- 8 Haziran 2010
- 6.067
- 2.654
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dün menü
Sabah 1yumurta bir domates bir dilim peynir
Turk kahvesi sekersin
Salata yoğurt
Ayva süt
İnce hamur pizza iki dilim Zero
Kivi süt
Pizzadan galiba tartıda +çıktım
Su 3lt spor 600 defa saga sola eğilme belim inceledi bu cok ise yariyor
evet inşallah dahada iyi olucam bugün hiloşumla karar aldıkvavvv ornek kaptan
4 kare cok olmus guzellık
yasemınım mutıs donus yaptın brovoooo
gecemezsen rezıl olursun koskoca kaptan tırtt cıktı derler
:))))
gozdecıgım duzene gırıyosun masallah
benım yemınlık durumum yok sukur ıradelı olmak baska bısey caanımm![]()
Tamamdırr...Şulenin menu neydi kii??
Keisnlikle Gözdeee anlaştık ortakk :13:
Evet evet öyle oldu fazla oldu ama bitti cidden...![]()
Canım benim hiç üzülme, inanki hayırlısı buymuş demek. daha güzel bi yer çıkar daha mutlu olursun inşallahYa kızlar bacılar ablalar moralim bozuldu benm...
Kamu hastaneleri kurumu 20 avukat alıyordu, ben de başta tercih yaptım Doğu hariç her yeri yazdım, sonra da değiştirdim ki Haziran'da büyük atama olacak o zaman belki Antalya ya da daha yakın yerler açar bekliyim dedim sadece İstanbul ve Aydın yazdım; bugün açıklandı olmadı tabi. Ama yazsaymışım Kırklareli ya da Artvin olcakmış. Nişanlım değiştirme demişti olursa nikah yaparız zaten gelirsin en geç 1 seneye kadar, ama ben diretmiştim. Şimdi o öyle deyince üzüldm biraz moralim bozulduu :26: Zaten o da işinden memnun değil değişecek gibi ertelicez bazı şeyleri sanırm off bugn canm çok sıkkınnn..![]()
pizza + zero fena olmuş. ikisi ayrı ayrı hani belkiydi ama . ben tam bi kola manyağıydım günde insan 2,5 lt kola içermi ? içiyodum. annem vefat ettiğinde 4 lt içtiğimi çok iyi hatırlarım. şuan babam alıp gelse ağzıma sürmüyorum hiç bi şekilde. sende içmemeye özen göster haftada 1 bile olsa içmemeni tavsiye ederimDün menü
Turk kahvesi sekersin
Salata yoğurt
Ayva süt
Kivi süt
Dün menü
Turk kahvesi sekersin
Salata yoğurt
Ayva süt
Kivi süt
çağlaaaa gördüm seniii kız nerdesin sen neden gitttin bizi bırakıp![]()
siz yurtiçinde biz de yurtdışında bir araya gelmek için uğraşıyoruz:))
evet inşallah dahada iyi olucam bugün hiloşumla karar aldık
Canım benim hiç üzülme, inanki hayırlısı buymuş demek. daha güzel bi yer çıkar daha mutlu olursun inşallahsadece hayırlısı için bol bol dua et eminimki ediyosundur üzücü bi durum ama kalpten inanıyorum ki sizin için bu en hayırlısı
pizza + zero fena olmuş. ikisi ayrı ayrı hani belkiydi ama . ben tam bi kola manyağıydım günde insan 2,5 lt kola içermi ? içiyodum. annem vefat ettiğinde 4 lt içtiğimi çok iyi hatırlarım. şuan babam alıp gelse ağzıma sürmüyorum hiç bi şekilde. sende içmemeye özen göster haftada 1 bile olsa içmemeni tavsiye ederim![]()
Ayfercim İnan menü yazıp gıtmıyorum belkide en sık sitede olan benim. Ama sizlerin menülere yorumları o kadar guzelki o kadar doğru ki bende aynı seyleri yeniden yazmıyorum ama hep okuyorum.
Evet ac yatmalar bosa gitti bugun dikkat ediyorum.
Aksamada yürüyüş yapacagim
Şİmdi öğlen pirinç pilavı, patlıcan kebabı, tavuk çorbası ve salata vardı..
Ben tabi pilav yemedm; 1 kase çorba; patlıcan 2 dilim, köfte 3 tane , 1 pors salata..
Patlıcan kebabı zararlı mı diyet için acaba tam bilemedim??
Valla yagli degilse yada patlicanlari kimisi yagda kizartim yapiyor o sekilde degilse sorun yok canim
Bizdede kurdan kebabı ve tatli filan vardi
Evden yigyrt getirmistim yogurt ve iki adet kofte yedim patlican ve biberlere dokunmadim yagda yapmisti aa 1 adette salatalık yedim![]()
Sular nerde kızlarr ben 1 lt geçtim, artık alıyorum sürahiyi masama içiyorum da içiyorummm...en azından bunu alışkanlık yaptım..
Bu arada Salı-Perş-Cmt ya da Pazar ya da her ikisi de spor yapacağım kararlıyım bundan böyle; diğer günler de ve haftasonu da ders ders ders olur da Hazaran ataması olmaz; yeni kpss den de yüksek alayım bulunsun bi köşede![]()
Sinava 90 gun var benim daha cok isim var matematik bitti ama tarih cografyaya hic baslamadim jeske tum sorular matematik olsa sizeli hic sevmiyorum![]()
pizza + zero fena olmuş. ikisi ayrı ayrı hani belkiydi ama . ben tam bi kola manyağıydım günde insan 2,5 lt kola içermi ? içiyodum. annem vefat ettiğinde 4 lt içtiğimi çok iyi hatırlarım. şuan babam alıp gelse ağzıma sürmüyorum hiç bi şekilde. sende içmemeye özen göster haftada 1 bile olsa içmemeni tavsiye ederim![]()
Çağla mi geldi :26:
Evet ac yatmalar bosa gitti bugun dikkat ediyorum.
Aksamada yürüyüş yapacagim
Şİmdi öğlen pirinç pilavı, patlıcan kebabı, tavuk çorbası ve salata vardı..
Ben tabi pilav yemedm; 1 kase çorba; patlıcan 2 dilim, köfte 3 tane , 1 pors salata..
Patlıcan kebabı zararlı mı diyet için acaba tam bilemedim??
benim o zero gözümden kaçmış çok yanlış tabiki, sağlığımız için de çok zararlı
gözde nasıl içiyordun ya 2,5 ltyi.. inanılmaz.. karatay hoca diyor ki, 1 bardak kola içince kandaki şekerin 6 katı şeker almış oluyorsunuz.. düşünün yani 5 lt kandakinin 6 katını alıyoruz sadece 1 bardakla.. müthiş zararlı.. öyle diyetti zeroydu hiç kanmayın, hiç içmeyin..
evet kaptan bi göründü gitti sonra malesef..
sebebi bilseydik iyi olurdu böyle olmadı..
işte dedim ben sizeen nefret ettiğim laftır ama öyle malesef..
pilav yemeyerek kocaman bir alkış aldın
patlıcan da kızartma değilse yenebilir, evde fırında yapmanızı önerirrim gayet güzel oluyor..
ben güveç gibi yemeğin içinde sevmediğim için kızartmalık gibi hazırlayıp fırında yağlayıp pişiriyorum.. üzerine kıymalı domatesli sos yapıyorum.
yarın yapayım bari![]()
Ayy teşekkür edermm...
Sanırım fırındadır ya, çok yağlı gelmedi bana bilemiyorum, inş öyledirrr...
Yap bari yap canın çekti![]()