Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
varmı arnızda bir yiğit.bu hafta en az 1 kilo için yarışalım.YİĞİT ARANIYORRRRRRRRRRRRRRR
Valla dr izne ayrinlmid bide kadin doguma gote iyide üroloji gorsun dedi bekleyecegiz bende tahlil.coma yazdim onlardan cvp bekliyorumAyferim sonuçları gösteremediğine üzüldüm canım yaa ne yapacaksın Pazartesi mi gösterirsin?
Ruh halin 1 anlık değişsin fazla değilhayata daha sıkı sarılmalı daha çok şükretmeliyiz diye yazıyı ekledim
![]()
Bu arada gunaydin kizlaarr. Saat 11 de direksiyon sinavina giricem insallah bu sfer gecerim yasonrada ablami evine goturucem cocuklar hastalandi grip olduk hepimiz sagolsun bizede bulasti :)) bebiste oksurmeye baslayinca ablam korktu hastane onlara daha yakin o yuzden onlari goturup eve donucem. Aktif olmaya calisirm ama birazcik zor. Neyse hadi hepinize hayirli gunler gorusuruuuzz
heyttttt ben geldimm
Evettt reglden ciktim bakeriğim yarışalım he mi.
günaydın kızlar nasılsınız
Evettt reglden ciktim bak
Günaydın caim nerelerdesin
ben bu hafta 700gr vermeyi hedefludem br kilo zorlar gibi
Ben de sizinle motive olmak bilgi almak paylaşmak ve kilo vermek istiyorum kabul ettiginiz için teşekkür ederim
Suan 73.5 kiloyum 68 olmak istiyorum
hoşgeldin arkadaşım 68 hedefinse boy 1.70 falan galiba
varmı arnızda bir yiğit.bu hafta en az 1 kilo için yarışalım.YİĞİT ARANIYORRRRRRRRRRRRRRR
Haydi bakalkm yok mu arttiranben bu hafta 700gr vermeyi hedefludem br kilo zorlar gibi
Hosgeldin canim inşallah ulasirsin hedefineBen de sizinle motive olmak bilgi almak paylaşmak ve kilo vermek istiyorum kabul ettiginiz için teşekkür ederim
Suan 73.5 kiloyum 68 olmak istiyorum
cnm benim 3. günüm regl yim ve çarş bitcek.ama yine de yarışmak istiyorum bi de regl döneminde spor tapınca daha fazla kalori yakılıyomuş ddiye duydum spor yapıp bu fırsatı değerlendirmek istiyom
Kaptancim sari kartimiz mi oldu silinmemismiydi notamiz gecen hafta ki birincilikle :26:
Haklisin kilo konusunda bugun inmis butun siskinligim sabah kiyafetlerimle bile dunden daha az geldim . Cok mahcubum izne ayrilabilirim kendimi toplayim kimseyi geriye dushrmrye hakkim yok
hosgeldin canim..gercekten kararliysan ve muhabbetin bolsa takimimizda yer var..Cok uzun süredir 76 ile 73 sarasinda dolaşıyorum artık düzenli her hafta 1kilo vermek ve sonra korumak istiyorum kilo ve diyet muhabbeti yapmaktan bile sıkıldım inşallah burada basaririm