Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

selam kızlarr nasılsınız kusurabakmayın misafirim varr yarın öburgunde hastanedeyım sizi sevıyorummm

bugün ki menü

sabah domates lor peynir salatalık yeşil çay

öğle bir tane haşlama tavuk göğsu çok az lahana salata

bir cafelatte

akşam yine tavuk ve lahana ve yoğurt eklicem

su 3 litre alkali

300 defa yanlara eğilme 500 defa ip atlama

bu hafta azımliyım
71 görmek istiyorum tartıda

71.9 bile olsa :))
İnşallah ablacim :)
Immm cok güzel
selam kızlarr nasılsınız kusurabakmayın misafirim varr yarın öburgunde hastanedeyım sizi sevıyorummm
Kolay gelsin canım benim
Ahh keske bu yaziyi yemeden okusaydim:18:
erıgım ben bunu cetvele nasıl yapıstırıcam ama
Caninm profilini duzenleden tablo bolumune yapistiracaksin yok olmazsa ozelden at sifreni ben yapiyim
canım hallederım cumaya kesın 500 gr fazla verıcem bu hafta kararlıyım .
valla bıze verıcegın hesabı dusunerek kahvaltını yap canım
Ben kahvaltiyi atlattimda teyzeye yemekte cozuttum biraz hatta baya hatta baya baya
bugün toplantıda baklava vardı hanımlar, türkyieden gelmiş ama ben yemedim aferin bana
Aynen dilege katılıyorum bunu yerdim ben bravo
hanımlar selamlar
ben malesef cuma ve cumartesi diyet açısından pek güzel 2 gün geçirmedim.. regl im dün nihayet başladı,bugünden itibaren hayata geri dönüyorum:)

Halledecegine eminim canım benim sen ki tatliya hayir demissin

09/03/14 menüm

Sabah (11:00)
1 dilim ekmek
Domates salatalik
1yumurtali omlet
1sutlu kahve

Aksam(17:00)
1kepce kereviz corbasi
1kase salata

Iplerin koptugu nokta
1/2 dilim su böreği
2adet sigara böreği
2adet ev yapimi baklava

Su:2lt spor: eve gidince yapılacak

kahvaltı klasık peynır zeytın olayı
ara bır avıc kuruyemıs
ogle bir tabak lahana yemegı fasulye tursusu
ara neskafe
aksam yarım tabak bezelye yemegı salata 2 kasık pılav haslanmıs tavuk fasulye tursusu 5,6 adet
ara sut icebilirim belkı
2,5 lt su 4 bardak bıtkı cayı

bu hafta kılo vereme kuserım sana

bu hafta azımliyım

bu menuyle kesın gorurun benımde hedef 71 rakamlar bakalım ıkmızde gorebıleckmıyız
bızde senı bacım sen dıyetıne dıkkat yanlız buraları merak etme

supersın kesınlıkle ozellıklede koruma donemımızde bu bılgı cok lazım olacak canım
ama senın elınde degıldıkı regl bacım ama bu hafta hepımız elımızden gelenı yapalım kılo veremezsek bıle dıyebılelım ben dıkkat ettım sporumu yaptım ama veremedım dıye mısal ben bır gun bıle patlatırsam dıyetı o hafta cope gıdıyor yanı kesınlıkle spor ve dıyetıme sadık kaldıgım surece kılo veremedıgım hafta olmamıstı

ben 2010 kızım 6 aylık olmustu dıyete baslamıstım 81 kılo ıken bı sıteye uye oldum bugun aklıma geldı osıtedekı gunlugumu okudum 67 kıloya kadar ınmısım yarısmanın gazıyla bır hafta 3,5 kılo vermısım bır ayda 8 kılo vermısım ama korumayı beceremedım ozaman emzırmenın etkısı ve yas ıtıbarıyle herhalde cok kolay kılo vermısım menulerımın bugunkulerden farkı yok sporum aynı ozamanda superve bugun daha bı hırslandım cok sukur 60 lı rakamlara ınmeme az kaldıı ama bu sefer ozamankı hatamı yapmıyacam battı ballık yan gıder zıhnıyrtımden verdıgımı almısım

Hepimizin hatasi o ya zaten verirken siktik bitincede saldik ama yokk artik dengeleme zamani
bu hafta kılo vereme kuserım sana
Kusme bebisim allahtan mani c o kmazsa kesin vercem
Vuu superr

Panik yok sabah tartildim kilo almamisim gercekten ebatlari cok kucuktu vijdanim rahatti yani ki erken saatte yedim ve yatana kadar birsey yemedim

Günaydın 3.mintika 351 hafta aclik oyunlarina hazirmiyiz

Bu hafta kim birinci
Bu hafta bu takim neler yapacak

günaydın kızlaarrrrr.. hafta sonu uğramadım buralara evde değildim. ve menümüde yazmıycamm beni şimdiden affet eriğim canımmm çünkü fiyasko yediklerim fazlasıyla hemdeee :26: ama yinede 100 gram vermişim akşamları bişey yemedim. kaçamaklar olmasa süper kilo vermiştim ama neysee almamam yine iyi. yine hedefim 1 kg vermekk. hilalim kapışıyo muyuz

güzel menü tebrikler

bu hafta azımliyım

hadi inşallah bakalım:)

canım son kısmı olmamış, yani sağlık açısından da olmamış, neyse artık geçmiş geçmişte kalsın önümüze bakalım:)

haklısın cnım özellikle haftasonu bozmamak gerek..
benim adet sonunda bugün başlıyor sanırım, 2 gündür de tam başlayamadı iyice şiş hissettim kendimi, tartıya baktım hala 57.7yim artış yok neyse ki...regl sonrası inşallah 57ye geri düşerim ya..

dünkü (9 Mart) menüm:

sabah: 1 yumurta+ domates salatalık+1 çay bardağı kuruyemiş+ peynir+ zeytin+ 1 avuç elma portakal mango karışımı tarçınlı meyve salatası

5,5 saat sonra: salata+1 bardak kefir

4,5 saat sonra: 1 kase mercimek çorbası + fırında mücver( ince esmer bulgurla yaptım) + salata +1 bardak kefir

sıvı: 2 bardak yeşil çay +2 lt su

spor: yok ( burda hava çok kötü, kapalı rüzgarlı ve baya tozlu.. o nedenle yürüyül yapamayacağım bi iki gün)

Canim inşallah dusersin bu hafta biz birinci olmaliyiz yoksa biliyirsun kotu gozler cok mutlu oluyor ona bu mutlulugu yasatmiyacagiz hep brraber birincilige oynuyoruz bu hafta

Günaydın tatlım valla kusura bakmamda menunu yazman senin icin iyi bizde yazdik bizdede fiyasko var ama sonrasinda buraya yazma sorumlulugunu hissetmek guzel biylece daha sonraki gunler daha dikkatli okuyiruz hadi canim sen yaz bizde senin spor cezani verelim

Hafta sonu yaptigim kacamak sonunu telafi icin 5 mile leslie yapilmistir

Valla super menu bluecum
Korksun bizden rakipler

ooovv utanıyoruum cezam çok büyük olacakk :18:

cuma akşamı 1 laviva + biraz cips
cumartesi menüm: sucuklu yumurta + 1 bardak kola + 2 dilim ekmek

sonra dışarıdaydım alışveriş yapmak için çok gezdik sanırım ondan kilo almadım. çünkü akşama doğru 4te falan 1 hamburger menü yeedim :18:
akşamda canım kek istedi ve kalkıp kek yaptım.. o kekten 3 dilim falan yedim ama ufak kare şekilde..

pazar günüde yine sucuklu yumurta + çay birazda ekmek yedim.
sonra kek yedim 2 dilim ..

zaten kahvaltı dediğimde saat 2ydi gece uyumadım o saatte uyandım o yüzden acıkmadım
akşamda biraz kuru yemiş + çay + 1 yeşil elma.. bukadar

cezamı kesiiinn

1saat yürüyüş 50 mekik cumaya kadar bitmis olacak cezani yapinca bilgi ver bize ayrica mekik o hamburger gibisinde toplanmasin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…