Sonra arariz diiip gonderdiler yaa yok ben is bulamicam herhald kapaliyim diyemi cocuk war diyemi nebilimmAksam sigara boregi dışında menun güzel canım.
Canim inşallah is gorusmende menun gibi güzel gecmistir
sulecim o halde son ucgunu sıkı tutman lazim
Kaptan bir gorunup bir gidiyorsun kuzum bitmedimi yogunlugun yoksa bizi beğenmiyor musun kuzum
Canim su kizdan kalanlari migdeye indirmeyi biraksan atacam gunah diye dusunme kediciklrr kuslar kopeklrr var sokaklarda onu mideye atip atip sana emanet vucuda yazik degil mi hobby i kocuna bırakıyorum o vrrsin cezacigini
Gayet güzel canim cizi oglen o kadarda goze batmiyor
Gulsahcim oyle valla rabbim ol derse olur sizinle ayni sorunu yasayan arkadasim vardi esi tam ameliyat olscaktiki ikizlere hamile oldugunu ogrendi
Rabbim buyuk isteyenleri aratmasin
biz de seni özledik kaptanıımmm
maşallah çok güzel çağlacım.. o yürüyüş de hiç yoktan iyidir..
Kız ömrümde böle şey gelmedi basımaşifa olsun inşallah, çabucak iyleş iyi geceler
ah canım kıyamam çok pis bişey ya geçmiş olsun canım sıkma canını
Sonra arariz diiip gonderdiler yaa yok ben is bulamicam herhald kapaliyim diyemi cocuk war diyemi nebilimm
Kız ömrümde böle şey gelmedi basıma
Öle kasınıyo kı birde adetime denk gelmes mi
Hayy allahım rabbim vermesin cok kötü bişi yha ewden dısarı cıkamıyorım elim şeyimde geziyorum
Bebegim iş arıyosun heralde sabret canm inş istedigin diledigin gibi bi iş bulursun
Ya bana pek olumlu gelmedi ama insallah donerler ya
Kesinlike haklısın Ayfercim hepimizi düşündüğün için çok tşkler tatlım fakat ben şuna inanıyorum kimseye zorla katılım paylaşım yaptırılamaz herkes bunu isteyerek çinden gelerek yapmalı bence
fırsat bulduğun zamanlarda geldiğine şahidim bitanemm hatta bir sabah baktım gece 2,5 olmuş ve sen geçmiş yapmış menülerini paylaşmıştın fırsatın olsa hep burda olacağından şüphem yok bitanemm sıkma canınıişyerinde netin kesilmesi kötü haber
Tünaydın tatllımm kolay gelsinn bitmiştir artık işler
altta gelipde yazmadan giden kimmişki merak ettim:44: elinden geldiğince her fırsatta burdasın kaptancım zaten önceden izin alayım bile demiştin biz izin vermemiştik için rahat olsunneniştemi işten çıkarırsan inan evde seni daha çok zorla bırk çalışsın bence
bu kez bilemedin Ayferimm banu kendisiyle bile ilgilenemiyor:2::2:
kaptanlığı devretme fikrini hiç okumamış olayım tatlımm az önceki mesajımdada yazmıştım peki menü takibini ben yapayım yapabildiğim kadarıyla yada her hafta birimiz menü nöbetçisi olsun yada mesaj nöbetçisi ay bu mesaj nöbetide neyse
komik geldi bir an fakat menü takibi takım için elbette önemli her hafta pts liste yapacak olan arkadaşımızı belirleyelim sırayla aynı hafta liste yapacak arkadaşımız menüleride takip etsin ne dersiniz ?
eleştirilerinde sonuna kadar haklısın Ayferim
kolay gelsin Helincim cam değişimi deyip geçme evin her yeri hopluyor seni çok iyi anlıyorum oylama konusundada fikrine katılıyorum
her ne kadar Moniciğime bütün yük yüklensede fakat düününce insan en azından sabit kalabilir her hafta kilo verilecek diye bir şey sözkonu değil elbette regl dönemlerimiz hadtalık dönemlerimiz olabiliyor Moni de takımda cezaları artırmalı ve liste yapma işini paylaştırmalı diye düşünüyorum
Geldimmm Dilekcimm
ohhhh aferim tatlım ben dün yapamadım aslına çıktım yürüyüş bandında ama bi baktım duvara yapışmışımbugünde yapamam sanırım
oyyyy canımsın sennnn
Tatlım meyve sularını sıkararak tüketirsen direk glukoza dönüşüyor mümkünse meyve olarak tüketmeye çalış ve yanında süt veya yoğurtla tüket tatlımannenede boşuna kızmışsın ksırı 4,5 kaşıksa muhtemelen 2,5 kaşığı salatasıdır
Tünaydın tatlımm
sigara börekleri minik olsada cıss bebişimm
Hayırlı olsun Çağlacım iş görüşmen olumlu sonuçlanır inş fırında mücver doğru seçim
Sevdim o diyetisyenini kaçırınca kızsın tabiii
çay miktarın çok fazla dğeilmi Gözdecimm fazlası demir eksikliği yapabiliyor mümkünse bitki çayları tüketmeye çalış tatlımm
tatlım kan şekerinin düşmesinin sebebi balık yemen balık yediğin zamanlar bir minik dilim tahin helvası tüketebilirsin fakat hoby yanlış seçim
inşallah canımm
balık olunca öyle oluyor malesef olsun çok sağlıklı üşenme çekrgemmm
Allah bir gün sizede bir bebiş nasip eder inş Gülşahcımm rabbim büyük
tebrikler Ayferimmm
Ablanı dinle bence de Gözdecimm tokatın şakası bile hoş değil ki ben el şakası yapanlara çok gıcık olurum nedense
Kizlar coj aciktimmm rabbim oluota yiyemeyene degil olmayipta yiyemeyene versin
Bu salilari heo böyle oluyor
Sabah (07:00)
5 yk yoğurt 3yk musli 2 ceviz
1 fincan kahve
Ogle (12)30
2 dilim ekmegin disi
Domates salatalik
2ince dilkm salam
1 dilkm peynir
Ara (16:00)
15 adet ince cubuk kraker
3 adet yulafli biskuvi
Ara cok kacti ama hala cok acimregl olcam yarin ondan mi ki
akşam
6 adet köfte (çok oldu dimi )
1 kase yoğurt
su:2 lt
spor: slim in 6 (heryerim ağrıyor resmen her hücremi harekete geçirdi)
bitki çayı: bugun hiç içmedim
yok yatamıyorumda Ayferimm bide bana yeni laptop önerdiler diğeri stoklarında kalmamış önere önere zaman geçiyo sinir oldumtamam dedim yollayında ne olursa olsun şimdi önerdikleride bu Samsun.NP270E5J-XO1 TR inş stoklarda bitmeden bu gelir
mikroplar gidene kadar karabibere devamyalnız içince benim suratı görmelisiniz çizgi filmlerde olurya kulaklardan duman çıkar aynen o şekil oluyor
salatalarında yağı kullanmalısın bitanemm yağ yiyeceksinki vücudundaki yağlar yakılsın yıllarca yağsız yedik fakat çok büyük yanlış yapmışız
birazda sporla destekledinmi gitsin kilocuklar
elbette döneceksinn hiç moralini bozma ben temmuzda 93 klo idim tatlım 88 kilo ile takıma girdim ve şu an 73 kiloyummm aa şaka maka 20 kilo vermişim kızlarrr
yalnız şunu unutma kilolar ne kadar çabuk giderse aynı hızla gidiyor bitanem az gitsin öz gitsin hedefin bu olmalı
orta boy bir cevizse şayet 7 tane yapıyor tatlım bir ince belli çay bardağı kendim ölçtüm diyetisyenine bir danış bakalım ne derki acaba:26::26:
elbette bu gruptansın buraya giriş var fakat hedefe ulaşmadan çıkış yok:13::13:
ooo bugün işin çok canım sabırlar diliyorumm
mistik çayın hazırını aldım ben bitanemm doğu. marka çok hoşuma gitti içimi güzel fakat şule kendisi yapıyor en doğru tarifi Şulecim verebilir sana
geçmiş olsun kuzucuğuna dilekcim
teşkler Tuğbacımgeçecek inş
böyle güzelde geçmiş yapacakjlara kolay gelsin Şulemmm
arzu edersen ben yapabilirim tickerinini tatlım sen profiline kopyalarsın
emin ol sağlıklı menüler ve spor desteğiyle hedefne ulaşacaksın tatlımm
Siz bir adım atın hele adı belli olsun derler ya sonrası gelir tatlımmm
tabikiii en şık senin olman lazım hadi göreyim senii fıstık gibi çık resimlerde belki yüzünü gizleyip bizimlede paylaşırsın
aslında amerikalı bir bayan öğünlerini tersine çevirerek 43 kilo vermiş bir yılda yanlış hatırlamıyorsam yani akşam yemeğini sabah kahvaltısını akşam yapıyormuş ilginç gelmişti o zaman okuduğumda
sen de kendi vücuduna metabolizmana göre besleme şeklini belirleyebilirisn bitanemm gel ge gel Karataya gel
Yaseminciğimin dedesi vefat etmiş Helincim sanırım hala oradadır
meslek nedir bitanemmm aşçınızın seni düşünerek yemek ayırması çok hoş bir davranış gerçekten takdir ettim aslında Karatay tam sana göre bitanemm
hoşgeldinnn aramıza canımmmçok gençsin birazcık dikkatle hedefeine kısa sürede ulaşırsın tatlım
tşkler Helincim geçecek inş
benimde tam tersi bacak popo kalça yok üst bölge toplu
arkadan bak zannedersin 55 kiloyum ama göğüsler büyük önden bakınca hoş durmuyor tepsi koy taşınır o vaziyet yani sinir oluyorum
allah bağışlasın kuzucuğunu az önce sormuştum mesleğini öğrenmiş oldum tatlım bende Banu izmirdenim takımın ablasıyım
müzmin bekarlardanım anneciğimle birlikte yaşıyorum 39 yaşındayım
keşke yiyip yiyip kilo almayan insanlardan olsak fakat bizler için öyle bir şans yok bitanem
hayır Çekirgem yiyemezsinnn çünkü sen evdesin çalışan arkadaşlarımız için bazen kurtarıcı olabiliyor sen daha sağlıklı besinler varken dişyet bisküvide neyin nesi şimdi
senmi yaşlandın du bakalım tatlımmm ben öleyim o zaman
Hoşgeldin Edacımmm yokluğun öyle çok belliki sallanan parmakları özledikkk
biz gönülden bağlıyız ayrıldık da ne demek burası senin evin fırsat buldukça bekleriz bitanemm
Sağol Dilekcim geçicek inl bitanemm arada kaynatmayalım lütfen 650 gr sonrası ödül var
http://cloudpage.co/oneriler
kitapları alana kadar buradan faydalanabilirsin bitanemm takıldığın yerlerde yardımcı oluruz dukan karataya göre biraz zorlayıcı onu da yaptım fakat ömür boyu uyugulanabilirliği yok ayrıca yulaf kepeğide hoşuma gitmemişti
bir hafta dene sonra zaten bırakamayacasın tatlım ömür boyu bu şekilde besleneceksin
görüşürüz çekirgemmm
eti karam yemişti alman pastası kalmamış o hayali suya düşmüştü Dilekciğimizin
650 den bir gram aşağısı kurtarmaz tatlımmm ödülü haketmek için şart bu dimi Helincim
ayyy yaramaz çocuklar gibisin Dilek çok tatlısın valla şansına küs koçun birini ikna edtsen birini edemiyosunn
mükemmel bir gün olması senin elinde bitanemmbiz sana inanıyoruz
evet . evden yemek saatine göre çıkmak lazımaslında yoksa bende aynı şeyi yaşıyorumhep. Gittiğimiz yerde ara öğün yapaıcak gibi ayarlarsak hem karnımız tokolduğu için ikramlara hayır demekte kolay olur aslında
canım benim allah rahmet eylesin. ankaraya gelmişsin varmı yapabileceğimiz birşey .
bende ekstra spor yapmak istiyorum . bir ara tivibuda kayıtlı sporlar var cha caha yapmıştım ne iyi gelmişti acaba erken kalkıp cha cha mı yapmalı yoksa trambolin alıp tüm binayı hoplatayım mı
bir kafa atsaydın yaa. gıcıkolurum böyle konuşanlara
bu ahafta benimde hedefim 500 gr..aman almayalaım sabitde kalmayalımda gram gramda olsa gitsin.
bende ahçılık isterdim çok seviyorum yemek yapmayı
kesinlikle katılıyorum bende umutlandımçok beğendim. tam bölge halkına oradaki gençlere işimkanı sunacak bölünmler. inşallah ünv hep bu yönde eğitim veriri.
kesinlikle haklısın. ben bir ara psikodramaya gidiyordum orda bir kız vardı kocasınnıda onunda hiçbir sıkıntısı olmamamsına rağmen bebekleri olmuyordu. psikologun ona koyduğu teşhis aynen senin dediğin gibiydi düşünme bunu şartlama kendini sen istedikçe vucudun tepki veriyor. sonra doğum yapıp geldi bebeğiyle
geldi ve kayboldu.. bugünde maşaşllah ne geçmiş varmış böyle...
tamda camsilecek zamanı buldum haa2 gündür ne yağmur yağdı ankaraya...
asmalaı konak ne kadar küçükmüş ilk gördüğümde şok oldum
Gerçi çok geç oldu sanırım ama bende aynı fikirdeyim kaptanım.
Naptın kaçırdın mı diye merak etmiştim ama menünü gördümharikasın
Yaaa işte öyle anne olmak zor, aç kalıyorsun uykusuz kalıyorsun ama gözlerine gülümseyerek bakıyorlar hepsi geçiyor. Bende de 2 tane var
Eve t canım kısır olmasaymış iyiymiş. Ama gayet iyi gidiyorsun abartı birşey yok. Bu arada 1 bardak meyve suyu 3 meyve yerine geçiyor. Günün geri kalanında meyve yememişsin Dengelenmiştir.
Bir dilim pide o kadarda gozume batmadi bide ekmekren daha az unla yapılıyor en axindan olacak olacak bu is olacakHerkese günaydınnn
25 Şubat Menüm:
1 haşlanmış yumurta
biber-peynir
1 dilim çavdar ekmeği
1 dilim armut
1 pors tavuk ızgara
1 dilim ekmek kadar pidesinden yedim
1 tek şekerli Türk kahvesi
1 elma kromlu yeşil çay
1 kase şehriye çorbası
1 kase light ton balıklı salata
3 hurma
2 dilim armut
Su:2 lt
Benimki bu sabah cee dedi ve tartida böö dedi nasil boyle bir degisim oluyor anlamiyorum ya ne ozel yaratilmisiz ya rabbim.Bende bugun aksam 6kofte yedim canim:) ay bende cumartesi falan olcam herhald ama fena aclik tatli krizi war
Sikma canim kendini madem ogretmeniyle tanisiksiniz uygun bir dille anlat bizim cocuk su aralar gecis yasiuor galiba boyle boyle diyir oysa seni tanimasam hak verecegim gibi derinden gir onun tarzina mudahale etmeden yanlisini anlat yani ozellikle ilk okulda egitim cok onemli bir ve ikinci sinifi zoraki gecmis ite kaka okumus ders yapmamak icin koltuk kapi arkalarina saklanan biriydimaksam aksam canimSIKILDI oglim ogretmenin onu dinlemedigi sevmedigi dusunuyor anlatirken yasadiklarini gozleri doldu of ya sene basindan beri bi degisiklik var pek sinirli kadin halbukisi aramizda iyiydi beni srvmediginden takti cocuga desrm esi esimin arkadsi unv evimize gelmis insanlar niye boyle yapiyo bu ogretmen konussammi diger velilerde degistini soyluyordu konusursam tavir alirmi ne edecem ben simdi
Canim hayirlisiyla bulursun inşallah evli olman degildir etken cixugunada bakacak birisi oldugunu duzgunxe izah et gorusmdde guven verirsen bu konuda cocukta problem degildirAriyorum mervecim cok acil ise girmem lazim ama yook yok malesef sabrediorum napaimm
Eksik bilgiden nefret ediyorum basvuru ucin geleceksiniz gorusmemiz sobra oluyor dese beklentin artmazSonra arariz diiip gonderdiler yaa yok ben is bulamicam herhald kapaliyim diyemi cocuk war diyemi nebilimm
Hayirdir gulsahcim neden morelin bozuksize iyi geceler demek için geldim yarın kursum var sabah gıtmeden uğrarım gene moralim bozuk yarın kurs iyi gelicek
hepinize iyi geceler kızlar
Ayy geçmiş olsun canım cok fenadir o . Bol bol yika ve dr verdigi kremi kullan hatta yikarken 500 ml 100 ml kadar da sirke dok onunla yika inan cok ise yariyor ben oyle atlattim resmen fum hayatini mahvediyor pamuklu uc camasiri kullan sık sık da degistirSlm kızlar nasılsnz bna kızmayın interntim yok malesed esimden gırıyorum
Cokda rahtszm zaten afedersnz malum yerımden şikayetçiydim
Gıttım doltora mantar olmuşum sunnet olmus cocuklar gıbı gezıyorum
Şiş yanıyo ve kasınıyo stresten basım agrıyo napcm bılmıyorum kaptanım bnm bni afet böle böle gırmeye calışcam
Kacamk yok hatta 2 gunde adam gıbı bişi yemiyom wc ye gıtmıyın dıye cok fenayım:))
Szleri öpüyorumm
Yasemncim bıdenm basınız saolsun( rabbm gunahlarını bagıslasın Allh rahmet eykesin
Uc gun sonra guzel bir menu ile dondunuz sule hanimbugünkü menüm
sabah uyanınca
1 kivi
1 bardak kefir
khavaltı
1 yumurta beyazı
50 gr ekmek
yeşilik
öğle
türk kahvesi (misafirim vardı yemek yiyememiştim ama ona eşlik ettim artık)
semizotu,salatalık yoğurt dan salata
yeşil biber
2 grissini
ara
50 gr dut
ara
1 incir
1 bardak kefir
akşam
4 yk menemen
50 gr ekmek
salata
ara
1 bardak sütlü mistik çay
su 2 lt
spor 1 saat aeropilates
zencefil çayı
beyaz çay
maydanozlu çay
Csnim gozdenin sevgilisine donup donmemesini konusurken bende kendimden bahsetmistim bizde ayrilfik esimde ben kesin olmaz deyince biri ile nisanlandi ailesinin istedigi biri ama yapamadi ayrildi onunla ilgili konusmustuk cok birsey kacirmadin canim ama evet haklisin hayat ertelenecek kadar uzun degilaha işte bak konu kaçırmışım ne oldu şimdi niye öyle diyon anlamadım bak
ama lisedeki yaşadığın olay gerçekten çok ağır ve büyük bir tecrübe hayata bakışın değişmiş ve çok doğru değişmiş kimin yarına kalacağı belli değil ve o yüzden anı yaşamalı ve sevdiklerimize onları sevdiğimizi söylemeliyiz hemde hiç ertelemden
anlat bakalım son 10 sayfada neler neler var? yeni bir arkadaşımız mı katıldı takıma sanki bir ara hoşgeldin yazıları gördüm
inanmıyorum kızzz benim kızım 9 yaşında o da 35 numara giyiyor ama dileğin dediği gibi benimkinin geleceğide yarmagül hesabıayaklar palet gibi , bi ara çok yüzmeye gitti palet giymekten mi oldu acaba
amin tşekkür ederim canıımmhiç sevmiyorum şu hem her işi yaptırıp hemde hakkını vermeyenleri
canım miskitiği tarif ettin merak ettim netten bir araştırıyım banucum bile hazırını aldığına göre çok katkılı bir şey olmasa gerek
canım sen gerçekten geçnişte kayboluyorsun bence boşver direk muhabbete gir eksik kalanları ben sana anlatırım
kızmadım kuzucum yaa
de canım istediğini diyebilirsin yeter ki gitsin kilolar
canım benim o çikolatalı form normal bisküviden daha calorili ve yine çikolata banucugumun dediği paketler süper tabi ben hala yapmadım kesecek beni
iyi ki yememişsin öyle ağır şeyleri mümkünse çokta yemek istersek erken saatlerde yiyoruz dimi
her zaman ki gibi süper kısa zamanda iyileşip sporunuda yaparsın canımcım sen üzülme
ayfer cadısına haavalla gidince aklına beni getir...
suikats oyunları diye bir film izliyorum replik aynen böyle
-- çikolata
** kilo yapıyor
haha mafya babaları bile bu durumda
tembel Ayferbanucum bir türlü markete gidemedim açıkçası şu ara canım çikolata çok istediğinden markette aç gidersem çikolata alırım diye gitmiyorum hafta sonu halledeceğim inşallah söz
amin canım amin evlenince anlıyoruz daha çok durumu Allahta senin annenin mekanını cennet etsin. Ayrıca öplen salıları bizde kahvaltı günü ahçımız izinli oluyorda o yüzden seçeneklerdeki cısları çıkarınca pek bir şey kalmıyor
tam o sevdiğin bücürlerdenim 35-36 numara ayakkabı giyiyorum
hayal et işte 158 boyunda minik el ve ayaklı ufacık tefecik içi dolu fıçıcık zıpır biriyim
annem ayaklarımı sever hala pamuk gibi diye kocamda annemden gördü oda öyle yapıyor
kuzenim vardı senin gibi derdi hatun dediğin ele avuca gelmeli diyeeşi 41 no ayakkabı giyiyor 178 boyunda
ama şimdi onun için ondan güzeli yok tıpkı senin içinde senden güzeli olmadığı gibi
yaşadığın olaya gerçekten üzüldüm ve evet hayat geç kalmayı affetmiyo. sonrası hep keşke. keşkelerde işe yaramıyo. Allah kalbine gönlüne göre versinsulem tel no istemişsin tabi ki canım özelden atarım birazdan
banucum evet bizim tekrar birleşmemiş biraz tuhaf oldu ve inşallah rabbim birde bebekle şenlendirir yuvamızı . blue da haklı keşke hiç nişanlanmasaydı ama o ara durumlar biraz karışıktı kısmet böyleymiş diyelim . sizi ailem gibi gördüğüm için bir şey anlatayım
lisedeyim ve ilk defa aşığım yani adı aşkmıydı yoksa ilk his mi bilmem. karşılığıda var biliyorum ama birtürlü sonuca ulaşmıyor sebebini öğrendiğimde aşık olduğum kişinin en yakın arkadaşınında bana aşık olduğunu öğrendimve bir gün önce dediği kelimenin ne anlama geldiği o zaman dank etti ..... seni seviyorum ama sevmek yetmiyor sana demişti
neyse hep içimizde kaldı lise bitene kadar o arkadaşı yüzünden bende aralarına girmemek için geri çekildim taki lise bitip yaz tatilinde trafik kazasında onu kaybedene kadar .... bazen hayata geç kalmış olmak bazen yarım kalmak ...
bu yüzden ilk defa etrafımdakiler ne der kim daha çok üzülür diye düşünmedim 6 yıldır birlikteyiz ve eşimin kalbine dokunduğumda kalbinin ritmi değişiyorsa ve bende o ritimde gözlerimi kapatım kaybolabiliyorsam iyi ki ilk defa etrafımı düşünmemişim olduğum için hiç pişman değilim ve ben dua ile istedim rabbim hayırlısı ise olsun dedim hep
günaydııınnHerkese Günaydın
Sabah regl oldum bacaklarim cok agriyor dunki slimden mi reglden mi bilmiyorum cozemedim
Ama su odemi atmam lazim tartiya bu kadar az kala regl olunur mu yaa dehset bir fark yaratti sabah korktum sonyctan
günaydın kızlaarrr.. azıcık geçmişe baktım ama tam bakamadım işlerim yoğun bildiğiniz gibi bi yandan kahvaltı yaparken bir yandanda yazıyorum. arada kaçarak yine takılırım sizee.
sabah uyandım her sabah yaptığım gibi tartılıyım dedim ki bi baktım tartım çalışmıyoooosanırım pili tükendi artık yada hergün beni üstünde görmek istemiyo o yüzden kaptanım senden ricam bu hafta yani bu cumada listede yer almak istemyorm çünkü ilk dediğim kilomla şmdiki arasında fark var. haftaya cumaya kadar kendimi sıkı bi düzene sokucam ablam gidince ve o şeklde listeye dahil olmak istiyorm hem o arada pil alırım yada yeni bi baskül.
öptüm hepiniziii kendinize iyi bakın
Gozdecim biran once toparlan 4cu hafta haftaya 5 haftan ilacak deneme suresinde rekora gideceksin valla
Tartinin pili bitmistir heryerden alip takabilirsin cok kolay canim
sulem tel no istemişsin tabi ki canım özelden atarım birazdan
banucum evet bizim tekrar birleşmemiş biraz tuhaf oldu ve inşallah rabbim birde bebekle şenlendirir yuvamızı . blue da haklı keşke hiç nişanlanmasaydı ama o ara durumlar biraz karışıktı kısmet böyleymiş diyelim . sizi ailem gibi gördüğüm için bir şey anlatayım
lisedeyim ve ilk defa aşığım yani adı aşkmıydı yoksa ilk his mi bilmem. karşılığıda var biliyorum ama birtürlü sonuca ulaşmıyor sebebini öğrendiğimde aşık olduğum kişinin en yakın arkadaşınında bana aşık olduğunu öğrendimve bir gün önce dediği kelimenin ne anlama geldiği o zaman dank etti ..... seni seviyorum ama sevmek yetmiyor sana demişti
neyse hep içimizde kaldı lise bitene kadar o arkadaşı yüzünden bende aralarına girmemek için geri çekildim taki lise bitip yaz tatilinde trafik kazasında onu kaybedene kadar .... bazen hayata geç kalmış olmak bazen yarım kalmak ...
bu yüzden ilk defa etrafımdakiler ne der kim daha çok üzülür diye düşünmedim 6 yıldır birlikteyiz ve eşimin kalbine dokunduğumda kalbinin ritmi değişiyorsa ve bende o ritimde gözlerimi kapatım kaybolabiliyorsam iyi ki ilk defa etrafımı düşünmemişim olduğum için hiç pişman değilim ve ben dua ile istedim rabbim hayırlısı ise olsun dedim hep
bugünkü menüm
sabah uyanınca
1 kivi
1 bardak kefir
khavaltı
1 yumurta beyazı
50 gr ekmek
yeşilik
öğle
türk kahvesi (misafirim vardı yemek yiyememiştim ama ona eşlik ettim artık)
semizotu,salatalık yoğurt dan salata
yeşil biber
2 grissini
ara
50 gr dut
ara
1 incir
1 bardak kefir
akşam
4 yk menemen
50 gr ekmek
salata
ara
1 bardak sütlü mistik çay
su 2 lt
spor 1 saat aeropilates
zencefil çayı
beyaz çay
maydanozlu çay
Ya dimi cok fena moralim bozuldu kosa kosa meger sadece form doldurmaya gitmisim gerekirse arariz dediler yaa
aksam aksam canimSIKILDI oglim ogretmenin onu dinlemedigi sevmedigi dusunuyor anlatirken yasadiklarini gozleri doldu of ya sene basindan beri bi degisiklik var pek sinirli kadin halbukisi aramizda iyiydi beni srvmediginden takti cocuga desrm esi esimin arkadsi unv evimize gelmis insanlar niye boyle yapiyo bu ogretmen konussammi diger velilerde degistini soyluyordu konusursam tavir alirmi ne edecem ben simdi
Herkese günaydınnn
25 Şubat Menüm:
1 haşlanmış yumurta
biber-peynir
1 dilim çavdar ekmeği
1 dilim armut
1 pors tavuk ızgara
1 dilim ekmek kadar pidesinden yedim
1 tek şekerli Türk kahvesi
1 elma kromlu yeşil çay
1 kase şehriye çorbası
1 kase light ton balıklı salata
3 hurma
2 dilim armut
Su:2 lt
kolay gelsinnn....
kg çizelgesini yaptım ama yalnış işaretledim vermek istediğim kg çıktı gerçi daha iyi hedefim daha azmış gibi görünüyor
hoşbuldum...
bu arada 93 kg ile başladım diyetime... hadi bakalımmm gazamız mübarek olsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?