Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bende menü yazayım
1 yumurta beyazı
1 porsiyon yarım yağlı beyaz peynir
1 salam (hiç sevmem ama canım çekti enteresan şekilde)
Sandviç ekmeğinin yarısı 30 gr (yumuşak olduğu için yedim)

Mandalina

1 kase çorba
1 dilim ince kaşar
1 dilim ekmek

2 bisküvi (çocuklar yiyordu canım çekti çayla birlikte yedim)
1 bardak kefir

2 kaşık patlıcan salata
1 kaşık mantı (dünden kalan yemeklerden bu kadar yiyebildim)

Kötü bir liste biliyorum ama şu an inanın elimden gelenin en iyisini yapıyorum

Su 2 lt olmuştur bugün böbrek ağrım geçsin diye dikkat etmeye çalıştım ama zorladı
Spor yok

04/03/2014 menüm
sabah saat(09:00)
3 yk yoğurt
3 yk yulaf
5-6 fındık
10 adet kuru üzüm ve 2 gün kurusundan oluşan benim karışımım ( bayılıyorum buna çok tok tutuyor)
öğle(12:30)
1 dilim ekmek
domates salatalık
1 dilim beyaz peynir
2 adet nugget

ara(16:00)
1 adet muz
10 çiğ fındık
Akşam(19:00)
1 kase yoğurt
4 yk kadar mantarlı tavuk sote

su: 2 lt
sıvı: 2 fincan kayısılı form çayı, 2 fincan sütlü kahve
spor: Leslie 3 mile - 50 yan bel çalışması

Kolayıma gelme değil de şirin geliyor Şulof

Slm canlarr kusurabakmayin iki gundur gelemedimm pazar aksami denizliden teyzemler geldi kyzenim agir depresyon geciriyormus bir aydir ordaki dr un verdigi ilaclardan memnun kalmamislar annemin doktorundan randevu aldik petsembeye goturecegiz nasipse ama cok uzuldum bicir bicir unv son sinif ogrencisi nasil bu hale geldi allahim sifa versin hepimiz surekli pesindeyiz onca uyku ilaci banamisin demiyor bi haftadir uyumamiss gizler kan canagi acile goturduk bir igne yaptilar bir saat anca uyudu cok hiperaktif surekli korkuyor agliyor intihara kalkismis nobetlese duruyoruz basinda bi delilik yapmadin diye herseydende supheleniyor su persembe bi gelse okuluda uzayacak ama tek iyilessin teyzem kardesi perisan ne olur kusurabakmayin gelemedim az once alinti yaptim ama pc de kaldi birden kapa dedi odum koptu kopyaladim bende yarin yollayabilirsem yollarim ins haber vereyim dedim cepten tekrar yapabildigim kadar yapayim merak etmeyin kacamak yok ama spor yapamiyorum malesef ama surekli ayaktayim uyku duzenimde bozuldu iste boyle canlar merak etmeyin

Kolayıma gelme değil de şirin geliyor Şulof
Hilalcim banda banus diyosun ya sahsen benim cok hosuma gidiyo ailemdede oyle derler
Oyyy Ayferimm uzgunum smileyini sevsinler seninn saglik olsun tatlim sabah menun super sporda super aksamda telafi etmissin uzulme ne olur
Kızlar bişey sormak istiyorum evde kedi besleyeniniz var mı?
Tatlim benim kefi degil ispanyol cookerim vardi dort sene once rahmetli oldu fakat evde cok zor bitsnem kutusunda yattigi halde uc gunde bir halilari silerdim tuy cok dokuluyor teyzeminde kedisi vardi o heryere cikardi bebislerinde var hijyen acisindan cok zor ve buyuk sorumluluk istiyor bi yere tatile gitsen birakamiyorsun eve alacaksan cok iyi dusun bitanem
Aksam hafif yemissin cnm hastasinda cok gecmis olsun tatlimm

Menuler duzelmeye basladi Gozdecim tbrklerr cerezler kavrulmamistir umarimm

Bravooo tatlimmm menune bayildimmmm

Tatlim kesinlikle karataya gecmelisin aclik krizlerin inanki kalmayacak ayrica limonlu suda bu krizleri engelliyor birde kansizligin icin bol dalak ve kirmizi pancar tuket ben bu ikisiyle yukselttim ozellikle pancar henuz bitmefen kavur yogurtlu ye salatasini tursunu mutlaka tuket cnm cok gecmis olsun

Banada yeter diyolar cok zayiflamis guyaa ama ben daha once dustugum hataya dusmiyecem ideal kilo 62 okiloya inene kadar kimse yolumdan dondurwmez

Artik az yiyerek doyabiliyor ve midemin o hagif halinden keyif aliyorum Allahim bu buyu hic bozulmadin:)
Saglikli beslenmeye baslamanin sonuclari bunlar cnmm

Koclar yok diye recel geri donmus bakiyorum cekirgemm spor harika canimsin bosver milleti sen vucudunun en ideal halini biliyorsun o kiloya kadar devam et cnm

Banuss ablaaaa nerdesinnn :/
Geldimm bebisimmm ayri duramamki sizden
Hanımlar bugün 7700 adım 5,6 km yürüdüm, eve gelince de bacak hareketleri yaptım 50 mekik çektim ve 30 squat yaptım
Masallah bluecum super yapmissin sporunu
yok acıkmadım..
benim dayanamadığım türk kahvesinin yanında tatlı bişeyler yeme alışkanlığı... yani abur cubur istiyor canım

Turk kahvesini sekersiz yap ve bir kayisi ile tuket cnm gercekten super oluyor

bu iyi bişey mi bilmiyorum spor yaptıgım günlerin ertesi günü tartıda eksi görmek istiyorum ama tam tersi oluyor.
o zaman moralim bozuluyor. spor yapasım gelmiyor

Her gun tatrilma cnm gun icinde bile degisiklik gostetiyor tarti haftafa bir tartilirsan daha iyi olur motivasyon acisindan

karatayın söyledikleri hem zayıflama hem sağlık açısından bana da cok doğru geliyor

Bluecugumda cok guzel aciklamis kesinlikle karatayi tavsiye ederim sagligima kavustum resmen kilocuklar da az fakat kalici gidiyor cnm

gerçekten çözmüşsünüz hiç zararlı fazla bişey yemiyorsunuz.
menülerinizi taklit edicem

Hepimizin menulerini incele ve kendine sagliklu bir menu hazirla cnm

Mervisim oncelikle beynini resetle ve diyet kelimesini hayatindan cikar bundan sonra saglikli beslwnecegim de senin ne guzel kahvaltilarin vardi hic usenmezdin bluecum cok guzel aciklamis karatayi gel sen de bize katil bitanem ne olur silkelen nazarimizmi degdi sana eski Mervis icinde onu ortaya cikar yine tatlim

Gecmis olsun Yasemincim kirmizi pancar ve dalak bol bol tuketmeye calis bitanem

Banusum ablam benm yaa demem mi ablamsn sen benmmm )

Neler yasamissin yAaa Allah kolaylik versn ne kadR zordur kim bilir anlaamamiz imkansiz olsa da dualarim siZinlee Allah sifa versn ins cok yorgunsundur

Ve onca seyin icnde bize de yetismissin yerim yA menumu bile behenmissin uzulme alistirdn beni ben de artk duzgun besleniyormm bazen kacamagim olsa da tabii :)

Iyi geceler kizlar..gelemiyorum kusura bakmayin..aklim hep burda,arada ugruyorum ama yazamiyorum.. islerim hala bitmedi..boya badana isleri var,birde temizlik...
anlayisiniza siginiyorum sadece..öpüyorum

Gozdecim evden getirme sansin yokmu bitanem yemeklerini gercekten cok rahat edersin inan abm bile evden goturuyor artik istersen yapabilirsin cnm

Bu ne hiz gecmis olsun cnm pes diyorum helal parayla alinan sey calinmaz der anneannem sansliymissin cnm

Cadiliktan prenseslive terfi ettim kim tutar beni
Evet ya yaz geliyor gobegi saklayacsk kazaklar yok artik

Malesef yok olsun bizimde saklayacak kilolarimiz olmayacakkiii

1.5 saat leptin calismis bluecumm spor menu super daha ne olsun masallah diteyimm

Artik takumim akilli kizi benim haftasonuda cozutmadim haftaicide sporumu aksatmiuorumb

Sen hep akilliydinki cekirgem arada nefsine yeniliyordun o kadar

Günaydın 3.Mintikanin Azimli Bayanlari
Mart ayi cabjk geçecek galiba bahar gelecek ve baharda bizim gobislerimiz dümdüz olacak degil mi

Kesinlikle tatlimmmm

Eski menulerine gore cok cok az yemissin sulecim mantida cok az bence sorun yok ama bobreklerini ihmal etme bi dr a git bence cnm

1 dilim pizzayi oglen yemissin yakmissindir bence bitanem sabah aksam gayet hafif

sağol canım benim Allah razı olsun inşallah gerek kalmadan yükselir, beni bu hale kortizon getirdi zaten tam 12 kilo aldım onun yüzünden
Kortizon kullanirken tuza cok dikkat etmen lazim cnm cok gecmis olsun

Ne bicim ogretmenmis kindar kusileri elestriye gelemeyen kisileri hic sevmem bence.mudurle konus cnm ama ya daha cok ustune giderse kyzunun allah akil fikir verdin nw diyim

Bitanem sen kahvaltinda hala kueuyemus tuketmiyorsun ozel bir nedeni varmi herkes pizza kacamagi yapmus anladilan
kabak cekurdegi eger cigse karatAyda ciss degil tatlim uzulme

Cnmmm benim cok sagoll ablanimm tabiiii yalniz siz ne ara geldiniz ceple bogusurken kacirmisim sizi iki kez alinti yaptim yine gitti neyse yarin pcden kopyalarim orda yapmistim

bizim yasadigomiz biraz uykusuzluk ve yorgunluk gecer bunlar ama kuzenim bicir bicirdi gozlerinin feti sonmus resmen dualariniz icin tskler cnm ins iyilesir bir an once

menulerin super oldu begenmemek mumkunmu cnmcimm

Iyi geceler kizlar..gelemiyorum kusura bakmayin..aklim hep burda,arada ugruyorum ama yazamiyorum.. islerim hala bitmedi..boya badana isleri var,birde temizlik...
anlayisiniza siginiyorum sadece..öpüyorum

İyi geceler cnmm ne kusuru isin basindan askin temizlik uc cocuk es kolaymii buraya girip slm vermen bile mucize dun ben ugrayamadim inanki

sen yeterki iyi ol cnm is yaparkende dokjat et dinlenerek yap temizlik sonrasi hadta olma
kolay gelsin cnm

Ayferim ben dukjani tenuzlefim kspiyorum sen sabah yorulma cnmcim

Sen trombolini bana ver haci benim kosu bandinida ben sana veriyim
Canim dikkat edin ya nazarr degdi takima
Canim herkeste bi suru hastalık var saglam yok ki yeni nesilde bence o piskolojik ilaclar seni böyle yapti agir depreson yoksa ilaca karsiyim ki sendede olmadigini düşünüyorum
Kızlar bişey sormak istiyorum evde kedi besleyeniniz var mı?
Valla ben cok istiyorum bir köpek ama evde olmuyor heryer tuy birde cocuklarin vR iyi dusun derim
Kotu değilde dengesiz bi liste diyelim hastaligindan
Az olmus bebisim ozellikle sabah onemli unutma ve spor yap artik gunde 6 kere merdivenle olmaz spor ben onu keyfi olarak yapıyorum
Güzel menu
güzel olmuş canım
Cok dogru tespit canim bence kiskaniyotlar
Hanımlar bugün 7700 adım 5,6 km yürüdüm, eve gelince de bacak hareketleri yaptım 50 mekik çektim ve 30 squat yaptım

sporun dibine vurdum diyorsun

Canim benim cok geçmiş olsun kuzenine kimbilir ne yasadida bu kadar agir geciriyor allah sifa versin cok uzuldum senin menulerin bozulmaz ki zaten

aslında az gözüküyo ama hiç aç kalmıyorum o yüzdende fazlalaştırmıyorum menülerimi. spor konusunda haklısın yüzmeye devam edicem sporada yazılıcam ama burada yüzme havuzu hafta içi ve ona gitmem için günlerin uzaması gerekli yoksa babam arıza çıkartıyo
ve böyle giderse cuma günü görüceksiniz Gözde disiplinli olursa ne güzel kilo veriyo

kızlar sabah sabah geldimki odama hırsız girmiş.dün 1 bugün 2.daha yeni taşındık bu asmye.polis bekledik.

gerçekten ilginçmiş neyseki bişey almamış olması sevindirici. geçmiş olsun canım benm .

menünü beğendim canıım güzeelll

geçmiş olsuunnn..

benim menülerim hep bu şekilde ama :18: ve böyle vermiştim ben 20 kiloyu fazla yeyince suçlu hissediyorum kendimi ve gerçektende bu şekilde doyuyorum doymazsam elma vs. takviyesi yapıyorum ama biraz daha dikkat edicem
aslında okadarda kötü değilmiş bana göre ama bilemedim :26:

çok geçmiş olsun inşallah düzelir gerçektn kötü bişey Allah korusun kötü şeylerden ..

sanırsam kavrulmuşş :18: Bimden alıyorum çiğ olmuyolarr :26:

aslında var ama bana braz zor geliyo

günaydın kızlar onumuzdekı 2 hafta cok yogunum izin istiyorum gıremıycem

günaydın kızlar nasılsınız
kısa bir geçmiş yaptım menüler güzel gidiyor maşallah..

canım ben de aynen öyle düşünüyorum, bu kadar yeter daha zayıflama diyenlere ben de inanmıyorum.. ya bir de kime ne dimi:) ben biri zayıflamış mı şişmanlamış mı onu bile anlamıyorum söylemediği zaman.. kimseyi öyle inceleyemem bile.. ama milletin ağzı gözü maşallah :)))
bir de herkesin kendini iyi hissettiği bir kilo var, ben 54-53te çok iyi hissediyordum kendimi, giyindiğim herşeyi yakıştırıyordum, popom arkadan çıkmadığı için mutlu oluyordum rahat giyiniyordum.. yine öyle olmak istiyorum inşallah..

canım çok geçmiş olsun ne kadar zor ya kardeşimin branşı, bu hastalıklar çok çok zor..Allah beden ve ruh sağlığını beraber versin, böyle sorunları aşmak fiziki sorunlardan malesef daha zor oluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…