Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Selam bayanlar nasılsınız ?
Sizi çoookça özledim. Diyete aynen devam ediyorum.Bu hafta çorba diyeti var yine. bu hafta regl olacağım çokta iyi sonuç gelmeyecek.:30::30:
Ayrıldık ama aklım hep burada. Yazamazsamda arada bakıyorum ne yapıyorsunuz diye.

Yasemin'cim. Sevgili rakibem. seninle rekabetimiz hala devam ediyor.
Geçen haftaki 100 gramlık üstünlüğünden ötürü tebrik ederim. Merak etme gördüm. ELimden geldiğince her cuma gelip bende araya kaynayıp bildirim yapacağım.Seninle yarışa devam yani. :52::52:

Ayfer'cim bebiş konusunda Allah isteyen herkese inş verir. Sanada verir diyorum. :38::38:
tatlım gel tabı ozledık seni

Kizlar coj aciktimmm rabbim oluota yiyemeyene degil olmayipta yiyemeyene versin

Bu salilari heo böyle oluyor
Sabah (07:00)
5 yk yoğurt 3yk musli 2 ceviz
1 fincan kahve

Ogle (12)30
2 dilim ekmegin disi
Domates salatalik
2ince dilkm salam
1 dilkm peynir

Ara (16:00)
15 adet ince cubuk kraker
3 adet yulafli biskuvi

Ara cok kacti ama hala cok acim :14: regl olcam yarin ondan mi ki

aç olurusn tabi cok az beslenıyorsun ac kalanarak zayıflanmaz tatlım ye:16::16:

MENÜM
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu

KAHVALTI
1 yerli muz
1 çay bardağı ceviz
5 zeytin
1 bardak hibisküs çayı
2 dilim peynir
1 demet maydanoz

ÖĞLE :
1 bardak kefir

AKŞAM:
2 kase sebze çorbası
3 ad ızgara köfte
salata

SPOR
yok:50::50:

SIVI:
2 lt limonlu tarçınlı su
1 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
1 fincan hibisküs çayı
3 fincan nane limon ıhlamur ve bol karabiberli çay
takviye olarak omega 3
:25:

yatarken 1 fincan daha nane limon ıhlamur karabiber içerim sanırım :25:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Menumu paylasiyim baari
Sabah: bi kase domates corbasi. Mmmm bayilirim yoksa normal kahvakti yapicaktim + 1dilim kepek ekmegi
Ara: 8tane kepekli cubuk kraker +2 buyuk barsak cay

Oglen: 2 kadinbudu kofte+ 3dilim ince patates(yagsiz) firinda yani + bol sirkeli yagsiz salata ekmek yok

Ara: 2 cikolatali form biskuvi +3 kepekli kraker

Aksam yiyemedim malesef atistirdiklarimi yaziyim

1muz + 5 kepekli kraker + bi dilim ekmek azicik peynir.

Bir bucuk litre su ictim 2 yaparm yada 2bucuk dahada icemiycegim :)

tatlım dıyet cıkolatalarda okadr masum degıl ve aksam yemegınbı yemege calış

Herkese günaydınnn

25 Şubat Menüm:

1 haşlanmış yumurta
biber-peynir
1 dilim çavdar ekmeği
1 dilim armut

1 pors tavuk ızgara
1 dilim ekmek kadar pidesinden yedim

1 tek şekerli Türk kahvesi
1 elma kromlu yeşil çay

1 kase şehriye çorbası
1 kase light ton balıklı salata

3 hurma
2 dilim armut

Su:2 lt

menun gayet guzel tatlım:46::46:

Herkese Günaydın:16:

Sabah regl oldum bacaklarim cok agriyor dunki slimden mi reglden mi bilmiyorum cozemedim :9:

Ama su odemi atmam lazim tartiya bu kadar az kala regl olunur mu yaa dehset bir fark yaratti sabah korktum sonyctan :60:

dedıgım caydan ıc tatlım ben super sokuluyorum sabah kalktıgımda hıc sıs degılım

kızlar ben sanırım kilomu yanlış bildirdim geçen hafta,
yani şöyle ki 57,8 dedim, ama dün tartıldım 58,1 geldim, inceldiğimi hissetmeme rağmen,
bugün de 57,5 geldim, ödem atıyorum karatayın başlarında bu oluyor, geçen hafta sanırım 58,7 idim:(
neyse artık napalım, en azından buna rağmen bile eksiye geçtim:)

dedıgım caydan ıc tatlım ben super sokuluyorum sabah kalktıgımda hıc sıs degılım
Suan yanimda sadece bogurtlen ve kayisili form var inşallah oda ise tarar kayisili form iciyorum suan
kızlar ben sanırım kilomu yanlış bildirdim geçen hafta,
yani şöyle ki 57,8 dedim, ama dün tartıldım 58,1 geldim, inceldiğimi hissetmeme rağmen,
bugün de 57,5 geldim, ödem atıyorum karatayın başlarında bu oluyor, geçen hafta sanırım 58,7 idim:(
neyse artık napalım, en azından buna rağmen bile eksiye geçtim:)

Canim ilk baslarda oyle karisiyor ama eksi cikmak cok guzel regl tuzubden arti cikmaktan korkuyorum bende dune kadar eksiydim sabah gozlerimw inanamadim

Bir dilim pide o kadarda gozume batmadi bide ekmekren daha az unla yapılıyor en axindan olacak olacak bu is olacak :16:

Benimki bu sabah cee dedi ve tartida böö dedi nasil boyle bir degisim oluyor anlamiyorum ya ne ozel yaratilmisiz ya rabbim.

Sikma canim kendini madem ogretmeniyle tanisiksiniz uygun bir dille anlat bizim cocuk su aralar gecis yasiuor galiba boyle boyle diyir oysa seni tanimasam hak verecegim gibi derinden gir onun tarzina mudahale etmeden yanlisini anlat yani ozellikle ilk okulda egitim cok onemli bir ve ikinci sinifi zoraki gecmis ite kaka okumus ders yapmamak icin koltuk kapi arkalarina saklanan biriydim
Taki ucuncu sinifta igretmenim degisene kadar annem gelip igretmenimden zehir gibi cocuk teşekkür ederim lafini duydughnfa rahat uc hafta anlstmidtir evde zira diger ogretmenlere gore gerizekali dikkatsiz bir cocuktum . Yani egitici bazen aileden daha ust bir faktor matematigi bu kadar seviyorsam hala byrhan hocam içindir.

Canim hayirlisiyla bulursun inşallah evli olman degildir etken cixugunada bakacak birisi oldugunu duzgunxe izah et gorusmdde guven verirsen bu konuda cocukta problem degildir
Misal cv hazirlamanada yardimci olabilirim

Eksik bilgiden nefret ediyorum basvuru ucin geleceksiniz gorusmemiz sobra oluyor dese beklentin artmaz

Hayirdir gulsahcim neden morelin bozuk:38:

Ayy geçmiş olsun canım cok fenadir o . Bol bol yika ve dr verdigi kremi kullan hatta yikarken 500 ml 100 ml kadar da sirke dok onunla yika inan cok ise yariyor ben oyle atlattim resmen fum hayatini mahvediyor pamuklu uc camasiri kullan sık sık da degistir

Uc gun sonra guzel bir menu ile dondunuz sule hanim

Csnim gozdenin sevgilisine donup donmemesini konusurken bende kendimden bahsetmistim bizde ayrilfik esimde ben kesin olmaz deyince biri ile nisanlandi ailesinin istedigi biri ama yapamadi ayrildi onunla ilgili konusmustuk cok birsey kacirmadin canim ama evet haklisin hayat ertelenecek kadar uzun degil

Canim bende beta vardi 21 yasina kadar igne yaptirdim dr ignelerinin gelidimimi baskilayacagini soyledi 5sinifta regl oldum 5 siniftada bu boydaydim :9: gerci annem tarafida pek uzun sayilmaz :9: su yuzmek bir benim fobim galiba :26:
Gercekten canim biterkende fazla fazla gidio kilolar ilginc ya simdi anca part calisabilirim zaten katki katkidir diorum
evet çok üzücü bir olay olmuş gerçekten..Allah rahmet eylesin.. hayat kısa valla.. hiç üzmeye de değmiyor kendini..

canım çok güzel menü tebrikler :46: maşallah spor da var çok güzel..

canım iş meseleleri çok zor, seni çok çok iyi anlıyorum sınavlara hazırlanırken evde beklerken nasıl kötü olmuştum anlatamam.. o 1 sene çok zor geçmişti, inşallah sen de işe girince gönlün ferahlayacak, mutlu olacağın bi yer olur inşallah.. kamu sınavlarını hiç düşündün mü? kamuda da çok imkan var.. ne mezunuydun hangi bölüm?

canım tanıdık biriyse bence konuşabilirsin, açıkca, senin kendisini sevmediğini düşünüyor diyebilirsin, gözlerinin dolduğunu da..
yazık çocuğa, böyle bi yükü taşıyacak yaşta değil o..biz bile bizi biri sevmediğinde üzülüyoruz bu yaşta..

canım menün çok güzel, sadece hurma çok kalorili, akşam için çok olmuş 1 tane vs bence yeterli, karatayda herşeye izin var ama hurmaya yok mesela.. kilo verme aşamasında izin vermiyor..

Kamuyu dusunuodum biara esim dogu gorewi falan dedi warmi arastirmadimda lise mezunuyum acikogretimden uni okuorum

Canim benim caglacim ibternetten part time islere basvur bazi yerlerin saatleri gec oluyor gerci misal 18:00- 22:00 arasi gibi ama esinde gelince bakar cocuga katki katkidir. Ne oldu esinin is durumlari maaslari bermeleri duzene girdimi

Beninde esime gecen ay zam yapmadilar bu ay bekliyoruz bakalim allah herkesin yuvasina bereket versin bolluk versin

kızlar hayırlı sabahlar tel gıremedım bırturulu arızamı var dedım acaba sıtede sımdı pc deyım sıkıntı yok bugun velıler toplantısı var oraya gıdıcem ordan sohbete aksama gorusuruz hosca dostcakalın:38:

Yeminleri unutmayın sohbet ikramliydi dimi:20: beni aklinizdan cikarmayin :4:

menun gayet guzel tatlım:46::46:

Oleyyy :))

Bir dilim pide o kadarda gozume batmadi bide ekmekren daha az unla yapılıyor en axindan olacak olacak bu is olacak :16:

Benimki bu sabah cee dedi ve tartida böö dedi nasil boyle bir degisim oluyor anlamiyorum ya ne ozel yaratilmisiz ya rabbim.

Sikma canim kendini madem ogretmeniyle tanisiksiniz uygun bir dille anlat bizim cocuk su aralar gecis yasiuor galiba boyle boyle diyir oysa seni tanimasam hak verecegim gibi derinden gir onun tarzina mudahale etmeden yanlisini anlat yani ozellikle ilk okulda egitim cok onemli bir ve ikinci sinifi zoraki gecmis ite kaka okumus ders yapmamak icin koltuk kapi arkalarina saklanan biriydim
Taki ucuncu sinifta igretmenim degisene kadar annem gelip igretmenimden zehir gibi cocuk teşekkür ederim lafini duydughnfa rahat uc hafta anlstmidtir evde zira diger ogretmenlere gore gerizekali dikkatsiz bir cocuktum . Yani egitici bazen aileden daha ust bir faktor matematigi bu kadar seviyorsam hala byrhan hocam içindir.

Canim hayirlisiyla bulursun inşallah evli olman degildir etken cixugunada bakacak birisi oldugunu duzgunxe izah et gorusmdde guven verirsen bu konuda cocukta problem degildir
Misal cv hazirlamanada yardimci olabilirim

Eksik bilgiden nefret ediyorum basvuru ucin geleceksiniz gorusmemiz sobra oluyor dese beklentin artmaz

Hayirdir gulsahcim neden morelin bozuk:38:

Ayy geçmiş olsun canım cok fenadir o . Bol bol yika ve dr verdigi kremi kullan hatta yikarken 500 ml 100 ml kadar da sirke dok onunla yika inan cok ise yariyor ben oyle atlattim resmen fum hayatini mahvediyor pamuklu uc camasiri kullan sık sık da degistir

Uc gun sonra guzel bir menu ile dondunuz sule hanim

Csnim gozdenin sevgilisine donup donmemesini konusurken bende kendimden bahsetmistim bizde ayrilfik esimde ben kesin olmaz deyince biri ile nisanlandi ailesinin istedigi biri ama yapamadi ayrildi onunla ilgili konusmustuk cok birsey kacirmadin canim ama evet haklisin hayat ertelenecek kadar uzun degil

Canim bende beta vardi 21 yasina kadar igne yaptirdim dr ignelerinin gelidimimi baskilayacagini soyledi 5sinifta regl oldum 5 siniftada bu boydaydim :9: gerci annem tarafida pek uzun sayilmaz :9: su yuzmek bir benim fobim galiba :26:

Olaak tabii kacari yok Ayfercimmm ya su aksam yemegi en onemlisi bence ciddennn sabah tartim guzeldi cumaya daha da super olabilir yehuuu :))

Herkese Günaydın:16:

Sabah regl oldum bacaklarim cok agriyor dunki slimden mi reglden mi bilmiyorum cozemedim :9:

Ama su odemi atmam lazim tartiya bu kadar az kala regl olunur mu yaa dehset bir fark yaratti sabah korktum sonyctan :60:

Ayyy gecmis olsunn canm benm regl sancilarim da cok fena oluyo geneldee

Atarsn atarsn sikma canini iki gun var daha ben de belki 1 kg bile veririm ya super gidiyorm nazar degmesn heheh

evet çok üzücü bir olay olmuş gerçekten..Allah rahmet eylesin.. hayat kısa valla.. hiç üzmeye de değmiyor kendini..

canım çok güzel menü tebrikler :46: maşallah spor da var çok güzel..

canım iş meseleleri çok zor, seni çok çok iyi anlıyorum sınavlara hazırlanırken evde beklerken nasıl kötü olmuştum anlatamam.. o 1 sene çok zor geçmişti, inşallah sen de işe girince gönlün ferahlayacak, mutlu olacağın bi yer olur inşallah.. kamu sınavlarını hiç düşündün mü? kamuda da çok imkan var.. ne mezunuydun hangi bölüm?

canım tanıdık biriyse bence konuşabilirsin, açıkca, senin kendisini sevmediğini düşünüyor diyebilirsin, gözlerinin dolduğunu da..
yazık çocuğa, böyle bi yükü taşıyacak yaşta değil o..biz bile bizi biri sevmediğinde üzülüyoruz bu yaşta..

canım menün çok güzel, sadece hurma çok kalorili, akşam için çok olmuş 1 tane vs bence yeterli, karatayda herşeye izin var ama hurmaya yok mesela.. kilo verme aşamasında izin vermiyor..

Ya ama hurma baya guzell :)) zaten gene kendimi tutma halim bu :)) bugn de sabah yedm ama dedign gibi daha az ve sabah yesem daha iyi olcak sagol :**

günaydın kızlar...
hiç işe gelesim yokdu bugün ama geldik işte...keşke sen eve git diyen olsa bugün bana :27:

Eve git kalk git yap bunu hehehehe
Ya saka bi yana bazen oluyo o ya ciddenn hicc is guc olmasaa evde tembellik oh misss
Ama ben gecen haftalarda baya yattigm icn su an iyi geliyo is bana ozlemisim :))

selamlar,nasilsiniz:16:

dilekcigim bencede ögretmenle konus ama ayfercigimin dedigi gibi,sana cephe almayacagi bir dil kullan..hem hatasini anlasin,hemde sana cephe almasin..yani ne sis yansin,ne kebap:34:
günde sakin ha kacamak yok,tartiya 2 gün kaldi bak:31:

ayfercigim cumaya kadar atarsin insallah ödemi,atamzsanda haftaya iyi bir sonuc olur üzülme:6:

banucugum iyi oldunmu canim..ben yaseminin dedesini unutmustum ya o yüzden sormustum:26:

sule benimde yataktan cikasim yoktu,birileri git uyu dese keske:52:

dilekcigim bencede ögretmenle konus ama ayfercigimin dedigi gibi,sana cephe almayacagi bir dil kullan..hem hatasini anlasin,hemde sana cephe almasin..yani ne sis yansin,ne kebap:34:

ayfercigim cumaya kadar atarsin insallah ödemi,atamzsanda haftaya iyi bir sonuc olur üzülme:6:

banucugum iyi oldunmu canim..ben yaseminin dedesini unutmustum ya o yüzden sormustum:26:

hoşgeldin kaptancım :38:
hadi kalk yerine yat sen :1:
bende öğleden sonraya izin alıp -bu sefer mecbur almalıyım,çocuklar erken çıkacaklarmış- eve gidip evi toparlamalıyım!

kızlar günaydın....
beni bu hafta takıma almayın .... oğlum ameliyat olcaktı gün bekliyoduk bu gün aradılar yarın kısmetse ameliyat olacak... şimdi eve gidip hazırlık yapmalıyım..... yarın giremicem foruma.... görüşmek üzere.... öptüm hepinizi.... dualarınızı eksik etmeyin

Iner inşallah canım ♥ tam gaz gidiyorum cnku regl bile engel olamaz bana :23:
kızlar günaydın....
beni bu hafta takıma almayın .... oğlum ameliyat olcaktı gün bekliyoduk bu gün aradılar yarın kısmetse ameliyat olacak... şimdi eve gidip hazırlık yapmalıyım..... yarın giremicem foruma.... görüşmek üzere.... öptüm hepinizi.... dualarınızı eksik etmeyin

Gecmis olsun inşallah ciddi bir operasyon degildir

tatlım dıyet cıkolatalarda okadr masum degıl ve aksam yemegınbı yemege calış
evet haklısın o yüzden son paketimde bitsin bidaha almıycam:19:

kızlar günaydın....

geçmiş olsun canım. nesi var Allah şifa versin:26:

Back