Ay ne tatlidir simdi o ,canim yaevet bende merak ettim bakıcından memnun musun blue canım?kaptancım senn cocuklar ne alemde?benim küçük ayrı bi alem daha 1 yaşında yeni yürüyor evde laylay diye geziyor.ciddi ciddi cocuk lay lay diye şarkı söylüyor evde gezerken.
ostern mi oldu?benim küçük kova aynı ayfer işte deli dolu.Ay ne tatlidir simdi o ,canim yaicindeki cevheri disa vuruyor cocuk annesi
canim burda okul tatil bu hafta ..fashing tatili..evdeler yani,ben topluyorum,onlar dagitiyor
üzülme ayfercim herşeyin bir çaresi var.şükret ki bizim kilolarda değilsin.sence neden olmuyor.son zamanlarda takip edemedim seni.sana nasıl yardımcı olabilirim canım.
Gozdecim evden getirme sansin yokmu bitanem yemeklerini gercekten cok rahat edersin inan abm bile evden goturuyor artik istersen yapabilirsin cnm
Bu ne hiz gecmis olsun cnm pes diyorum helal parayla alinan sey calinmaz der anneannem sansliymissin cnm
Malesef yok olsun bizimde saklayacak kilolarimiz olmayacakkiii
1.5 saat leptin calismis bluecumm spor menu super daha ne olsun masallah diteyimm
Sen hep akilliydinki cekirgem arada nefsine yeniliyordun o kadar
Kesinlikle tatlimmmm
Eski menulerine gore cok cok az yemissin sulecim mantida cok az bence sorun yok ama bobreklerini ihmal etme bi dr a git bence cnm
1 dilim pizzayi oglen yemissin yakmissindir bence bitanem sabah aksam gayet hafif
Kortizon kullanirken tuza cok dikkat etmen lazim cnm cok gecmis olsun
Ne bicim ogretmenmis kindar kusileri elestriye gelemeyen kisileri hic sevmem bence.mudurle konus cnm ama ya daha cok ustune giderse kyzunun allah akil fikir verdin nw diyim
Bitanem sen kahvaltinda hala kueuyemus tuketmiyorsun ozel bir nedeni varmi herkes pizza kacamagi yapmus anladilan
kabak cekurdegi eger cigse karatAyda ciss degil tatlim uzulme
Cnmmm benim cok sagoll ablanimm tabiiiiyalniz siz ne ara geldiniz ceple bogusurken kacirmisim sizi iki kez alinti yaptim yine gitti neyse yarin pcden kopyalarim orda yapmistim
bizim yasadigomiz biraz uykusuzluk ve yorgunluk gecer bunlar ama kuzenim bicir bicirdi gozlerinin feti sonmus resmen dualariniz icin tskler cnm ins iyilesir bir an once
menulerin super oldu begenmemek mumkunmu cnmcimm
İyi geceler cnmm ne kusuru isin basindan askin temizlik uc cocuk es kolaymii buraya girip slm vermen bile mucize dun ben ugrayamadim inanki
sen yeterki iyi ol cnm is yaparkende dokjat et dinlenerek yap temizlik sonrasi hadta olma
kolay gelsin cnm
Ayferim ben dukjani tenuzlefim kspiyorum sen sabah yorulma cnmcim
gerçekten ilginçmiş neyseki bişey almamış olması sevindirici. geçmiş olsun canım benm .
menünü beğendim canıım güzeelll
geçmiş olsuunnn..
benim menülerim hep bu şekilde ama :18: ve böyle vermiştim ben 20 kiloyu fazla yeyince suçlu hissediyorum kendimi ve gerçektende bu şekilde doyuyorum doymazsam elma vs. takviyesi yapıyorum ama biraz daha dikkat edicem
aslında okadarda kötü değilmiş bana göre ama bilemedim :26:
çok geçmiş olsun inşallah düzelir gerçektn kötü bişey Allah korusun kötü şeylerden ..
sanırsam kavrulmuşş :18: Bimden alıyorum çiğ olmuyolarr :26:
aslında var ama bana braz zor geliyo
ayfercim kaçamakların tatlı ağırlıklı mı oluyor yoksa yağlı kalorili yemek cinsimi?O zaman ben saymaya baslayayim
Olmuyor cunku;
Abur cuburu hayatimdan çıkarmıyor mutlaka bi kucuk kacamagim oluyir
cevremdeki herkes yerken duramiyorum farkinda olmadan tirtiklamis oluyorum
Spora baslayip baslayip bırakıyorum
Morelim bozulunca tartida bogazimi tutacagima filmlerdeki yeme bizuklugunu yasayip pismanligin üstüne pismanlik ekliyorum
Haftada alip alip verince iki asagi bes yukari gidince hevesim kiriliyor bu is icin hazir olmadigimi düşünüyorum
Alip ver alip ver metami bozuyorum asiri direnc kazandi bur pogaca yesem ertesi gun tarti tokat gibi vuruyor
Surekli tartiliyorum buda yanlis yönlendirme oluyor uzulup bitakiyorum
Anamm ben onun laylayini yirim yaa paytak paytakdir simdi o ha dustu ha düşecekevet bende merak ettim bakıcından memnun musun blue canım?kaptancım senn cocuklar ne alemde?benim küçük ayrı bi alem daha 1 yaşında yeni yürüyor evde laylay diye geziyor.ciddi ciddi cocuk lay lay diye şarkı söylüyor evde gezerken.
ostern mi oldu?benim küçük kova aynı ayfer işte deli dolu.
Ohh senin neseni yerine getiriyordur o zamanostern mi oldu?benim küçük kova aynı ayfer işte deli dolu.
ayfercim kaçamakların tatlı ağırlıklı mı oluyor yoksa yağlı kalorili yemek cinsimi?
Insallah seninde olur ayferim..Anamm ben onun laylayini yirim yaa paytak paytakdir simdi o ha dustu ha düşecekisiririm valla dotunu onun ben benim oyle paytak yuruyenim olsun evimde on kilo daha fazlam olsun
daha ne kiz sadece biraz lafa soze gelmez catlak bisi olur :) ama dikkat et o kiz cok hareketli olacaga benziyor zira ben amuda kalkarken burnumu kirmis insanim
Anamm ben onun laylayini yirim yaa paytak paytakdir simdi o ha dustu ha düşecekisiririm valla dotunu onun ben benim oyle paytak yuruyenim olsun evimde on kilo daha fazlam olsun
daha ne kiz sadece biraz lafa soze gelmez catlak bisi olur :) ama dikkat et o kiz cok hareketli olacaga benziyor zira ben amuda kalkarken burnumu kirmis insanim
Insallah seninde olur ayferim..
Amuda kalkarkenmi
banucugum cok gecmisolsun canim...cok zordur sizin icin..insallah kisa sürede eski haline döner kuzanin
gercektende basimdan askin canim..gecen foto cekecektim,makinayi bulamadim..bu karisiklikta nereye koymussam yok:26:
günaydin canim..tamam sekercigim
günaydin canim..tesekkürler sen nasilsin..sohbet edemez olduk..oglusun alistimi yardimciniza
afiyet olsun canimsin..süper olmus
aksama kadar yakarsuin mutlaka
günaydin dilekcigim..nasilsin canim
kolay gelsin canimsin
günaydin gözdecigim..nasilsin canim..
insallah verirsin csnim..yasinda kücük daha,meton daha hizli calisiyordur..biraz dikkat ve sporla hicte zor olmaz hedefine ulasmak
günaydin doktorcugum..elin degmisken bi resette bana cek
atom süpermis yanlizafiyet olsun
bende 1 haftadir icmiyorum yesil cay
hosbulduk pitircigim
İnşallah kaptancim
Seyy evet koltugun uzerinde amuda kalkmistim dengemi kaybettim küt betonun uzerine eskiden parke filan nerde duz betondu zeminler
Dr goturduler dr anneme kiziyor bu cocuk kac saattir bu halde ki sen getirmedin diye annende yeni dustu dr yalan söyleme yeni dusse boyle mi olur diyo ( gozlerim mosmor olmustu hayatimda ilk defa burnum kanamisti) neyse bana sordu nasil dustun diye anlatinca anneme hak verdi
Babam der bizim kiz yurumeden ziplamayi ogrendi diye seke seke yururdum de
tesekkürler canimgünaydın kaptanııımiyiyim sağol sen nasılsınn . menülerim düzene girdi bomba gibiyim regl de bitti şişkinlikler fazlalıklr gitti. tartım beni yanıltmazsa pazartesi 59 başlangıç olan kiloma fark atıcam
inşallah sanada nasip olacak ayferim.şurda yeni yürümeye başladı ama koşuyor kuzum.ablasıyla abisiyle yarışıyor.kumandayı alıp bi kaçışı var.gülmekten ölüyoz.sonra kumandayı ceirip tvye kanal değiştiriyor.cadı ya.
Evet kayisi filan kesmiyo kafa cikolataya alismis onu istiyor ama bakalim bir haftada oyle deneyeceğim . Duzen cok onemli gercektenhmm o tatili hatırlayamadım.
ayfercim bende aynen öyleydim.aslında bu ara yine öyleyim pat ağzıma bir şeyi atıveriyor buluyorum kendimi.yeme düzenim bozuldu çünkü.öğünlerde yükte ağır pahada hafif derlerya kaloride hafif ama doyurucu şeyler yemek lazım.eski işyerinde her öğlen yemek bol salata yogurdum vardı.burda düzen oturmadı yemek çıkmıyor.ev uzaklaştı yetişemiyorum.çikolata bir bağımlılık kolay değil kurtulmak.tecrübeli arkadaslar ne der bilmem ama bence sen 2 kare bitteri ikindi arasında çay kahveyle ye ama akşam yeme.
bana müsade kizlar..sizlerede bol sohbetler..daha kahvaltiadim,onu yapip ise koyulayim..öpüyorum hepiciginizi
oooy kurban olurum ona yaa nasıl tatlı oluyolar öyle bıdır bıdır konuşunca sevesim geldiiievet bende merak ettim bakıcından memnun musun blue canım?kaptancım senn cocuklar ne alemde?benim küçük ayrı bi alem daha 1 yaşında yeni yürüyor evde laylay diye geziyor.ciddi ciddi cocuk lay lay diye şarkı söylüyor evde gezerken.
cumaya kadar eski çıkıcağını umuyoruum. rakibem seni geçerim baakk az hırs yap moral bozmak yokEritmisimdir insallah yaa bu sabah tartim resmen arti cikti norml degilll anlamadimmm
Haklisn tabii kolay degil yaa cok uzuldm gercekten umarm bi an once iyilesirr
Ablamsin tabiii :***
Sagol canm o kadr dikkat ediyorm eksi olmadigi gibi arti cikti bu sabah umarm cumaya kadr degisir yaaa :/
inanmıyoruummmmAnamm ben onun laylayini yirim yaa paytak paytakdir simdi o ha dustu ha düşecekisiririm valla dotunu onun ben benim oyle paytak yuruyenim olsun evimde on kilo daha fazlam olsun
İnşallah kaptancim
Seyy evet koltugun uzerinde amuda kalkmistim dengemi kaybettim küt betonun uzerine eskiden parke filan nerde duz betondu zeminler
Dr goturduler dr anneme kiziyor bu cocuk kac saattir bu halde ki sen getirmedin diye annende yeni dustu dr yalan söyleme yeni dusse boyle mi olur diyo ( gozlerim mosmor olmustu hayatimda ilk defa burnum kanamisti) neyse bana sordu nasil dustun diye anlatinca anneme hak verdi
Babam der bizim kiz yurumeden ziplamayi ogrendi diye seke seke yururdum de
tesekkürler canim
ohh ne güzel,bu hafta listeye bomba gibi geliyorsun demek..
oooy kurban olurum ona yaa nasıl tatlı oluyolar öyle bıdır bıdır konuşunca sevesim geldiiihiç dayanamam öyle bebişlere. ablama aybükenin modası geçti 4 yaşında oldu yenisi yap diye diye yaptırdım sonunda 5 aylık oldu bilee
cumaya kadar eski çıkıcağını umuyoruum. rakibem seni geçerim baakk az hırs yap moral bozmak yok
inanmıyoruummmm
tabikiiii inşallah öyle olcakk
Hahaha sagol Gozdecm ama olur da bu hafta es kaza gecersen bileee haftaya sonraki haftalar bendeee hahahahpp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?