Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Dunku mnm ac karnina 3 gunkurusu cork otu ilik su
Kahvlti 1 ymrtli omlet biraz peynr 4 yesil zytn yarm domates
Ara turk kahvedi
Ogle 1 brdk kefir
Ara 1 form cy 1 tarcnli yesil cy 1 besibyrde
Aksm 1 tbk sarimsk yogurtlu firnda kabk mucvr kucuk 1 taneavuc icikadr ispankli borek
3 lt su yarim saat zumba

Kacmk. Marktlrde satiln elmli turtalrdn kucuck 1 tane

Cnm sana nasil imreniyorum bi bilsen.idolumsun diyebilirm.hskkinda merak ettiklerim var
Yasin kacti
Boyun kacti
Kac cocugjn vardi

selam kızlar nasılsınız
çok şükür hastane işlerim bitti
bugun kursa gidicektim ancak sabah erken saatte annemin amcası vefat etti oraya gittim

cumadan itibaren eski düzenime dönüyorum Allahtan bir keder gelmezse inşallah

şu 15 günde 3 kilo vermem lazım en az , bugun yarında regli olucam

geçmiş çok birikmiş akşam bakarım şimdi yemek hazırlamam lazım

Son düzenleme:
Sabh zaten 30 dk hizli yuruys yapmistim aksam ben de mekik cekr sana yetsirim
Hadi bakalim kim birinci olacak

Kiz boregi neden kacamak saymiyirsun valla da seni koğuş agasina havale ederim agam parmaklari gorelim

Basin sagolsun canim allah geride kalanlara sabir vrrsin canım
♥ inşallah verirsin canim birde inşallah regl olmazsin

Catma kaslarini gurban oldugum iki lokmayi bigazimiza dizme
Canim gamze 347 de izne ayrildi ve ses seda yok hic ugramadida inşallah diyeti birakmamistir :26:

tamam kaş çatmaca yok :))
demek o da ayrıldı.. üzüldüm valla ya ne diyeyim..

canım tam okudum okudum maşallah diyecekken o börekle o turta da ne öyleeee
günün sonunda bu yapılır mı ama bak menüye genel bakarsan neden kaynaklandığı belli, öğlen kefir tek başına az kalmış demekki.. bir de sabah yumurta ile beraber muz ya da meyve hatta 1 yumurta yediğin için 1 muz ve 4 kuru kayısı yiyebilirdin.. o zaman akşam o böreği canın çekmezdi..
ama spor gayet güzel maşallah..

Cnm sana nasil imreniyorum bi bilsen.idolumsun diyebilirm.hskkinda merak ettiklerim var
Yasin kacti
Boyun kacti
Kac cocugjn vardi

est. canım, benim de irademin zayıflayıp uyamadığım çok zamanlar oldu..
yaşım 30, boyum 160, o nedenle ideal kilom 52.. aslında şuanda da kilolu kesinlikle durmuyorum ama 52 olduğumda çok güzel ve rahat oluyorum:) kıyafetlerim hep 36 beden, buraya gelince yeme düzenim bozuldu ve verdiğim kiloları geri aldım, böyle olunca da geri almayacağım bir yöntem seçtim karataya karar verdim..
1 çocuğum var canım 3 ay sonra 3 olacak inşallah

başınız sağolsun canım..

başınız sağolsun canım , inşallah bi aksilik bi dert sıkıntı çıkmaz eski düzenine kavuşursun
Hadi bakalim kim birinci olacak

Kiz boregi neden kacamak saymiyirsun valla da seni koğuş agasina havale ederim agam parmaklari gorelim
ağam parmakları görelm mi hahahahaah aayy ağam ağaammmm

Ne guzel ben bugun o iradeyi gosteremedim mudurum bi kutu yuvarlk bayramlrda dagitiln cikolatalrdn getirdi.once almadim zorlayinca mecbur kaldim 2 kuck cikolata yedim

Blue kiz sende ufacik tefecikmissin

Son düzenleyen: Moderatör:
Blucum cooook haklisin aslinda biliyom.dun tam kahvltimu yapackken komsum kahveye cagirdi ben tamam 10 dk sonra gelcm diyodum kizim onden kostu ve komsuma gitti bile.bu nedenle oturup kahvltimi duzgun yapamadim o saydklarimi ayakta 1 dk da yedim ve kizimin pesinden kostum

Ne guzel ben bugun o iradeyi gosteremedim mudurum bi kutu yuvarlk bayramlrda dagitiln cikolatalrdn getirdi.once almadim zorlayinca mecbur kaldim 2 kuck cikolata yedim

Kuzum irade yoksa gorunce yemin etcen alsabda yemiycen size ceknecemin fotosunu atsam sok olursunuz dun eti firmasi geldi diyetteyim diye su limonlu ve sunta gibi olan diyet biskuvileri getirmis kızlara veriyorum onlari bile yemedim cok caresiz kalmadikcads yemem
Canim karatayda diymak onemli demek ki doymuyorsun ki vucut bunlara karsi duramiyor ahh su dr hizli kilo ver demeseydi birakmazdim karatayi

Gulsahhhhhhh
Kizlar ya banudan haberi olan var mi :26: perisan oldu ablacim ya
Bluecum merve bildirim yapacak dimi

Yaa Banus abladan haber yok cidden ne cok ozledikk ins gelir bir an once..

Selammm dön artk dön aramiza cok izinli var bu ara di mii bizde cozutup duruyoz Gozdeylee ama artk bz de duzen yaptkk )) :))

anammm kızlar ne kadar kaynatmıssınız

Canim benim kuruyemis uzuldugune gore kavrulmus sanirim bunun sebebide oglen ki ogunu atlamis olman

.
haklısın canım ama tek alışverişimi degerlendirmem lazımdı evden acil çıkınca hiç bişey yememektense onları yedim:26:

tmm canım daha misait zamanda eklerim cadıyı.

kaçamak illaki olur ama sürekli olunca can sıkıcı oluyor.

yollayım sana:)))ne yazıkkikavrulmustu çayın yanında en sevdiğim havuclu kek vardı onu yememek için bahanesiyle kuruyemiş yedim:26:

cok sevindim canım.

balık baştan kokmayacak

yok yok olmayacak bu gecmiş bitmez fırında yemek yanacak.ben kacar sonra görüşürüz.

Kızlar yeni birşey öğrendim. Bugün melek programında Şems Arslan zayıflamak isteyenler için bşr tarif verdi.
1 bardak kefir
1 tutam kıyılmış maydanoz
1 çay kaşığı Anason
1 çay kaşığı karabiber

Bunu için üstüne yeşil çay için dedi. Kadın bu formülü hep yapıp dolabında bulunduruyormuş.

Son düzenleme:
An itibariyle menumu yazıyorum :)

Sabah
1 yumurta
1 kk kadar peynir
1 dilim ekmek
1 kupa sutlu kahve sekersiz

Ara
Arada sayilmaz minicik parmak ucu kadar tahinli corek yer gibi yaptim patrona kalanini caycimiza verdim

Oglen
2 adet kofte (kurdan kebabinin kofteleri kucuktu patlicani kizartmisti yemedim )
1 adet salatalik
Biraz yogurt

Ara
3 yk yogurt
3 kuru erik

Aksam
1 kase yogurt
Bol salata
1 dilimden az ekmek
Cikmadan isyerinde yedim aksam misafirlik var orda yememek icin karnimi sisirdim

Su: 2 lt
Spor: erken donersek yapacagim yoksa yok malesef
1 fincan limonlu form cayi

yok yok olmayacak bu gecmiş bitmez fırında yemek yanacak.ben kacar sonra görüşürüz.
Hit hadi yavrucuklar ac kalacak yoksa

Deli demeyinde annem biz kucukken anasonlu yas pasta yalardi kekine katilirdi anason ama varua goz gizu gormezdi cok aci bir yanma hisdi uyandirirdi gozde o piserken kimse mutfaga firina yaklasmazdi tadi muhtesem olurdu o ayri. Sen anason deyince resmen o gunlere gittim yaslandik be

yasasin bana spor yapna firsati dogdu 30dk 30 dkdur dimi canim esim eeltim lere gecmis ordan gidecekmisiz gelip aliyim dedi yok alma dedim yuruyerek giderim spor olur dedim ::122::122:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…