- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.184
- 598
Sabah bir yumurta omlet
Ara. Turk kahvesi sekersin
Öğle. Tavuk haslama
Ara. Nescafeli süt
Aksam. Hindi150 gr
2.5 Ltd su maalesef yürüyüş yok spor yok
Canim menun cok guzel ama bunua biraz yogurt ve salata eklesen superr olur ilk zamanlar yuruyus yapmasanda gidecek ama sonra duraklama olur yuruyuse yavas yavas başla ablacim
Canım haklisin ama bu hafta Seda Coşkun'un 6 günlük diyetini deniyorum gerçi aksam yoğurt vardı ama ben spor yok diye yemedim
Ve bu sabah tartıda fazlaydim anlamadım :(
Kizlar bunu sizinle paylasmazsam catlarim aradaki farka bakin bir daha tarti öncesi spor yapmayacagim galiba vucut salgiladigi laktik asiti atamiyor yoksa birgunde bu kadar fark olmaz bu sabah ki tartimEki Görüntüle 1013307
Hanımlar selamlar test yaptım hamile değilim ama regl belirtisi zerre yok ve hiç böyle olmazdı ya.. Tek belirti Şişlik.. Hiç böyle olmazdı, çok düzenli olur benim adet.. Neyse heralde olurum bir zaman :) ama tartıya yansıyor o canını sıkıyor, geçen hafta o kadar yürüyüş vs 700 gr fazla çıktım anlamıyorum artık ya
ay evet ankarada da butun gece yagdıbendeki nasibe bak izin aldım hava bozdu.
ben uc gun yuruyebıldım eksı cıktım :)ıykı cok yurumemısımyürüyenler hep fazla çıkmış.acaba yürümesekmibende bu hafta hep yürüdüm.
kesınlıkle canım benıde mutıs tok tutuyorCanim yogurt yag yakimini hizlandidiyor icibde bulundurdugu gupguzel mikroorganizmalar var cici onlar ciciyogurt hayatimizda hep olmalı heppp
odem den olablırmı suyu cok ıctınmı ablacıgımCanım haklisin ama bu hafta Seda Coşkun'un 6 günlük diyetini deniyorum gerçi aksam yoğurt vardı ama ben spor yok diye yemedim
Ve bu sabah tartıda fazlaydim anlamadım :(
07/03/14 menum
Sabah(07:00)
2kare bitter cikolata
1sutlu kahve
2adet etiform mısır patlagi
Ogle(12:00)
1kase corba
1dilim ekmek
Patates kizartmasi (olanlar burda oldu iste)
Ara (17:00)
1elma 2 gun kurusu 6 cig findik
Aksam (19:00)
1 kase corba
1kase yoğurt
Spor: yok
Su: 2, 5 lt
2fincan form cayi
evet ya uzun uzun kosmayalı cok zaman olduBi ara pijama partisi yapalim kaynatalim kaynasalim yenilerle
ayfer abla de bakıyım bana 30 olduk bız kızzEvet evet yapalim bu cuma yapalim
Yok yok izinlisinde dedigim sartlarda
Ben mi buyudum ya ben 28 oldum ocaktasen kactin hilalcim
bır arkadas daha demıstı bunu yaspor yapılmasın yapılsa bıle su ıcılmeyecekmıs odem olurmus ama bacı bende olmuyor ben kalkınca tartıldım dun 72600 geldım sonra yuruyusten sonra tartıldım 72 geldım ama su ıcmemıstımKizlar bunu sizinle paylasmazsam catlarim aradaki farka bakin bir daha tarti öncesi spor yapmayacagim galiba vucut salgiladigi laktik asiti atamiyor yoksa birgunde bu kadar fark olmaz bu sabah ki tartimEki Görüntüle 1013307
bacı streslı gunler yasıyorsun ya onun etkısıdırHanımlar selamlar test yaptım hamile değilim ama regl belirtisi zerre yok ve hiç böyle olmazdı ya.. Tek belirti Şişlik.. Hiç böyle olmazdı, çok düzenli olur benim adet.. Neyse heralde olurum bir zaman :) ama tartıya yansıyor o canını sıkıyor, geçen hafta o kadar yürüyüş vs 700 gr fazla çıktım anlamıyorum artık ya
bence de ya sıkılasırsın ne guzel olur sımdı kas olur da yaglar artı cıkardın hep tartıdaPuff yuzme kursu foyasko bana yakinolanlar dolu batikenttekininde saatleri uymuyor puff
Neyse yakindakine tee haziran icin on kayit yaptirdim o zamana kadarda idealime ulasip sonrada yuzerek iyice fitlesirim dimi ya
Ozel var bitane cok ozel canim oda aylik 560 tl 8 saat icin degmez
Evet ates abla spordan sonra cok çıkıyormus bugun ogrendim
Sabah bir yumurta omlet
Ara. Turk kahvesi sekersin
Öğle. Tavuk haslama
Ara. Nescafeli süt
Aksam. Hindi150 gr
2.5 Ltd su maalesef yürüyüş yok spor yok
Aaaa hem beyaz ekmek esliginde kahvalti hemde bi paket çikolata hemde bir pakettttgunaydın hanımlar aksam arkadasa gıttık ugrayamadım
dunku menum
sabah asırıya kacmadan amaa beyaz ekmek eslıgınde kahvaltı yaptım bır pakette cıkolataa yedım
ara ogle yapmadım
aksam bir tabak pırasa 2 kasık bulgur pılavı 2tane mucver yesıllık
ara kuruyemıs meyva
su 2 lt yesıl cay
spor 1saat yurudum
dun bıraz rahat bıraktım kendımı cunku haftalarca cok kısarsam patlama yasıyorum ama bugunden sonra cumaya kadar tam gaz devam edıcem
Sorma canim benim cokta kapali haba ama yilmak yok yagmurda camurda yururuz cunku biz 3mintikayizbendeki nasibe bak izin aldım hava bozdu.
yürüyenler hep fazla çıkmış.acaba yürümesekmibende bu hafta hep yürüdüm.
BEN AKŞAMLARI LAHANA YEMEGI YIYECEM BAKALIMAhh canim benim bu hafta yeminler ciksin meydanabizim yoksa bogaz durmuyor
KAPTANA SOYLEYEK IZIN ALMAYI YASAKLASIN BIR SURE GIDEN GELMIYO NORADA TOK ORTALARDA GULSAHIM YOK BIZI BIRAKMAKaynen ya ama bu hafta benim için çok zor olacakk ayferimmm kesin kovalıycan beniiacaba izin mi alsaydım ama ozamanda çozuturdum mümkünse msj sayısından muaf tutun beni çünkü bu hafta
pazartesi salı doktor kontrolum var butun gun hastanede olucam
çarşamba perşembe kurstayım malum
ben napayım şimdiii
KESINLIKLE INANIYORUM NE ZAMAN AKSAM SPOR YAPSAM ERTESI GUN EKSI CIKARDIM BENSari karti ortadan kaldirmadan bize rahat yok yaz geliyor ciceler giyecegiz
Haci gel anlasalim drdan gelince menu baslas kursa gitmeden menu paylas diger gunler zaten burdasin mesajda indirim yapalim sana
sus kiz o beni büyük saniyor
Evet gecede vucut çalışıyor zaten yapilan calismalarda spor esnasinin 4 kati kaloriyi vucut spor sanrasi harciyor sporun etkisiyle
saol destegin için dilekcim
:128:
benden başla eriğim ayferim.
aynen ondan olsun.
ee başlayalım ozaman
bugünki menü
sabah
su ile başladım
kahvemi içtim
1kk light peynir
yarım dilim ekmek çavdar kendisi
3 çeri
karışık yeşillik
ara:1greyfurt
öğle:1kase çorba
ara:komşuya çıktım çocuklara değişiklik olsun diye
bi kaç parça meyve yedim çocukların krııntılarından yedim
mecburen ama azdı sorun yok
akşam
1 kepçe çorba
1 porsiyon yumurtalı semiz otu kavurması
1kase yogurt
suyu 2ltyi aşarım yatmadan
yeşil çay içtimmi inanın hatırlmaıyorum.sanırım içmedim
spor yarım saat yürüyüş.
bugün evdeydim öğleden sonra tvde dr ayca vardı hani şu iç hastalıkları uzmanı haplar için hem ödem tutar hemde metabolizmayı yavaslatır dedi vayyy hain hap.bida içmem ben seni:82:
aaaa hem beyaz ekmek esliginde kahvalti hemde bi paket çikolata hemde bir pakettttKiz bari ik i kare filan yeseydin ne o bi paket yarim saat yürüyüş cexan hayirli ugurlu olsun banada yarim saat patates cezasi
Sorma canim benim cokta kapali haba ama yilmak yok yagmurda camurda yururuz cunku biz 3mintikayiz
selam kizlar..nasilsiniz..beni hic sormayin.kötüyüm
Ayferim özel mesajina bakarmisin...
evet ya uzun uzun kosmayalı cok zaman oldu
ayfer abla de bakıyım bana 30 olduk bız kızz
bır arkadas daha demıstı bunu yaspor yapılmasın yapılsa bıle su ıcılmeyecekmıs odem olurmus ama bacı bende olmuyor ben kalkınca tartıldım dun 72600 geldım sonra yuruyusten sonra tartıldım 72 geldım ama su ıcmemıstım
bacı streslı gunler yasıyorsun ya onun etkısıdır
bence de ya sıkılasırsın ne guzel olur sımdı kas olur da yaglar artı cıkardın hep tartıda
ben doymam bukadanla yadıyım saNA
selam kizlar..nasilsiniz..beni hic sormayin.kötüyüm
ayferim özel mesajina bakarmisin...
saol destegin için dilekcim
:128:
benden başla eriğim ayferim.
aynen ondan olsun.
ee başlayalım ozaman
bugünki menü
sabah
su ile başladım
kahvemi içtim
1kk light peynir
yarım dilim ekmek çavdar kendisi
3 çeri
karışık yeşillik
ara:1greyfurt
öğle:1kase çorba
ara:komşuya çıktım çocuklara değişiklik olsun diye
bi kaç parça meyve yedim çocukların krııntılarından yedim
mecburen ama azdı sorun yok
akşam
1 kepçe çorba
1 porsiyon yumurtalı semiz otu kavurması
1kase yogurt
suyu 2ltyi aşarım yatmadan
yeşil çay içtimmi inanın hatırlmaıyorum.sanırım içmedim
spor yarım saat yürüyüş.
bugün evdeydim öğleden sonra tvde dr ayca vardı hani şu iç hastalıkları uzmanı haplar için hem ödem tutar hemde metabolizmayı yavaslatır dedi vayyy hain hap.bida içmem ben seni:82:
Kiz ne dedi kaptan benden laf cikmaz soyle ablana:)
Hic güzel şeyler soylemedi
Canim kendisi anlatsin bana dusmez cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?