spor harika tebrikler ama çok düzensiz ve yetersiz bir gün olmuş. bacaklarının titremesi normal gerekli enerji yok. düzenli bir program yapmalısın kendine canım.sabah aç kalıp akşam baklava yiyerek kilo veremezsin.
hilal sana inanamıyorum harikasın walla.ilk günlerdeki menünü düşünsene nerden nereye geldin baksen yaza kadar kilo veriri koruma programınıda bitirirsin bile.
canım kalori hesabı inanılmaz yanlış bir yöntem. çok yakın bir arkadaşım yaptı önce kilo verdi sonra almaya başladı diyetisyene gitti ve 1 ayda zar zor düzene girdi. benim diyetisyenim beni internet üzerinden bir sistemden takip ediyor ben anlık yediklerimi sisteme giriyorum o da gün sonunda yorum yapıyor bana. ve sistemde kalori yağ protein hesabı var. benim gün boyu yediklerim(diyetim 1600 kalorilik) kalroimi doldurmuyor ama bazen yağ fazla çıkıyor bazen protein bazen de karbonhidrat. her yiyecekde bunların hepsi var azar da olsa var ve sen kalori takibi yaparken diğerlerini kontrol edemezsin. mesela dünkü yediklerinin hepsi şeker ve karbonhidrat.üstelik şekerde karbonhidrata dönüşüyor.tabii sen kendini daha iyi bilirsin ama ben denedim gördüm ki yanlış
40 dak az mı canım gayet güzel
:44: kolay gelsin kaptanjım zor işler tahmin edebiliyorum.teşekkür ederiz uğradığın için
ooo harikasın ikramlı bir günü süper atlatmışsın canım
Hosbuldum cok sevdim cok cok sagolun herkese teşekkür ederim
Gunaydin bu arada kizlaaar size dunki olmayan menummu desem ne desem onu paylasicam
Sabah: azicik kiymali borek 1nescafe yumurta peynir
Ara yok
Oglen yok
Ara yok
Aksam: cigkofte durum ve buyuk ayran.
Neden boyle oldu derseniz ablamin eviyle bizim evimiz arasnda 2 saat hatta daha fazla yol var. Onu goturup eve donene kadar saat 7 oldu bisy yiyemedm bende
Selam kizlaar size menumu yaziyiiim bomba gibi geliyormmm.
Sabah: 1yumurta yarim domates yarim salatalik 2 bardak cay biraz peynir 1 acma
Ara yok saat 10bucukta yaptim kahvalti
Oglen acikmadim 3 cay ictm sadce
Aksam: karalahana+1havuclu bol limonlu salata ¹ bucuk dilim ekmek
Birazdanda turk kahveli keyf yapicam bukadrr
Baskulume pilde aldiim
Cok hastayim kızlarr
Dün öğleden sonra bir üsüme geldi ardından eklem ağrısı ve yutkunma zorluğu ından sonra sabaha kadar kustum mahvoldum yeni kendime geliyorum . Sabah acilde 2 iğne yedikten sonra gözüm açıldı . 1 poşet dolusu ilac yazdı ama en kötüsü oglumdada benzer belirtilerbasladu . Kendim onemli değilimde keske cocuğum hasta olmasaydı
Kahvaltı 1 dilim kepek ekmek
2yumurta omlet
4 kare %80kakao olan Ülker çikolata
1 bardak süt
1 dilim kek
1 kıymalı pide
2soda
2litre su
Spor yok
Kötü bir gün oldu Yazdıklarımı okuyunca daha da üzüldüm
Regl olucam ondan diye avuttum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?