- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.184
- 598
günaydın güzeller.
eşim kızımı servise indirdi 2dk ugrayım dedim oğluşum uyuyor minik cadıda ısrarla abisinin odasına koşuyor.kucagıma aldım yoksa yazdırmayacak cadı.evet erikcim bu 2 güne dikkat yemin bana ters bende söz veriyorum max.dikkat.
bencede bazen ciddi uyarıları hak ediyoruz.sanal manal bir yarıştayız gruba karsı sorumluluklarımız var.beni bu sorumluluk toparladı.yoksa dagıtmıstım walla.
bluecum eşim erkek olmasa o bayan ben erkek olsam hiçç çalışsın istemem cok güzel cocuk bakıyor aman duymasın
bunu hep derim aslında insan nefsine hakim olup yemediği zaman daha büyük bir mutluluk duyuyor.tebrik ederim canım.bende mücver yaptım cokkk güzel olmus.dereotu yeşil sogan maydanoz ne bulduysam ekledim.
merveyle dün telde görüştüm .önceki gün kızında döküntü varmıs aramıstı dünde merak ettim buralara ugramayınca ben aradım.anca toparlanıyorum demişti.
bende bugü alışverişe cıktım.kendime bi beden küçük kıyafet aldım.acil kilo vermem lazımmmmm.saatlerce ayaktaydım.
canım benim bende çok istyorum merve gelse toparlayacagızda gelmiyor ki :kızınada nazar mı değdi ya yavrum hiç iyileşemedi gitti. merve böyle değildi ben takıma geldiğimde takımın en şenşakrak kişisiydi onun hikayeleri yeterdi başından geçenler . Bence merveye ilaç değil farklılık lazım bi gelsinde konuşalım gelip bi msj sonra kayboluyor yardımcıda olamıyoruz
menüm sabah:1yumurta
biraz peynir
1dilim çavdar
1tk kahvaltılık acı sos
ara:greyfurt
öğle:3 gün kurusu
ara:greyfurt
akşam:2dilim kabak mücver
salata
yogurt
ara:1 avuc kuruyemiş
11 Mart menüm:
Biraz süzme peynir
2 dilim çavdar ekmeği
çay
1 kase mercimek çorbası
1 kase salata
1 haşlanmış butun yarısı
1 haşlanmış patatesin yarısı
3 yk bulgur pilavı
Ara:
1 kase salata
Akşam:
5-6 çiğ köfte marulla
1 Türk kahvesi-yanında 4 kare çikolata yedim
Spor: 3 mile Leslie başardımm
Su:2,5 lt yi geçiyorr...
Gozdecim Günaydın kahve ismarlayim gel mis gibim Türk kahvesi hemde sutlu
Gelelim menunu canim kuruyemisleri cig aliyirsun degil mi artik yoksa kavrulmuslar direk yag ve hicte doygunluk vermiyor
Ve sen neden spor yapmiyorsun saglikli her indan mazareti yoksa gunde 40 dk yurumeli sende yavastan baslamalisin leslie yap haftada uc kez dort kezle baslasan emin ol vucudun hergun isteyecek bak rakiben iyilwsir iyilesmez spora basladi
Valla seni bluenun ellerine veririm bluecum bunlara parmak sart oldu eti senin kemigi benim iki gun hic kacamak olmasinblutfen tartiiiiiiii
Kizlar karatayda balik sonrasi hwlva var ve blye yememiskarnım yine dümdüz oldu maşallah, tartıda 57.0 çıktım, regl imin ortasında, çok mutlu oldum.. şişliğim muhtemelen bu hafta gitmez, ama57.0dan yukarı da çıkmam umarım:)
dünkü menüm:
sabah: klasik karatay kahvaltısı (1 az pişmiş rafadan yumurta+yarım muz+ 3 elma dilimi portakal ile)
5 saat sonra: salata + 1 bardak kefir
5,5 saat sonra: balık + salata ( helva hakkım olduğu halde yemedim)
sıvı: 1 kupa yeşil çay + 1 kupa beyazçay + 1 şekersiz türk kahvesi
su: 2 lt
spor: relg ve hava nedeniyle yok.. hava çok kötü kızlar, kum fırtınası gelecek sanırım, bir kapanıyor bir açıyor, arada yağmur yağıyor, ama çok da sıcak..
Kotu olmuyorsun canim takimdaki izinli sayisi malum sule ve tugba haftaya donuyirlar ve boyle kacamaklarda oldukca dikkat edeninde umudu kiriliyor kimsenin kacamagi olmayacak herkeste askeri duzen olacak demiyorum ama bu hafta cok onemliydi bunuda herkes biliyordu . Hala da jacamaklar devam ediyor . Kacamak duzeyleri makul olsa zaten bizde o kadar tepkili yaklasmiyoruz bi kare cikolata yemis sporunu yapmis diger ogunleri guzel birine yuklenmiyoruz. Cumaya kadar toparlanilacak herkesin hedefleri var . Arkadaslar yenilikten cikti listeye girdiginde yenilik bitiyoröğlen güzel bir yemek yedikten sonra arada salata yiyip insulin salgılamışsın, akşam yemeği aslında çiğköfte zararlı değil ekmek olmadığı sürece, ama sonrası tam bir hezimet olmuş malesef...bizim 1 kare dahi çikolata yemememiz gerek kilo verme aşamasında..
canım söyleyip söyleyip kötü olmak istemiyorum, arkadaşlar zaten yeni ama bu gidişle sonumuz iyi görünmüyor söyleyeyim...
ben de hep dedim psikiyatri değil psikolog sana iyi gelir diye, ilacı dayıyorlar eve gönderiyorlar.. tamam ilaç da lazım- benim kardeşim psikiyatrist zaten:))- ama ileri derecedeki vakalar olmadıkça bence psikologların yöntemleri çok iyi oluyor..
oy o acı sosa bayılırım yaa((( bim'in de vardı, çok severdim trdeyken çok alırdım.. peynirle muhteşem oluyor özellikle:)
öğlen çok az olmuş canım, kuruyemiş de kavrulmamışsa sorun değil bence..
Canim iradene sahip cikamiyorsan yemin et bizde cok ise taradi duj esim ve kaynim bi tepsi fistikli kadayif Burma getirmisler ee yememem lazimdi yemin etmeseem yerdim bunun gibi sende taviz verecegin noktalarda yemin et . - cikma sozunude aldim
Gelelim menunu canim kuruyemisleri cig aliyirsun degil mi artik yoksa kavrulmuslar direk yag ve hicte doygunluk vermiyor
Ve sen neden spor yapmiyorsun saglikli her indan mazareti yoksa gunde 40 dk yurumeli sende yavastan baslamalisin leslie yap haftada uc kez dort kezle baslasan emin ol vucudun hergun isteyecek bak rakiben iyilwsir iyilesmez spora basladi
Valla seni bluenun ellerine veririm bluecum bunlara parmak sart oldu eti senin kemigi benim iki gun hic kacamak olmasinblutfen tartiiiiiiii
öğlen güzel bir yemek yedikten sonra arada salata yiyip insulin salgılamışsın, akşam yemeği aslında çiğköfte zararlı değil ekmek olmadığı sürece, ama sonrası tam bir hezimet olmuş malesef...bizim 1 kare dahi çikolata yemememiz gerek kilo verme aşamasında..
canım söyleyip söyleyip kötü olmak istemiyorum, arkadaşlar zaten yeni ama bu gidişle sonumuz iyi görünmüyor söyleyeyim...
Kizlar bu kobusmayi son jez yapmak istiyorum kendimize gelelim ve gelecegimizdende eminim
Duruma umutsuz bakmak hicte benim tarzim değil
Evet arada herkes ufak bur kacamak yapabilir nefsine engel olamayip bunu bende blueda yaseminde hilalde gozdede ahsende kisaca tum takim yaptik
Ama ibemli olan kacamagin son bulnasu hafta botu araliklarla devam eden degil . Ogunu yanlis yemek (pilavin yanina ekmek gibi ) ayridir bile bile kacamak yapmak ayridir ogunu yanlis yiyene kizilmaz dogrusu soylenur igretilir ama kacamaga kizilir .
Ben basaracagimiza inanıyorum burdaki herkes daha once zayifladiysa ve sindide hedefleri varsa yine yapar ve inancimin bosa cikmayacaginida biliyorum
Sözümün eriyimdirrr ve haftaya çok daha iyi olcağımı da biliyorum, regl kaçamağı ve şişliği old bu ara tabi sürekli arkasına da sığınmamak gerekir ama ben 57 ye düşmeden burda bana huzur yokkk
EVet ama işte regl den dolayı da biraz oldu tabi bahaneye sığınmamak lazım ama salta neden zararlı onu anlamadım??
Ayrıca sanki bize gitmemiz gerekiyor gibi davranılıyor giibi geliyor bazen, öyle bir şey hissedersem giderm merk etmeyn..ama herkesin amacı aynı burda sadece arada dengesizlik olabliyor..
Senin için daha çok uğraşacağım kaptannn
günaydın kaptanımmCanim iradene sahip cikamiyorsan yemin et bizde cok ise taradi duj esim ve kaynim bi tepsi fistikli kadayif Burma getirmisler ee yememem lazimdi yemin etmeseem yerdim bunun gibi sende taviz verecegin noktalarda yemin et . - cikma sozunude aldim
senin adına çok sevindiiiimmmkarnım yine dümdüz oldu maşallah, tartıda 57.0 çıktım, regl imin ortasında, çok mutlu oldum.. şişliğim muhtemelen bu hafta gitmez, ama57.0dan yukarı da çıkmam umarım:)
dünkü menüm:
sabah: klasik karatay kahvaltısı (1 az pişmiş rafadan yumurta+yarım muz+ 3 elma dilimi portakal ile)
5 saat sonra: salata + 1 bardak kefir
5,5 saat sonra: balık + salata ( helva hakkım olduğu halde yemedim)
sıvı: 1 kupa yeşil çay + 1 kupa beyazçay + 1 şekersiz türk kahvesi
su: 2 lt
spor: relg ve hava nedeniyle yok.. hava çok kötü kızlar, kum fırtınası gelecek sanırım, bir kapanıyor bir açıyor, arada yağmur yağıyor, ama çok da sıcak..
Kizlar karatayda balik sonrasi hwlva var ve blye yememis
Kotu olmuyorsun canim takimdaki izinli sayisi malum sule ve tugba haftaya donuyirlar ve boyle kacamaklarda oldukca dikkat edeninde umudu kiriliyor kimsenin kacamagi olmayacak herkeste askeri duzen olacak demiyorum ama bu hafta cok onemliydi bunuda herkes biliyordu . Hala da jacamaklar devam ediyor . Kacamak duzeyleri makul olsa zaten bizde o kadar tepkili yaklasmiyoruz bi kare cikolata yemis sporunu yapmis diger ogunleri guzel birine yuklenmiyoruz. Cumaya kadar toparlanilacak herkesin hedefleri var . Arkadaslar yenilikten cikti listeye girdiginde yenilik bitiyorkiloyu veren hafta sonu son bulmak kaydiyla odulunu kullanabilir oda kucuk bir odul . Karatay yapmayanlar icin tatlidan uzak durmak zor evet ama once onu hak etmek gerek. Kizlar kapanan takimlar hep bu nedenle kaoabdi izinli uye sayisi arttti kacamaklar cogaldi cezalarin bedelini kaptan ödedi vs vs sonra dibe gitti herkes ibce kendisi icin burda kendinize kotuluk yapmak istermisiniz
Bilmiyor bwnim kv depresyona girnis hicbir ikac fayda etmenmis ve dr cocuk yaoin demis cocuktan sonra duzelir sevgisini paylassin esim olmus hamileligini ogrendigi gun duzelmis hemde agir depresyondan cikmis. Mervisimde inşallah bir kuzusu daha olur ama konusnadan sadece ilacla cozemez
haklısın kaptanım kendi adıma tüm takım arkadaşlarımdan özür dilerimKizlar bu kobusmayi son jez yapmak istiyorum kendimize gelelim ve gelecegimizdende eminim
Duruma umutsuz bakmak hicte benim tarzim değil
Evet arada herkes ufak bur kacamak yapabilir nefsine engel olamayip bunu bende blueda yaseminde hilalde gozdede ahsende kisaca tum takim yaptik
Ama ibemli olan kacamagin son bulnasu hafta botu araliklarla devam eden degil . Ogunu yanlis yemek (pilavin yanina ekmek gibi ) ayridir bile bile kacamak yapmak ayridir ogunu yanlis yiyene kizilmaz dogrusu soylenur igretilir ama kacamaga kizilir .
Ben basaracagimiza inanıyorum burdaki herkes daha once zayifladiysa ve sindide hedefleri varsa yine yapar ve inancimin bosa cikmayacaginida biliyorum
Hopss kimse biryere gitmiyir bu konu kapanmistir bugun yepyeni bir sayfa actik. Salata leptin hormonu icin demistir blue yani oglen dolu dolu bir yemek ardindan cok aclik hissetmedigin surece birsey yeme ki leptin calisip kilo versin diye canim
Kendinize iyi bakın arada uğrarım yine ....
Ayferim şimdi farkettim kaptanlığın hayırlı olsun kuzum . Helenin sıkıntısı mı var :44: banumda yok galiba dimi. Neyse bşr ara uzun uzun bakayım geçmişe
Tamma kaptancm ya kusura bakma
:26: bn de gaza geldm arkadaşlar da haklı aslında bz grubun iki manyağı olduk Gözdeyle anca yiyozzGÖZDEEEE bitti kızım bu iş kendimize gelelm kaptanımızı mahcup etmek yok bundan sonraaa yoksa var yaaa mızrak bizeee
Kendine çok iyi bakk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?