Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Sabah bir yumurta omlet

Ara. Turk kahvesi sekersin

Öğle. Tavuk haslama

Ara. Nescafeli süt

Aksam. Hindi150 gr

2.5 Ltd su maalesef yürüyüş yok spor yok

Canim menun cok guzel ama bunua biraz yogurt ve salata eklesen superr olur ilk zamanlar yuruyus yapmasanda gidecek ama sonra duraklama olur yuruyuse yavas yavas başla ablacim

Canim menun cok guzel ama bunua biraz yogurt ve salata eklesen superr olur ilk zamanlar yuruyus yapmasanda gidecek ama sonra duraklama olur yuruyuse yavas yavas başla ablacim

Canım haklisin ama bu hafta Seda Coşkun'un 6 günlük diyetini deniyorum gerçi aksam yoğurt vardı ama ben spor yok diye yemedim
Ve bu sabah tartıda fazlaydim anlamadım :(

Canım haklisin ama bu hafta Seda Coşkun'un 6 günlük diyetini deniyorum gerçi aksam yoğurt vardı ama ben spor yok diye yemedim

Canim yogurt yag yakimini hizlandidiyor icibde bulundurdugu gupguzel mikroorganizmalar var cici onlar cici yogurt hayatimizda hep olmalı heppp

Kizlar bunu sizinle paylasmazsam catlarim aradaki farka bakin bir daha tarti öncesi spor yapmayacagim galiba vucut salgiladigi laktik asiti atamiyor yoksa birgunde bu kadar fark olmaz bu sabah ki tartimEki Görüntüle 1013307

yürüyenler hep fazla çıkmış.acaba yürümesekmibende bu hafta hep yürüdüm.

gunaydın hanımlar aksam arkadasa gıttık ugrayamadım
dunku menum
sabah asırıya kacmadan amaa beyaz ekmek eslıgınde kahvaltı yaptım bır pakette cıkolataa yedım
ara ogle yapmadım
aksam bir tabak pırasa 2 kasık bulgur pılavı 2tane mucver yesıllık
ara kuruyemıs meyva
su 2 lt yesıl cay
spor 1saat yurudum
dun bıraz rahat bıraktım kendımı cunku haftalarca cok kısarsam patlama yasıyorum ama bugunden sonra cumaya kadar tam gaz devam edıcem

bendeki nasibe bak izin aldım hava bozdu.
ay evet ankarada da butun gece yagdı
ben uc gun yuruyebıldım eksı cıktım :)ıykı cok yurumemısım
Canim yogurt yag yakimini hizlandidiyor icibde bulundurdugu gupguzel mikroorganizmalar var cici onlar cici yogurt hayatimizda hep olmalı heppp
kesınlıkle canım benıde mutıs tok tutuyor
odem den olablırmı suyu cok ıctınmı ablacıgım

olmamıs kanka menu

Bi ara pijama partisi yapalim kaynatalim kaynasalim yenilerle
evet ya uzun uzun kosmayalı cok zaman oldu
Evet evet yapalim bu cuma yapalim

Yok yok izinlisinde dedigim sartlarda

Ben mi buyudum ya ben 28 oldum ocakta sen kactin hilalcim
ayfer abla de bakıyım bana 30 olduk bız kızz
Kizlar bunu sizinle paylasmazsam catlarim aradaki farka bakin bir daha tarti öncesi spor yapmayacagim galiba vucut salgiladigi laktik asiti atamiyor yoksa birgunde bu kadar fark olmaz bu sabah ki tartimEki Görüntüle 1013307
bır arkadas daha demıstı bunu yaspor yapılmasın yapılsa bıle su ıcılmeyecekmıs odem olurmus ama bacı bende olmuyor ben kalkınca tartıldım dun 72600 geldım sonra yuruyusten sonra tartıldım 72 geldım ama su ıcmemıstım
bacı streslı gunler yasıyorsun ya onun etkısıdır
bence de ya sıkılasırsın ne guzel olur sımdı kas olur da yaglar artı cıkardın hep tartıda
Sabah bir yumurta omlet

Ara. Turk kahvesi sekersin

Öğle. Tavuk haslama

Ara. Nescafeli süt

Aksam. Hindi150 gr

2.5 Ltd su maalesef yürüyüş yok spor yok

ben doymam bukadanla ya dıyım saNA

Aaaa hem beyaz ekmek esliginde kahvalti hemde bi paket çikolata hemde bir paketttt kiz bari ik i kare filan yeseydin ne o bi paket yarim saat yürüyüş cexan hayirli ugurlu olsun banada yarim saat patates cezasi
bendeki nasibe bak izin aldım hava bozdu.
Sorma canim benim cokta kapali haba ama yilmak yok yagmurda camurda yururuz cunku biz 3mintikayiz

Ahh canim benim bu hafta yeminler ciksin meydana bizim yoksa bogaz durmuyor
BEN AKŞAMLARI LAHANA YEMEGI YIYECEM BAKALIM
KAPTANA SOYLEYEK IZIN ALMAYI YASAKLASIN BIR SURE GIDEN GELMIYO NORADA TOK ORTALARDA GULSAHIM YOK BIZI BIRAKMAK
KESINLIKLE INANIYORUM NE ZAMAN AKSAM SPOR YAPSAM ERTESI GUN EKSI CIKARDIM BEN

CANIMSIN

selam kizlar..nasilsiniz..beni hic sormayin.kötüyüm

ayferim özel mesajina bakarmisin...

amann yarım saat yuruyustenmı korkacam yaparım askısı

Buyuksun abla
Sporu cok yaoinca kas oluyor evet tartida dysmuyor ama fizikte acayip fark ediyor kismet hazirana kadar gitsin sonrada korumada yuzerim

Heyttt be yaseminim geri donmus gumbur gumbur hemde

Kiz ne dedi kaptan benden laf cikmaz soyle ablana:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…