Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Ay ne tatlidir simdi o ,canim yaicindeki cevheri disa vuruyor cocuk annesi
canim burda okul tatil bu hafta ..fashing tatili..evdeler yani,ben topluyorum,onlar dagitiyor

Ay ne tatlidir simdi o ,canim yaicindeki cevheri disa vuruyor cocuk annesi
canim burda okul tatil bu hafta ..fashing tatili..evdeler yani,ben topluyorum,onlar dagitiyor
ostern mi oldu?benim küçük kova aynı ayfer işte deli dolu.

üzülme ayfercim herşeyin bir çaresi var.şükret ki bizim kilolarda değilsin.sence neden olmuyor.son zamanlarda takip edemedim seni.sana nasıl yardımcı olabilirim canım.

O zaman ben saymaya baslayayim

Olmuyor cunku;
Abur cuburu hayatimdan çıkarmıyor mutlaka bi kucuk kacamagim oluyir

cevremdeki herkes yerken duramiyorum farkinda olmadan tirtiklamis oluyorum

Spora baslayip baslayip bırakıyorum

Morelim bozulunca tartida bogazimi tutacagima filmlerdeki yeme bizuklugunu yasayip pismanligin üstüne pismanlik ekliyorum

Haftada alip alip verince iki asagi bes yukari gidince hevesim kiriliyor bu is icin hazir olmadigimi düşünüyorum

Alip ver alip ver metami bozuyorum asiri direnc kazandi bur pogaca yesem ertesi gun tarti tokat gibi vuruyor

Surekli tartiliyorum buda yanlis yönlendirme oluyor uzulup bitakiyorum

Eritmisimdir insallah yaa bu sabah tartim resmen arti cikti norml degilll anlamadimmm

Haklisn tabii kolay degil yaa cok uzuldm gercekten umarm bi an once iyilesirr
Ablamsin tabiii :***

Sagol canm o kadr dikkat ediyorm eksi olmadigi gibi arti cikti bu sabah umarm cumaya kadr degisir yaaa :/

ayfercim kaçamakların tatlı ağırlıklı mı oluyor yoksa yağlı kalorili yemek cinsimi?

Anamm ben onun laylayini yirim yaa paytak paytakdir simdi o ha dustu ha düşecek isiririm valla dotunu onun ben benim oyle paytak yuruyenim olsun evimde on kilo daha fazlam olsun
ostern mi oldu?benim küçük kova aynı ayfer işte deli dolu.

daha ne kiz sadece biraz lafa soze gelmez catlak bisi olur :) ama dikkat et o kiz cok hareketli olacaga benziyor zira ben amuda kalkarken burnumu kirmis insanim

ayfercim kaçamakların tatlı ağırlıklı mı oluyor yoksa yağlı kalorili yemek cinsimi?

Malsef tatli agirlikli yemege o kadar duskun degilim galiba hata burda yemek yerlen dotuyorum hemen ama sonrasinda cayin yayina tatli kahvenin yanina tatli buda geneikle aksam oluyor tum gun gidiyorum super akşam cozutuyorum sonra haftanin kalan gunlerinde toparliycam diye ugrasitorum.
Aslunda gunde iki bitter cikolata yesem kare boyle olmayacagim yasakliyorum sonra cildiruyorum yada gun icinde baska bi sekilde sekeri dengwlemem lazim bilmiyorum

Insallah seninde olur ayferim..

Amuda kalkarkenmi

inşallah sanada nasip olacak ayferim.şurda yeni yürümeye başladı ama koşuyor kuzum.ablasıyla abisiyle yarışıyor.kumandayı alıp bi kaçışı var.gülmekten ölüyoz.sonra kumandayı ceirip tvye kanal değiştiriyor.cadı ya.

Insallah seninde olur ayferim..

Amuda kalkarkenmi

İnşallah kaptancim
Seyy evet koltugun uzerinde amuda kalkmistim dengemi kaybettim küt betonun uzerine eskiden parke filan nerde duz betondu zeminler
Dr goturduler dr anneme kiziyor bu cocuk kac saattir bu halde ki sen getirmedin diye annende yeni dustu dr yalan söyleme yeni dusse boyle mi olur diyo ( gozlerim mosmor olmustu hayatimda ilk defa burnum kanamisti) neyse bana sordu nasil dustun diye anlatinca anneme hak verdi

Babam der bizim kiz yurumeden ziplamayi ogrendi diye seke seke yururdum de

günaydın kaptanııım iyiyim sağol sen nasılsınn . menülerim düzene girdi bomba gibiyim regl de bitti şişkinlikler fazlalıklr gitti. tartım beni yanıltmazsa pazartesi 59 başlangıç olan kiloma fark atıcam

bana müsade kizlar..sizlerede bol sohbetler..daha kahvaltiadim,onu yapip ise koyulayim..öpüyorum hepiciginizi

hmm o tatili hatırlayamadım.
ayfercim bende aynen öyleydim.aslında bu ara yine öyleyim pat ağzıma bir şeyi atıveriyor buluyorum kendimi.yeme düzenim bozuldu çünkü.öğünlerde yükte ağır pahada hafif derlerya kaloride hafif ama doyurucu şeyler yemek lazım.eski işyerinde her öğlen yemek bol salata yogurdum vardı.burda düzen oturmadı yemek çıkmıyor.ev uzaklaştı yetişemiyorum.çikolata bir bağımlılık kolay değil kurtulmak.tecrübeli arkadaslar ne der bilmem ama bence sen 2 kare bitteri ikindi arasında çay kahveyle ye ama akşam yeme.

tesekkürler canim

ohh ne güzel,bu hafta listeye bomba gibi geliyorsun demek..

Nen suan hayal edip gülüyorum siz yasiyorsunuz tabi ki yemelik bir cadin var allah hepinizin cocuklarina uxun omjr versin canim

Evet kayisi filan kesmiyo kafa cikolataya alismis onu istiyor ama bakalim bir haftada oyle deneyeceğim . Duzen cok onemli gercekten
bana müsade kizlar..sizlerede bol sohbetler..daha kahvaltiadim,onu yapip ise koyulayim..öpüyorum hepiciginizi

Bu kaptanda soylemeyin ama diyeti bozdu bence sadece yogunluktan zayifliyor yoksa nerde menuler yinede soylemeyin duymasin

oooy kurban olurum ona yaa nasıl tatlı oluyolar öyle bıdır bıdır konuşunca sevesim geldiii hiç dayanamam öyle bebişlere. ablama aybükenin modası geçti 4 yaşında oldu yenisi yap diye diye yaptırdım sonunda 5 aylık oldu bilee
cumaya kadar eski çıkıcağını umuyoruum. rakibem seni geçerim baakk az hırs yap moral bozmak yok

inanmıyoruummmm

tesekkürler canim

ohh ne güzel,bu hafta listeye bomba gibi geliyorsun demek..

tabikiiii inşallah öyle olcakk

Hahaha sagol Gozdecm ama olur da bu hafta es kaza gecersen bileee haftaya sonraki haftalar bendeee hahahah pp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…