Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Sonra arariz diiip gonderdiler yaa yok ben is bulamicam herhald kapaliyim diyemi cocuk war diyemi nebilimm

şifa olsun inşallah, çabucak iyleş iyi geceler

ah canım kıyamam çok pis bişey ya geçmiş olsun canım sıkma canını
Kız ömrümde böle şey gelmedi basıma
Öle kasınıyo kı birde adetime denk gelmes mi
Hayy allahım rabbim vermesin cok kötü bişi yha ewden dısarı cıkamıyorım elim şeyimde geziyorum
Sonra arariz diiip gonderdiler yaa yok ben is bulamicam herhald kapaliyim diyemi cocuk war diyemi nebilimm

Bebegim iş arıyosun heralde sabret canm inş istedigin diledigin gibi bi iş bulursun

Ariyorum mervecim cok acil ise girmem lazim ama yook yok malesef sabrediorum napaimm

aksam aksam canimSIKILDI oglim ogretmenin onu dinlemedigi sevmedigi dusunuyor anlatirken yasadiklarini gozleri doldu of ya sene basindan beri bi degisiklik var pek sinirli kadin halbukisi aramizda iyiydi beni srvmediginden takti cocuga desrm esi esimin arkadsi unv evimize gelmis insanlar niye boyle yapiyo bu ogretmen konussammi diger velilerde degistini soyluyordu konusursam tavir alirmi ne edecem ben simdi

Ya bana pek olumlu gelmedi ama insallah donerler ya

Bende bugun aksam 6kofte yedim canim:) ay bende cumartesi falan olcam herhald ama fena aclik tatli krizi war

Aynen biz bir adım atalım gerisi kolay Banuş ablacım

Gram gram derkenn kilo kilo gidecek hepsii

Evet evet iyi gidiyorum di mii
Sağol Şuloff
Kısırı da öğrenmiş oldum, çok yağlı da değildi gerçektenn
Meyve suyu adliyede çok canm çekti, sıkma portakal, ben de ara öğün yerine yiyim dedmdi

Herkese günaydınnn

25 Şubat Menüm:

1 haşlanmış yumurta
biber-peynir
1 dilim çavdar ekmeği
1 dilim armut

1 pors tavuk ızgara
1 dilim ekmek kadar pidesinden yedim

1 tek şekerli Türk kahvesi
1 elma kromlu yeşil çay

1 kase şehriye çorbası
1 kase light ton balıklı salata

3 hurma
2 dilim armut

Su:2 lt

Bir dilim pide o kadarda gozume batmadi bide ekmekren daha az unla yapılıyor en axindan olacak olacak bu is olacak
Bende bugun aksam 6kofte yedim canim:) ay bende cumartesi falan olcam herhald ama fena aclik tatli krizi war
Benimki bu sabah cee dedi ve tartida böö dedi nasil boyle bir degisim oluyor anlamiyorum ya ne ozel yaratilmisiz ya rabbim.
Sikma canim kendini madem ogretmeniyle tanisiksiniz uygun bir dille anlat bizim cocuk su aralar gecis yasiuor galiba boyle boyle diyir oysa seni tanimasam hak verecegim gibi derinden gir onun tarzina mudahale etmeden yanlisini anlat yani ozellikle ilk okulda egitim cok onemli bir ve ikinci sinifi zoraki gecmis ite kaka okumus ders yapmamak icin koltuk kapi arkalarina saklanan biriydim
Taki ucuncu sinifta igretmenim degisene kadar annem gelip igretmenimden zehir gibi cocuk teşekkür ederim lafini duydughnfa rahat uc hafta anlstmidtir evde zira diger ogretmenlere gore gerizekali dikkatsiz bir cocuktum . Yani egitici bazen aileden daha ust bir faktor matematigi bu kadar seviyorsam hala byrhan hocam içindir.

Ariyorum mervecim cok acil ise girmem lazim ama yook yok malesef sabrediorum napaimm
Canim hayirlisiyla bulursun inşallah evli olman degildir etken cixugunada bakacak birisi oldugunu duzgunxe izah et gorusmdde guven verirsen bu konuda cocukta problem degildir
Misal cv hazirlamanada yardimci olabilirim
Eksik bilgiden nefret ediyorum basvuru ucin geleceksiniz gorusmemiz sobra oluyor dese beklentin artmaz
size iyi geceler demek için geldim yarın kursum var sabah gıtmeden uğrarım gene moralim bozuk yarın kurs iyi gelicek
hepinize iyi geceler kızlar
Hayirdir gulsahcim neden morelin bozuk
Ayy geçmiş olsun canım cok fenadir o . Bol bol yika ve dr verdigi kremi kullan hatta yikarken 500 ml 100 ml kadar da sirke dok onunla yika inan cok ise yariyor ben oyle atlattim resmen fum hayatini mahvediyor pamuklu uc camasiri kullan sık sık da degistir
Uc gun sonra guzel bir menu ile dondunuz sule hanim
Csnim gozdenin sevgilisine donup donmemesini konusurken bende kendimden bahsetmistim bizde ayrilfik esimde ben kesin olmaz deyince biri ile nisanlandi ailesinin istedigi biri ama yapamadi ayrildi onunla ilgili konusmustuk cok birsey kacirmadin canim ama evet haklisin hayat ertelenecek kadar uzun degil

Canim bende beta vardi 21 yasina kadar igne yaptirdim dr ignelerinin gelidimimi baskilayacagini soyledi 5sinifta regl oldum 5 siniftada bu boydaydim gerci annem tarafida pek uzun sayilmaz su yuzmek bir benim fobim galiba :26:

amin tşekkür ederim canıımm anladım salı günlerini. bizdede çarşamba günleri sabah normal kahvaltı çıkıyor ooh miis :)
edindiğim tecrübeler sonucu kalorisi fazla olan şeyleri erken saatlerde tüketiyorum
yaşadığın olaya gerçekten üzüldüm ve evet hayat geç kalmayı affetmiyo. sonrası hep keşke. keşkelerde işe yaramıyo. Allah kalbine gönlüne göre versin
Herkese Günaydın

Sabah regl oldum bacaklarim cok agriyor dunki slimden mi reglden mi bilmiyorum cozemedim

Ama su odemi atmam lazim tartiya bu kadar az kala regl olunur mu yaa dehset bir fark yaratti sabah korktum sonyctan
günaydııınn

günaydın kızlaarrr.. azıcık geçmişe baktım ama tam bakamadım işlerim yoğun bildiğiniz gibi bi yandan kahvaltı yaparken bir yandanda yazıyorum. arada kaçarak yine takılırım sizee.

sabah uyandım her sabah yaptığım gibi tartılıyım dedim ki bi baktım tartım çalışmıyoooo sanırım pili tükendi artık yada hergün beni üstünde görmek istemiyo o yüzden kaptanım senden ricam bu hafta yani bu cumada listede yer almak istemyorm çünkü ilk dediğim kilomla şmdiki arasında fark var. haftaya cumaya kadar kendimi sıkı bi düzene sokucam ablam gidince ve o şeklde listeye dahil olmak istiyorm hem o arada pil alırım yada yeni bi baskül.

öptüm hepiniziii kendinize iyi bakın

Gozdecim biran once toparlan 4cu hafta haftaya 5 haftan ilacak deneme suresinde rekora gideceksin valla
Tartinin pili bitmistir heryerden alip takabilirsin cok kolay canim

evet çok üzücü bir olay olmuş gerçekten..Allah rahmet eylesin.. hayat kısa valla.. hiç üzmeye de değmiyor kendini..

canım çok güzel menü tebrikler maşallah spor da var çok güzel..

Ya dimi cok fena moralim bozuldu kosa kosa meger sadece form doldurmaya gitmisim gerekirse arariz dediler yaa

canım iş meseleleri çok zor, seni çok çok iyi anlıyorum sınavlara hazırlanırken evde beklerken nasıl kötü olmuştum anlatamam.. o 1 sene çok zor geçmişti, inşallah sen de işe girince gönlün ferahlayacak, mutlu olacağın bi yer olur inşallah.. kamu sınavlarını hiç düşündün mü? kamuda da çok imkan var.. ne mezunuydun hangi bölüm?

canım tanıdık biriyse bence konuşabilirsin, açıkca, senin kendisini sevmediğini düşünüyor diyebilirsin, gözlerinin dolduğunu da..
yazık çocuğa, böyle bi yükü taşıyacak yaşta değil o..biz bile bizi biri sevmediğinde üzülüyoruz bu yaşta..

canım menün çok güzel, sadece hurma çok kalorili, akşam için çok olmuş 1 tane vs bence yeterli, karatayda herşeye izin var ama hurmaya yok mesela.. kilo verme aşamasında izin vermiyor..

hadı bakalm tatlım verırsın verırssın saglıklı bır şekılde ınsallah cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…