kızlar 3 mile leslie mi ve 75 mekiğimi çektimee sizden ne var ne yok
karnım yine dümdüz oldu maşallah, tartıda 57.0 çıktım, regl imin ortasında, çok mutlu oldum.. şişliğim muhtemelen bu hafta gitmez, ama57.0dan yukarı da çıkmam umarım:)
dünkü menüm:
sabah: klasik karatay kahvaltısı (1 az pişmiş rafadan yumurta+yarım muz+ 3 elma dilimi portakal ile)
5 saat sonra: salata + 1 bardak kefir
5,5 saat sonra: balık + salata ( helva hakkım olduğu halde yemedim)
sıvı: 1 kupa yeşil çay + 1 kupa beyazçay + 1 şekersiz türk kahvesi
su: 2 lt
spor: relg ve hava nedeniyle yok.. hava çok kötü kızlar, kum fırtınası gelecek sanırım, bir kapanıyor bir açıyor, arada yağmur yağıyor, ama çok da sıcak..
Hadi bakalim kim birinci olacakSabh zaten 30 dk hizli yuruys yapmistim aksam ben de mekik cekr sana yetsirim
Dunku mnm ac karnina 3 gunkurusu cork otu ilik su
Kahvlti 1 ymrtli omlet biraz peynr 4 yesil zytn yarm domates
Ara turk kahvedi
Ogle 1 brdk kefir
Ara 1 form cy 1 tarcnli yesil cy 1 besibyrde
Aksm 1 tbk sarimsk yogurtlu firnda kabk mucvr kucuk 1 taneavuc icikadr ispankli borek
3 lt su yarim saat zumba
Kacmk. Marktlrde satiln elmli turtalrdn kucuck 1 tane
selam kızlar nasılsınız
çok şükür hastane işlerim bitti
bugun kursa gidicektim ancak sabah erken saatte annemin amcası vefat etti oraya gittim
cumadan itibaren eski düzenime dönüyorum Allahtan bir keder gelmezse inşallah
şu 15 günde 3 kilo vermem lazım en az , bugun yarında regli olucam
geçmiş çok birikmiş akşam bakarım şimdi yemek hazırlamam lazım
Catma kaslarini gurban oldugumiki lokmayi bigazimiza dizme
Canim gamze 347 de izne ayrildi ve ses seda yok hic ugramadida inşallah diyeti birakmamistir :26:
Dunku mnm ac karnina 3 gunkurusu cork otu ilik su
Kahvlti 1 ymrtli omlet biraz peynr 4 yesil zytn yarm domates
Ara turk kahvedi
Ogle 1 brdk kefir
Ara 1 form cy 1 tarcnli yesil cy 1 besibyrde
Aksm 1 tbk sarimsk yogurtlu firnda kabk mucvr kucuk 1 taneavuc icikadr ispankli borek
3 lt su yarim saat zumba
Kacmk. Marktlrde satiln elmli turtalrdn kucuck 1 tane
Cnm sana nasil imreniyorum bi bilsen.idolumsun diyebilirm.hskkinda merak ettiklerim var
Yasin kacti
Boyun kacti
Kac cocugjn vardi
selam kızlar nasılsınız
bugun kursa gidicektim ancak sabah erken saatte annemin amcası vefat etti oraya gittim
başınız sağolsun canım , inşallah bi aksilik bi dert sıkıntı çıkmaz eski düzenine kavuşursunselam kızlar nasılsınız
ağam parmakları görelm mi hahahahaahHadi bakalim kim birinci olacak
Kiz boregi neden kacamak saymiyirsun valla da seni koğuş agasina havale ederim agam parmaklari gorelim
Kızlar tebrikleri alabilirim
Patron Şereflikoçhisar dan tahili corek getirtmis geldi simdi birini bana verdi ayfer nasil bizde bundan yaptirabilirmiyiz ye bakalim diye minnacik yani parmak ucuyla bi lokma kopardim yorumumu yaptim ye bu senin sana getirdim dedi tmm cay aliyim yerim dedim cay alma bahanesiyke gittim ve tahinliyi cayci ablaya verdimcok mutluyum
Ne guzel ben bugun o iradeyi gosteremedim mudurum bi kutu yuvarlk bayramlrda dagitiln cikolatalrdn getirdi.once almadim zorlayinca mecbur kaldim 2 kuck cikolata yedim
Gulsahhhhhhh
Kizlar ya banudan haberi olan var mi :26: perisan oldu ablacim ya
Bluecum merve bildirim yapacak dimi
selam kızlar nasılsınız
haklısın canım ama tek alışverişimi degerlendirmem lazımdı evden acil çıkınca hiç bişey yememektense onları yedim:26:Canim benim kuruyemis uzuldugune gore kavrulmus sanirimbunun sebebide oglen ki ogunu atlamis olman
.
tmm canım daha misait zamanda eklerim cadıyı.Günaydın canım ya yademin su kucuk cadinin fotosunu atsana ya dislerimi sikiyirum uzaktan .
Bende Allah korkusu olmasa bi bu kadar daha olurdum gslibabazen düşünüyorum hatta genelde yedin yedin sistin verecem diye caninncikiyor bunu bulamayanlar varken senin bu acizligin ne diye
kaçamak illaki olur ama sürekli olunca can sıkıcı oluyor.hepimiz insanız nefsimiz var elbette kaçamak yaparız hep düzgün gitmez diyet, ama işte o kaçamakları en aza indirmek için buradayız.. zaten mükemmel insanlar olsaydık burada olmazdıkama işte buraya gelip aburcuburları görünce diğerlerinin motivasyonu kırılıyor..ben de sırf buraya yazamam diye yemiyorum bazen, çok güzel koruyor burası..
:
yollayım sana:)))ne yazıkkikavrulmustu çayın yanında en sevdiğim havuclu kek vardı onu yememek için bahanesiyle kuruyemiş yedim:26:oy o acı sosa bayılırım yaa((( bim'in de vardı, çok severdim trdeyken çok alırdım.. peynirle muhteşem oluyor özellikle:)
öğlen çok az olmuş canım, kuruyemiş de kavrulmamışsa sorun değil bence..
cok sevindim canım.Ilaçları kullanmaya başlayınca hemen toparladım doğru teşhis doğru ilaç ne önemliymiş. Rahat nefes almak bile kendime getirdi . Bugün bende sebze diyetime başlıyorum. Sizede örnek olur belki diye yazayım
Sabah uyanınca
2 kuru meyve
Ilık su
Kahvaltı
1 peynir
1 yumurta
2 dilim ekmek (esmer)
Yeşillik
Ara
1 meyve
Rezezne çayı
Öğle
Buharda sebze
4 yk yoğurt
1 dilim ekmek
Ara
1 meyve
5-6 çip badem
Akşam
Buharda sebze
2 yk yoğurt
1 dilim ekmek
Ara
1 meyve
Keten tohumlu probiyotik yoğurt
Şimdi kahvaltımı yapıyorum.
Hepinize geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ediyorum.
Bluejum ilaç verdi hem antibiyotik hemde antiastmatik . Astım ilacı hemen etkisini gösterdi zaten . Antibiyotik kullanmak istemiyorum aslında ama gerekli olduğunu söyledi Dr :26:
Kızlar tebrikleri alabilirim
Patron Şereflikoçhisar dan tahili corek getirtmis geldi simdi birini bana verdi ayfer nasil bizde bundan yaptirabilirmiyiz ye bakalim diye minnacik yani parmak ucuyla bi lokma kopardim yorumumu yaptim ye bu senin sana getirdim dedi tmm cay aliyim yerim dedim cay alma bahanesiyke gittim ve tahinliyi cayci ablaya verdimcok mutluyum
Hit hadi yavrucuklar ac kalacak yoksayok yok olmayacak bu gecmiş bitmez fırında yemek yanacak.ben kacar sonra görüşürüz.
Kızlar yeni birşey öğrendim. Bugün melek programında Şems Arslan zayıflamak isteyenler için bşr tarif verdi.
1 bardak kefir
1 tutam kıyılmış maydanoz
1 çay kaşığı Anason
1 çay kaşığı karabiber
Bunu için üstüne yeşil çay için dedi. Kadın bu formülü hep yapıp dolabında bulunduruyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?