Hilalim aklıma geldi sen bana sulof diyorum diye kısıyormuşum demiştin sanırım yeni aklıma geldi cnm yok tabiki neden kızayım Bilal'in sana nasıl kolay geliyorsa öyle hitap et tatlım...
Ayferim iyileşemedim cnm bana nazar değiyor Warya kesin ...
Birde hatırladığım bluem war diyetisyenin birşey demediyse Mantıya diye bir CVp hatırlıyorum . Yok kuzum kadın gördüğü mü görmedi mi hiç bilmiyorum sisteme girip bakamadım ki.
Yasemincim geçmiş olsun cnm sabah birara okudum hırsız mı girdi yeni asm ye ne fırsat koluyormuş ama ilk günden inş önemli birşeylerin gitmedi :44:
Hepinizi öpüyorum. Böyle giderse mesajda sarı kart yerim gibi.
Hilalcim banda banus diyosun ya sahsen benim cok hosuma gidiyo ailemdede oyle derler
Kolayıma gelme değil de şirin geliyor Şulof
Oyyy Ayferimm uzgunum smileyini sevsinler seninn saglik olsun tatlim sabah menun super sporda super aksamda telafi etmissin uzulme ne olur04/03/2014 menüm
sabah saat(09:00)
3 yk yoğurt
3 yk yulaf
5-6 fındık
10 adet kuru üzüm ve 2 gün kurusundan oluşan benim karışımım ( bayılıyorum buna çok tok tutuyor)
öğle(12:30)
1 dilim ekmek
domates salatalık
1 dilim beyaz peynir
2 adet nugget
ara(16:00)
1 adet muz
10 çiğ fındık
Akşam(19:00)
1 kase yoğurt
4 yk kadar mantarlı tavuk sote
su: 2 lt
sıvı: 2 fincan kayısılı form çayı, 2 fincan sütlü kahve
spor: Leslie 3 mile - 50 yan bel çalışması
Tatlim benim kefi degil ispanyol cookerim vardi dort sene once rahmetli oldu fakat evde cok zor bitsnem kutusunda yattigi halde uc gunde bir halilari silerdim tuy cok dokuluyor teyzeminde kedisi vardi o heryere cikardi bebislerinde var hijyen acisindan cok zor ve buyuk sorumluluk istiyor bi yere tatile gitsen birakamiyorsun eve alacaksan cok iyi dusun bitanemKızlar bişey sormak istiyorum evde kedi besleyeniniz var mı?
Aksam hafif yemissin cnm hastasinda cok gecmis olsun tatlimmBende menü yazayım
1 yumurta beyazı
1 porsiyon yarım yağlı beyaz peynir
1 salam (hiç sevmem ama canım çekti enteresan şekilde)
Sandviç ekmeğinin yarısı 30 gr (yumuşak olduğu için yedim)
Mandalina
1 kase çorba
1 dilim ince kaşar
1 dilim ekmek
2 bisküvi (çocuklar yiyordu canım çekti çayla birlikte yedim)
1 bardak kefir
2 kaşık patlıcan salata
1 kaşık mantı (dünden kalan yemeklerden bu kadar yiyebildim)
Kötü bir liste biliyorum ama şu an inanın elimden gelenin en iyisini yapıyorum
Su 2 lt olmuştur bugün böbrek ağrım geçsin diye dikkat etmeye çalıştım ama zorladı
Spor yok
bugün pek uğrayamadım kızlarr menümü yazıyım geçmşe bakıcam.
sabah: kepek ekmeğin köşesine peynir pul biber + çay
ara: 1 avuç çerez
öğlen: 5tane lahana dolması ama bulgurlu ( içinde toplasanız gerçekten 3 yk bulgur vardır) + 1 kase yoğurt+ yarım kase çorba ekmek yok
ara: yine çerez çok değil az kalmıştı pakette
akşam: sandviç ekmeği aldım kepekli ama
onun içine 1 yaprak kıvırcık 2 dilim domates yarım salatalık birazcık peynir + 3 4 5 bardak çay
su 2 lt oldu
Bravooo tatlimmm menune bayildimmmm4 Mart Menüm
Sabah
1 parça süzme peynir
yarım dilim çavdar ekmeği
1 haşlanmış yumurta
1 greyfurt
Öğlen
1 pors tavuk ızgara
1 dilim kadar pide
1 ayran
1 orta Türk kahvesi
Akşam
1 tabak dolusu yoğurtlu ıspanak
1 kase dolusu zeytinli salata
yarım portakal
1 elma kromlu form çayı
Su:2 lt
şükür canım sen nasılsın
aynen cnm sakın madem girdik bu yola neden yarıda bırakalım ki Rabbim sağlık verdıgı sürece devam inş, benım bu aralar kan değerlerim düştü karataya geçmek istiyorum o yüzden yarından itibaren 1 hafta deniycem bakalım arada vücudu şaşırtmak lazım, bide bu aralar duruk yere açlık krizleri geliyo tokum ama bi yeme isteği anlatamam belkı onunda önüne geçer
Banada yeter diyolar cok zayiflamis guyaa ama ben daha once dustugum hataya dusmiyecem ideal kilo 62 okiloya inene kadar kimse yolumdan dondurwmez
Saglikli beslenmeye baslamanin sonuclari bunlar cnmmArtik az yiyerek doyabiliyor ve midemin o hagif halinden keyif aliyorum Allahim bu buyu hic bozulmadin:)
Menum
Sabah iki kayisi
Kahvalti iki dilim c.peynir zeytin domates aci biber bol yesillik bir t.k tereyag ,bir c.k recel
Ogle,bir dilim ekmek domates kivircik acibiber,peynir zeytin
Ara cibik kreker 10 tanr
Aksam yogurt salata semizotu yemegi
Ara sutlu neskafe 10 kuruyemis iki ceviz
Spor bir saat yuruyus 2lt su bitki cayi
Geldimm bebisimmm ayri duramamki sizdenBanuss ablaaaa nerdesinnn :/
Masallah bluecum super yapmissin sporunuHanımlar bugün 7700 adım 5,6 km yürüdüm, eve gelince de bacak hareketleri yaptım 50 mekik çektim ve 30 squat yaptım
yok acıkmadım..
benim dayanamadığım türk kahvesinin yanında tatlı bişeyler yeme alışkanlığı...yani abur cubur istiyor canım
bu iyi bişey mi bilmiyorum spor yaptıgım günlerin ertesi günü tartıda eksi görmek istiyorum ama tam tersi oluyor.
o zaman moralim bozuluyor. spor yapasım gelmiyor
karatayın söyledikleri hem zayıflama hem sağlık açısından bana da cok doğru geliyor
gerçekten çözmüşsünüz hiç zararlı fazla bişey yemiyorsunuz.
menülerinizi taklit edicem
Wallahi onu bi yapabilsem yha baskası bile böle ayy benmde kılo wermm lazı diyince hemen yemeden içmeden kesiliyorum iyice abarrtım yha
Artık son 1 snesir kılo vercem aa su dıyeti yo su kadar su içtim
Bak bu cayda iyi geliyomus
Sürekli kılo verenlerin fotosuna bak
Kılo muhappetleri midem agrıyo artık bidefada güncek bişi konusalım yha Allah allah ( burası için demiyorum:) )
Kafayı yicem kendime mesgulıyet bulmm lazım
Canım bnm haklısında yani zaten saglık problemim bni engellemseydi 100 kıloya cıkardım ama dıs görünüste önmli oluyo malesef biz kadınlara
İnanın zayıf bir kadınla bir ortamda bulunmak istemiyorum eger öle bi durum söz konusu olursa bni görmniz lazım suskun pasif sürekli göZüm kadında falan
Benim psikolojik destek görmm lazım yok yokgülesim geldi
Bncede yha zaten ilaç almaya basladım böle aferdesiniz mal gibiyim yha
Ew işi yapasım gelmiyo ki bnm düşünün sabhtan kalkıp hertarafı ter dü eden bn
Geçen ütü yaptım ayy dedim giycegi zaman yaparım ütüyü elim saaırmıs geçen sölüyo ialcı bıraksammı yha offff
Yha demeyımde canm bnm
İnsülin direnci var bnde normalde cok acıkan sütekli aseren biriyim
Hamilelikte mahvoluyorum
Sürekli yanımda tatlı bişi tasımam gerekıyo sekerim düşüyo
Böle hani bazen acıkırıızda bi hayıflık olurya işte aynn ole pkosum oldugu içinde yedigim yarıyo masallah ::) 70 kıloyla hamile kalmıstım tam 94 kıloylamı ne 92 mysi hatırlamıyom doguma gittim sen düşün canm ki cok bişi yemiyosun bile yani
kansızlık insanın yaşam kalitesini cok düşürüyor kızlar.konsatrasyon problemi halsizlik cok kötü ya normalde ben cok hareketliyim dün parmağımı oynatasım gelmedi.burda bile sayfaları okurken yoruluyorum
Slm canlarr kusurabakmayin iki gundur gelemedimm pazar aksami denizliden teyzemler geldi kyzenim agir depresyon geciriyormus bir aydir ordaki dr un verdigi ilaclardan memnun kalmamislar annemin doktorundan randevu aldik petsembeye goturecegiz nasipse ama cok uzuldum bicir bicir unv son sinif ogrencisi nasil bu hale geldi allahim sifa versin hepimiz surekli pesindeyiz onca uyku ilaci banamisin demiyor bi haftadir uyumamiss gizler kan canagi acile goturduk bir igne yaptilar bir saat anca uyudu cok hiperaktif surekli korkuyor agliyor intihara kalkismis nobetlese duruyoruz basinda bi delilik yapmadin diye herseydende supheleniyor su persembe bi gelse okuluda uzayacak ama tek iyilessin teyzem kardesi perisan ne olur kusurabakmayin gelemedim az once alinti yaptim ama pc de kaldi birden kapa dedi odum koptu kopyaladim bende yarin yollayabilirsem yollarim ins haber vereyim dedim cepten tekrar yapabildigim kadar yapayim merak etmeyin kacamak yok ama spor yapamiyorum malesef ama surekli ayaktayim uyku duzenimde bozuldu iste boyle canlar merak etmeyin
Hilalcim banda banus diyosun ya sahsen benim cok hosuma gidiyo ailemdede oyle derler
Oyyy Ayferimm uzgunum smileyini sevsinler seninn saglik olsun tatlim sabah menun super sporda super aksamda telafi etmissin uzulme ne olur
Tatlim benim kefi degil ispanyol cookerim vardi dort sene once rahmetli oldu fakat evde cok zor bitsnem kutusunda yattigi halde uc gunde bir halilari silerdim tuy cok dokuluyor teyzeminde kedisi vardi o heryere cikardi bebislerinde var hijyen acisindan cok zor ve buyuk sorumluluk istiyor bi yere tatile gitsen birakamiyorsun eve alacaksan cok iyi dusun bitanem
Aksam hafif yemissin cnm hastasinda cok gecmis olsun tatlimm
Menuler duzelmeye basladi Gozdecim tbrklerr cerezler kavrulmamistir umarimm
Bravooo tatlimmm menune bayildimmmm
Tatlim kesinlikle karataya gecmelisin aclik krizlerin inanki kalmayacak ayrica limonlu suda bu krizleri engelliyor birde kansizligin icin bol dalak ve kirmizi pancar tuket ben bu ikisiyle yukselttim ozellikle pancar henuz bitmefen kavur yogurtlu ye salatasini tursunu mutlaka tuket cnm cok gecmis olsun
Geldimm bebisimmm ayri duramamki sizden
Masallah bluecum super yapmissin sporunu
Turk kahvesini sekersiz yap ve bir kayisi ile tuket cnm gercekten super oluyor
Her gun tatrilma cnm gun icinde bile degisiklik gostetiyor tarti haftafa bir tartilirsan daha iyi olur motivasyon acisindan
Bluecugumda cok guzel aciklamis kesinlikle karatayi tavsiye ederim sagligima kavustum resmen kilocuklar da az fakat kalici gidiyor cnm
Hepimizin menulerini incele ve kendine sagliklu bir menu hazirla cnm
nabersiniz kızlaarr.. ben çok strestliyim sabahtn beri ya. bu hafta bunalım geçiyo valla bana ooofföğlen yemeği menüsünü size söyliyimde burda nasıl rejim yapılır öneride bulunun
lahana sarması makarna yoğurt dedi. bu ne yaa Allahhıımm oooofffffff. ne yicem ben ne yicemmm :18:
giriş kattayız.pencerenin plastiğini kırıl girmiş.henüz demir yaptıramamıştık.odayı karıstırmıs.dün çıkıştaişim vardı laptobumu bırakmıstım görememiş.bence kafa yerinde değildi.çalacak bişey bulamamışmı beğenmemiş mi anlamadım.yazıcı vardı ortalıkta onuda almamıs cok özellikli gözalıcı bişey değildi.garip bir vukuat olmuş.uğraştırdı bizi.
Cadiliktan prenseslive terfi ettim kim tutar beni
Evet ya yaz geliyor gobegi saklayacsk kazaklar yok artik
ben de menümü yazayım:
sabah:
omlet
peynir
6-7 zeytin
domates salatalık
1 bardak kefir
2 kuru kayısı
4,5 saat sonra:
salata+1 bardak kefir
5 saat sonra:
bir avuç zeytinyağlı fasulye
bir avuç ince bulgurlu kıymalı ıspanak
salata
1 kase çorba
spor: yüksek tempoda 5 km yürüyüş ( 7000 adım)
sıvı: 2 lt su+ 2 yeşil çay+ 1 şekersiz türk kahvesi
Artik takumim akilli kizi benim haftasonuda cozutmadim haftaicide sporumu aksatmiuorumb
Günaydın 3.Mintikanin Azimli Bayanlari
Mart ayi cabjk geçecek galiba bahar gelecek ve baharda bizim gobislerimiz dümdüz olacak degil mi
Slm kızlar hala yatıyorum unutmadan yediklerimi yazayım
Sabah
1 kuru incir
1 yumurta beyazı
Ara
5 adet çilek
Öğle
1 kase çorba
2 yk yoğurt
Ara
1 mandalina
Akşam
4 yk mantı
2 yk patlıcan salatası
Su içmeye çalışıyorum
Spor :26:
3 Mart Menüm
1 haşlanmış yumurta
1,5 dilim çavdar ekmeği
bir parça süzme peynir
roka-domates
yarım bardak süt
1 dilim pizza
salata
1 orta Türk kahvesi
1 kase yoğurt çorbası
yarım tabak pırasa
bol salata
Kortizon kullanirken tuza cok dikkat etmen lazim cnm cok gecmis olsunsağol canım benim Allah razı olsun inşallah gerek kalmadan yükselir, beni bu hale kortizon getirdi zaten tam 12 kilo aldım onun yüzünden
Aslinda pek keyfimde yok cevremizdeki insanlari oyle pohpohluuoruzki bir sey oldum delisi oluyorlar en ufak elestiride senden kotusu yok mesala oglumun ogretmeni gecen konustum hallettim dedim ya meger kurmusta kurmus kendini simdi fec laf sokuyo duruyo bu kadar ucuz iste oglum fec dogumgununu kutlamis kuru bi tesekkur ederim demis kicucuk cocuklara trip atiyor ya Allahim sen buyuksun
Bugunku mnm 3 gunkurusu ilik su
Kahvlti sekersz cy.biraz peynir.8 yesil zeytn
Domates .parmk boyunda havuc.
1 yumrtli omlt
Ara turk kahvesi
Ogle yok
Ara 2 tarcnli yesil cy. 1 besibiyrde
Aksm 1 kase yogurt 1 kase salata.1 brdk kefir.avuc ici kadr pizza cissss
Utanark bi cissss daha 2 ymk kasigi kabk cekirdgi
3 lt su 20 dk spor
Banusum ablam benm yaa demem mi ablamsn sen benmmm)
Neler yasamissin yAaa Allah kolaylik versn ne kadR zordur kim bilir anlaamamiz imkansiz olsa da dualarim siZinlee Allah sifa versn ins cok yorgunsundur
Ve onca seyin icnde bize de yetismissin yerim yA menumu bile behenmissin uzulme alistirdn beni ben de artk duzgun besleniyormm bazen kacamagim olsa da tabii :)
Iyi geceler kizlar..gelemiyorum kusura bakmayin..aklim hep burda,arada ugruyorum ama yazamiyorum.. islerim hala bitmedi..boya badana isleri var,birde temizlik...
anlayisiniza siginiyorum sadece..öpüyorum
Sen trombolini bana ver haci benim kosu bandinida ben sana veriyimevet canım haklısınız yarından itibaren karataya başlıyorum hem ekmekte çıkmış olcak hayatımdan, ben şekeride karatay sayesinde bıraktım zaten, bu hafta yürüyüş yapmaya çalışıcam trambolınle bi süre vedalaşmam lazım trombositim 50 binin altında oldugu için kanama riskim var dikkat etmem lazım
Canim dikkat edin ya nazarr degdi takimakansızlık insanın yaşam kalitesini cok düşürüyor kızlar.konsatrasyon problemi halsizlik cok kötü ya normalde ben cok hareketliyim dün parmağımı oynatasım gelmedi.burda bile sayfaları okurken yoruluyorum
Canim herkeste bi suru hastalık var saglam yok ki yeni nesilde bence o piskolojik ilaclar seni böyle yapti agir depreson yoksa ilaca karsiyim ki sendede olmadigini düşünüyorumWallahi onu bi yapabilsem yha baskası bile böle ayy benmde kılo wermm lazı diyince hemen yemeden içmeden kesiliyorum iyice abarrtım yha
Artık son 1 snesir kılo vercem aa su dıyeti yo su kadar su içtim
Bak bu cayda iyi geliyomus
Sürekli kılo verenlerin fotosuna bak
Kılo muhappetleri midem agrıyo artık bidefada güncek bişi konusalım yha Allah allah ( burası için demiyorum:) )
Kafayı yicem kendime mesgulıyet bulmm lazım
Canım bnm haklısında yani zaten saglık problemim bni engellemseydi 100 kıloya cıkardım ama dıs görünüste önmli oluyo malesef biz kadınlara
İnanın zayıf bir kadınla bir ortamda bulunmak istemiyorum eger öle bi durum söz konusu olursa bni görmniz lazım suskun pasif sürekli göZüm kadında falan
Benim psikolojik destek görmm lazım yok yokgülesim geldi
Bncede yha zaten ilaç almaya basladım böle aferdesiniz mal gibiyim yha
Ew işi yapasım gelmiyo ki bnm düşünün sabhtan kalkıp hertarafı ter dü eden bn
Geçen ütü yaptım ayy dedim giycegi zaman yaparım ütüyü elim saaırmıs geçen sölüyo ialcı bıraksammı yha offff
Yha demeyımde canm bnm
İnsülin direnci var bnde normalde cok acıkan sütekli aseren biriyim
Hamilelikte mahvoluyorum
Sürekli yanımda tatlı bişi tasımam gerekıyo sekerim düşüyo
Böle hani bazen acıkırıızda bi hayıflık olurya işte aynn ole pkosum oldugu içinde yedigim yarıyo masallah ::) 70 kıloyla hamile kalmıstım tam 94 kıloylamı ne 92 mysi hatırlamıyom doguma gittim sen düşün canm ki cok bişi yemiyosun bile yani
Valla ben cok istiyorum bir köpek ama evde olmuyor heryer tuy birde cocuklarin vR iyi dusun derimKızlar bişey sormak istiyorum evde kedi besleyeniniz var mı?
Kotu değilde dengesiz bi liste diyelim hastaligindanBende menü yazayım
1 yumurta beyazı
Mandalina
1 kase çorba
1 dilim ince kaşar
1 dilim ekmek
1 bardak kefir
2 kaşık patlıcan salata
Su 2 lt olmuştur bugün böbrek ağrım geçsin diye dikkat etmeye çalıştım ama zorladı
Spor yok
Az olmus bebisim ozellikle sabah onemli unutma ve spor yap artik gunde 6 kere merdivenle olmaz spor ben onu keyfi olarak yapıyorumbugün pek uğrayamadım kızlarr menümü yazıyım geçmşe bakıcam.
sabah: kepek ekmeğin köşesine peynir pul biber + çay
ara: 1 avuç çerez
öğlen: 5tane lahana dolması ama bulgurlu ( içinde toplasanız gerçekten 3 yk bulgur vardır) + 1 kase yoğurt+ yarım kase çorba ekmek yok
ara: yine çerez çok değil az kalmıştı pakette
akşam: sandviç ekmeği aldım kepekli ama
onun içine 1 yaprak kıvırcık 2 dilim domates yarım salatalık birazcık peynir + 3 4 5 bardak çay
su 2 lt oldu
Güzel menu4 Mart Menüm
Sabah
1 parça süzme peynir
1 haşlanmış yumurta
1 greyfurt
Öğlen
1 pors tavuk ızgara
1 dilim kadar pide
1 ayran
1 orta Türk kahvesi
Akşam
yarım portakal
1 elma kromlu form çayı
Menum
Sabah iki kayisi
Kahvalti iki dilim c.peynir zeytin domates aci biber bol yesillik bir t.k tereyag ,bir c.k recel
Ogle,bir dilim ekmek domates kivircik acibiber,peynir zeytin
Ara cibik kreker 10 tanr
Aksam yogurt salata semizotu yemegi
Ara sutlu neskafe 10 kuruyemis iki ceviz
Spor bir saat yuruyus 2lt su bitki cayi
Cok dogru tespit canim bence kiskaniyotlarcanım sen o artık yeter zayıflama diyenlere aldırma banada aynı şeyi söylüyor bazıları yeter artık böyle iyisin diye nerde yeter ya ben daha 1,5 sene önce giydiğim gömleğimi giyemezken nasıl yeter, ben samimi olduklarını düşünmüyorum
Hanımlar bugün 7700 adım 5,6 km yürüdüm, eve gelince de bacak hareketleri yaptım 50 mekik çektim ve 30 squat yaptım
Slm canlarr kusurabakmayin iki gundur gelemedimm pazar aksami denizliden teyzemler geldi kyzenim agir depresyon geciriyormus bir aydir ordaki dr un verdigi ilaclardan memnun kalmamislar annemin doktorundan randevu aldik petsembeye goturecegiz nasipse ama cok uzuldum bicir bicir unv son sinif ogrencisi nasil bu hale geldi allahim sifa versin hepimiz surekli pesindeyiz onca uyku ilaci banamisin demiyor bi haftadir uyumamiss gizler kan canagi acile goturduk bir igne yaptilar bir saat anca uyudu cok hiperaktif surekli korkuyor agliyor intihara kalkismis nobetlese duruyoruz basinda bi delilik yapmadin diye herseydende supheleniyor su persembe bi gelse okuluda uzayacak ama tek iyilessin teyzem kardesi perisan ne olur kusurabakmayin gelemedim az once alinti yaptim ama pc de kaldi birden kapa dedi odum koptu kopyaladim bende yarin yollayabilirsem yollarim ins haber vereyim dedim cepten tekrar yapabildigim kadar yapayim merak etmeyin kacamak yok ama spor yapamiyorum malesef ama surekli ayaktayim uyku duzenimde bozuldu iste boyle canlar merak etmeyin
Sen trombolini bana ver haci benim kosu bandinida ben sana veriyim
Canim dikkat edin ya nazarr degdi takima
Canim herkeste bi suru hastalık var saglam yok ki yeni nesilde bence o piskolojik ilaclar seni böyle yapti agir depreson yoksa ilaca karsiyim ki sendede olmadigini düşünüyorum
Valla ben cok istiyorum bir köpek ama evde olmuyor heryer tuy birde cocuklarin vR iyi dusun derim
Kotu değilde dengesiz bi liste diyelim hastaligindan
Az olmus bebisim ozellikle sabah onemli unutma ve spor yap artik gunde 6 kere merdivenle olmaz spor ben onu keyfi olarak yapıyorum
Güzel menu
güzel olmuş canım
Cok dogru tespit canim bence kiskaniyotlar
sporun dibine vurdum diyorsun
kızlar sabah sabah geldimki odama hırsız girmiş.dün 1 bugün 2.daha yeni taşındık bu asmye.polis bekledik.
gerçekten ilginçmiş neyseki bişey almamış olması sevindirici. geçmiş olsun canım benm .giriş kattayız.pencerenin plastiğini kırıl girmiş.henüz demir yaptıramamıştık.odayı karıstırmıs.dün çıkıştaişim vardı laptobumu bırakmıstım görememiş.bence kafa yerinde değildi.çalacak bişey bulamamışmı beğenmemiş mi anlamadım.yazıcı vardı ortalıkta onuda almamıs cok özellikli gözalıcı bişey değildi.garip bir vukuat olmuş.uğraştırdı bizi.
menünü beğendim canıım güzeelll4 Mart Menüm
Sabah
1 parça süzme peynir
1 haşlanmış yumurta
1 greyfurt
Öğlen
1 pors tavuk ızgara
1 dilim kadar pide
1 ayran
1 orta Türk kahvesi
Akşam
yarım portakal
1 elma kromlu form çayı
geçmiş olsuunnn..Kızlar geçmiş yapmak istiyorum ama biraz bakınca başım dönmeye başlıyor. Bugün bir ara geldim tam kendimi iyi hissediyorum diye çok fena karnıma bir ağrı saplandı ilaç yan etkisi galiba yaaa sağ böbreğimde sürekli bir ağrı kaldı . Boğazımda iyileşeceğine ağrıyan bölge büyüdü resmen, hala çok ağrıyor.
Offf yaa nefret ediyorum hasta olmaktan
benim menülerim hep bu şekilde ama :18: ve böyle vermiştim ben 20 kiloyu fazla yeyince suçlu hissediyorum kendimi ve gerçektende bu şekilde doyuyorum doymazsam elma vs. takviyesi yapıyorum ama biraz daha dikkat edicemCnm yine çok az olmuş vücudun korumaya geçerse zor kilo veririrsin. Kıtlık mesajı veriyorsun sen şu an, sabahların daha güçlü olsun. Ben bile o kadar yutkunmakda zorlanmama rağmen sabah mutlaka 1 yumurta 1 peynir yiyorum bak. Sanada tavsiye ederim güçlü başlayarak metabolizmayı çalıştırıyoruz.
aslında okadarda kötü değilmiş bana göre ama bilemedim :26:Bende menü yazayım
1 yumurta beyazı
Mandalina
1 kase çorba
1 dilim ince kaşar
1 dilim ekmek
1 bardak kefir
2 kaşık patlıcan salata
Spor yok
çok geçmiş olsun inşallah düzelir gerçektn kötü bişey Allah korusun kötü şeylerden ..Slm canlarr kusurabakmayin iki gundur gelemedimm pazar aksami denizliden teyzemler geldi kyzenim agir depresyon geciriyormus bir aydir ordaki dr un verdigi ilaclardan memnun kalmamislar annemin doktorundan randevu aldik petsembeye goturecegiz nasipse ama cok uzuldum bicir bicir unv son sinif ogrencisi nasil bu hale geldi allahim sifa versin hepimiz surekli pesindeyiz onca uyku ilaci banamisin demiyor bi haftadir uyumamiss gizler kan canagi acile goturduk bir igne yaptilar bir saat anca uyudu cok hiperaktif surekli korkuyor agliyor intihara kalkismis nobetlese duruyoruz basinda bi delilik yapmadin diye herseydende supheleniyor su persembe bi gelse okuluda uzayacak ama tek iyilessin teyzem kardesi perisan ne olur kusurabakmayin gelemedim az once alinti yaptim ama pc de kaldi birden kapa dedi odum koptu kopyaladim bende yarin yollayabilirsem yollarim ins haber vereyim dedim cepten tekrar yapabildigim kadar yapayim merak etmeyin kacamak yok ama spor yapamiyorum malesef ama surekli ayaktayim uyku duzenimde bozuldu iste boyle canlar merak etmeyin
sanırsam kavrulmuşş :18: Bimden alıyorum çiğ olmuyolarr :26:Hilalcim banda banus diyosun ya sahsen benim cok hosuma gidiyo ailemdede oyle derler
Oyyy Ayferimm uzgunum smileyini sevsinler seninn saglik olsun tatlim sabah menun super sporda super aksamda telafi etmissin uzulme ne olur
Tatlim benim kefi degil ispanyol cookerim vardi dort sene once rahmetli oldu fakat evde cok zor bitsnem kutusunda yattigi halde uc gunde bir halilari silerdim tuy cok dokuluyor teyzeminde kedisi vardi o heryere cikardi bebislerinde var hijyen acisindan cok zor ve buyuk sorumluluk istiyor bi yere tatile gitsen birakamiyorsun eve alacaksan cok iyi dusun bitanem
Aksam hafif yemissin cnm hastasinda cok gecmis olsun tatlimm
Menuler duzelmeye basladi Gozdecim tbrklerr cerezler kavrulmamistir umarimm
aslında var ama bana braz zor geliyoGozdecim evden getirme sansin yokmu bitanem yemeklerini gercekten cok rahat edersin inan abm bile evden goturuyor artik istersen yapabilirsin cnm
Bu ne hiz gecmis olsun cnm pes diyorum helal parayla alinan sey calinmaz der anneannem sansliymissin cnm
Malesef yok olsun bizimde saklayacak kilolarimiz olmayacakkiii
1.5 saat leptin calismis bluecumm spor menu super daha ne olsun masallah diteyimm
Sen hep akilliydinki cekirgem arada nefsine yeniliyordun o kadar
Kesinlikle tatlimmmm
Eski menulerine gore cok cok az yemissin sulecim mantida cok az bence sorun yok ama bobreklerini ihmal etme bi dr a git bence cnm
1 dilim pizzayi oglen yemissin yakmissindir bence bitanem sabah aksam gayet hafif
Kortizon kullanirken tuza cok dikkat etmen lazim cnm cok gecmis olsun
Ne bicim ogretmenmis kindar kusileri elestriye gelemeyen kisileri hic sevmem bence.mudurle konus cnm ama ya daha cok ustune giderse kyzunun allah akil fikir verdin nw diyim
Bitanem sen kahvaltinda hala kueuyemus tuketmiyorsun ozel bir nedeni varmi herkes pizza kacamagi yapmus anladilan
kabak cekurdegi eger cigse karatAyda ciss degil tatlim uzulme
canım sen o artık yeter zayıflama diyenlere aldırma banada aynı şeyi söylüyor bazıları yeter artık böyle iyisin diye nerde yeter ya ben daha 1,5 sene önce giydiğim gömleğimi giyemezken nasıl yeter, ben samimi olduklarını düşünmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?