- 8 Haziran 2010
- 6.067
- 2.654
- 248
Gotelim tatlim seve seve güzel sonuc gorelimaslında az gözüküyo ama hiç aç kalmıyorum o yüzdende fazlalaştırmıyorum menülerimi. spor konusunda haklısın yüzmeye devam edicem sporada yazılıcam ama burada yüzme havuzu hafta içi ve ona gitmem için günlerin uzaması gerekli yoksa babam arıza çıkartıyo
ve böyle giderse cuma günü görüceksiniz Gözde disiplinli olursa ne güzel kilo veriyo
Canim bu haftada yoktun zaten onemli bir sorun mu var kaptan izin verir mi bilmem artik kolay kolay kimseye izin yok demisti en songünaydın kızlar onumuzdekı 2 hafta cok yogunum izin istiyorum gıremıycem
bu sabah yardımcımız kahvaltıya french toast (yumurtalı ekmek denebilir) yapmıştı, ama balını henüz sürmemişti, ben de malesef 2 dilim ekmek yedim canım çok çekti, kuruyemiş yerine 2 dilim ekmek yedim, yumurtalı.. 1 tatlı kaşığı da bal yedim.. akşama kadar inşallah telafi olur..
menüne ayrııııııdünki menümü yazayım:
sabah: klasik karatay kahvaltısı (+1 bardak kefir)
4,5 saat sonra: salata ve 1 bardak kefir
4,5 saat sonra: yarım kase ev erişteli tavuklu çorba (ev eriştesine karatayda az miktarda izin var:) )
azcık zeytinyağlı fasulye
azcık bulgurlu ıspanak yoğurt
salata
sıvı: 2 lt su + 2 yeşil çay+ 1 şekersiz türk kahvesi
spor: 5,6 km yürüyüş (7700 adım) + 50 mekik + 30 squat+ bacak hareketleri
Bluecum heminle yurtali ekmek kokusu geliyir byrnuma sabah sa ah yapilmaz ki bacim bu bana
ablacım ( en ufak ben olduğum için herkese abla dicem sanırım hala yaşları ve isimleri aklımda tutamyorum :44: ) sen o sporla her türlü telafi edersinnn vallahi ibret aldım seni tü tü tü nazar değmesinbu sabah yardımcımız kahvaltıya french toast (yumurtalı ekmek denebilir) yapmıştı, ama balını henüz sürmemişti, ben de malesef 2 dilim ekmek yedim canım çok çekti, kuruyemiş yerine 2 dilim ekmek yedim, yumurtalı.. 1 tatlı kaşığı da bal yedim.. akşama kadar inşallah telafi olur..
Bluecum heminle yurtali ekmek kokusu geliyir byrnuma sabah sa ah yapilmaz ki bacim bu bana
menüne ayrıııııısporuna tamamen ayrı bittiiimmmmm valla ibret alldıııımmmm bende yapabilsem o kadar ve tığ gibi olsam kuzenimin düğününe kadr aah ahhh
ablacım ( en ufak ben olduğum için herkese abla dicem sanırım hala yaşları ve isimleri aklımda tutamyorum :44: ) sen o sporla her türlü telafi edersinnn vallahi ibret aldım seni tü tü tü nazar değmesin
günaydııınnnnGunaydin kizlarrr
evet 93lüyümay canım ya kusura bakma valla ben de vicdan azabından yazdımsiz telafi edersin derseniz içim rahatlayacak diye..
tartıda yarım kilo fazla çıkıyorum sanırım adetin etkisi, neyse acele etmeye strese gerek yok, aslında tartıya çıkmamam gerek ama başaramıyorum ya..
abla de tabi canım:) sen 93 lümüsün, ben 83 lüyüm nerdeyse teyze olacakmışım
inşallah zayıflarsın senin yaşın ne ki, benim yarım kadar çaba göstersen bile yeter, kendine odaklan, bir program seç ve ona uyarak devam et, eğer ara öğünlü diyet yapmayı seviyorsan sana taylan kümelinin kızının blogundaki listeleri öneririm geçen sene 11 kilo verdim o listelerle.. ama işte geri aldım 5-6 sını.. çünkü koruyamadım...sonra uzun vadede hep uyabileceğim bir tarz istediğim için karatayı seçtim, karatayda daha yavaş gidiyor ama daha garantili gidiyor bir de zaten zayıfladıktan sonra da aynı tarz beslenmeye devam edebiliyorsun..
inşallah telafi ederim canım akşama kadar.. yani kalori açısından 1 çay bardağı kuruyemişten daha az kalorisi vardır 2 dilim ekmeğin.. ama işte karatayda asıl olan kalori değil glisemik indeks.. neyse nasılsa sabah yedim eritirim:)))
eriğim ayferim tut elimden,:13:Imm ben kendime atom adini verdigim kahvaltimi hazurladim simdi yiyorum blue yumurtali ekmekre neymis ki
Regldeki cilginlik ya arti çıkıyor insan ve cikolata manyakligi geliyor cumaya kadar tartilmiycam tarti fibimi yenmwm lazim
Yasmin kocum gel gecmisi bosver start ver yetismeye gdrek yok yanimiza gel hemen
eriğim ayferim tut elimden,:13:
günaydin güzellikler...nasilsniniz bu gün..
bakabildigim kadar gecmise bakayim bende
banucugum cok gecmisolsun canim...cok zordur sizin icin..insallah kisa sürede eski haline döner kuzaninCnmmm benim cok sagoll ablanimm tabiiiiyalniz siz ne ara geldiniz ceple bogusurken kacirmisim sizi iki kez alinti yaptim yine gitti neyse yarin pcden kopyalarim orda yapmistim
bizim yasadigomiz biraz uykusuzluk ve yorgunluk gecer bunlar ama kuzenim bicir bicirdi gozlerinin feti sonmus resmen dualariniz icin tskler cnm ins iyilesir bir an once
menulerin super oldu begenmemek mumkunmu cnmcimm
İyi geceler cnmm ne kusuru isin basindan askin temizlik uc cocuk es kolaymii buraya girip slm vermen bile mucize dun ben ugrayamadim inanki
sen yeterki iyi ol cnm is yaparkende dokjat et dinlenerek yap temizlik sonrasi hadta olma
kolay gelsin cnm
Ayferim ben dukjani tenuzlefim kspiyorum sen sabah yorulma cnmcim
günaydin canim..tamam sekercigimgünaydın kızlar onumuzdekı 2 hafta cok yogunum izin istiyorum gıremıycem
günaydin canim..günaydın kızlar nasılsınız
kısa bir geçmiş yaptım menüler güzel gidiyor maşallah..
canım ben de aynen öyle düşünüyorum, bu kadar yeter daha zayıflama diyenlere ben de inanmıyorum.. ya bir de kime ne dimi:) ben biri zayıflamış mı şişmanlamış mı onu bile anlamıyorum söylemediği zaman.. kimseyi öyle inceleyemem bile.. ama milletin ağzı gözü maşallah :)))
bir de herkesin kendini iyi hissettiği bir kilo var, ben 54-53te çok iyi hissediyordum kendimi, giyindiğim herşeyi yakıştırıyordum, popom arkadan çıkmadığı için mutlu oluyordum rahat giyiniyordum.. yine öyle olmak istiyorum inşallah..
canım çok geçmiş olsun ne kadar zor yakardeşimin branşı, bu hastalıklar çok çok zor..Allah beden ve ruh sağlığını beraber versin, böyle sorunları aşmak fiziki sorunlardan malesef daha zor oluyor..
afiyet olsun canimsin..süper olmusdünki menümü yazayım:
sabah: klasik karatay kahvaltısı (+1 bardak kefir)
4,5 saat sonra: salata ve 1 bardak kefir
4,5 saat sonra: yarım kase ev erişteli tavuklu çorba (ev eriştesine karatayda az miktarda izin var:) )
azcık zeytinyağlı fasulye
azcık bulgurlu ıspanak yoğurt
salata
sıvı: 2 lt su + 2 yeşil çay+ 1 şekersiz türk kahvesi
spor: 5,6 km yürüyüş (7700 adım) + 50 mekik + 30 squat+ bacak hareketleri
aksama kadar yakarsuin mutlakabu sabah yardımcımız kahvaltıya french toast (yumurtalı ekmek denebilir) yapmıştı, ama balını henüz sürmemişti, ben de malesef 2 dilim ekmek yedim canım çok çekti, kuruyemiş yerine 2 dilim ekmek yedim, yumurtalı.. 1 tatlı kaşığı da bal yedim.. akşama kadar inşallah telafi olur..
günaydin dilekcigim..nasilsin canimGunaydin kizlarrr
kolay gelsin canimsinBugun sohbet bende sporda yaoamadim kahvaltimi yapip temiLik yapicam
günaydin gözdecigim..nasilsin canim..günaydııınnnn
evet 93lüyümhıım dediğin listelere bakıcam ablacım ama ben pek düzenli listelere uyamıyorum yinede bakıcam ama belki faydası olur zaten her hafta 1 kg versem 7 hafta sonra düğünü ve ben 52 kg civarı olurum o bile bana yeter ama bakalımm inşallah
günaydin doktorcugum..elin degmisken bi resette bana cekgünaydın kızlar.kendimi resetlemem lazım cok yavaşladım yetişemiyorum size.
atom süpermis yanlizImm ben kendime atom adini verdigim kahvaltimi hazurladim simdi yiyorum blue yumurtali ekmekre neymis ki
Regldeki cilginlik ya arti çıkıyor insan ve cikolata manyakligi geliyor cumaya kadar tartilmiycam tarti fibimi yenmwm lazim
Yasmin kocum gel gecmisi bosver start ver yetismeye gdrek yok yanimiza gel hemen
bende 1 haftadir icmiyorum yesil cayben yeşil çayımı genelde asmde içiyordum saolsun hizmetlimiz hazırlayıp bana termosla getiyordu.bu aralar onu cok ihmal ettim taşınmaydı izindi.cok etkisi varmış.dün 2 fincan içtim biraz toparladım can geldi.
hosbulduk pitircigimHosgeldin kaptancim
üzülme ayfercim herşeyin bir çaresi var.şükret ki bizim kilolarda değilsin.sence neden olmuyor.son zamanlarda takip edemedim seni.sana nasıl yardımcı olabilirim canım.Gel bacim gel12 kilo verdin bitanem sen vazgecer geri kaldim dersen ben napiyim ben utanıyorum gercekten ilk geldigim kilonun ustunde kilom suan aylardir bosa kurek çekiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?