Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

tatlım gel tabı ozledık seni

aç olurusn tabi cok az beslenıyorsun ac kalanarak zayıflanmaz tatlım ye

tatlım dıyet cıkolatalarda okadr masum degıl ve aksam yemegınbı yemege calış

menun gayet guzel tatlım

Herkese Günaydın

Sabah regl oldum bacaklarim cok agriyor dunki slimden mi reglden mi bilmiyorum cozemedim

Ama su odemi atmam lazim tartiya bu kadar az kala regl olunur mu yaa dehset bir fark yaratti sabah korktum sonyctan

dedıgım caydan ıc tatlım ben super sokuluyorum sabah kalktıgımda hıc sıs degılım

kızlar ben sanırım kilomu yanlış bildirdim geçen hafta,
yani şöyle ki 57,8 dedim, ama dün tartıldım 58,1 geldim, inceldiğimi hissetmeme rağmen,
bugün de 57,5 geldim, ödem atıyorum karatayın başlarında bu oluyor, geçen hafta sanırım 58,7 idim
neyse artık napalım, en azından buna rağmen bile eksiye geçtim:)

dedıgım caydan ıc tatlım ben super sokuluyorum sabah kalktıgımda hıc sıs degılım
Suan yanimda sadece bogurtlen ve kayisili form var inşallah oda ise tarar kayisili form iciyorum suan

Canim ilk baslarda oyle karisiyor ama eksi cikmak cok guzel regl tuzubden arti cikmaktan korkuyorum bende dune kadar eksiydim sabah gozlerimw inanamadim

Gercekten canim biterkende fazla fazla gidio kilolar ilginc ya simdi anca part calisabilirim zaten katki katkidir diorum

Kamuyu dusunuodum biara esim dogu gorewi falan dedi warmi arastirmadimda lise mezunuyum acikogretimden uni okuorum

Canim benim caglacim ibternetten part time islere basvur bazi yerlerin saatleri gec oluyor gerci misal 18:00- 22:00 arasi gibi ama esinde gelince bakar cocuga katki katkidir. Ne oldu esinin is durumlari maaslari bermeleri duzene girdimi

Beninde esime gecen ay zam yapmadilar bu ay bekliyoruz bakalim allah herkesin yuvasina bereket versin bolluk versin

Yeminleri unutmayın sohbet ikramliydi dimi beni aklinizdan cikarmayin

menun gayet guzel tatlım

Oleyyy :))

Olaak tabii kacari yok Ayfercimmm ya su aksam yemegi en onemlisi bence ciddennn sabah tartim guzeldi cumaya daha da super olabilir yehuuu :))

Herkese Günaydın

Sabah regl oldum bacaklarim cok agriyor dunki slimden mi reglden mi bilmiyorum cozemedim

Ama su odemi atmam lazim tartiya bu kadar az kala regl olunur mu yaa dehset bir fark yaratti sabah korktum sonyctan

Ayyy gecmis olsunn canm benm regl sancilarim da cok fena oluyo geneldee

Atarsn atarsn sikma canini iki gun var daha ben de belki 1 kg bile veririm ya super gidiyorm nazar degmesn heheh

Ya ama hurma baya guzell :)) zaten gene kendimi tutma halim bu :)) bugn de sabah yedm ama dedign gibi daha az ve sabah yesem daha iyi olcak sagol :**

günaydın kızlar...
hiç işe gelesim yokdu bugün ama geldik işte...keşke sen eve git diyen olsa bugün bana

Eve git kalk git yap bunu hehehehe
Ya saka bi yana bazen oluyo o ya ciddenn hicc is guc olmasaa evde tembellik oh misss
Ama ben gecen haftalarda baya yattigm icn su an iyi geliyo is bana ozlemisim :))

selamlar,nasilsiniz

dilekcigim bencede ögretmenle konus ama ayfercigimin dedigi gibi,sana cephe almayacagi bir dil kullan..hem hatasini anlasin,hemde sana cephe almasin..yani ne sis yansin,ne kebap
günde sakin ha kacamak yok,tartiya 2 gün kaldi bak

ayfercigim cumaya kadar atarsin insallah ödemi,atamzsanda haftaya iyi bir sonuc olur üzülme

banucugum iyi oldunmu canim..ben yaseminin dedesini unutmustum ya o yüzden sormustum:26:

sule benimde yataktan cikasim yoktu,birileri git uyu dese keske

hoşgeldin kaptancım
hadi kalk yerine yat sen
bende öğleden sonraya izin alıp -bu sefer mecbur almalıyım,çocuklar erken çıkacaklarmış- eve gidip evi toparlamalıyım!

kızlar günaydın....
beni bu hafta takıma almayın .... oğlum ameliyat olcaktı gün bekliyoduk bu gün aradılar yarın kısmetse ameliyat olacak... şimdi eve gidip hazırlık yapmalıyım..... yarın giremicem foruma.... görüşmek üzere.... öptüm hepinizi.... dualarınızı eksik etmeyin

Iner inşallah canım ♥ tam gaz gidiyorum cnku regl bile engel olamaz bana

Gecmis olsun inşallah ciddi bir operasyon degildir

tatlım dıyet cıkolatalarda okadr masum degıl ve aksam yemegınbı yemege calış
evet haklısın o yüzden son paketimde bitsin bidaha almıycam

geçmiş olsun canım. nesi var Allah şifa versin:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…