- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.184
- 598
Camlar uzun surecekmis boya badana da varmis cvp bekliyorum simdi kaptancimdan
Dilege sahip cik cikolatalari paket paket goturmesin dedi
Kuzum napcan mecburHep kocasi yuzunden oksuz kaldik buralarda kis gunu cam boya badanam yapilirms kaptanim yoksa birakirmydi bizi hic'(
Kiz soylemeyeydim cikolata yedigimi hic diyetini bozmadi zafiyet gecirecek diyr korkuyoruz diyeydin:)
Kuzum napcan mecburgel sen oksuz kalma gel yamacima
Onun gizli gözleri var o görür kibiz onu goremeyiz ama o görür
Yeni anamiz sen olacan Ayfer ana bize sahp cik:) ben zaten bi ermislik sezdiydim kaptanda da soylememistim
Komsuluk olmus bacim yan komsum evleri supuruyor senin evide supuruyum supurmusken demiyor nerede eski komsuluklar :)
Aman biride bana dese yine kocani n gozunun icine bakıyorum keske wve gidince temizligi yapsa diye sagolsun oda olmasa naparim ben haftada 6 gun calis calistigini borca ode
Ama sukurler olsun rabbim can sagligi versin
Kiz komsu demisken benim karrsi komsum cok garip baska birilerinin yaninda sanki surekli gorusuyomusuz havasi veriyor kimse yokken zorla gunaydin iyi aksamlar diyor hayir zaten çalışıyorum ben cojta görmüyorum derdi neyse
Dun aksamda hix bisi demeden var mi birseyler dedi ne gibi dedim
Cocuk dedi yok daha dedim gittigarip biri
Yardimci bi es ne guzel benki yapmak istesede eline yuzune bulastirir kayinvaldmde ovunurum bunla ben cocuklarima hic is yaptirmadim erkek erkekligini bilecek diye gicik ne olacak
Kesin ikizler burcudur o beni eltide oyle bi gelir surat bi karis bi gelir boynumdan kulagimdan ayrilmaz .ayferim biz normal degilizde ondan acaba butun entwresanlar bizi buluyo:))
Ogretmen anlatmistim davayi ben bu kariya sakaciktim hocamm pek sikintili sinirlisiniz bu ara depresyona mi girdiniz dediydim on hatta gulustuksen bunu eve gitince tak kafa bir kac gun sonra arkasa dedikodumu yapmus bir ogretmenle nasil boylr konusur hadsizz boyle hakaret duymadim diye kiz demis hocam dilegi taninadinizmi hic sakaciktan soyledi diy
Sinir oldum ama suan beklemedeyim intikam soguk yenen yemektir ogretmen olmus diye el pence davranmamizi bekliuor hasbam bak gene sinirlendin:)
Dilegim benim esim 12 yasindan beri bejar yasiyor yani daha ana kuzusuyken gelmis calismis abisoyle bekar kalmislar her ev isini yapmis ee meslegininde verdigi bir yatkinlik var tabi . Ama calistiginida yemis sagolsunsimdi kredi bitene kendi yerimizi acana kadar calisip yardkmci olmaliyim hos zaten calisandim oncedende evlenince evin yuku filan zor oluyir ama esim cok yardimci canim anne görmemiş ki onu korusada us yaptirmasa
O ogretmwne biraz zaman tani ama cokta uzatma çünkü cocugun durumdan etkileniyor
Benim komsunun burcunu bilmemde huyunu hic sevmedim bende kovayim yukselen ikizler asil de gesizin onde gideni ben olmaliyim da bu daha bir ayrı napalim kimseyi degistiremeyiz oyle idare edecegiz
Amanin dilek bacim nasıl dolmussun dur sakin elini kana bulama bu arada bi dunya gecmis oldu sohbetin dibine vurduk
anaç bir yapim oldugu hep söylenir
Uff saka bi yan da bugun cok güzel bi gune baslamistim tartida 64, 2 yi gorunce (hilal bu arada hafta sonu cozutmazsam kaldi bu haftaki hedefe 500 gr rakibem duy sesimi nisanlinin yaninda cozutma)
Simdi karnima kramp giriyor resmen ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?