Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Günaydın canım ya yademin su kucuk cadinin fotosunu atsana ya dislerimi sikiyirum uzaktan .
Bende Allah korkusu olmasa bi bu kadar daha olurdum gsliba bazen düşünüyorum hatta genelde yedin yedin sistin verecem diye caninncikiyor bunu bulamayanlar varken senin bu acizligin ne diye

hepimiz insanız nefsimiz var elbette kaçamak yaparız hep düzgün gitmez diyet, ama işte o kaçamakları en aza indirmek için buradayız.. zaten mükemmel insanlar olsaydık burada olmazdık ama işte buraya gelip aburcuburları görünce diğerlerinin motivasyonu kırılıyor..ben de sırf buraya yazamam diye yemiyorum bazen, çok güzel koruyor burası..

bende bugü alışverişe cıktım.kendime bi beden küçük kıyafet aldım.acil kilo vermem lazımmmmm.saatlerce ayaktaydım.

kısa zamanda giyebileceğine eminim canım müthiş bir iradeyle her hafta kilo verdin maşallah hem de o koşturmacada...

ben de hep dedim psikiyatri değil psikolog sana iyi gelir diye, ilacı dayıyorlar eve gönderiyorlar.. tamam ilaç da lazım- benim kardeşim psikiyatrist zaten:))- ama ileri derecedeki vakalar olmadıkça bence psikologların yöntemleri çok iyi oluyor..

menüm sabah:1yumurta
biraz peynir
1dilim çavdar
1tk kahvaltılık acı sos

ara:greyfurt

öğle:3 gün kurusu

ara:greyfurt

akşam:2dilim kabak mücver
salata
yogurt

ara:1 avuc kuruyemiş

oy o acı sosa bayılırım yaa ((( bim'in de vardı, çok severdim trdeyken çok alırdım.. peynirle muhteşem oluyor özellikle:)
öğlen çok az olmuş canım, kuruyemiş de kavrulmamışsa sorun değil bence..

öğlen güzel bir yemek yedikten sonra arada salata yiyip insulin salgılamışsın, akşam yemeği aslında çiğköfte zararlı değil ekmek olmadığı sürece, ama sonrası tam bir hezimet olmuş malesef...bizim 1 kare dahi çikolata yemememiz gerek kilo verme aşamasında..

canım söyleyip söyleyip kötü olmak istemiyorum, arkadaşlar zaten yeni ama bu gidişle sonumuz iyi görünmüyor söyleyeyim...

karnım yine dümdüz oldu maşallah, tartıda 57.0 çıktım, regl imin ortasında, çok mutlu oldum.. şişliğim muhtemelen bu hafta gitmez, ama57.0dan yukarı da çıkmam umarım:)

dünkü menüm:

sabah: klasik karatay kahvaltısı (1 az pişmiş rafadan yumurta+yarım muz+ 3 elma dilimi portakal ile)

5 saat sonra: salata + 1 bardak kefir

5,5 saat sonra: balık + salata ( helva hakkım olduğu halde yemedim)

sıvı: 1 kupa yeşil çay + 1 kupa beyazçay + 1 şekersiz türk kahvesi

su: 2 lt

spor: relg ve hava nedeniyle yok.. hava çok kötü kızlar, kum fırtınası gelecek sanırım, bir kapanıyor bir açıyor, arada yağmur yağıyor, ama çok da sıcak..

Kizlar karatayda balik sonrasi hwlva var ve blye yememis
Kotu olmuyorsun canim takimdaki izinli sayisi malum sule ve tugba haftaya donuyirlar ve boyle kacamaklarda oldukca dikkat edeninde umudu kiriliyor kimsenin kacamagi olmayacak herkeste askeri duzen olacak demiyorum ama bu hafta cok onemliydi bunuda herkes biliyordu . Hala da jacamaklar devam ediyor . Kacamak duzeyleri makul olsa zaten bizde o kadar tepkili yaklasmiyoruz bi kare cikolata yemis sporunu yapmis diger ogunleri guzel birine yuklenmiyoruz. Cumaya kadar toparlanilacak herkesin hedefleri var . Arkadaslar yenilikten cikti listeye girdiginde yenilik bitiyor kiloyu veren hafta sonu son bulmak kaydiyla odulunu kullanabilir oda kucuk bir odul . Karatay yapmayanlar icin tatlidan uzak durmak zor evet ama once onu hak etmek gerek. Kizlar kapanan takimlar hep bu nedenle kaoabdi izinli uye sayisi arttti kacamaklar cogaldi cezalarin bedelini kaptan ödedi vs vs sonra dibe gitti herkes ibce kendisi icin burda kendinize kotuluk yapmak istermisiniz

Bilmiyor bwnim kv depresyona girnis hicbir ikac fayda etmenmis ve dr cocuk yaoin demis cocuktan sonra duzelir sevgisini paylassin esim olmus hamileligini ogrendigi gun duzelmis hemde agir depresyondan cikmis. Mervisimde inşallah bir kuzusu daha olur ama konusnadan sadece ilacla cozemez

Kizlar bu kobusmayi son jez yapmak istiyorum kendimize gelelim ve gelecegimizdende eminim

Duruma umutsuz bakmak hicte benim tarzim değil
Evet arada herkes ufak bur kacamak yapabilir nefsine engel olamayip bunu bende blueda yaseminde hilalde gozdede ahsende kisaca tum takim yaptik
Ama ibemli olan kacamagin son bulnasu hafta botu araliklarla devam eden degil . Ogunu yanlis yemek (pilavin yanina ekmek gibi ) ayridir bile bile kacamak yapmak ayridir ogunu yanlis yiyene kizilmaz dogrusu soylenur igretilir ama kacamaga kizilir .
Ben basaracagimiza inanıyorum burdaki herkes daha once zayifladiysa ve sindide hedefleri varsa yine yapar ve inancimin bosa cikmayacaginida biliyorum

Sözümün eriyimdirrr ve haftaya çok daha iyi olcağımı da biliyorum, regl kaçamağı ve şişliği old bu ara tabi sürekli arkasına da sığınmamak gerekir ama ben 57 ye düşmeden burda bana huzur yokkk

EVet ama işte regl den dolayı da biraz oldu tabi bahaneye sığınmamak lazım ama salta neden zararlı onu anlamadım??
Ayrıca sanki bize gitmemiz gerekiyor gibi davranılıyor giibi geliyor bazen, öyle bir şey hissedersem giderm merk etmeyn..ama herkesin amacı aynı burda sadece arada dengesizlik olabliyor..

Senin için daha çok uğraşacağım kaptannn

Ilaçları kullanmaya başlayınca hemen toparladım doğru teşhis doğru ilaç ne önemliymiş. Rahat nefes almak bile kendime getirdi . Bugün bende sebze diyetime başlıyorum. Sizede örnek olur belki diye yazayım

Sabah uyanınca
2 kuru meyve
Ilık su

Kahvaltı
1 peynir
1 yumurta
2 dilim ekmek (esmer)
Yeşillik

Ara
1 meyve
Rezezne çayı

Öğle
Buharda sebze
4 yk yoğurt
1 dilim ekmek

Ara
1 meyve
5-6 çip badem

Akşam
Buharda sebze
2 yk yoğurt
1 dilim ekmek

Ara
1 meyve
Keten tohumlu probiyotik yoğurt

Şimdi kahvaltımı yapıyorum.

Hepinize geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ediyorum.
Bluejum ilaç verdi hem antibiyotik hemde antiastmatik . Astım ilacı hemen etkisini gösterdi zaten . Antibiyotik kullanmak istemiyorum aslında ama gerekli olduğunu söyledi Dr :26:

Hopss kimse biryere gitmiyir bu konu kapanmistir bugun yepyeni bir sayfa actik. Salata leptin hormonu icin demistir blue yani oglen dolu dolu bir yemek ardindan cok aclik hissetmedigin surece birsey yeme ki leptin calisip kilo versin diye canim

günaydın kaptanımm hazır pakette alıyorum ve onlar işlenmiş oluyo sanırım artık onlarıda bırakıcam cidden faydası olmuyo. evde yürüyüş yapıcam artık yada yarın iş çıkışı spor salonuna yazılcam bu böyle gitmcek bende. en azından hafta sonu giderm spora ama yinede giderm.
senin adına çok sevindiiiimmm

haklısın kaptanım kendi adıma tüm takım arkadaşlarımdan özür dilerim zararım hem kendime hemde size. bugün dahil 2gün de kalsa tartıya kendimi toparlıycam artık kaçamak yapmıcam. bikaç hafta boğazımı tutucam bunun bana faydası çok sizede bi okadar faydası var. pişmanımm ama vazfeçmicem

Ayferim şimdi farkettim kaptanlığın hayırlı olsun kuzum . Helenin sıkıntısı mı var :44: banumda yok galiba dimi. Neyse bşr ara uzun uzun bakayım geçmişe

Hopss kimse biryere gitmiyir bu konu kapanmistir bugun yepyeni bir sayfa actik. Salata leptin hormonu icin demistir blue yani oglen dolu dolu bir yemek ardindan cok aclik hissetmedigin surece birsey yeme ki leptin calisip kilo versin diye canim

Tamma kaptancm ya kusura bakma
:26: bn de gaza geldm arkadaşlar da haklı aslında bz grubun iki manyağı olduk Gözdeyle anca yiyozz GÖZDEEEE bitti kızım bu iş kendimize gelelm kaptanımızı mahcup etmek yok bundan sonraaa yoksa var yaaa mızrak bizeee

Kendinize iyi bakın arada uğrarım yine ....

Kendine çok iyi bakk

Ayferim şimdi farkettim kaptanlığın hayırlı olsun kuzum . Helenin sıkıntısı mı var :44: banumda yok galiba dimi. Neyse bşr ara uzun uzun bakayım geçmişe

Sulem dur gitme gecmise kiz sen gwcmiate jayboluyorsun bwn ozetleyim sana
Helinin isleri uzun surecekmis burayida cok ihmal ettim dedi kaptanligi devretti gitmek istiyorum dedi izinli kalmaya ikna oldu izni bitince burda olur

Banunun kuzeni agir depresyon geciriyor hastaneye yatirmislar intihar tesebbusunde bulunabilir demis dr gencecikte kiz onunla ilgileniyorlar

Gulsahin dr kontrolu vardi bitti kurstan sobra aramizda olmasi lazim yoksa dayak yiyecek

Merve hala toparlanamadi

Edanin yerine menu yorumunun parmak sallayicisi blue oldu

Sen ve tugbada 353 yani haftaya listedesiniz ona gore bakk

Aynen gozdeyle birbirinize kacamak gazi veriyorsunuz suzin yeriniDe olsam sulenin menutu yaparim iki gun ki ben bugun basliyirum.
Diger Menulere yorum yapilacak kacamaklara son bi kilo veremeyin o zaman icimdem cadi cikacak ona gore mizrakkkk

Kızlar tebrikleri alabilirim
Patron Şereflikoçhisar dan tahili corek getirtmis geldi simdi birini bana verdi ayfer nasil bizde bundan yaptirabilirmiyiz ye bakalim diye minnacik yani parmak ucuyla bi lokma kopardim yorumumu yaptim ye bu senin sana getirdim dedi tmm cay aliyim yerim dedim cay alma bahanesiyke gittim ve tahinliyi cayci ablaya verdim cok mutluyum

selamunaleykum bacılarım tel kapanmıs gıremedım hattı degıstırıyomda ama yarına cozulur sıkıntıAllahın ıznıye dunku menumu yazıyım
sabah 2 cevız
kahvaltı menemen 2dilim cavdar 3zeytın 1t.k tereyag bir catal bal yesıllık
ara bır avıc kuruyemıs
ogle bır tabak corba salata yogurt
ara bişey yedım ama ne yedıgımı unuttum :)
aksam lahana yemegı bır tabak
cevız azcık kuruyemıs bır tanecık bıskıvıt esıme eslık olsun duye
3 lt su 4 bardak bıtkı cayı 3mil leslıe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…