Hayr cnim sekreterim ama muh. İslerini ogrendm kursada gittim hepsini bna kitliolar malesefKısır çok yağlı değişse problem değil canım 4 yk kadar kısır 1ekmek 1 yağ yerine geçiyor
Çok mantıklı ve caydırıcı
Ahaaaa kızmış birigeldik işte yaaa coşma öyle. Ayferim sana birşey diycem özelden telefonlarımızı yazalımda birşey olduğunda falan mesajlaşırız konuşuruz yaaa.
ilahi Dilek çok hoşsun kıssss.
Büyüksün kaptannnnnn
Canım sende mi muhasebecisin :26:
Ahhhh kıyamam kuzum çok geçmiş olsun
Ciddi olamazsın hemen kadınbudu köfte yaparım baaak![]()
Seni dinliycem ablacimm :)
İnan bana doyuyorsun karataya basladigimdan bu yana ekmek seker ve ailelerini tuketmiyorum
Ve ejsikliginide hic hissetmedim iki hafta yemedinmi beyin hafizadindan siliyor istek olmuyor
Yok yok yemicemyeme canim ya bi manti butun gunun emegini heba ettir
Sen az daha ver çok severim desen sayılı bunlar olmaz derler
Canım benimteşekkür ederim.
Diyetisyenimi seviyorum yaaa devam edicez zaten onunla ve sizinle sonuna kadar
Ooooo hemde sonunda ödül olan bir yemek pişirme olayı . Hemen yarın inceleyin ben bi merak ettim. Saol tatlım haber verdiğin için
Mistik çayı beğenmenede çok sevindim afiyet olsun. Benimde canım çok tatlı istiyor bu akşam birazdan yapıp içeyim o bastırıyor isteğimi
Ayy senin pratik fikirlerine bitki kürlerine bayılıyorum harikasın walla. Tuttum bu yeşilçay olayını. Yarın spordan önce deniycem
ama çok mutlu olmuştum bir an ... Gerçi şimdi düşününce içinde pirinç de var nasıl yemeyi düşündüysem bir an
![]()
Hihihi evt valla haklisin :))