- 8 Haziran 2010
- 6.067
- 2.654
- 248
kızçelerr canlaaaaaaaaaaaarr ablalarrrrrrrr. nasılsınızzz
bugünkü menümü bi yazayım bana fikir verin akşam için.
sabah: 1 yumurta 2dilim dilim kepek ekmek az peynir 7 zeytin 1 çay
ara: yoookk
öğlen: 1 tabak bezelye yemeği okadarda çok değildi yani 1 buçuk 2 kepçe kadar, 1 dilim kepek ekmek 1 kase cacık
ara: 1 elma olabilirde olmaya bilirde kaptanım ne dersin ??
akşamda: balık yapmayı düşünüyorum azıcık yağsız tavada 1 y k yağ ile. . olurmuki öyle yada fırında ?
yada başka derseniz öyle yapıcam fikirlerinizi beklyormmm
su şuana kadar 2 oldu devamı gelir
Kahveyi sekerli cayi aekerli nasil icmisim hayrer ediyorum gecenlerde esimin cayini jctim yanlislikla ay o yudumu puskurmemek icin zoe tuttum kendimitürk kahvesi istedim, şekerli yapmışlar bugün, içemedim ya, ben ki eskiden en şekerlisini severdim..
şeker kesinlikle bağımlılık yapan bişey, ve kullanılmadığı zaman da istek geçiyor.. sabırla sebatla kullanmamak gerek..
Sorma hemde cok zor benim eve gitme gibi birsey yok 1, 5 saatte eve gitgel yapamamişyerinde yemek bulmak da zor valla, işiniz zor, benim işte yemek gibi bir şansım olmadığı için eve gidiyorum alıştım da artık, salata ve bir bardak kefir yetiyor. geçen bir kere sevdiğim bir yemek vardı yemek istedim ama yiyemedim.
burada patlıcanın iyisi çok zor bulunuyor, bu sefer ufacıcık patlıcanlar aldım inşallah güzeldir:)
Baligi izgara yada firinda yap doyasiya canim bol salata ile ihh mis yada yine izgara tarzi bursey yap canim ve sporrr olsun lutfen menunun sonundakızçelerr canlaaaaaaaaaaaarr ablalarrrrrrrr. nasılsınızzz
öğlen: 1 tabak bezelye yemeği okadarda çok değildi yani 1 buçuk 2 kepçe kadar, 1 dilim kepek ekmek 1 kase cacık
akşamda: balık yapmayı düşünüyorum azıcık yağsız tavada 1 y k yağ ile. . olurmuki öyle yada fırında ?
Evet hic hazirlanamasamda girecegim aliskanlik yapti
Sen de mi giriyorsun sınavaaa??
Ben de matematik delisiyim arada keyfe soru çözüyorum yani..
Tarih en büyük derdm :26: 2012'de öylesine bir girdim 82 aldım bu snee inş tarihe yüklenip daha iyi almak istiyorummm
Kahveyi sekerli cayi aekerli nasil icmisim hayrer ediyorum gecenlerde esimin cayini jctim yanlislikla ay o yudumu puskurmemek icin zoe tuttum kendimi
Sorma hemde cok zor benim eve gitme gibi birsey yok 1, 5 saatte eve gitgel yapamam1 sene boyunca evden salata yogurt getirdim ondanda yoruldum simdi makarna pilav asla tuketmiyirum bezelyenin icibdeki patatesi bile seciyorum yememek icin gecen bi gaflette buljnup iki uc catal patates didijledim de blue duymasin da burnumdan getirdi
Baligi izgara yada firinda yap doyasiya canim bol salata ile ihh mis yada yine izgara tarzi bursey yap canim ve sporrr olsun lutfen menunun sonundaelmayida aclik hissedersen ye ve arkasindan imkanin varsa bi iki kasik yogurt ye ki elmanin sekeri sende tekrar aclik hissi uyandirmasin
menülerde bir de tatlı oluyor ona karşı koymak da kolay değil valla, helal size:))
kız kendimi koğuş ağası gibi hissettimçok mu despotum kızz valla sizin için diyorum:)) sırf sizin iyiliğiniz için..
canım çok acıkacaksan elmanı ye,
balığı da fırın tepsisine balığı (büyük bir balıksa) koy, üzerine zeytinyağı+kimyon+ karabiber+seversen pulbiber+tuz karışımı sür..balığın derili kısmı alta, iç kısmı üste gelsin, sosu sadece üste gelecek olan balığın içine sürmen yeterli..
seviyorsan birazcık da sarımsak doğra üzerine, yersen seçersin..
çok güzel ve kolay oluyor.. balığın pişerken azcık da salata hazırla..
yanında ekmek yeme, sana 1 tatlı kaşığı helva hakkı var o zaman
Kahveyi sekerli cayi aekerli nasil icmisim hayrer ediyorum gecenlerde esimin cayini jctim yanlislikla ay o yudumu puskurmemek icin zoe tuttum kendimi
Sorma hemde cok zor benim eve gitme gibi birsey yok 1, 5 saatte eve gitgel yapamam1 sene boyunca evden salata yogurt getirdim ondanda yoruldum simdi makarna pilav asla tuketmiyirum bezelyenin icibdeki patatesi bile seciyorum yememek icin gecen bi gaflette buljnup iki uc catal patates didijledim de blue duymasin da burnumdan getirdi
Baligi izgara yada firinda yap doyasiya canim bol salata ile ihh mis yada yine izgara tarzi bursey yap canim ve sporrr olsun lutfen menunun sonundaelmayida aclik hissedersen ye ve arkasindan imkanin varsa bi iki kasik yogurt ye ki elmanin sekeri sende tekrar aclik hissi uyandirmasin
yok canim despotluk demeyelim btabi ki bizi dusunuyorsun ama valla iyi ki yedim o patates icin fircayi yoksa terdim dün akşam gelen bi tepsi fistikli kadayif sarmadan bi parmakcik kadar ama bulasmadim dedim tut azini yeme firca artik sana kogus agasi diyelim mi
Evde yarim tepsi daha var inşallah kaynimla esim ben gitmeden yer bitirir sabah bile goze cok hos geliyidu ama mutfagi cabuk terk ettim
bende bugü alışverişe cıktım.kendime bi beden küçük kıyafet aldım.acil kilo vermem lazımmmmm.saatlerce ayaktaydım.
sanırım acıkmam benim ara vaktim 3te ve acıkmadım hala. şimdi acıkmadıysam hiç acıkmamtarifini deniycem ama hamsi almayı düşünüyodum bakıcaz artık helva hakkımı kullanmasamda olur ben hakkımı çok kullandım bu hafta yeter o bana uzun süre dimi ayferim canıım :26:
ozaman ben bu akşam balık yapıyorummm iş yerinde balık yaptırdı patronlar kendilerine canım aşırı çektiii. ayarlayayım bakalım akşama ekmeksz bikaç parça balık bol salata. bol olmasa az olsada olur. hatta işten yürümeyi düşünüyorum nerden baksanız işten pazar yerine 35 40 dk. pazarda dolaşıp eve gelmem 30 dk . hem cezam hem sporum hem alışverişim biter. ne dersiniz kii
sanırım acıkmam benim ara vaktim 3te ve acıkmadım hala. şimdi acıkmadıysam hiç acıkmamtarifini deniycem ama hamsi almayı düşünüyodum bakıcaz artık helva hakkımı kullanmasamda olur ben hakkımı çok kullandım bu hafta yeter o bana uzun süre dimi ayferim canıım :26:
ozaman ben bu akşam balık yapıyorummm iş yerinde balık yaptırdı patronlar kendilerine canım aşırı çektiii. ayarlayayım bakalım akşama ekmeksz bikaç parça balık bol salata. bol olmasa az olsada olur. hatta işten yürümeyi düşünüyorum nerden baksanız işten pazar yerine 35 40 dk. pazarda dolaşıp eve gelmem 30 dk . hem cezam hem sporum hem alışverişim biter. ne dersiniz kii
işyerinde yemek bulmak da zor valla, işiniz zor, benim işte yemek gibi bir şansım olmadığı için eve gidiyorum alıştım da artık, salata ve bir bardak kefir yetiyor. geçen bir kere sevdiğim bir yemek vardı yemek istedim ama yiyemedim.
burada patlıcanın iyisi çok zor bulunuyor, bu sefer ufacıcık patlıcanlar aldım inşallah güzeldir:)
kızçelerr canlaaaaaaaaaaaarr ablalarrrrrrrr. nasılsınızzz
bak gördün mü bir hayra vesile olmuşum daha ne isterim
bizim bir grup vardı hamilelik zamanında, orada bir arkadaşa ağa derdik:) şimdi ben de buranın mı ağası oldum yok ya ben almayayım
o tepsi sizin mutfağa nerden geldi :)) eşin mi getirdi? zaten evde yapılan bir davet herşeyi mahvediyor evde varken dayanmak çok zor haklısın bacım, tebrikler valla maşallah iradene
2.5 oldu suyum sizde durumlr nasil
Dumku menumu yazamamistm yazimde kaptn kizmasin
2.5 oldu suyum sizde durumlr nasil
Dumku menumu yazamamistm yazimde kaptn kizmasin
Kiz kacirma bluenun gonlunden helva kopmus bi iki catal atardim ben bi daha bulamazsinaa patronlarinda cok kotuymus canim benim patronlar balik yaptircakta ikram etmeyecek zorla yediriyorlar valla tamam canim sen sporunu cezani boyle gallet yeterki hallet . Hamsi alacaksan firinda yap canim kizatma sakin hem firinda yapmak daha kolay
mısır ununu sevemedim oldum olası zatenhamsiyi de sadece zeytinyağıyla şöyle bir harmanlayıp fırına verebilirsin, kolay olur öyle..mısır unu yok ama :)
helvayı yemezsen daha da güzel tabi: karatayda öyle bir hak var, hatta aslında balığın üzerine tahin yemek gerekmiş faydasını almak için, ama tek başına tahin yiyemeyenler için helvaya izin veriyor.. ben de yemedim dün..
Kiz kacirma bluenun gonlunden helva kopmus bi iki catal atardim ben bi daha bulamazsinaa patronlarinda cok kotuymus canim benim patronlar balik yaptircakta ikram etmeyecek zorla yediriyorlar valla tamam canim sen sporunu cezani boyle gallet yeterki hallet . Hamsi alacaksan firinda yap canim kizatma sakin hem firinda yapmak daha kolay
Valla bu agalik diplomatliktan iti gel bacim anlasalim
Kogusun yaramazlarini seninle korkutuyorum bak
Gulsahhhhhhh
Kizlar ya banudan haberi olan var mi :26: perisan oldu ablacim ya
Bluecum merve bildirim yapacak dimi
kız ayfer bugün beni çok güldürdün Allah da seni güldürsün..
ay ben sanırım türk kahvesi bağımlısı oldum, şekerliyi içemedim yenisini de istemedim, herzaman kahvemi yapan eleman yapıp getirdi,şekersiz bu sefer:)) diğerinin yaptğından haberi yoktu sanırım, ay resmen çok mutlu oldum
ben buraya şöyle bi çatık kaş fotomu ekleyeyim, şöyle parmak sallarken, görünce zaten iştahınız kaçar korkudan ana öğünleri zor yersiniz
ya evet banuyu ben de çok özledim yokluğu nasıl da belli değil mi..
merveyi bilmiyorum canım, doktorcum görüşüyor sanırım onunla telden..
bu arada nora nerede kaptan? gelecek mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?