- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Wallahi onu bi yapabilsem yha baskası bile böle ayy benmde kılo wermm lazı diyince hemen yemeden içmeden kesiliyorum iyice abarrtım yha
Artık son 1 snesir kılo vercem aa su dıyeti yo su kadar su içtim
Bak bu cayda iyi geliyomus
Sürekli kılo verenlerin fotosuna bak
Kılo muhappetleri midem agrıyo artık bidefada güncek bişi konusalım yha Allah allah ( burası için demiyorum:) )
Kafayı yicem kendime mesgulıyet bulmm lazım
Canım bnm haklısında yani zaten saglık problemim bni engellemseydi 100 kıloya cıkardım ama dıs görünüste önmli oluyo malesef biz kadınlara
İnanın zayıf bir kadınla bir ortamda bulunmak istemiyorum eger öle bi durum söz konusu olursa bni görmniz lazım suskun pasif sürekli göZüm kadında falan
Benim psikolojik destek görmm lazım yok yokgülesim geldi
Bncede yha zaten ilaç almaya basladım böle aferdesiniz mal gibiyim yha
Ew işi yapasım gelmiyo ki bnm düşünün sabhtan kalkıp hertarafı ter dü eden bn
Geçen ütü yaptım ayy dedim giycegi zaman yaparım ütüyü elim saaırmıs geçen sölüyo ialcı bıraksammı yha offff
Yha demeyımde canm bnm
İnsülin direnci var bnde normalde cok acıkan sütekli aseren biriyim
Hamilelikte mahvoluyorum
Sürekli yanımda tatlı bişi tasımam gerekıyo sekerim düşüyo
Böle hani bazen acıkırıızda bi hayıflık olurya işte aynn ole pkosum oldugu içinde yedigim yarıyo masallah ::) 70 kıloyla hamile kalmıstım tam 94 kıloylamı ne 92 mysi hatırlamıyom doguma gittim sen düşün canm ki cok bişi yemiyosun bile yani
Yok canm ben kesinlikle dis gorunus onemli degil demedm malesef onemsiyorz bunu ama sen dedin ya artk herkes guzel gorunuyosun diyo kilo veresim gelmiyo diye bundan sonra dedm sagligin icn zayiflamayi aklina koy yani

gerçekten çözmüşsünüz hiç zararlı fazla bişey yemiyorsunuz.
menülerinizi taklit edicem
Zararli bi sey arada kacirsak da cidden grupca zayiflamak cok ise yariyor ben cok dikkat eder oldm yediklerime :)