haklısın hiloşuum bundan sonra birbirimize kaçamak yapmamak için gaz vercez ki zaten böyle olmalıydııı. o 4 kareyide görmedim sanmaaaa
Tamma kaptancm ya kusura bakma
:26: bn de gaza geldm arkadaşlar da haklı aslında bz grubun iki manyağı olduk Gözdeyle anca yiyozzGÖZDEEEE bitti kızım bu iş kendimize gelelm kaptanımızı mahcup etmek yok bundan sonraaa yoksa var yaaa mızrak bizeee
Kendine çok iyi bakk
Aynen gozdeyle birbirinize kacamak gazi veriyorsunuz suzin yeriniDe olsam sulenin menutu yaparim iki gun ki ben bugun basliyirum.
Diger Menulere yorum yapilacak kacamaklara son bi kilo veremeyin o zaman icimdem cadi cikacak ona gore mizrakkkk
tebrik ederim kaptanııımmmmmKızlar tebrikleri alabilirim
Patron Şereflikoçhisar dan tahili corek getirtmis geldi simdi birini bana verdi ayfer nasil bizde bundan yaptirabilirmiyiz ye bakalim diye minnacik yani parmak ucuyla bi lokma kopardim yorumumu yaptim ye bu senin sana getirdim dedi tmm cay aliyim yerim dedim cay alma bahanesiyke gittim ve tahinliyi cayci ablaya verdimcok mutluyum
selamunaleykum bacılarım tel kapanmıs gıremedım hattı degıstırıyomda ama yarına cozulur sıkıntıAllahın ıznıye dunku menumu yazıyım
sabah 2 cevız
kahvaltı menemen 2dilim cavdar 3zeytın 1t.k tereyag bir catal bal yesıllık
ara bır avıc kuruyemıs
ogle bır tabak corba salata yogurt
ara bişey yedım ama ne yedıgımı unuttum :)
aksam lahana yemegı bır tabak
cevız azcık kuruyemıs bır tanecık bıskıvıt esıme eslık olsun duye
3 lt su 4 bardak bıtkı cayı 3mil leslıe
vavvv ornek kaptankızlar 3 mile leslie mi ve 75 mekiğimi çektimee sizden ne var ne yok
4 kare cok olmus guzellık11 Mart menüm:
Biraz süzme peynir
2 dilim çavdar ekmeği
çay
1 kase mercimek çorbası
1 kase salata
1 haşlanmış butun yarısı
1 haşlanmış patatesin yarısı
3 yk bulgur pilavı
Ara:
1 kase salata
Akşam:
5-6 çiğ köfte marulla
1 Türk kahvesi-yanında 4 kare çikolata yedim
Spor: 3 mile Leslie başardımm
Su:2,5 lt yi geçiyorr...
yasemınım mutıs donus yaptın brovoooomenüm sabah:1yumurta
biraz peynir
1dilim çavdar
1tk kahvaltılık acı sos
ara:greyfurt
öğle:3 gün kurusu
ara:greyfurt
akşam:2dilim kabak mücver
salata
yogurt
ara:1 avuc kuruyemiş
gecemezsen rezıl olursun koskoca kaptan tırtt cıktı derlerGünaydın kizlar tartiya sin iki gun kacamak olmasin lutfen sari kartimizi sildirmeliyiz .
Ben yemine basladim yoksa dilekle hilali gecemezsem nolur
gozdecıgım duzene gırıyosun masallahGünaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaaarr. uyku düzenim alt üst olduu :2: akşam 7ye doğru yattım saat 11de uyandım. sonra saat 3de uyuyp sabah 5te uyandım ve ondan beri ayaktayımm ooff.. akşamda salata yedim ama +larda pek fark olmadı..
aman o saatte nasıl uyudun ve o satte nasıl uyandın :)cumaya olur menulerın boyle gıderse eksılerı rahat gorursun
dünkü menüm :
sabah: kepek ekmeğin köşesine peynir bol pul biber + .çay düzene oturmadı kahvaltım ama bu da iyi oluyoo
ara: 1 avuç kuru yemiş 1 avuçtan azcık fazla hatta
öğlen: 3yk bulgur pilavı 2yk et ( kuşbaşı şeklinde) + 1 küp patates ( ne çok byük ne çok küçük) ekmek yok başka bişeyde yok
ara. : 1 nescafe + kuruyemiş 1 avuç
akşam: karalahana + havuç salatası aslında çokta değildi biraz limon ve çok çk az yağla. ekmekte yoktu evde ekmek yemedim biraz peynir yedim okadar
içtiğim suyun haddi hesabı yok zaten 3buçuk lt geçti..
spora hiç girmiyorm daha cezamda varrr :18:
günaydın güzeller.
eşim kızımı servise indirdi 2dk ugrayım dedim oğluşum uyuyor minik cadıda ısrarla abisinin odasına koşuyor.kucagıma aldım yoksa yazdırmayacak cadı.evet erikcim bu 2 güne dikkat yemin bana ters bende söz veriyorum max.dikkat.
Yine basladik tereyag bala aslinda bal dogalsa bi cay kasugina birsey demem ama digalsa seker glikoz yigini degilse
Kiz o kocalara eslik ede ede siatik birak eslik etme sonra kalcann gobegin cikti diye yine onlar konusuyor . Bilmem valla bu hafta ben seni gecerim
Aynen gozdeyle birbirinize kacamak gazi veriyorsunuz suzin yeriniDe olsam sulenin menutu yaparim iki gun ki ben bugun basliyirum.
Diger Menulere yorum yapilacak kacamaklara son bi kilo veremeyin o zaman icimdem cadi cikacak ona gore mizrakkkk
haklısın hiloşuum bundan sonra birbirimize kaçamak yapmamak için gaz vercez ki zaten böyle olmalıydııı. o 4 kareyide görmedim sanmaaaaama gık diyemiyom suçluyumm neyes topladık mı kendimizi rakibem artık kimseyi utandırmak zor durumda bırakmak + çıkmak yoookkk... kesemizin ağzını kapatıcazz
tamam kaptanım özür dileriz çokkkk. akıllandık biz dimi kız Hilal kaçamak yaparsak çantaaaaaaaa
tebrik ederim kaptanııımmmmm
vavvv ornek kaptan
4 kare cok olmus guzellık
yasemınım mutıs donus yaptın brovoooo
gecemezsen rezıl olursun koskoca kaptan tırtt cıktı derler
:))))
gozdecıgım duzene gırıyosun masallah
benım yemınlık durumum yok sukur ıradelı olmak baska bısey caanımm
vavvv ornek kaptan
4 kare cok olmus guzellık
yasemınım mutıs donus yaptın brovoooo
gecemezsen rezıl olursun koskoca kaptan tırtt cıktı derler
:))))
gozdecıgım duzene gırıyosun masallah
benım yemınlık durumum yok sukur ıradelı olmak baska bısey caanımm
canım benım dogal agrıdan ozel getıttırıyorumne acımasız kaptansın sen oyle bı buskıvıt ne eder bu bunyeye .erik beni gecemezkı erık benı gecemezkı erık benı gecemezkı
EVet ama işte regl den dolayı da biraz oldu tabi bahaneye sığınmamak lazım ama salta neden zararlı onu anlamadım??
Ayrıca sanki bize gitmemiz gerekiyor gibi davranılıyor giibi geliyor bazen, öyle bir şey hissedersem giderm merk etmeyn..ama herkesin amacı aynı burda sadece arada dengesizlik olabliyor..
Ilaçları kullanmaya başlayınca hemen toparladım doğru teşhis doğru ilaç ne önemliymiş. Rahat nefes almak bile kendime getirdi . Bugün bende sebze diyetime başlıyorum. Sizede örnek olur belki diye yazayım
Sabah uyanınca
2 kuru meyve
Ilık su
Kahvaltı
1 peynir
1 yumurta
2 dilim ekmek (esmer)
Yeşillik
Ara
1 meyve
Rezezne çayı
Öğle
Buharda sebze
4 yk yoğurt
1 dilim ekmek
Ara
1 meyve
5-6 çip badem
Akşam
Buharda sebze
2 yk yoğurt
1 dilim ekmek
Ara
1 meyve
Keten tohumlu probiyotik yoğurt
Şimdi kahvaltımı yapıyorum.
Hepinize geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ediyorum.
Bluejum ilaç verdi hem antibiyotik hemde antiastmatik . Astım ilacı hemen etkisini gösterdi zaten . Antibiyotik kullanmak istemiyorum aslında ama gerekli olduğunu söyledi Dr :26:
günaydın kaptanımmhazır pakette alıyorum ve onlar işlenmiş oluyo sanırım artık onlarıda bırakıcam cidden faydası olmuyo. evde yürüyüş yapıcam artık yada yarın iş çıkışı spor salonuna yazılcam bu böyle gitmcek bende. en azından hafta sonu giderm spora ama yinede giderm.
senin adına çok sevindiiiimmm
haklısın kaptanım kendi adıma tüm takım arkadaşlarımdan özür dilerimzararım hem kendime hemde size. bugün dahil 2gün de kalsa tartıya kendimi toparlıycam artık kaçamak yapmıcam. bikaç hafta boğazımı tutucam bunun bana faydası çok sizede bi okadar faydası var. pişmanımm ama vazfeçmicem
Tamma kaptancm ya kusura bakma
:26: bn de gaza geldm arkadaşlar da haklı aslında bz grubun iki manyağı olduk Gözdeyle anca yiyozzGÖZDEEEE bitti kızım bu iş kendimize gelelm kaptanımızı mahcup etmek yok bundan sonraaa yoksa var yaaa mızrak bizeee
Kendine çok iyi bakk
Sulem dur gitme gecmise kiz sen gwcmiate jayboluyorsun bwn ozetleyim sana
Helinin isleri uzun surecekmis burayida cok ihmal ettim dedi kaptanligi devretti gitmek istiyorum dedi izinli kalmaya ikna oldu izni bitince burda olur
Banunun kuzeni agir depresyon geciriyor hastaneye yatirmislar intihar tesebbusunde bulunabilir demis dr gencecikte kiz onunla ilgileniyorlar
Gulsahin dr kontrolu vardi bitti kurstan sobra aramizda olmasi lazim yoksa dayak yiyecek
Merve hala toparlanamadi
Edanin yerine menu yorumunun parmak sallayicisi blue oldu
Sen ve tugbada 353 yani haftaya listedesiniz ona gore bakk
Kızlar tebrikleri alabilirim
Patron Şereflikoçhisar dan tahili corek getirtmis geldi simdi birini bana verdi ayfer nasil bizde bundan yaptirabilirmiyiz ye bakalim diye minnacik yani parmak ucuyla bi lokma kopardim yorumumu yaptim ye bu senin sana getirdim dedi tmm cay aliyim yerim dedim cay alma bahanesiyke gittim ve tahinliyi cayci ablaya verdimcok mutluyum
Sekercim 351 de bildirimsiz izne ayrildin 353 de donersin en erken kilon uce bolunecek ama
Aminn inşallah kolay gelsin canımcanlarım ben kacar beyım ıse gıdecek kıyafet utulemem lazım ogleden sonrada sohbetım var bugun bızım ıcın dua edıcem Rabbım emegımızı bosa cıkartma nefsımıze hakım olmamızı nasıp eyle dıye tabı bıde erıgıme tubama gulsahıma yanlıs hatırlıyorsam af ola hayırlı saglıklı tosuncuklar nasp eyle dıye
Sabah uyanınca
Tamamdırr...Şulenin menu neydi kii??
Keisnlikle Gözdeee anlaştık ortakk :13:
Evet evet öyle oldu fazla oldu ama bitti cidden...
Artik canini sikma kismet degilmis belki onune daha iyi bir firsat gelecek ilnusla olmuse care tok onumuze bakmamiz lazim. Canim ev kurana Allah yardim eder inan bana hersey güzel olacakYa kızlar bacılar ablalar moralim bozuldu benm...
Kamu hastaneleri kurumu 20 avukat alıyordu, ben de başta tercih yaptım Doğu hariç her yeri yazdım, sonra da değiştirdim ki Haziran'da büyük atama olacak o zaman belki Antalya ya da daha yakın yerler açar bekliyim dedim sadece İstanbul ve Aydın yazdım; bugün açıklandı olmadı tabi. Ama yazsaymışım Kırklareli ya da Artvin olcakmış. Nişanlım değiştirme demişti olursa nikah yaparız zaten gelirsin en geç 1 seneye kadar, ama ben diretmiştim. Şimdi o öyle deyince üzüldm biraz moralim bozulduu :26: Zaten o da işinden memnun değil değişecek gibi ertelicez bazı şeyleri sanırm off bugn canm çok sıkkınnn..
haklısın hiloşuum bundan sonra birbirimize kaçamak yapmamak için gaz vercez ki zaten böyle olmalıydııı. o 4 kareyide görmedim sanmaaaaama gık diyemiyom suçluyumm neyes topladık mı kendimizi rakibem artık kimseyi utandırmak zor durumda bırakmak + çıkmak yoookkk... kesemizin ağzını kapatıcazz
Yok valla gozum ustunuzde
tamam kaptanım özür dileriz çokkkk. akıllandık biz dimi kız Hilal kaçamak yaparsak çantaaaaaaaa
tebrik ederim kaptanııımmmmm
kaptan da açıklamış yediğimiz her lokmada insulin salgılanıyor, o da kilo vermemizi engelliyor, iştahımızı açıyor..karatayda mesela yemek aralarında yemeğin tadına bile bakmayın diyor, zayıflama hormonu o derece hassas, etkilenebiliyor..
elbette kimse kimsenin gitmesini istemiyor, ama yenilerin gruba adapte olma konusunda çaba sarfetmesi gerekiyor..yazdığımız menülere yorum almak ve açıkcası sizlerin de menülerinde sağlıklı şeyler görmek istiyoruz.. 35 mesaj zorunluluğu da bundan var..
mesela 4 kare çikolatayı bırak diyetteki biri, zayıf biri bile yememeli dimi:) hergün menünde bir kaçamak görürsek bu olmaz dimi..
alınmaca darılmaca yok, eleştiri alacağız ki hatalarımızı görelim, kimse kimsenin kötülüğünü istemez, neticede bir grubuz.. birinin emeğini de diğerimiz heba etmemeliyiz..
canım çok çok geçmiş olsun, sahalara dönmene de çok sevindim...menü de çok güzel olmuş, ödem attırıcı görünüyor:)
sağol canım hadi bakalım size güveniyoruz
valla sallarım parmakları ona göre
maşallah sana süpersin işte bu
Aminn inşallah kolay gelsin canım
Sabah uyanınca
2 kuru meyve
Ilık su
Kahvaltı
1 peynir
1 yumurta
2 dilim ekmek (esmer)
Yeşillik
Ara
1 meyve
Rezezne çayı
Öğle
Buharda sebze
4 yk yoğurt
1 dilim ekmek
Ara
1 meyve
5-6 çiğ badem
Akşam
Buharda sebze
2 yk yoğurt
1 dilim ekmek
Ara
1 meyve
Keten tohumlu probiyotik yoğurt
Ccanim sulenin menu bu
Artik canini sikma kismet degilmis belki onune daha iyi bir firsat gelecek ilnusla olmuse care tok onumuze bakmamiz lazim. Canim ev kurana Allah yardim eder inan bana hersey güzel olacak
Ya kızlar bacılar ablalar moralim bozuldu benm...
Kamu hastaneleri kurumu 20 avukat alıyordu, ben de başta tercih yaptım Doğu hariç her yeri yazdım, sonra da değiştirdim ki Haziran'da büyük atama olacak o zaman belki Antalya ya da daha yakın yerler açar bekliyim dedim sadece İstanbul ve Aydın yazdım; bugün açıklandı olmadı tabi. Ama yazsaymışım Kırklareli ya da Artvin olcakmış. Nişanlım değiştirme demişti olursa nikah yaparız zaten gelirsin en geç 1 seneye kadar, ama ben diretmiştim. Şimdi o öyle deyince üzüldm biraz moralim bozulduu :26: Zaten o da işinden memnun değil değişecek gibi ertelicez bazı şeyleri sanırm off bugn canm çok sıkkınnn..
dünki menüm
sabah
5zeytın
beyaz peynır
cay
2 dılım ekmek
öğle
ıspanak yogurt
2 dılım ekmek
aksam
tarhana corba
taze fasulye
3 bulgurlu kucuk dolma
bol mıktarta cay ve su
canım hakkınızda hayırlısı olsun çok zor bu tayin işleri..
inşallah hazirandaki atamada istediğin gibi olur.
canım ara öğün yapmamışsın yoksa karataya geliyorsun:))
menülerin güzel olmuş, dolmalar umarım baya küçüktür:)
izinli olmana rağmen devam etmen çok güzel maşallah sana
İnşallah yaa off daha atanmadan derdi yedi bitirdi valla :) UMarm Haziran'da güzel olcak inanmak istiyorum artk
canım hakkınızda hayırlısı olsun çok zor bu tayin işleri..
inşallah hazirandaki atamada istediğin gibi olur.
canım ara öğün yapmamışsın yoksa karataya geliyorsun:))
menülerin güzel olmuş, dolmalar umarım baya küçüktür:)
izinli olmana rağmen devam etmen çok güzel maşallah sana
Tugbacim muthissin valla izin donusu gebellikle kilolu dober herkes sende super zayiflayip dobeceksin maşallah subanallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?