benimde boy 1.68 ve 68 bence cok sana..tabi sen bilirsin yinede ama en fazla 60 ol bence..ben 55 olsam cok iyi olacak ama nerdeBoyum 1.68
Ben 68altina inince yüzüm cok inceliyor balık eti olmayı seviyorum ben 38 40 beden olsam mutlu oluyorum su an 42 beden sımsıkı oluyor
varmı arnızda bir yiğit.bu hafta en az 1 kilo için yarışalım.YİĞİT ARANIYORRRRRRRRRRRRRRR
Heyttttt ben geldimm
bu yazilari okuyan baska biri ne düsünür acaba..ben koptum resmenses ver yiğidim .............
Evet ayferim haklisin,gecen haftaki 1.ligi unutmusum ben:26:
canim ben öylemi dedim simdi,izinde nerden cikti..hem ben bundan sonra gercekten sorunu olmayanlara izin vermicem
izni unut yani..sonucta her türlü takimiz biz,bende fazla cikabilirim sorun o degil canim..hani elimizden geleni yapalim,fazla ciksakta vicdanimiz rahat olsun demek istedim..yoksa dedigim gibi,her fazla cikani izne ayirsaydik takim olmanin ne anlami kalirdi
bu arada lafim sana degildiki,hepimiz icindi:26:
bu yazilari okuyan baska biri ne düsünür acaba..ben koptum resmen
Slm bebişlerrrr ben geldimmm İzmirde bir yağmur var maşallahhh diyimm pazara gittim ama yine köy yumurtacım gelmemişkaldım gıkkısız sisizler naptınız bakalım
Yok valla alinganlik yapmadim kaptancim yaben kendimin farkindayim uzun sure aldim verdim oynadim ama bu sefer ki alma regldendi ki kardesim abla kilo vermissin gobegin dumduz dedi dun
Oda dun inmedide bugun inmisti kiyafetlwr vardi gerci bi tartiliyim dedim dunden az ciktim :26:
Bu hafta birinci olmaliyiz ya bi hafya birinci oluyoz bi hafta nota aliyiz hepimiz anormaliz kaptan yani seni sorunlu olduguma inandirabilirim
hCok uzun süredir 76 ile 73 sarasinda dolaşıyorum artık düzenli her hafta 1kilo vermek ve sonra korumak istiyorum kilo ve diyet muhabbeti yapmaktan bile sıkıldım inşallah burada basaririm
özledik su deyişinihaydeeeeeeeeeee suuuuuuuuuuuuuuu benim 1 lt bitti şimdi ev işine başlıcam bitirene kadar 1 lt daha içerim ohhhhh sefam olsun
günaydın canımmm iyiyiz sne nasılsınnngünaydın kızlar nasılsınız
ses ver yiğidim .............
Eee mimirtalar olmadan nasil karatay yapcan ki simdi :18:
Bide banucum sen 20kiloyu ne kadar zamanda vetdin
Evet Dilegimmm senin gecen haftaki kilondayim su annn hadi ins cabucak bu kalanlarida veririzhagtaya hedefim71,5banu abla basbas gidiyoruz senle kilolarimiz ayni sayilir
Sabah kahvalti duzenini bi oturtsan super olacak bitanemmmSize menumu yaziyim kizlaar
Sabah:kepek ekmegin kosesine pul biberli peynir + 1bardak cay
Ara:1 avuc beyaz leblebi
Oglen: arnavut cigeri vardi 3yk ciger + yarim diljm kepek ekmek 1 bardak ayran 2catal piyaz salatasi
Ara: birazcik leblebi + 1 ufak boy yesil elma
1su bardagi cay
Aksam: 3 yk et sote + 1bucuk dilim ekmek
dünki menümü yazayım fırsat bulamamıştım
sabah uyanınca
1 kivi
ılık su
yarım saat sonra
20 gr kaşarlı tahıl ekmeğe tost
1 yumurta beyazı
yeşillik
öğle
activia
salata
kraker 10 gr
ara
2 incir
1 ceviz
mistik çay sütlü
akşam
3 yk tavuk sote
4 yk kapuska
2 yk yoğurt
ara
6 fındık
1 hurma
3 lt su
zencefil çayı
yeşil çay
spor yok
bugünkü menüm yani 28 şubat 2014
sabah uyanınca
1 muz
yarım bardak süt
kahvaltı
1 büyük latte kahve
kepekli lor peynirli sandviç
öğle
sebze çorabsı
2 yk yoğurt
ara
1 portakal
1 kivi
1 mısır patlağı
akşam
3 köfte
50 gr biftek
2 dilim ekmek
,közlenmiş biber domates
çoban salata
1 bardak ayran
ara
1 elma
1 saat aeropilates
1 saat gezinti
2 lt su
yeşilçay
Gittim canim gittim sira beklerken telden girdim
Canim tv usg cekti yinr ve spermiogram istedi uroloji dr cikmisti isim saat beste bitti spermiogram sonucunu gosterenedikgulsahin basini agritacagim ve yaseminin
Kardes talkimin sesini beklerken sarj bitti paylasima tasiyamadim
Kaptancim sari kartimiz mi oldu silinmemismiydi notamiz gecen hafta ki birincilikle :26:
Haklisin kilo konusunda bugun inmis butun siskinligim sabah kiyafetlerimle bile dunden daha az geldim . Cok mahcubum izne ayrilabilirim kendimi toplayim kimseyi geriye dushrmrye hakkim yok
Yaparsin canim daha once ki haftalarda bunu basardin cunku
Aynen sulem yazinda cok guxeldi sabah serviste bakabildim ve inan icim acidi gozlerimi kapattigimda sonra musalla tasinda sevdiklerimi fusundum geride kslanin ben oldugumu o yuzden daha cok yandi icim
Servistekiler nolfu duyor servise kosa kosa binmis biner binmez herkesi kahkahaya bogmustum birden ruh halim degisince herkes sok oldu
Ne odulj nerde
Canim ya cok az yiyorsun yada cok karbonhidrat ortasini bulim sana ornek menuler vereljm istersen alisana kadar cunku en onemli ogun kahvsltiyken sen onu yapmamissin bile
Tel sonunda isyan etto ve sarj bitti
Bu arada gunaydin kizlaarr. Saat 11 de direksiyon sinavina giricem insallah bu sfer gecerim yasonrada ablami evine goturucem cocuklar hastalandi grip olduk hepimiz sagolsun bizede bulasti :)) bebiste oksurmeye baslayinca ablam korktu hastane onlara daha yakin o yuzden onlari goturup eve donucem. Aktif olmaya calisirm ama birazcik zor. Neyse hadi hepinize hayirli gunler gorusuruuuzz
kızlar elhamdülillah enerjimi topladım sizlere de öpücüklü pozitif enerjiler gönderiyom hadi alın da
benimde boy 1.68 ve 68 bence cok sana..tabi sen bilirsin yinede ama en fazla 60 ol bence..ben 55 olsam cok iyi olacak ama nerde
hosgeldin canim..gercekten kararliysan ve muhabbetin bolsa takimimizda yer var..
kurallar ilk sayfada,lütfen oku ve kabul edip etmedigini yaz
ve daha önce hicbir takimda yaristinmi
benimde boy 1.68 ve 68 bence cok sana..tabi sen bilirsin yinede ama en fazla 60 ol bence..ben 55 olsam cok iyi olacak ama nerde
banu abla borekmi gordum inanmiuorum bu gunleri gorecekmiydiz banu abla ve borek kiyamet alameti bu:))
Haklusin cnm takimda paylasim ve motivasyon eksik olunca kisi olumsuz etkileniyor bizim takimdan memnun kalacagina eminim hepimiz kocaman bir aileyizCok kısa bir iki gün bir takıma yazdım ama herkes yokmusum gibi davrandı bende bir daha yazmadim
Sen suan 66 kilo ile kac bedensin... Ben en zayıf 57olmustum resmimi görsen boynum incecik kemiklerim çıkmış gerçi tabimi super olur cok isterim ama 46 yaşındayım ve sıkı vücudum 38 beden halımı seviyorum daha cok verirsemde tabi mutlu olurum
Uf alinfilarim ucuyor bende knlari ucurup gecmis yapiyorum
Sekerim tugbam nerelerdesin yaa :26:
Tmm banucum gitmek yok bu kilolar gidecek
İnşallah nimirtalarini bulursun ve her hafta kilo vermek herkese nasip olmaz benim gibi cadi sirineler var medela verip verip alan mi alip aljp veren mi bilmemdayak yiycem artik dilekle kaptandan
O boregi gormedik ki biz
2014-03-01 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Marul (Kıvırcık) 10 yaprak 20
[2] Sütaş Ayran 1 200 ml 76
[3] Izgara Köfte 1 PORSİYON 309
[4] Fındık 10 GRAM 65
[5] Kayısı 5 ADET(10 GR.) 40
[6] Haşlanmış Tavuk 1 PORSİYON 259
[7] Diet bisküvi 3 ADET 60
[8] yumurta 2 adet 160
989 kalori ( regl olucam bugun açlık ve tatlı krizim var inşallah gece bişeyler yemem
İp atlıyorum
2.5 litre su
2yesil cay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?