bi hasta asansörü war bide bormal
Normal asansör ful doluydu dedm bnın kullanayım nolcak
Beyse bastım 4 e bu ilk -2 ye indi
Ahhhaaaa dahada cıkmıyo neyse dedım bunde problem war heralde iniyim döner öbür asansörü bulurum
Bi indim asansörden morg karsısı
Odanın kapısında yaZıyo ama bn o yazıyı görünce dondum kşadım
Allahım dönuyom donuyom aynı yerde
Seslenıyom biri varmı yok
Ahaam 5 dk sonra 1 türkü sesi ama bn öle korktumki bayılmısım elimde süt
Yha altıma yapcktum
Hizmetli odası malzemelerein koyuldugu falan be bilim ben acilde ayılttılar bni millet toplanmıs
Hizmetli amcasa sıyo kı yawrum nıye bayıldın hastamısın dedim amca öle yanık türkü söledin ki bayıldım
Deli adam sen manyakmısın morg katında türkü sölüyon bide soruyo
Eşim gülmekten kızarmıs solaryuöda yanmıs gibi
Millet bana bakıp bakıp gülüyo
Allahım yarabbim))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ahsenim sen kurtardini dusunuyonda bakalim kaptanda kurtardini dusunucekmi :)saka kiz saka o kisturmaya uucmustir kaloriler
Cnm masallh eski merve geri donmus costurmussun yine herkesiBitane laz amca wardı cok komik
Bi kız geldi müsadeye tamam mı normal konusuyoz amcayla böle hacı
Kız basörtülü ama altındakı etek berdeyse diz üztü abartmıyorum
Yani karsı oldugumdan degilde absurr olmustu
Hacı amca ne derse begeneirsiniz
Allahım sen ıslah eyle
Üstüne bakarsan yeşil turbee altına bakarsan tovbe tovbeeee
Koptum waryaaa karnıma agrılarr girdi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bu hafta 1, 5 kilo verebilirmiyim ki :26:
Ne edim ahsenim omru doldurmaya calusiyom sacima iki dene ak dusmus
zumba için link atarmısınızz rıca etsem
Aksama bol domatesli yogurtlu kizartma yaptim ama ben yemedim.
Cocuklara cikolatali kek yaptim ve ben yemedimmmmmm
Harika bi irade masallh
Hz omer o aklara sk sk bakip olumu dusunurmus.daha onceleri bi adam tutmus ara ara olumu hatirlatsin diye.ak saclar cikincA gorevine son verms
Hanımlar kaynatmissiniz bu saat oldu menumu yazamadim affedin
Sabah
Yazmistim
Ogle
1 kase corba
5 tavuk kanat izgara derileri temizledim
Ara
10 findik
Aksam
Yok malesef bogazim cok kotu sadece sıvı
Bi corba ictim oda kustum
Spor : yok halim acinasi esimde hasta uff
aynen canım resmen ticaret nolcak ver bedavakızlar selamlar
dün kermes o kadar yorucuydu ki sabah 8.30dan akşam 8 e kadar bilfiil çalıştık, sanırım kendi düğünümde bile bu kadar yorulmamıştım:) bi de güneşten burnum bir yanmış ki görmeniz lazımfondotenle kapatmak zorunda kaldım..hala başım çok fena ağrıyor, bahçenin çöplerini bile topladık valla sonunda..
malesef diyetin dışına çıktım biraz, çünkü diyete uygun hiçbir yiyecek yoktu ama eminim yakmışımdır yediklerimi.. abartmadım ama parmak sallanacak şeyler yedim çok özür dilerim :26: bugünden itibaren işten 3.30da çıkacağım için yürüyüşe rahatlıkla gidebileceğim inşallah..bu hafta hedefim en az 4 kere yürüyüş yapmak.. 2günde 1 gün dinleneceğim öyle öneriyormuş doktorlar..
öğle yemeğimi (salata ve yoğurt) işe getirdim, yeme düzenimi değiştirmeyeceğim.. sabah kahvaltımı 8de yaptım, 1 gibi salatamı yerim akşam da 6da yemeğimi yerim inşallah.. böylece daha uzun saatler leptin yakabileceğim..
kelebek.hill sağol canım bloguma bakmanıza çok sevindim:) evet o dönem zor oldu ama Allah bana gaz sorunu süt sorunu uyku sorunu olmayan bir bebek verdi çokşükür, ben de rahat hazırlandım sınava:)) ama oğlum sınavdan sonra baya azıttı:)) hala canıma okuyor:)
mervecim adresim www.dunyayigezerken.wordpress.com
şekerkız canım keşke sana ulaştırma imkanım olsa, burada kefirin fazlasını kime vereceğimi şaşırıyorumkomşuların hepsi kefir mayalamaya başladı:)
aktarlardan ve organik ürün satan mağazalardan kolaylıkla bulabilirsin..türkiyedeyken ben aktardan almıştım, gerçi adamlar bu işi paraya dökmüş o kadar küçük satıyorlar ki zerre gibi.. zamanla büyüyor maya, o nedenle sabırla sebatla mayalamaya devam et:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?