Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Yok canm ben kesinlikle dis gorunus onemli degil demedm malesef onemsiyorz bunu ama sen dedin ya artk herkes guzel gorunuyosun diyo kilo veresim gelmiyo diye bundan sonra dedm sagligin icn zayiflamayi aklina koy yani )

gerçekten çözmüşsünüz hiç zararlı fazla bişey yemiyorsunuz.
menülerinizi taklit edicem

Zararli bi sey arada kacirsak da cidden grupca zayiflamak cok ise yariyor ben cok dikkat eder oldm yediklerime :)

Hanımlar bugün 7700 adım 5,6 km yürüdüm, eve gelince de bacak hareketleri yaptım 50 mekik çektim ve 30 squat yaptım

süper ...
hergün 10 bin adım öneriyor dr öz ama çok çok zor hergün bunu başarmak için bir saat yürüyüş şart

Bana kalsa b n beklerim ama doktorum cocuk yawaıyesinde bulundu zaten pkosum oldugu için
Cocuk düşün dedi ne kadar ara berirsem okadar zorlanabışecegimi söledi
Karatay diyetini arastırmm lazım

mervecim blue haklı canım.bence sende biraz karatay takıl.insülin direncine iyi geliyor.psikoloji konusundada sen ilaç mı başlamıştın yanlış mı hatırlıyorum.
Antidepresan kıllnıorum
2 ay önce kadar rahtsızlndım böle titreme nefes darlııgı falan hiçbişe cıkmadı tahlıllerimde doktor vermişti

Saol canım bnm haklısın
Demek istedigini anladım bnde artık senin dedigin gibi yapıyorum zaten millete kalsa cok zoayıfladım acık kılo alayım
Bni öldürcek bunlar

canım sen o artık yeter zayıflama diyenlere aldırma banada aynı şeyi söylüyor bazıları yeter artık böyle iyisin diye nerde yeter ya ben daha 1,5 sene önce giydiğim gömleğimi giyemezken nasıl yeter, ben samimi olduklarını düşünmüyorum

Bende düşünmüyorum o yüsden diyorum 55 olamasamfa 60 kılonun altına düşeyim en azından o yüsden kendimi hırslandırmm lazım
İyiaksamlar canlar
İyi aksamlar canımm

Menum
Sabah iki kayisi
Kahvalti iki dilim c.peynir zeytin domates aci biber bol yesillik bir t.k tereyag ,bir c.k recel
Ogle,bir dilim ekmek domates kivircik acibiber,peynir zeytin
Ara cibik kreker 10 tanr

Aksam yogurt salata semizotu yemegi
Ara sutlu neskafe 10 kuruyemis iki ceviz
Spor bir saat yuruyus 2lt su bitki cayi

Artik az yiyerek doyabiliyor ve midemin o hagif halinden keyif aliyorum Allahim bu buyu hic bozulmadin:)

Banada yeter diyolar cok zayiflamis guyaa ama ben daha once dustugum hataya dusmiyecem ideal kilo 62 okiloya inene kadar kimse yolumdan dondurwmez

Mervecigim iyiaksamlar bacim diyet hayat nasil gidoyor

:))) bosver senn onlarii insanlarin ne olayi oldugunu bilmeden kilolu zayif elestirirler amann
Supersin boyle devamm

Artik az yiyerek doyabiliyor ve midemin o hagif halinden keyif aliyorum Allahim bu buyu hic bozulmadin:)

Aminnnn hepimiz icn gecerli Dilekcimm

Gulsahim nasilsin
şükür canım sen nasılsın
Banada yeter diyolar cok zayiflamis guyaa ama ben daha once dustugum hataya dusmiyecem ideal kilo 62 okiloya inene kadar kimse yolumdan dondurwmez

aynen cnm sakın madem girdik bu yola neden yarıda bırakalım ki Rabbim sağlık verdıgı sürece devam inş, benım bu aralar kan değerlerim düştü karataya geçmek istiyorum o yüzden yarından itibaren 1 hafta deniycem bakalım arada vücudu şaşırtmak lazım, bide bu aralar duruk yere açlık krizleri geliyo tokum ama bi yeme isteği anlatamam belkı onunda önüne geçer

4 Mart Menüm

Sabah
1 parça süzme peynir
yarım dilim çavdar ekmeği
1 haşlanmış yumurta
1 greyfurt

Öğlen
1 pors tavuk ızgara
1 dilim kadar pide
1 ayran

1 orta Türk kahvesi

Akşam
1 tabak dolusu yoğurtlu ıspanak
1 kase dolusu zeytinli salata
yarım portakal

1 elma kromlu form çayı

Su:2 lt

Kızlar geçmiş yapmak istiyorum ama biraz bakınca başım dönmeye başlıyor. Bugün bir ara geldim tam kendimi iyi hissediyorum diye çok fena karnıma bir ağrı saplandı ilaç yan etkisi galiba yaaa sağ böbreğimde sürekli bir ağrı kaldı . Boğazımda iyileşeceğine ağrıyan bölge büyüdü resmen, hala çok ağrıyor.
Offf yaa nefret ediyorum hasta olmaktan

Hilalim aklıma geldi sen bana sulof diyorum diye kısıyormuşum demiştin sanırım yeni aklıma geldi cnm yok tabiki neden kızayım Bilal'in sana nasıl kolay geliyorsa öyle hitap et tatlım...
Ayferim iyileşemedim cnm bana nazar değiyor Warya kesin ...
Birde hatırladığım bluem war diyetisyenin birşey demediyse Mantıya diye bir CVp hatırlıyorum . Yok kuzum kadın gördüğü mü görmedi mi hiç bilmiyorum sisteme girip bakamadım ki.
Yasemincim geçmiş olsun cnm sabah birara okudum hırsız mı girdi yeni asm ye ne fırsat koluyormuş ama ilk günden inş önemli birşeylerin gitmedi :44:
Hepinizi öpüyorum. Böyle giderse mesajda sarı kart yerim gibi.

bugün pek uğrayamadım kızlarr menümü yazıyım geçmşe bakıcam.

sabah: kepek ekmeğin köşesine peynir pul biber + çay

ara: 1 avuç çerez

öğlen: 5tane lahana dolması ama bulgurlu ( içinde toplasanız gerçekten 3 yk bulgur vardır) + 1 kase yoğurt+ yarım kase çorba ekmek yok

ara: yine çerez çok değil az kalmıştı pakette

akşam: sandviç ekmeği aldım kepekli ama

onun içine 1 yaprak kıvırcık 2 dilim domates yarım salatalık birazcık peynir + 3 4 5 bardak çay

su 2 lt oldu

Cnm yine çok az olmuş vücudun korumaya geçerse zor kilo veririrsin. Kıtlık mesajı veriyorsun sen şu an, sabahların daha güçlü olsun. Ben bile o kadar yutkunmakda zorlanmama rağmen sabah mutlaka 1 yumurta 1 peynir yiyorum bak. Sanada tavsiye ederim güçlü başlayarak metabolizmayı çalıştırıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…