Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Aynen oyle saldirmamak icin almiyorm bi yesil elmam olur her zaman birde yogurt :)

Allah bagislasin insallah hepinizin bebislerini :)))

Ablam daha yeni geldi birde demezmi manti aldim pisirip yiyelm. Ben yemem sen ye dedm kizdi ama yapacak bsey yok busaatten snra bisey yemem daha benn

Menumu paylasiyim baari
Sabah: bi kase domates corbasi. Mmmm bayilirim yoksa normal kahvakti yapicaktim + 1dilim kepek ekmegi
Ara: 8tane kepekli cubuk kraker +2 buyuk barsak cay

Oglen: 2 kadinbudu kofte+ 3dilim ince patates(yagsiz) firinda yani + bol sirkeli yagsiz salata ekmek yok

Ara: 2 cikolatali form biskuvi +3 kepekli kraker

Aksam yiyemedim malesef atistirdiklarimi yaziyim

1muz + 5 kepekli kraker + bi dilim ekmek azicik peynir.

Bir bucuk litre su ictim 2 yaparm yada 2bucuk dahada icemiycegim :)

Geçmiş bitmiyor kızlar yaaaa. Hala 10 sayfadan fazla var
Kaldığım yerden devam edeyim hazır koca yokken gerçi mutfak bekliyor

Kolay gelsin SUlem gecmis birikince zor oluyor kolay gelsin tatlim
once islerini bitir bitanem sonra zor olur yok kacmadim salona gectim
ama ceple yazmak olum valla

ablam idolum 20kg verdin sen ya hic sasirmadim menulerinr bakinca masallah diyirum yarin soz veriyorum aksam yazarken utanicagim hic birsey yemiyexem
ozaman cadi sirinemiz diyrbilirmiyim:)

Kolay gelsin SUlem gecmis birikince zor oluyor kolay gelsin tatlim
once islerini bitir bitanem sonra zor olur yok kacmadim salona gectim
ama ceple yazmak olum valla

brn nr ediyim sizden ayri kalmamak icin cepten yaziyorum hep pcye otutturmuyoki cocuklar

Tatlim mantiya hayir dedigin icin tbrkler oncelikle
fakat su form diyet urunlerdende
Vazgecebilsen kendine minik paketler hazirla cantanda bulunsun
cig ceviz findik gun kurusu kayisi bunlar inan daha saglikli

Tatlim mantiya hayir dedigin icin tbrkler oncelikle
fakat su form diyet urunlerdende
Vazgecebilsen kendine minik paketler hazirla cantanda bulunsun
cig ceviz findik gun kurusu kayisi bunlar inan daha saglikli

Bende onlari yeyince doymuyorum gibi geliyo ama artik onlara gecis yaparim sanirim onlarla da yetinmeyi ogrenebilirim :)

ablam idolum 20kg verdin sen ya hic sasirmadim menulerinr bakinca masallah diyirum yarin soz veriyorum aksam yazarken utanicagim hic birsey yemiyexem
ozaman cadi sirinemiz diyrbilirmiyim:)

Benim Dilegim bu iste istedikten sonra asla yemez evet tatlim tam yirmi kilo olmus 80 margarin dusunebiliyormusun amaninn
evet cadi sirinemiz diyelimm bencede

Dilegim hakikaten haklisin cepten foruma yazanlarin onunde saygiyla egiliyorumm

Kısır çok yağlı değişse problem değil canım 4 yk kadar kısır 1ekmek 1 yağ yerine geçiyor
Çok mantıklı ve caydırıcı
An ihtibariyle mesaj sayim 39 aksamda gelir menu paylasirim kendinize iyi davranin kizlar
Ahaaaa kızmış biri geldik işte yaaa coşma öyle. Ayferim sana birşey diycem özelden telefonlarımızı yazalımda birşey olduğunda falan mesajlaşırız konuşuruz yaaa.
bence devamli paylasimlarda olanlara odul verildin cuma gunu tabiykide kacamak yapma odulu:)
ilahi Dilek çok hoşsun kıssss.
Büyüksün kaptannnnnn
Canım sende mi muhasebecisin :26:
Slm güzelliklerrr ablanız geldiiii ama fazla yaklaşmayın fena grip oldum bugün biraz gözüm açıldı sanki:2::2::2:
geçmişe dalmadan bi slm verim dedim nasılsınız
Ahhhh kıyamam kuzum çok geçmiş olsun

Köfte ve salatayı rahatlıkla yiyebilirsin Gözdecimm kadınbudu köfte yağda kızarır gerçi ama bol bol limon sık üzerine bitanem yağın etkisini azaltsın
Ciddi olamazsın hemen kadınbudu köfte yaparım baaak

Bende onlari yeyince doymuyorum gibi geliyo ama artik onlara gecis yaparim sanirim onlarla da yetinmeyi ogrenebilirim :)

İnan bana doyuyorsun karataya basladigimdan bu yana ekmek seker ve ailelerini tuketmiyorum
Ve ejsikliginide hic hissetmedim iki hafta yemedinmi beyin hafizadindan siliyor istek olmuyor

yeme canim ya bi manti butun gunun emegini heba ettir

kadinbudu kofteden baska yiyebilecegi yenek olmadigi icindi tatlim sen yapma okmi

menu
sabah bir elma
kahvalti bol yesillik biber yesil beyaz peynir lor iki zeytin iki dilim cavdar bir t.k tereyag bir cay k.recel
ara bir portakal iki ceviz
aksam bir tabak yesil fasulye yogurt birdilim cavdar kirmizi lahana acibiber azcik peynir kivircigin icine sardim ayni cigkofte gibi oldu aci biberle
ara kivi
ara sutlu nesjafe
aksami bes gibi yiyince iki ara yapayim dedim kahvemi icmedim daha
spir bir saatten fazla yuruyus
dort bardak bitki cayi uc lt su
aa bide hemen ceza okarak elli mekigimi cekiyorum simcik

Bal gitmis recel gelmus Dilegimm spor ve sivi super olmusd
seninki yalanci cigkoftenin yalancisi gibi olmus afiyetolsun bitanem

Sen az daha ver çok severim desen sayılı bunlar olmaz derler
Canım benim teşekkür ederim.
Diyetisyenimi seviyorum yaaa devam edicez zaten onunla ve sizinle sonuna kadar
Ooooo hemde sonunda ödül olan bir yemek pişirme olayı . Hemen yarın inceleyin ben bi merak ettim. Saol tatlım haber verdiğin için
Mistik çayı beğenmenede çok sevindim afiyet olsun. Benimde canım çok tatlı istiyor bu akşam birazdan yapıp içeyim o bastırıyor isteğimi
Ayy senin pratik fikirlerine bitki kürlerine bayılıyorum harikasın walla. Tuttum bu yeşilçay olayını. Yarın spordan önce deniycem

kadinbudu kofteden baska yiyebilecegi yenek olmadigi icindi tatlim sen yapma okmi

ama çok mutlu olmuştum bir an ... Gerçi şimdi düşününce içinde pirinç de var nasıl yemeyi düşündüysem bir an

Evet hedefe ulasincada sonrasindada ayrilmak yok
mistik cayin tarifini Gozde sormustu tatlim ben hazirini aldim yapmadi teferruatli gelmisti sen tarif ett iginde
İcinde pirinc olmasinin yanisira yagda kizardigi icin transyag almis oluyoruz ki buda cok zararli ne gerek var dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…