Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Valla dr izne ayrinlmid bide kadin doguma gote iyide üroloji gorsun dedi bekleyecegiz bende tahlil.coma yazdim onlardan cvp bekliyorum

İnşallah bu defa gecersin sinavi ve cok gecmis olsun

ben bu hafta 700gr vermeyi hedefludem br kilo zorlar gibi
Haydi bakalkm yok mu arttiran
Ben de sizinle motive olmak bilgi almak paylaşmak ve kilo vermek istiyorum kabul ettiginiz için teşekkür ederim
Suan 73.5 kiloyum 68 olmak istiyorum
Hosgeldin canim inşallah ulasirsin hedefine
cnm benim 3. günüm regl yim ve çarş bitcek.ama yine de yarışmak istiyorum bi de regl döneminde spor tapınca daha fazla kalori yakılıyomuş ddiye duydum spor yapıp bu fırsatı değerlendirmek istiyom

Regldeyken zaten meta hizli cakisiyor aslinda ama biz şişiyor uz iste . Benim cok yigun ilk ucgun zaten imkanim yok spora ama yogunlugu bitti sislik indi spkra devam

Evet ayferim haklisin,gecen haftaki 1.ligi unutmusum ben:26:

canim ben öylemi dedim simdi,izinde nerden cikti..hem ben bundan sonra gercekten sorunu olmayanlara izin vermicem
izni unut yani..sonucta her türlü takimiz biz,bende fazla cikabilirim sorun o degil canim..hani elimizden geleni yapalim,fazla ciksakta vicdanimiz rahat olsun demek istedim..yoksa dedigim gibi,her fazla cikani izne ayirsaydik takim olmanin ne anlami kalirdi

bu arada lafim sana degildiki,hepimiz icindi:26:

Cok uzun süredir 76 ile 73 sarasinda dolaşıyorum artık düzenli her hafta 1kilo vermek ve sonra korumak istiyorum kilo ve diyet muhabbeti yapmaktan bile sıkıldım inşallah burada basaririm
hosgeldin canim..gercekten kararliysan ve muhabbetin bolsa takimimizda yer var..
kurallar ilk sayfada,lütfen oku ve kabul edip etmedigini yaz
ve daha önce hicbir takimda yaristinmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…