Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Dün menü
Sabah 1yumurta bir domates bir dilim peynir

Turk kahvesi sekersin

Salata yoğurt

Ayva süt

İnce hamur pizza iki dilim Zero

Kivi süt

Pizzadan galiba tartıda +çıktım

Su 3lt spor 600 defa saga sola eğilme belim inceledi bu cok ise yariyor

yediğin pizzanın hamuru muhtemelen su tutmuştur, bugün hiç ekmek yemez salata sebze ve et ile beslenirsen pizzanın kilo yapıcı etkisini yok etmiş olursun... öyle okumuştum bi yerde..

evet inşallah dahada iyi olucam bugün hiloşumla karar aldık

Tamamdırr...Şulenin menu neydi kii??

Keisnlikle Gözdeee anlaştık ortakk :13:

Evet evet öyle oldu fazla oldu ama bitti cidden...

Canım benim hiç üzülme, inanki hayırlısı buymuş demek. daha güzel bi yer çıkar daha mutlu olursun inşallah sadece hayırlısı için bol bol dua et eminimki ediyosundur üzücü bi durum ama kalpten inanıyorum ki sizin için bu en hayırlısı

pizza + zero fena olmuş. ikisi ayrı ayrı hani belkiydi ama . ben tam bi kola manyağıydım günde insan 2,5 lt kola içermi ? içiyodum. annem vefat ettiğinde 4 lt içtiğimi çok iyi hatırlarım. şuan babam alıp gelse ağzıma sürmüyorum hiç bi şekilde. sende içmemeye özen göster haftada 1 bile olsa içmemeni tavsiye ederim

Bluenun dedigi gibi yaparsan toparlayabilirsin ayrica pizza ve zero içinde 1 saat yuruyus cezan hayirli olsun ablacim. Bir konu daha bizleri tanimiyirsun evet a bu jadar az ugrayarakta taniyamazsin listeni paylasip gitmekle olmuyor malesef katilim motive icin cok onemli. O pizzafa gunlerdir ac yatmanijncilginligi diye düşünüyorum

siz yurtiçinde biz de yurtdışında bir araya gelmek için uğraşıyoruz:))

İnşallah en kısa sürede ikimizn de hayali gerçek olur

Haklısın Gözdecim yavaş yavaş alışıyorum zaten bu fikre napalım kısmet cidden, zaten çok üzüldüğümü anlayınca nişanlım da Haziran'da daha güzel olcak bak belki de direk gelecen falan demeye başladı iyi oldu :)

Çok dua etcem inanki çok sğaol canm benm ya

Ayfercim İnan menü yazıp gıtmıyorum belkide en sık sitede olan benim. Ama sizlerin menülere yorumları o kadar guzelki o kadar doğru ki bende aynı seyleri yeniden yazmıyorum ama hep okuyorum.

Evet ac yatmalar bosa gitti bugun dikkat ediyorum.
Aksamada yürüyüş yapacagim

Sular nerde kızlarr ben 1 lt geçtim, artık alıyorum sürahiyi masama içiyorum da içiyorummm...en azından bunu alışkanlık yaptım..

Bu arada Salı-Perş-Cmt ya da Pazar ya da her ikisi de spor yapacağım kararlıyım bundan böyle; diğer günler de ve haftasonu da ders ders ders olur da Hazaran ataması olmaz; yeni kpss den de yüksek alayım bulunsun bi köşede

Şİmdi öğlen pirinç pilavı, patlıcan kebabı, tavuk çorbası ve salata vardı..

Ben tabi pilav yemedm; 1 kase çorba; patlıcan 2 dilim, köfte 3 tane , 1 pors salata..

Patlıcan kebabı zararlı mı diyet için acaba tam bilemedim??

O zaman gel kaynasalim ablacigim mesela ates diyoruz da senin isim neydi :26: ben ayfer 2 yillik evliyim gidaciyim (ne kotu) Ozel bir sirkette çalışıyorum sende calisiyorsun galiba

Valla yagli degilse yada patlicanlari kimisi yagda kizartim yapiyor o sekilde degilse sorun yok canim

Bizdede kurdan kebabı ve tatli filan vardi
Evden yigyrt getirmistim yogurt ve iki adet kofte yedim patlican ve biberlere dokunmadim yagda yapmisti aa 1 adette salatalık yedim

Hmm anladım ama ben pek anlamıyorum bu işlerden acaba nerde pişirdiler

Neyse akşamlarımı oldukça hafif tutacağım zaten; meyve doğrayıp yoğurt yemek istedi canm; akşam yemeğinden önce yer ardından umarm varsa yani çorba içerm oh miss

Sinava 90 gun var benim daha cok isim var matematik bitti ama tarih cografyaya hic baslamadim jeske tum sorular matematik olsa sizeli hic sevmiyorum

Sinava 90 gun var benim daha cok isim var matematik bitti ama tarih cografyaya hic baslamadim jeske tum sorular matematik olsa sizeli hic sevmiyorum

Sen de mi giriyorsun sınavaaa??
Ben de matematik delisiyim arada keyfe soru çözüyorum yani..
Tarih en büyük derdm :26: 2012'de öylesine bir girdim 82 aldım bu snee inş tarihe yüklenip daha iyi almak istiyorummm

benim o zero gözümden kaçmış çok yanlış tabiki, sağlığımız için de çok zararlı
gözde nasıl içiyordun ya 2,5 ltyi.. inanılmaz.. karatay hoca diyor ki, 1 bardak kola içince kandaki şekerin 6 katı şeker almış oluyorsunuz.. düşünün yani 5 lt kandakinin 6 katını alıyoruz sadece 1 bardakla.. müthiş zararlı.. öyle diyetti zeroydu hiç kanmayın, hiç içmeyin..

Çağla mi geldi :26:

evet kaptan bi göründü gitti sonra malesef..
sebebi bilseydik iyi olurdu böyle olmadı..

Evet ac yatmalar bosa gitti bugun dikkat ediyorum.
Aksamada yürüyüş yapacagim

işte dedim ben size en nefret ettiğim laftır ama öyle malesef..

pilav yemeyerek kocaman bir alkış aldın
patlıcan da kızartma değilse yenebilir, evde fırında yapmanızı önerirrim gayet güzel oluyor..
ben güveç gibi yemeğin içinde sevmediğim için kızartmalık gibi hazırlayıp fırında yağlayıp pişiriyorum.. üzerine kıymalı domatesli sos yapıyorum.
yarın yapayım bari

Ayy teşekkür edermm...
Sanırım fırındadır ya, çok yağlı gelmedi bana bilemiyorum, inş öyledirrr...
Yap bari yap canın çekti

Ayy teşekkür edermm...
Sanırım fırındadır ya, çok yağlı gelmedi bana bilemiyorum, inş öyledirrr...
Yap bari yap canın çekti

işyerinde yemek bulmak da zor valla, işiniz zor, benim işte yemek gibi bir şansım olmadığı için eve gidiyorum alıştım da artık, salata ve bir bardak kefir yetiyor. geçen bir kere sevdiğim bir yemek vardı yemek istedim ama yiyemedim.
burada patlıcanın iyisi çok zor bulunuyor, bu sefer ufacıcık patlıcanlar aldım inşallah güzeldir:)

kızçelerr canlaaaaaaaaaaaarr ablalarrrrrrrr. nasılsınızzz

bugünkü menümü bi yazayım bana fikir verin akşam için.

sabah: 1 yumurta 2dilim dilim kepek ekmek az peynir 7 zeytin 1 çay

ara: yoookk

öğlen: 1 tabak bezelye yemeği okadarda çok değildi yani 1 buçuk 2 kepçe kadar, 1 dilim kepek ekmek 1 kase cacık

ara: 1 elma olabilirde olmaya bilirde kaptanım ne dersin ??

akşamda: balık yapmayı düşünüyorum azıcık yağsız tavada 1 y k yağ ile. . olurmuki öyle yada fırında ?

yada başka derseniz öyle yapıcam fikirlerinizi beklyormmm

su şuana kadar 2 oldu devamı gelir

türk kahvesi istedim, şekerli yapmışlar bugün, içemedim ya, ben ki eskiden en şekerlisini severdim..
şeker kesinlikle bağımlılık yapan bişey, ve kullanılmadığı zaman da istek geçiyor.. sabırla sebatla kullanmamak gerek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…