Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

haklısın hiloşuum bundan sonra birbirimize kaçamak yapmamak için gaz vercez ki zaten böyle olmalıydııı. o 4 kareyide görmedim sanmaaaa ama gık diyemiyom suçluyumm neyes topladık mı kendimizi rakibem artık kimseyi utandırmak zor durumda bırakmak + çıkmak yoookkk... kesemizin ağzını kapatıcazz

Aynen gozdeyle birbirinize kacamak gazi veriyorsunuz suzin yeriniDe olsam sulenin menutu yaparim iki gun ki ben bugun basliyirum.
Diger Menulere yorum yapilacak kacamaklara son bi kilo veremeyin o zaman icimdem cadi cikacak ona gore mizrakkkk
tamam kaptanım özür dileriz çokkkk. akıllandık biz dimi kız Hilal kaçamak yaparsak çantaaaaaaaa

tebrik ederim kaptanııımmmmm

Yine basladik tereyag bala aslinda bal dogalsa bi cay kasugina birsey demem ama digalsa seker glikoz yigini degilse
Kiz o kocalara eslik ede ede siatik birak eslik etme sonra kalcann gobegin cikti diye yine onlar konusuyor . Bilmem valla bu hafta ben seni gecerim

kızlar 3 mile leslie mi ve 75 mekiğimi çektim ee sizden ne var ne yok
vavvv ornek kaptan
4 kare cok olmus guzellık
menüm sabah:1yumurta
biraz peynir
1dilim çavdar
1tk kahvaltılık acı sos

ara:greyfurt

öğle:3 gün kurusu

ara:greyfurt

akşam:2dilim kabak mücver
salata
yogurt

ara:1 avuc kuruyemiş
yasemınım mutıs donus yaptın brovoooo
Günaydın kizlar tartiya sin iki gun kacamak olmasin lutfen sari kartimizi sildirmeliyiz .
Ben yemine basladim yoksa dilekle hilali gecemezsem nolur
gecemezsen rezıl olursun koskoca kaptan tırtt cıktı derler
:))))
gozdecıgım duzene gırıyosun masallah

benım yemınlık durumum yok sukur ıradelı olmak baska bısey caanımm

canım benım dogal agrıdan ozel getıttırıyorum ne acımasız kaptansın sen oyle bı buskıvıt ne eder bu bunyeye .erik beni gecemezkı erık benı gecemezkı erık benı gecemezkı

canlarım ben kacar beyım ıse gıdecek kıyafet utulemem lazım ogleden sonrada sohbetım var bugun bızım ıcın dua edıcem Rabbım emegımızı bosa cıkartma nefsımıze hakım olmamızı nasıp eyle dıye tabı bıde erıgıme tubama gulsahıma yanlıs hatırlıyorsam af ola hayırlı saglıklı tosuncuklar nasp eyle dıye

Aynen gozdeyle birbirinize kacamak gazi veriyorsunuz suzin yeriniDe olsam sulenin menutu yaparim iki gun ki ben bugun basliyirum.
Diger Menulere yorum yapilacak kacamaklara son bi kilo veremeyin o zaman icimdem cadi cikacak ona gore mizrakkkk

Tamamdırr...Şulenin menu neydi kii??

Keisnlikle Gözdeee anlaştık ortakk :13:

Evet evet öyle oldu fazla oldu ama bitti cidden...

Ya kızlar bacılar ablalar moralim bozuldu benm...
Kamu hastaneleri kurumu 20 avukat alıyordu, ben de başta tercih yaptım Doğu hariç her yeri yazdım, sonra da değiştirdim ki Haziran'da büyük atama olacak o zaman belki Antalya ya da daha yakın yerler açar bekliyim dedim sadece İstanbul ve Aydın yazdım; bugün açıklandı olmadı tabi. Ama yazsaymışım Kırklareli ya da Artvin olcakmış. Nişanlım değiştirme demişti olursa nikah yaparız zaten gelirsin en geç 1 seneye kadar, ama ben diretmiştim. Şimdi o öyle deyince üzüldm biraz moralim bozulduu :26: Zaten o da işinden memnun değil değişecek gibi ertelicez bazı şeyleri sanırm off bugn canm çok sıkkınnn..

hic olmadi ki canım zaten sen yemin edince daha istikearli oluyorsun
canım benım dogal agrıdan ozel getıttırıyorum ne acımasız kaptansın sen oyle bı buskıvıt ne eder bu bunyeye .erik beni gecemezkı erık benı gecemezkı erık benı gecemezkı
bugun tartidahala ejsi cikmanin gururunu yaşadım

kaptan da açıklamış yediğimiz her lokmada insulin salgılanıyor, o da kilo vermemizi engelliyor, iştahımızı açıyor..karatayda mesela yemek aralarında yemeğin tadına bile bakmayın diyor, zayıflama hormonu o derece hassas, etkilenebiliyor..

elbette kimse kimsenin gitmesini istemiyor, ama yenilerin gruba adapte olma konusunda çaba sarfetmesi gerekiyor..yazdığımız menülere yorum almak ve açıkcası sizlerin de menülerinde sağlıklı şeyler görmek istiyoruz.. 35 mesaj zorunluluğu da bundan var..

mesela 4 kare çikolatayı bırak diyetteki biri, zayıf biri bile yememeli dimi:) hergün menünde bir kaçamak görürsek bu olmaz dimi..

alınmaca darılmaca yok, eleştiri alacağız ki hatalarımızı görelim, kimse kimsenin kötülüğünü istemez, neticede bir grubuz.. birinin emeğini de diğerimiz heba etmemeliyiz..

canım çok çok geçmiş olsun, sahalara dönmene de çok sevindim... menü de çok güzel olmuş, ödem attırıcı görünüyor:)

sağol canım hadi bakalım size güveniyoruz

valla sallarım parmakları ona göre

maşallah sana süpersin işte bu

Aminn inşallah kolay gelsin canım

Tamamdırr...Şulenin menu neydi kii??

Keisnlikle Gözdeee anlaştık ortakk :13:

Evet evet öyle oldu fazla oldu ama bitti cidden...
Sabah uyanınca
2 kuru meyve
Ilık su

Kahvaltı
1 peynir
1 yumurta
2 dilim ekmek (esmer)
Yeşillik

Ara
1 meyve
Rezezne çayı

Öğle
Buharda sebze
4 yk yoğurt
1 dilim ekmek

Ara
1 meyve
5-6 çiğ badem

Akşam
Buharda sebze
2 yk yoğurt
1 dilim ekmek

Ara
1 meyve
Keten tohumlu probiyotik yoğurt

Ccanim sulenin menu bu
Artik canini sikma kismet degilmis belki onune daha iyi bir firsat gelecek ilnusla olmuse care tok onumuze bakmamiz lazim. Canim ev kurana Allah yardim eder inan bana hersey güzel olacak

dünki menüm

sabah
5zeytın
beyaz peynır
cay
2 dılım ekmek

öğle
ıspanak yogurt
2 dılım ekmek

aksam
tarhana corba
taze fasulye
3 bulgurlu kucuk dolma

bol mıktarta cay ve su

Haklısın canm tamam elimden geleni yapacam..sadece şu an fena başım ağrıyor..

Orası öyle ama of neyse toparlarım inş Allah yardımcımız olsn cidden

Bu arada anladım ben özel bir menü sandm detoks falan mı önerdin diye..dikkat edicem merak etmeyn bari bi işim istediğim gibi olsn

canım hakkınızda hayırlısı olsun çok zor bu tayin işleri..
inşallah hazirandaki atamada istediğin gibi olur.

dünki menüm

sabah
5zeytın
beyaz peynır
cay
2 dılım ekmek

öğle
ıspanak yogurt
2 dılım ekmek

aksam
tarhana corba
taze fasulye
3 bulgurlu kucuk dolma

bol mıktarta cay ve su

canım ara öğün yapmamışsın yoksa karataya geliyorsun:))
menülerin güzel olmuş, dolmalar umarım baya küçüktür:)
izinli olmana rağmen devam etmen çok güzel maşallah sana

İnşallah yaa off daha atanmadan derdi yedi bitirdi valla :) UMarm Haziran'da güzel olcak inanmak istiyorum artk

Tugbacim muthissin valla izin donusu gebellikle kilolu dober herkes sende super zayiflayip dobeceksin maşallah subanallah

Aksam eltime (yeni kucuk olana) dedesi vefat etmis taxiyeye gidecegiz ve ben caydan baska birsey icip yemeyecegim yemin ederim

tatlım fırsat buldukca gırmye calışıyorum bırde ara ogun ıcın malzemelerımı hazırlayamadım ıkı gundur oyuzden yoksa yıne deavm dıyetısyene:)

Tugbacim muthissin valla izin donusu gebellikle kilolu dober herkes sende super zayiflayip dobeceksin maşallah subanallah

amin cnm benım amin rabbım ısteyen herkese nasıp etsın bu ay asılama yapılacaktı malesef olamadı sag tupum olmadıgı ıcın yarım kaldı .sag yumurtalarım daha cok gelıstı oyuzden onumuzdekı ay nasıpse bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…