Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Slm kızlar tünaydın hepinizee düne göre biraz iyiyim çok şükür karabiber iyi geldi sanırımm bu arada az önce Gamzeyi aradım merak etmiştim iyiymiş çok şükür hepinize çok selamı var

Tünaydın Hanifecimm ameliyato sorunsuz geçer inş oğluşunun acil şifalar dualarımız seninle

Slm kaptancımmm düne göre daha iyiyim şükür uyuma kaptancım uyuma fazladan kaloriye ne gerek var dimii
tartıdaki rakamı merak ettim şimdi ama regl öncesi oluyor Ayferimm

sağlık olsun bluecumm minik hataya rağmen eksiye geçmişsin hemen seviyorum bu karatayııı

tşkler tatlımmm

günaydın kızlar...
hiç işe gelesim yokdu bugün ama geldik işte...keşke sen eve git diyen olsa bugün bana

Tünaydın Şulecimmmm havalardan sanırım bahar gelse bir an önce

okadar oldumu yahuuuu

bu hafta gir artık listeye Gözdecimm pil alıp değiştirirsin tatlım çok zor değil

Herkese Günaydın

Sabah regl oldum bacaklarim cok agriyor dunki slimden mi reglden mi bilmiyorum cozemedim

Ama su odemi atmam lazim tartiya bu kadar az kala regl olunur mu yaa dehset bir fark yaratti sabah korktum sonyctan

korkma korkma regl dönemleri hepimiz aynı dehşeti yaşıyoruz bol bol bitkisel çaylara ve soıvıya yüklen artık ödem atmak için bitanem

Afiyetolsun Hilalim ama hurma miktarı ve zamanı yanlış tatlım meyve tüketimini akşam öğününden önce yapmaya çalış bitanem

Ya bana pek olumlu gelmedi ama insallah donerler ya

Hakkında hayırlısı olsun Çağlacım belki dönerler karamsar olmayalım hemen ayrıca çocuğunun olması ve kapalı olmandan dolayı geri çevireceklerini sanmıyorum tüm başvuruları görmek için bekliyorlardır bence

o tatlı dilinle konuşursan seni anlayacaktır tatlılıkla konuş çünkü öğretmen bir çocuğun hayatında çok etkili psikolojisi bozulmasın kuzucuğunun

size iyi geceler demek için geldim yarın kursum var sabah gıtmeden uğrarım gene moralim bozuk yarın kurs iyi gelicek
hepinize iyi geceler kızlar

Slm Gülşahcım hayırlar olsun inş ne oldu kuzum :26::26:

şifa olsun inşallah, çabucak iyleş iyi geceler

ah canım kıyamam çok pis bişey ya geçmiş olsun canım sıkma canını

tşkler tatlım bugün daha iyiyim çok şükür

Slm Mervişimm iyiyiz diyelim iyi oallım inş yok kızmayız tatlım kızmıyoruzda özlüyoruz diyelimm
çokkkk geçmiş olsunn çamaşırlarını sık sık değiştir ve ütüsüz giyme bitanemmm

menüde sporda mükemel Şulecimm harika gidiyorsun bitanemm

Allah hep böyle huzurlu mutlu etsin yuvanızı kesinlikle anı aşamak lazım ama bizler yapamıyoruz malesef genelde de elalem ne der çok etkili toplumumuzda

şifa olsun o karabiber canım.
tatlı rüyalar sana

karabiber şifa oldu hakikaten Şulecimm

sanırım öyleydi içindekler aklımda kalmış ama hakikaten kokusu cezbediyorr sanki tatlı yermişsin gibi geliyor

Oh iyilesme asamasina gecilmss ne guzell ya ofiste de sekreter hasta diger avukat hasta ben de olmasamm sizde de hasta cok bulastirmayin banaa ben yeni yataktam kalktmm :)))

Valla neyi ne zman yiyim sapittim Banu ablacm gunduz eski tempoma dondm baya ifadesiz mesajlarmdan da belli olacagi uzere disarlarda genelde pek ara yapamaz oldm meyvedir falan haliyle anca aksama kaliyo gene bana gore cok iyi performans inan bana, ben boyle devam etsem zAten veririm kacamak yapmaym da :)) ama tabi aksam yememeye calisirm gene de

evet haklısın gerçekten kaçamak yapmazsan güzel verecekcsin meyven akşama kalıyorsa yanında süt tüket o zaman birazcık bitanemm marta az kaldı beden söylemesi

Hosgeldin banucum as gamzenin iyi olmasina sevindim
Ayy tartiyi mi sordun hazirmisin 65, 1 gordum oysa hafta basinda 64, 1 dim bi gunde nasil değişir ama acayip sisim bel agrisi karin agrisi bacaklarim zaten benim degil 60 yadinda bir teyzenin sanki
Ama atarim dimi cuma sabaha kadar odemimi

hoşbuldumm Ayferimm

evet tartıyı sormuştum normal tatlım 1,5 kilo aldığımı bile bilirim regl öncesi tamamen şişliktend tatlım cumaya var daha atarsın canımcım

hoşbuldumm Ayferimm

evet tartıyı sormuştum normal tatlım 1,5 kilo aldığımı bile bilirim regl öncesi tamamen şişliktend tatlım cumaya var daha atarsın canımcım

Insin canim insin de benim canim acayip cikilata (misafir gelen bi cocuk vardi apla cikilata vercen mi demisti ordan gelme bu cikilata) istiyor yogurt yedim gecmedi galiba disardan hic seker almafigim icin boyle oluyor

Insin canim insin de benim canim acayip cikilata (misafir gelen bi cocuk vardi apla cikilata vercen mi demisti ordan gelme bu cikilata) istiyor yogurt yedim gecmedi galiba disardan hic seker almafigim icin boyle oluyor

tarçınlı süt iç bitanemm tatlı ihtiyacını azaltır yada ılık süte bir incir doğra blendrıdan geçir oda iyi gelir bitanemm

Gercekten canim biterkende fazla fazla gidio kilolar ilginc ya simdi anca part calisabilirim zaten katki katkidir diorum

Kamuyu dusunuodum biara esim dogu gorewi falan dedi warmi arastirmadimda lise mezunuyum acikogretimden uni okuorum

canım kamuda bildiğim kadarıyla her yerde doğu görevi yok, yani hangi kadroda gerekir hangisinde gerekmez açıkcası bilmiyorum ben..
el işleriyle vs de ailene destek olabilirsin, merve bir ara bildiğim kadarıyla boncuk işleme yapıyordu, onun gibi bişey mesela, bir iş bulana kadar..
yada elinden örgü /dantel geliyorsa bunlar da olabilir, benim annem babama örgüyle dantelle ne katkılar yaptı canım annem

Oleyyy :))
Ya ama hurma baya guzell :)) zaten gene kendimi tutma halim bu :)) bugn de sabah yedm ama dedign gibi daha az ve sabah yesem daha iyi olcak sagol :**

ah hurmayı bana mı söylüyorsun ben burda ana vatanında hurma yiyemiyorum
kilo vereyim korumaya geçince sabahları yiyeceğim ben de:)

kaptanımın herkese selamı var bi bize yok

evet haklısın gerçekten kaçamak yapmazsan güzel verecekcsin meyven akşama kalıyorsa yanında süt tüket o zaman birazcık bitanemm marta az kaldı beden söylemesi

Nisan sonuna iddiamiz Banus ablacm :)) evet iyi gidiyorm cidden de ama madem daha iyi oluyor sutle tuketirm anlastk

Haaaa o da kotuyms ben duramazdm heralde :)))
Kilocuklar gitsn de bi inss

Oh ne guzel olmss valla ben spor yapamasam da iki gundur cok az oturabildm hergun istiklal caddesini iki kere yuruyorm asagi yukari bastanbasa adliyede de pek oturmuyorm malum guzel oluyoo

Slm kızlar
Nasılaınız

Banucum canm bidenem bn iç çaçaaırlarım dahil hepsini ütülüyorum alışkanlık
Kızım hastanede kaldıgı vakıt wcden kapmış olabılırım cok da titiz dawrandım ama kızımın telaesinr olabilir
Biliyorum bakalım ilaçlarımı kullanıyorum
İnş iyi gelir
İlk defa basıma geliyo cok kötü yha

Bluemcum canm öncelikle hosgeldin bitürlü fırsatım olmadı nasılsın canım
Güsel gecmiş turkıye seyahatıın sevindi gerçekten
Bakıcı işii halelttim şükür

Erikcim b günde oynuyo o tartılar maalesed bnde cuma 63.200 dum oazar 64 cıktım regl oldum orasıda var

Banum canım bnm COK GEÇMİŞ OLSUN BİTANEM. CANIM BNM....

Kaptbcım cok gecmiş olsun

Gozdecim hazır ve işlnmiş gıdalara hayır dıyorz
Saka bi yana bnde yıyordum onlardan ama bıraktım canm

Ayulduzum sen ögretmenle tatlı tatlı konus eminim tawır almaz

Sevilaycım işin zor canım babana cok geçmiş olsun tekrar ....
Allah yardımcın olsun

dönmeyi düşünmüyormuymuş gamzee

ya önemli bişey değil arada geliyolar bana geçtii şükür

bende bırakıyorum artıkk

kızlar öldüm bittim takatim kalmadı geçmişe eve geçince bakıcam. muhasebe işlerini bile bana yaptırdılar tozlu arşivde sene sene belli faturaları bulup bi üst kata çıkıp tek tek fatura çekip inip çıktım her faturada dosyaları karışmasınmış diye. dizlerimde derman kalmadı çok kötüyüm. muhasebeden arkadaşlada tartıştım aynı anda 3 iş yapmaya çalştım kalkıp bide kendi götürmesi gereken evrakı bana deyince bende kaça bölüncem hangi işi yapıcam bu ne ya dedim telefonlarda susmuyo tabi. bi ablada maaşına zam iste işine son diyo artık yetti yarın kesin büyük olay olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…