Kardes suda sorun yok emme bogazi tutamiyozmu ne hKizlar belku inatlasirsiniz da yaparsiniz diye yaziyon.suuuuu 2 lt bitti.sabahtn beti 2 yesilcy1 besibiyerde 1 de form cy ictim ha bunlar kupa ile tabi.hadi sizin brdk lari da goreyim
:))) lafı uzatalım demek istememiştim...
insan söyleyeceklerini bazen yazarak ifade edemiyor..
demek istediğim çok sayıda mesaj yazıcam diye örneğin;
sabah ilk mesaj günaydın arkasından ikinci mesaj su içtim üçüncü mesaj yürüyüşe gidiyorum yazan kişi 3 mesaj yazmış oluyor
günaydın suyumu içtim yürüyüşe gidiyorum yazan kişi bir mesaj yazmış oluyor...
yani önemli olan sayısı değil içeriği demek istedim..
sözüm hiç kimseye değil lütfen yanlış anlamayın alınmayın. zaten henüz tanımaya çalışıyorum herkesi kimse hakkında henüz bir fikrim inanın yok..
Kardes suda sorun yok emme bogazi tutamiyozmu ne h
Özetle bir haftalik durumumuz
Ahh canim benim bu hafta yeminler ciksin meydanabizim yoksa bogaz durmuyor
Supersin Ayfer ablacmm kollari sivadik haydin hep beraberr guzel seyler yapacagiz haftayaaa haydinnn
Ahh canim benim bu hafta yeminler ciksin meydanabizim yoksa bogaz durmuyor
Sari karti ortadan kaldirmadan bize rahat yok yaz geliyor ciceler giyecegizSupersin Ayfer ablacmm kollari sivadik haydin hep beraberr guzel seyler yapacagiz haftayaaa haydinnn
Haci gel anlasalim drdan gelince menu baslas kursa gitmeden menu paylas diger gunler zaten burdasin mesajda indirim yapalim sanaaynen ya ama bu hafta benim için çok zor olacakk ayferimmm kesin kovalıycan beniiacaba izin mi alsaydım ama ozamanda çozuturdum mümkünse msj sayısından muaf tutun beni çünkü bu hafta
pazartesi salı doktor kontrolum var butun gun hastanede olucam
çarşamba perşembe kurstayım malum
ben napayım şimdiii
Hilal sen bu ayfer cadisina niye abla diuon dunku bebe odaha:)
Baci aksamlari spor yapicam bana cok iyi geliyordu sonrada bitki cayi zorliyak bu hafta bunyeyi biraz
saol destegin için dilekcimİste bu yasemincigim az mi kilolar verdin sen hemen moral bozmak yok hafta bi atak yapalm 500gr altina dusmeyelim regl olmadigi surece dikkat edildimi veriliyor yahu
:128:Oo süper canım benim tam gaz devam
benden başla eriğim ayferim.Valla ahsencim gunde bi jere ugruyor cogusu neyin gazindan bahsediyorsun zopami aldim elime ama kimden baslayim once kendimden bu kadar spor yap kilo vereme
Eyvah yaaa ne felaket tablomuzzz herkesin titreyip kendine gelme vaktiiiidirrr
Haftaya herkes en az 700 gr versin vermeyene aşırı büsbüyük cezalar varr, ve büyük bir kısım daaa 1 kilo ve üstüne zorlasınn, ben 1 kilo vereceğim inşallah, bu böyle olmazzz
aynen ondan olsun.Sabirsizlikla beklicem seni.bence evde hem spor hemde duzenli menulerle iyi bi sonuc alip bizi sasirtacaksin
Yaseminnnn mesaj sayisi28 ( asm deki yer degisikliginden dolayi sayida izinliydi bildurmisti onceden)
Menu paylasimi 0
Hilal sen bu ayfer cadisina niye abla diuon dunku bebe odaha:)
Sari karti ortadan kaldirmadan bize rahat yok yaz geliyor ciceler giyecegiz
Haci gel anlasalim drdan gelince menu baslas kursa gitmeden menu paylas diger gunler zaten burdasin mesajda indirim yapalim sana
sus kiz o beni büyük saniyor
Evet gecede vucut çalışıyor zaten yapilan calismalarda spor esnasinin 4 kati kaloriyi vucut spor sanrasi harciyor sporun etkisiyle
Sari karti ortadan kaldirmadan bize rahat yok yaz geliyor ciceler giyecegiz
Haci gel anlasalim drdan gelince menu baslas kursa gitmeden menu paylas diger gunler zaten burdasin mesajda indirim yapalim sana
sus kiz o beni büyük saniyor
Evet gecede vucut çalışıyor zaten yapilan calismalarda spor esnasinin 4 kati kaloriyi vucut spor sanrasi harciyor sporun etkisiyle
Evet evet yapalim bu cuma yapalimBi ara pijama partisi yapalim kaynatalim kaynasalim yenilerle
Yok yok izinlisinde dedigim sartlardabana uyar bebeğim sonra ikinci sarıkartıda çakmayında baştan uyarayımelimden geldiğince burda olacağım emin olabilirsin tatlımm
Hahaha ay ne bilm ablam gibi geldi kac yasinda ki benden buyuktur bencee Ayferrr ne diyosun bu iseee gii :)))
Aynen yaaa bence de kaldirmaliyz artk kotu gidiyorz yaaa uzucuu yaza fit fit fit olmaliyzzzz :)))
Hanımlar selamlar test yaptım hamile değilim ama regl belirtisi zerre yok ve hiç böyle olmazdı ya.. Tek belirti Şişlik.. Hiç böyle olmazdı, çok düzenli olur benim adet.. Neyse heralde olurum bir zaman :) ama tartıya yansıyor o canını sıkıyor, geçen hafta o kadar yürüyüş vs 700 gr fazla çıktım anlamıyorum artık ya
Kizlar bunu sizinle paylasmazsam catlarim aradaki farka bakin bir daha tarti öncesi spor yapmayacagim galiba vucut salgiladigi laktik asiti atamiyor yoksa birgunde bu kadar fark olmaz bu sabah ki tartimEki Görüntüle 1013307
Hanımlar selamlar test yaptım hamile değilim ama regl belirtisi zerre yok ve hiç böyle olmazdı ya.. Tek belirti Şişlik.. Hiç böyle olmazdı, çok düzenli olur benim adet.. Neyse heralde olurum bir zaman :) ama tartıya yansıyor o canını sıkıyor, geçen hafta o kadar yürüyüş vs 700 gr fazla çıktım anlamıyorum artık ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?