Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Keske ogrencilerine Karatay keki yapsaydin ceza almazdin ama bitanem kek icin ve kostebek pasta icin toplam 1saat yuruyus vezan hayirli ugurlu olsun ellerinden öper

Kuzun gitti karatay ama aksam telafi edilmis sakin birakma canim oes etmek yok simiti gormezden gelebilirim dilek duymasin

Ahsen baslangicini simdiki kilonu ve hedefini soylede sana cizelge yapiyim istersen

Mikemnel
Afiyet olsun bayilirim kostebek pastasina ama
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wlW7peo/weight.png

Dilekcim guncel tickerin canim kiz bravo tam sekiz kg vermissin :)

Askimsin sen ya 8 verdim burda sayenizde bi 8 daha viricem

Kuzun gitti karatay ama aksam telafi edilmis sakin birakma canim oes etmek yok simiti gormezden gelebilirim dilek duymasin

Simiti hadi gormiyimde o kosyrbek neolcak ben lahana yiyum ohh kes arkadas cezasini ogretmenimin

08/03/14
sabah
1/2simit biraz peynir 2zeytin 2dilim domates

Ara
1sutlu kahve
2bitter çikolata

Ogle
1kepce cacik
2yk bulgur pilavı
3yk barbunya

Ara
1muz

Aksam
Etkinlikteyim telden bildiriyorum
2adet kanepe
2yudum meyve suyu
Baskada birsey yemiycem

Su: 2lt spor: horon

ammma kaynatmıssınız.
sabah 6:30da kalktı benim kuzunun biri.o saatden beri uğraşıyorum onlarla.biraz evvel sonuncuda düştü.ykadım onları.
menüm:sabah:
peynirli omlet
yeşillik
1dilim çavdar

ara:greyfurt

öğle:2 kepce corba
1kase yogurt
2kaşık semiz otu

ara:2çatal tatlı komsum cok ısrar etti ameliyat olmustu ziyarete gittim
hiç yyesim yoktu

akşam.
börek yedim ama bol içli az yağlı.kendim yaptım.2dilim ekmek 3-4 kaşık patlıcan sote yerine gecer.
yeşillik

menum
kahvaltı 1 dılım cavdar,4 zeytın ,bir dilim peynır 5 parca kadar sucuklu yumurta bol yesıllık bir t.k tereyag,bir t.k bal
ara elma
ara neskafe 2kurabıye
aksam yesıllık bir tabak lahana bir parca haslanmıs tavuk
ara mısır patlamıs
ara portakal
2,5 lt su 2 bardak bit cayı spor yok

menu ıygıbı sankı

Oo afiyet olsun kjrabiye ve misir var ama cumayada cok var hafta ici yürüyüşle telafi edersin sen bebisim

Tmmdir yasemin geri donmus valla iyi atlatmissin boregi ben birazdan esimle kahvaltiya cikacagim simdiden kara kara düşünüyorum abartmadan nasil atlatirim diye

hanımlar selamlar
ben malesef cuma ve cumartesi diyet açısından pek güzel 2 gün geçirmedim.. regl im dün nihayet başladı,bugünden itibaren hayata geri dönüyorum:)

bugün toplantıda baklava vardı hanımlar, türkyieden gelmiş ama ben yemedim aferin bana

canım hallederım cumaya kesın 500 gr fazla verıcem bu hafta kararlıyım .
valla bıze verıcegın hesabı dusunerek kahvaltını yap canım

hanımlar selamlar
ben malesef cuma ve cumartesi diyet açısından pek güzel 2 gün geçirmedim.. regl im dün nihayet başladı,bugünden itibaren hayata geri dönüyorum:)

valla canım sonuncu olduh bu hafta ıtıbarımızı gerı kazanmak lazım bu hafta dahamı sarılalım spora dıyete

hemde kocaman aferım blue cugum ben kesınlıkle hayır dıyemezdım bıdaha bulamam dıye

canım sağol destek verdiğin için:)

dedim blue bunca zaman yedin, yedin de ne oldu, anca toto göbiş olarak sana geri döndü..
sen ki incecik olmayı hakediyorsun kendine neden bu kötülüğü yapacaksın
ayrıca baklava deyip geçme, tatlı ve güzel olabilir ama içindeki şeker trans yağ ve unun sağlığına vereceği zararı düşün dedim..
size de karşınızda her ne cıs varsa, onun içeriğini tek tek düşünmenizi sonra da incecik ve sonra şişko halinizi düşünmenizi tavsiye ederim...çok etkili oluyor

valla canım sonuncu olduh bu hafta ıtıbarımızı gerı kazanmak lazım bu hafta dahamı sarılalım spora dıyete

of ya çok kötü olmuş...
geçen hafta elimden gelen herşeyi yaptım, 3 kere 5,5 km yürüyüş yaptım.. yediğime çok dikkat ettim ama işte regl beni mahvetti..
sonra da zaten can sıkıntısı da var, haftasonu hiç dikkat etmedim yani çok ileri gitmedim ama karataydan çok saptım..
ama bugün tekrar toparladım.. haftasonu düzenim tamamen bozuluyor ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…