- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Neyseki pizza yidengelemissin aksam yemegiyle suuuu nerde suuuu
ben geldimmm akşam yatılı misafirim vardı biraz önce gittiler
uff kızlarrr kan değerlerim düşmüş ya benım çok bılmış kocam bı sure dıyetı bırak dedı bende ne alakası var zaten 1 aydır tık yok en azından ustune almamayayım dedım şımdı dıyet psikolojinden çıkarsam en az 2 kılo alırım, çok zorlamasam koruma gıbı beslensem uyarmı salı tekrar gıdıcem doktora inşş yukselmıs olur, yemekle alakası yok bence ama anlatamıyorummmmm
Lahananinda adedine sinir koy canim 3yk bulguru gecmeye ek sekilde ayarlalahana için mii ? canım revani var onu yazmayı unuttumrevani yemiyceğim için yemin ederiimmm.. birde lahana sarmasını Allahtan bulgurlu yaptırdık biz o yüzden sanırım pirinçteki kadar sıkıntı olmaz değilmi:18:
Geçmiş olsun hala toparlayamadin mi canimAz tabii kuzum hemde listeme göre çok az ama yiyemiyorum akşam pişirebileceğim başla bir şey yoktu mecburen en kolay ve doyurucu şey mantı gibi geldi gözüme. Bügünde böbrek ağrım başladı ilaçlar ağır mı geldi acaba yoksa su mu az bilemedim yaaa.
Dersim ing.brans ogrt girdi.ben de elime yesil cayimi aldim ohhhhh deymeyin keyfime.herkese benden yesilcy
Canim dynde demirtim kirmizi et kan yapımında birevir bluecumda demis bak ona katılıyorum kesiikle karataya gecmelisin bu durumda
Masallah 5 km yuruyus mu
canım bi dönem denedim karatayı çokta güzel kilo verdım sonra direndi vücudum ama şimdi dönüş yapsam şaşırabilir vücut çünkü suanda da dirence geçti çok haklısın tamam karataya dönüyorummm deneyeyim en azından
Wallahi onu bi yapabilsem yha baskası bile böle ayy benmde kılo wermm lazı diyince hemen yemeden içmeden kesiliyorum iyice abarrtım yhacanım sen ciddi anlamda strese girmişsin, dışarı çıkıp gezmeye ve bu düşüncelerden uzaklaşmaya çalış.. stres yaptıkça yeme isteğin artar.. evde durma çok..
Canım bnm haklısında yani zaten saglık problemim bni engellemseydi 100 kıloya cıkardım ama dıs görünüste önmli oluyo malesef biz kadınlaraAynenn ben de oyle yapacagimmm) ve tarti gunu mukemmel cikacagizz :)))
Spor cok onemliii ama saglikli beslenmek de bir o kadr onemli gercektenn ben de yarn kontrole gidiyorm izin varsa haftaya spor yaparm az da olsa
Di mi di miji :) yok yemedm aksam yer miym pizzanin cicdan azabi yettii :))
Canm dedigin gibi Allah baska dert vermesn tabi zor durumlarms ama irade sahibi olup 55 e dusersen mesele kalmaz hem gorunusu unut zaten onun icn vermiyosn su an sagligin cocuklarn icn diye dusun bencee
Bncede yha zaten ilaç almaya basladım böle aferdesiniz mal gibiyim yhaMervisim once su piskolojini düzeltmenin yollarini bulmalisin sonrasinda kilo iside halledilecek eminim ama piskolojini ilavlarin duzeltecegini hic sanmıyorum canim farkli yollar bulunmali senin icin
Yha demeyımde canm bnmYok arkadasim ya deme oyle 90 a falan cikarim.bak ben 69 kusurum 1 ay sonra falan dusunuyom artik.ama biliyom ilk cicukta cok heyecnli ve cahilldim.simdi ayni hatalari yapmam heralde.cunku kilo vermenin nasil zor oldgnu gorduk
Wallahi onu bi yapabilsem yha baskası bile böle ayy benmde kılo wermm lazı diyince hemen yemeden içmeden kesiliyorum iyice abarrtım yha
Artık son 1 snesir kılo vercem aa su dıyeti yo su kadar su içtim
Bak bu cayda iyi geliyomus
Sürekli kılo verenlerin fotosuna bak
Kılo muhappetleri midem agrıyo artık bidefada güncek bişi konusalım yha Allah allah ( burası için demiyorum:) )
Kafayı yicem kendime mesgulıyet bulmm lazım
Canım bnm haklısında yani zaten saglık problemim bni engellemseydi 100 kıloya cıkardım ama dıs görünüste önmli oluyo malesef biz kadınlara
İnanın zayıf bir kadınla bir ortamda bulunmak istemiyorum eger öle bi durum söz konusu olursa bni görmniz lazım suskun pasif sürekli göZüm kadında falan
Benim psikolojik destek görmm lazım yok yokgülesim geldi
Bncede yha zaten ilaç almaya basladım böle aferdesiniz mal gibiyim yha
Ew işi yapasım gelmiyo ki bnm düşünün sabhtan kalkıp hertarafı ter dü eden bn
Geçen ütü yaptım ayy dedim giycegi zaman yaparım ütüyü elim saaırmıs geçen sölüyo ialcı bıraksammı yha offff
Yha demeyımde canm bnm
İnsülin direnci var bnde normalde cok acıkan sütekli aseren biriyim
Hamilelikte mahvoluyorum
Sürekli yanımda tatlı bişi tasımam gerekıyo sekerim düşüyo
Böle hani bazen acıkırıızda bi hayıflık olurya işte aynn ole pkosum oldugu içinde yedigim yarıyo masallah ::) 70 kıloyla hamile kalmıstım tam 94 kıloylamı ne 92 mysi hatırlamıyom doguma gittim sen düşün canm ki cok bişi yemiyosun bile yani
Wallahi onu bi yapabilsem yha baskası bile böle ayy benmde kılo wermm lazı diyince hemen yemeden içmeden kesiliyorum iyice abarrtım yha
Artık son 1 snesir kılo vercem aa su dıyeti yo su kadar su içtim
Bak bu cayda iyi geliyomus
Sürekli kılo verenlerin fotosuna bak
Kılo muhappetleri midem agrıyo artık bidefada güncek bişi konusalım yha Allah allah ( burası için demiyorum:) )
Kafayı yicem kendime mesgulıyet bulmm lazım
Canım bnm haklısında yani zaten saglık problemim bni engellemseydi 100 kıloya cıkardım ama dıs görünüste önmli oluyo malesef biz kadınlara
İnanın zayıf bir kadınla bir ortamda bulunmak istemiyorum eger öle bi durum söz konusu olursa bni görmniz lazım suskun pasif sürekli göZüm kadında falan
Benim psikolojik destek görmm lazım yok yokgülesim geldi
Bncede yha zaten ilaç almaya basladım böle aferdesiniz mal gibiyim yha
Ew işi yapasım gelmiyo ki bnm düşünün sabhtan kalkıp hertarafı ter dü eden bn
Geçen ütü yaptım ayy dedim giycegi zaman yaparım ütüyü elim saaırmıs geçen sölüyo ialcı bıraksammı yha offff
Yha demeyımde canm bnm
İnsülin direnci var bnde normalde cok acıkan sütekli aseren biriyim
Hamilelikte mahvoluyorum
Sürekli yanımda tatlı bişi tasımam gerekıyo sekerim düşüyo
Böle hani bazen acıkırıızda bi hayıflık olurya işte aynn ole pkosum oldugu içinde yedigim yarıyo masallah ::) 70 kıloyla hamile kalmıstım tam 94 kıloylamı ne 92 mysi hatırlamıyom doguma gittim sen düşün canm ki cok bişi yemiyosun bile yani
canım karatay yapsan aslında yükselir kan değerlerin.. karatay sayfalarına bakıyorum hep yükselmiş kan değerleri..
benim de demir yükseldi.. bol salata bol kırmızı et tüket...sabahları 1 avuç kuru üzüm yersin mesela, karatayda aslında zayıflarken yok ama senin ihtiyacın var..
sonra ceviz badem bunların hepsi iyi gelir.. bence karatay dene:)) hem eşinin gözüne az yemişsin gibi de görünmez zira az yemeyeceksin:)))
Bu menuyle acikmadin mi simdi
Suuuuu 2 lt yi bitirdinm sukur hala icmeyen yok dimi
bu iyi bişey mi bilmiyorum spor yaptıgım günlerin ertesi günü tartıda eksi görmek istiyorum ama tam tersi oluyor.
o zaman moralim bozuluyor. spor yapasım gelmiyor
karatayın söyledikleri hem zayıflama hem sağlık açısından bana da cok doğru geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?