- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Wallahi onu bi yapabilsem yha baskası bile böle ayy benmde kılo wermm lazı diyince hemen yemeden içmeden kesiliyorum iyice abarrtım yha
Artık son 1 snesir kılo vercem aa su dıyeti yo su kadar su içtim
Bak bu cayda iyi geliyomus
Sürekli kılo verenlerin fotosuna bak
Kılo muhappetleri midem agrıyo artık bidefada güncek bişi konusalım yha Allah allah ( burası için demiyorum:) )
Kafayı yicem kendime mesgulıyet bulmm lazım
Canım bnm haklısında yani zaten saglık problemim bni engellemseydi 100 kıloya cıkardım ama dıs görünüste önmli oluyo malesef biz kadınlara
İnanın zayıf bir kadınla bir ortamda bulunmak istemiyorum eger öle bi durum söz konusu olursa bni görmniz lazım suskun pasif sürekli göZüm kadında falan
Benim psikolojik destek görmm lazım yok yokgülesim geldi
Bncede yha zaten ilaç almaya basladım böle aferdesiniz mal gibiyim yha
Ew işi yapasım gelmiyo ki bnm düşünün sabhtan kalkıp hertarafı ter dü eden bn
Geçen ütü yaptım ayy dedim giycegi zaman yaparım ütüyü elim saaırmıs geçen sölüyo ialcı bıraksammı yha offff
Yha demeyımde canm bnm
İnsülin direnci var bnde normalde cok acıkan sütekli aseren biriyim
Hamilelikte mahvoluyorum
Sürekli yanımda tatlı bişi tasımam gerekıyo sekerim düşüyo
Böle hani bazen acıkırıızda bi hayıflık olurya işte aynn ole pkosum oldugu içinde yedigim yarıyo masallah ::) 70 kıloyla hamile kalmıstım tam 94 kıloylamı ne 92 mysi hatırlamıyom doguma gittim sen düşün canm ki cok bişi yemiyosun bile yani
gerçekten çözmüşsünüz hiç zararlı fazla bişey yemiyorsunuz.
menülerinizi taklit edicem
Hanımlar bugün 7700 adım 5,6 km yürüdüm, eve gelince de bacak hareketleri yaptım 50 mekik çektim ve 30 squat yaptım
Bana kalsa b n beklerim ama doktorum cocuk yawaıyesinde bulundu zaten pkosum oldugu içinmervecim bu kadın hastalıkları için de karatay usulü beslenmeyi tavsiye ederim, omega 3 ve zeytinyağı çok iyi geliyor diyor..
bir de saraçoğlunun soğan kürü..
sen öncelikle temel sorunlar hallet, pko ve insülin direncin konusunda bir çözüm üret sonrasında hamile kal..
daha yaşın kaç ki acele ediyorsun duyan da 40 oldun ve çocuk sahibi olman gerek der yani:))) bu ruh haliyle hamilelik birleşirse sana da bebeğine de iyi gelmez..
Antidepresan kıllnıorummervecim blue haklı canım.bence sende biraz karatay takıl.insülin direncine iyi geliyor.psikoloji konusundada sen ilaç mı başlamıştın yanlış mı hatırlıyorum.
Yok canm ben kesinlikle dis gorunus onemli degil demedm malesef onemsiyorz bunu ama sen dedin ya artk herkes guzel gorunuyosun diyo kilo veresim gelmiyo diye bundan sonra dedm sagligin icn zayiflamayi aklina koy yani)
Zararli bi sey arada kacirsak da cidden grupca zayiflamak cok ise yariyor ben cok dikkat eder oldm yediklerime :)
Bana kalsa b n beklerim ama doktorum cocuk yawaıyesinde bulundu zaten pkosum oldugu için
Cocuk düşün dedi ne kadar ara berirsem okadar zorlanabışecegimi söledi
Karatay diyetini arastırmm lazım
Antidepresan kıllnıorum
2 ay önce kadar rahtsızlndım böle titreme nefes darlııgı falan hiçbişe cıkmadı tahlıllerimde doktor vermişti
Saol canım bnm haklısın
Demek istedigini anladım bnde artık senin dedigin gibi yapıyorum zaten millete kalsa cok zoayıfladım acık kılo alayım
Bni öldürcek bunlar
Bende düşünmüyorum o yüsden diyorum 55 olamasamfa 60 kılonun altına düşeyim en azından o yüsden kendimi hırslandırmm lazımcanım sen o artık yeter zayıflama diyenlere aldırma banada aynı şeyi söylüyor bazıları yeter artık böyle iyisin diye nerde yeter ya ben daha 1,5 sene önce giydiğim gömleğimi giyemezken nasıl yeter, ben samimi olduklarını düşünmüyorum
İyi aksamlar canımmİyiaksamlar canlar
Bana kalsa b n beklerim ama doktorum cocuk yawaıyesinde bulundu zaten pkosum oldugu için
Cocuk düşün dedi ne kadar ara berirsem okadar zorlanabışecegimi söledi
Karatay diyetini arastırmm lazım
Antidepresan kıllnıorum
2 ay önce kadar rahtsızlndım böle titreme nefes darlııgı falan hiçbişe cıkmadı tahlıllerimde doktor vermişti
Saol canım bnm haklısın
Demek istedigini anladım bnde artık senin dedigin gibi yapıyorum zaten millete kalsa cok zoayıfladım acık kılo alayım
Bni öldürcek bunlar
Artik az yiyerek doyabiliyor ve midemin o hagif halinden keyif aliyorum Allahim bu buyu hic bozulmadin:)
şükür canım sen nasılsınGulsahim nasilsin
Banada yeter diyolar cok zayiflamis guyaa ama ben daha once dustugum hataya dusmiyecem ideal kilo 62 okiloya inene kadar kimse yolumdan dondurwmez
bugün pek uğrayamadım kızlarr menümü yazıyım geçmşe bakıcam.
sabah: kepek ekmeğin köşesine peynir pul biber + çay
ara: 1 avuç çerez
öğlen: 5tane lahana dolması ama bulgurlu ( içinde toplasanız gerçekten 3 yk bulgur vardır) + 1 kase yoğurt+ yarım kase çorba ekmek yok
ara: yine çerez çok değil az kalmıştı pakette
akşam: sandviç ekmeği aldım kepekli ama
onun içine 1 yaprak kıvırcık 2 dilim domates yarım salatalık birazcık peynir + 3 4 5 bardak çay
su 2 lt oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?