- 13 Nisan 2009
- 6.159
- 1.031
- 373
bende diyet bidkuvi yiyebilirim arada dimi:)
bir bititdim ikinciyi bitirmem lazim hemenki uce geciyim
nasil durabildin ben sabah uyaninca tesmen icimin kurudigunu hissefiyorum
tatlım gel tabı ozledık seniSelam bayanlar nasılsınız ?
Sizi çoookça özledim. Diyete aynen devam ediyorum.Bu hafta çorba diyeti var yine. bu hafta regl olacağım çokta iyi sonuç gelmeyecek.
Ayrıldık ama aklım hep burada. Yazamazsamda arada bakıyorum ne yapıyorsunuz diye.
Yasemin'cim. Sevgili rakibem. seninle rekabetimiz hala devam ediyor.
Geçen haftaki 100 gramlık üstünlüğünden ötürü tebrik ederim. Merak etme gördüm. ELimden geldiğince her cuma gelip bende araya kaynayıp bildirim yapacağım.Seninle yarışa devam yani.
Ayfer'cim bebiş konusunda Allah isteyen herkese inş verir. Sanada verir diyorum.
Kizlar coj aciktimmm rabbim oluota yiyemeyene degil olmayipta yiyemeyene versin
Bu salilari heo böyle oluyor
Sabah (07:00)
5 yk yoğurt 3yk musli 2 ceviz
1 fincan kahve
Ogle (12)30
2 dilim ekmegin disi
Domates salatalik
2ince dilkm salam
1 dilkm peynir
Ara (16:00)
15 adet ince cubuk kraker
3 adet yulafli biskuvi
Ara cok kacti ama hala cok acimregl olcam yarin ondan mi ki
MENÜM
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu
KAHVALTI
1 yerli muz
1 çay bardağı ceviz
5 zeytin
1 bardak hibisküs çayı
2 dilim peynir
1 demet maydanoz
ÖĞLE :
1 bardak kefir
AKŞAM:
2 kase sebze çorbası
3 ad ızgara köfte
salata
SPOR
yok
SIVI:
2 lt limonlu tarçınlı su
1 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
1 fincan hibisküs çayı
3 fincan nane limon ıhlamur ve bol karabiberli çay
takviye olarak omega 3
yatarken 1 fincan daha nane limon ıhlamur karabiber içerim sanırım
Menumu paylasiyim baari
Sabah: bi kase domates corbasi. Mmmm bayilirim yoksa normal kahvakti yapicaktim + 1dilim kepek ekmegi
Ara: 8tane kepekli cubuk kraker +2 buyuk barsak cay
Oglen: 2 kadinbudu kofte+ 3dilim ince patates(yagsiz) firinda yani + bol sirkeli yagsiz salata ekmek yok
Ara: 2 cikolatali form biskuvi +3 kepekli kraker
Aksam yiyemedim malesef atistirdiklarimi yaziyim
1muz + 5 kepekli kraker + bi dilim ekmek azicik peynir.
Bir bucuk litre su ictim 2 yaparm yada 2bucuk dahada icemiycegim :)
Herkese günaydınnn
25 Şubat Menüm:
1 haşlanmış yumurta
biber-peynir
1 dilim çavdar ekmeği
1 dilim armut
1 pors tavuk ızgara
1 dilim ekmek kadar pidesinden yedim
1 tek şekerli Türk kahvesi
1 elma kromlu yeşil çay
1 kase şehriye çorbası
1 kase light ton balıklı salata
3 hurma
2 dilim armut
Su:2 lt
Herkese Günaydın
Sabah regl oldum bacaklarim cok agriyor dunki slimden mi reglden mi bilmiyorum cozemedim
Ama su odemi atmam lazim tartiya bu kadar az kala regl olunur mu yaa dehset bir fark yaratti sabah korktum sonyctan
Suan yanimda sadece bogurtlen ve kayisili form var inşallah oda ise tarar kayisili form iciyorum suandedıgım caydan ıc tatlım ben super sokuluyorum sabah kalktıgımda hıc sıs degılım
kızlar ben sanırım kilomu yanlış bildirdim geçen hafta,
yani şöyle ki 57,8 dedim, ama dün tartıldım 58,1 geldim, inceldiğimi hissetmeme rağmen,
bugün de 57,5 geldim, ödem atıyorum karatayın başlarında bu oluyor, geçen hafta sanırım 58,7 idim
neyse artık napalım, en azından buna rağmen bile eksiye geçtim:)
Gercekten canim biterkende fazla fazla gidio kilolar ilginc ya simdi anca part calisabilirim zaten katki katkidir diorumBir dilim pide o kadarda gozume batmadi bide ekmekren daha az unla yapılıyor en axindan olacak olacak bu is olacak
Benimki bu sabah cee dedi ve tartida böö dedi nasil boyle bir degisim oluyor anlamiyorum ya ne ozel yaratilmisiz ya rabbim.
Sikma canim kendini madem ogretmeniyle tanisiksiniz uygun bir dille anlat bizim cocuk su aralar gecis yasiuor galiba boyle boyle diyir oysa seni tanimasam hak verecegim gibi derinden gir onun tarzina mudahale etmeden yanlisini anlat yani ozellikle ilk okulda egitim cok onemli bir ve ikinci sinifi zoraki gecmis ite kaka okumus ders yapmamak icin koltuk kapi arkalarina saklanan biriydim
Taki ucuncu sinifta igretmenim degisene kadar annem gelip igretmenimden zehir gibi cocuk teşekkür ederim lafini duydughnfa rahat uc hafta anlstmidtir evde zira diger ogretmenlere gore gerizekali dikkatsiz bir cocuktum . Yani egitici bazen aileden daha ust bir faktor matematigi bu kadar seviyorsam hala byrhan hocam içindir.
Canim hayirlisiyla bulursun inşallah evli olman degildir etken cixugunada bakacak birisi oldugunu duzgunxe izah et gorusmdde guven verirsen bu konuda cocukta problem degildir
Misal cv hazirlamanada yardimci olabilirim
Eksik bilgiden nefret ediyorum basvuru ucin geleceksiniz gorusmemiz sobra oluyor dese beklentin artmaz
Hayirdir gulsahcim neden morelin bozuk
Ayy geçmiş olsun canım cok fenadir o . Bol bol yika ve dr verdigi kremi kullan hatta yikarken 500 ml 100 ml kadar da sirke dok onunla yika inan cok ise yariyor ben oyle atlattim resmen fum hayatini mahvediyor pamuklu uc camasiri kullan sık sık da degistir
Uc gun sonra guzel bir menu ile dondunuz sule hanim
Csnim gozdenin sevgilisine donup donmemesini konusurken bende kendimden bahsetmistim bizde ayrilfik esimde ben kesin olmaz deyince biri ile nisanlandi ailesinin istedigi biri ama yapamadi ayrildi onunla ilgili konusmustuk cok birsey kacirmadin canim ama evet haklisin hayat ertelenecek kadar uzun degil
Canim bende beta vardi 21 yasina kadar igne yaptirdim dr ignelerinin gelidimimi baskilayacagini soyledi 5sinifta regl oldum 5 siniftada bu boydaydimgerci annem tarafida pek uzun sayilmaz su yuzmek bir benim fobim galiba :26:
evet çok üzücü bir olay olmuş gerçekten..Allah rahmet eylesin.. hayat kısa valla.. hiç üzmeye de değmiyor kendini..
canım çok güzel menü tebriklermaşallah spor da var çok güzel..
canım iş meseleleri çok zor, seni çok çok iyi anlıyorum sınavlara hazırlanırken evde beklerken nasıl kötü olmuştum anlatamam.. o 1 sene çok zor geçmişti, inşallah sen de işe girince gönlün ferahlayacak, mutlu olacağın bi yer olur inşallah.. kamu sınavlarını hiç düşündün mü? kamuda da çok imkan var.. ne mezunuydun hangi bölüm?
canım tanıdık biriyse bence konuşabilirsin, açıkca, senin kendisini sevmediğini düşünüyor diyebilirsin, gözlerinin dolduğunu da..
yazık çocuğa, böyle bi yükü taşıyacak yaşta değil o..biz bile bizi biri sevmediğinde üzülüyoruz bu yaşta..
canım menün çok güzel, sadece hurma çok kalorili, akşam için çok olmuş 1 tane vs bence yeterli, karatayda herşeye izin var ama hurmaya yok mesela.. kilo verme aşamasında izin vermiyor..
kızlar hayırlı sabahlar tel gıremedım bırturulu arızamı var dedım acaba sıtede sımdı pc deyım sıkıntı yok bugun velıler toplantısı var oraya gıdıcem ordan sohbete aksama gorusuruz hosca dostcakalın
menun gayet guzel tatlım
Bir dilim pide o kadarda gozume batmadi bide ekmekren daha az unla yapılıyor en axindan olacak olacak bu is olacak
Benimki bu sabah cee dedi ve tartida böö dedi nasil boyle bir degisim oluyor anlamiyorum ya ne ozel yaratilmisiz ya rabbim.
Sikma canim kendini madem ogretmeniyle tanisiksiniz uygun bir dille anlat bizim cocuk su aralar gecis yasiuor galiba boyle boyle diyir oysa seni tanimasam hak verecegim gibi derinden gir onun tarzina mudahale etmeden yanlisini anlat yani ozellikle ilk okulda egitim cok onemli bir ve ikinci sinifi zoraki gecmis ite kaka okumus ders yapmamak icin koltuk kapi arkalarina saklanan biriydim
Taki ucuncu sinifta igretmenim degisene kadar annem gelip igretmenimden zehir gibi cocuk teşekkür ederim lafini duydughnfa rahat uc hafta anlstmidtir evde zira diger ogretmenlere gore gerizekali dikkatsiz bir cocuktum . Yani egitici bazen aileden daha ust bir faktor matematigi bu kadar seviyorsam hala byrhan hocam içindir.
Canim hayirlisiyla bulursun inşallah evli olman degildir etken cixugunada bakacak birisi oldugunu duzgunxe izah et gorusmdde guven verirsen bu konuda cocukta problem degildir
Misal cv hazirlamanada yardimci olabilirim
Eksik bilgiden nefret ediyorum basvuru ucin geleceksiniz gorusmemiz sobra oluyor dese beklentin artmaz
Hayirdir gulsahcim neden morelin bozuk
Ayy geçmiş olsun canım cok fenadir o . Bol bol yika ve dr verdigi kremi kullan hatta yikarken 500 ml 100 ml kadar da sirke dok onunla yika inan cok ise yariyor ben oyle atlattim resmen fum hayatini mahvediyor pamuklu uc camasiri kullan sık sık da degistir
Uc gun sonra guzel bir menu ile dondunuz sule hanim
Csnim gozdenin sevgilisine donup donmemesini konusurken bende kendimden bahsetmistim bizde ayrilfik esimde ben kesin olmaz deyince biri ile nisanlandi ailesinin istedigi biri ama yapamadi ayrildi onunla ilgili konusmustuk cok birsey kacirmadin canim ama evet haklisin hayat ertelenecek kadar uzun degil
Canim bende beta vardi 21 yasina kadar igne yaptirdim dr ignelerinin gelidimimi baskilayacagini soyledi 5sinifta regl oldum 5 siniftada bu boydaydimgerci annem tarafida pek uzun sayilmaz su yuzmek bir benim fobim galiba :26:
Herkese Günaydın
Sabah regl oldum bacaklarim cok agriyor dunki slimden mi reglden mi bilmiyorum cozemedim
Ama su odemi atmam lazim tartiya bu kadar az kala regl olunur mu yaa dehset bir fark yaratti sabah korktum sonyctan
evet çok üzücü bir olay olmuş gerçekten..Allah rahmet eylesin.. hayat kısa valla.. hiç üzmeye de değmiyor kendini..
canım çok güzel menü tebriklermaşallah spor da var çok güzel..
canım iş meseleleri çok zor, seni çok çok iyi anlıyorum sınavlara hazırlanırken evde beklerken nasıl kötü olmuştum anlatamam.. o 1 sene çok zor geçmişti, inşallah sen de işe girince gönlün ferahlayacak, mutlu olacağın bi yer olur inşallah.. kamu sınavlarını hiç düşündün mü? kamuda da çok imkan var.. ne mezunuydun hangi bölüm?
canım tanıdık biriyse bence konuşabilirsin, açıkca, senin kendisini sevmediğini düşünüyor diyebilirsin, gözlerinin dolduğunu da..
yazık çocuğa, böyle bi yükü taşıyacak yaşta değil o..biz bile bizi biri sevmediğinde üzülüyoruz bu yaşta..
canım menün çok güzel, sadece hurma çok kalorili, akşam için çok olmuş 1 tane vs bence yeterli, karatayda herşeye izin var ama hurmaya yok mesela.. kilo verme aşamasında izin vermiyor..
günaydın kızlar...
hiç işe gelesim yokdu bugün ama geldik işte...keşke sen eve git diyen olsa bugün bana
selamlar,nasilsiniz
dilekcigim bencede ögretmenle konus ama ayfercigimin dedigi gibi,sana cephe almayacagi bir dil kullan..hem hatasini anlasin,hemde sana cephe almasin..yani ne sis yansin,ne kebap
günde sakin ha kacamak yok,tartiya 2 gün kaldi bak
ayfercigim cumaya kadar atarsin insallah ödemi,atamzsanda haftaya iyi bir sonuc olur üzülme
banucugum iyi oldunmu canim..ben yaseminin dedesini unutmustum ya o yüzden sormustum:26:
sule benimde yataktan cikasim yoktu,birileri git uyu dese keske
Iner inşallah canım ♥ tam gaz gidiyorum cnku regl bile engel olamaz banaselamlar,nasilsiniz
dilekcigim bencede ögretmenle konus ama ayfercigimin dedigi gibi,sana cephe almayacagi bir dil kullan..hem hatasini anlasin,hemde sana cephe almasin..yani ne sis yansin,ne kebap
günde sakin ha kacamak yok,tartiya 2 gün kaldi bak
ayfercigim cumaya kadar atarsin insallah ödemi,atamzsanda haftaya iyi bir sonuc olur üzülme
banucugum iyi oldunmu canim..ben yaseminin dedesini unutmustum ya o yüzden sormustum:26:
sule benimde yataktan cikasim yoktu,birileri git uyu dese keske
kızlar günaydın....
beni bu hafta takıma almayın .... oğlum ameliyat olcaktı gün bekliyoduk bu gün aradılar yarın kısmetse ameliyat olacak... şimdi eve gidip hazırlık yapmalıyım..... yarın giremicem foruma.... görüşmek üzere.... öptüm hepinizi.... dualarınızı eksik etmeyin
evet haklısın o yüzden son paketimde bitsin bidaha almıycamtatlım dıyet cıkolatalarda okadr masum degıl ve aksam yemegınbı yemege calış
kızlar günaydın....
beni bu hafta takıma almayın .... oğlum ameliyat olcaktı gün bekliyoduk bu gün aradılar yarın kısmetse ameliyat olacak... şimdi eve gidip hazırlık yapmalıyım..... yarın giremicem foruma.... görüşmek üzere.... öptüm hepinizi.... dualarınızı eksik etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?