Hayr cnim sekreterim ama muh. İslerini ogrendm kursada gittim hepsini bna kitliolar malesefKısır çok yağlı değişse problem değil canım 4 yk kadar kısır 1ekmek 1 yağ yerine geçiyor
Çok mantıklı ve caydırıcı
Ahaaaa kızmış birigeldik işte yaaa coşma öyle. Ayferim sana birşey diycem özelden telefonlarımızı yazalımda birşey olduğunda falan mesajlaşırız konuşuruz yaaa.
ilahi Dilek çok hoşsun kıssss.
Büyüksün kaptannnnnn
Canım sende mi muhasebecisin :26:
Ahhhh kıyamam kuzum çok geçmiş olsun
Ciddi olamazsın hemen kadınbudu köfte yaparım baaak
Seni dinliycem ablacimm :)
İnan bana doyuyorsun karataya basladigimdan bu yana ekmek seker ve ailelerini tuketmiyorum
Ve ejsikliginide hic hissetmedim iki hafta yemedinmi beyin hafizadindan siliyor istek olmuyor
Yok yok yemicemyeme canim ya bi manti butun gunun emegini heba ettir
Sen az daha ver çok severim desen sayılı bunlar olmaz derler
Canım benimteşekkür ederim.
Diyetisyenimi seviyorum yaaa devam edicez zaten onunla ve sizinle sonuna kadar
Ooooo hemde sonunda ödül olan bir yemek pişirme olayı . Hemen yarın inceleyin ben bi merak ettim. Saol tatlım haber verdiğin için
Mistik çayı beğenmenede çok sevindim afiyet olsun. Benimde canım çok tatlı istiyor bu akşam birazdan yapıp içeyim o bastırıyor isteğimi
Ayy senin pratik fikirlerine bitki kürlerine bayılıyorum harikasın walla. Tuttum bu yeşilçay olayını. Yarın spordan önce deniycem
ama çok mutlu olmuştum bir an ... Gerçi şimdi düşününce içinde pirinç de var nasıl yemeyi düşündüysem bir an
bal bittide:)) ama soz iki gun yemiyecrm
Evet hedefe ulasincada sonrasindada ayrilmak yok
mistik cayin tarifini Gozde sormustu tatlim ben hazirini aldim yapmadi teferruatli gelmisti sen tarif ett iginde
İcinde pirinc olmasinin yanisira yagda kizardigi icin transyag almis oluyoruz ki buda cok zararli ne gerek var dimi
Hayr cnim sekreterim ama muh. İslerini ogrendm kursada gittim hepsini bna kitliolar malesef
Seni dinliycem ablacimm :)
Yok yok yemicem
Hihihi evt valla haklisin :))
Butun isleri sana yuklediklerine gore ucretinide yuklu yapsinlar o zaman cnm
Canım yaaa ben hatırlayamadım neyi tarif ettim acaba ? Ama mistik çayı bende hazır paket alıp biraz süt ile yapıyorum.
Kizlar coj aciktimmm rabbim oluota yiyemeyene degil olmayipta yiyemeyene versin
Bu salilari heo böyle oluyor
Sabah (07:00)
5 yk yoğurt 3yk musli 2 ceviz
1 fincan kahve
Ogle (12)30
2 dilim ekmegin disi
Domates salatalik
2ince dilkm salam
1 dilkm peynir
Ara (16:00)
15 adet ince cubuk kraker
3 adet yulafli biskuvi
Ara cok kacti ama hala cok acimregl olcam yarin ondan mi ki
akşam
6 adet köfte (çok oldu dimi )
1 kase yoğurt
su:2 lt
spor: slim in 6 (heryerim ağrıyor resmen her hücremi harekete geçirdi)
bitki çayı: bugun hiç içmedim
Evet tatlim sen mistik cayi tarif etmistin hatta helincimde merak etmisti ben de
benmi yanlis hatirliyorum acaba :44:
Asgari ucrett.kimse inanmiyo o ucrete calistigima ama malesefki oyle
canım miskitiği tarif ettin merak ettim netten bir araştırıyım banucum bile hazırını aldığına göre çok katkılı bir şey olmasa gerekCanım yaaa ben hatırlayamadım neyi tarif ettim acaba ? Ama mistik çayı bende hazır paket alıp biraz süt ile yapıyorum.
canım sen gerçekten geçnişte kayboluyorsun bence boşver direk muhabbete gir eksik kalanları ben sana anlatırımHala okunacak 10 sayfa var ama ben pes ediyorum . Mutfağı toplayım çocuklarımla ilgineyim gelemezsem yarın devam ederim inş.
kızmadım kuzucum yaaKısır çok yağlı değişse problem değil canım 4 yk kadar kısır 1ekmek 1 yağ yerine geçiyor
Çok mantıklı ve caydırıcı
Ahaaaa kızmış birigeldik işte yaaa coşma öyle. Ayferim sana birşey diycem özelden telefonlarımızı yazalımda birşey olduğunda falan mesajlaşırız konuşuruz yaaa.
ilahi Dilek çok hoşsun kıssss.
Büyüksün kaptannnnnn
Canım sende mi muhasebecisin :26:
Ahhhh kıyamam kuzum çok geçmiş olsun
Ciddi olamazsın hemen kadınbudu köfte yaparım baaak
de canım istediğini diyebilirsin yeter ki gitsin kilolarablam idolum 20kg verdin sen ya hic sasirmadim menulerinr bakinca masallah diyirum yarin soz veriyorum aksam yazarken utanicagim hic birsey yemiyexem
ozaman cadi sirinemiz diyrbilirmiyim:)
canım benim o çikolatalı form normal bisküviden daha calorili ve yine çikolata banucugumun dediği paketler süper tabi ben hala yapmadım kesecek beniMenumu paylasiyim baari
Sabah: bi kase domates corbasi. Mmmm bayilirim yoksa normal kahvakti yapicaktim + 1dilim kepek ekmegi
Ara: 8tane kepekli cubuk kraker +2 buyuk barsak cay
Oglen: 2 kadinbudu kofte+ 3dilim ince patates(yagsiz) firinda yani + bol sirkeli yagsiz salata ekmek yok
Ara: 2 cikolatali form biskuvi +3 kepekli kraker
Aksam yiyemedim malesef atistirdiklarimi yaziyim
1muz + 5 kepekli kraker + bi dilim ekmek azicik peynir.
Bir bucuk litre su ictim 2 yaparm yada 2bucuk dahada icemiycegim :)
iyi ki yememişsin öyle ağır şeyleri mümkünse çokta yemek istersek erken saatlerde yiyoruz dimiAynen oyle saldirmamak icin almiyorm bi yesil elmam olur her zaman birde yogurt :)
Allah bagislasin insallah hepinizin bebislerini :)))
Ablam daha yeni geldi birde demezmi manti aldim pisirip yiyelm. Ben yemem sen ye dedm kizdi ama yapacak bsey yok busaatten snra bisey yemem daha benn
her zaman ki gibi süper kısa zamanda iyileşip sporunuda yaparsın canımcım sen üzülmeMENÜM
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu
KAHVALTI
1 yerli muz
1 çay bardağı ceviz
5 zeytin
1 bardak hibisküs çayı
2 dilim peynir
1 demet maydanoz
ÖĞLE :
1 bardak kefir
AKŞAM:
2 kase sebze çorbası
3 ad ızgara köfte
salata
SPOR
yok
SIVI:
2 lt limonlu tarçınlı su
1 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
1 fincan hibisküs çayı
3 fincan nane limon ıhlamur ve bol karabiberli çay
takviye olarak omega 3
yatarken 1 fincan daha nane limon ıhlamur karabiber içerim sanırım
ayfer cadısına haabanu abla ya valla ben niyr boyleyim simdi arkasim aradi yarin sohbet varya bizim kiz gelimiyecem hastaneye gidicem dedi benim soyledigim laf su isin bitince gelmeye calis ikramli olcak yarin :)))dusun artik oderece650 gr veremem hic hayal kurmuyum ama iki gun daha sIKI tutacam verirsem 650 gr verirsem ayfer cadisina inat saputsupur yiyecem odulumu
tembel Ayfer
fıstıkcım bende 36 numara giyiyorum ama minik ayaklar bu kocaman bedenimi taşımakta zorlanıyor inanki
evet geçen hafta sonuna kadar haketmiştin bitanem bu haftada hakedeceğine inanıyorum canım benim
amin canımmm aminnn rabbim kimseyi açlıkla terbiye emesin olmayana versin inş noldu bitanem paket hazırlayacaktın hani sen:26:
iyi akşamlar vanım görüşürüz
bende çok memnun oldum tatlımm bazen hak veriyorum bekarlık hakikaten sultanlık amin canım allah başımdan eksik etmesin inş
facebookta sağlıklı yaşıyoruz sayfası var cnm ordanda faydalanabiirsin ayrıca bu forumdada çok güzel karatay topicleri var
oyyy miniğin mutlaka bir derdi var kıyamam anlatamıyorkisen kendi bebişini al hele kucağına bak bakalım dünyanın en sabırlı insanı oluyomusun olmuyomusun
atıştırmalık almaman çok güzel elinn altında olmazsa yemezsin canım açlık hissettiğin an öncelikle bir bardak su iç çünkü bazen su ihtiyacımızı açlık gibi algılayabiliyoruz
amin canım amin evlenince anlıyoruz daha çok durumu Allahta senin annenin mekanını cennet etsin. Ayrıca öplen salıları bizde kahvaltı günü ahçımız izinli oluyorda o yüzden seçeneklerdeki cısları çıkarınca pek bir şey kalmıyorAynen bu hafta boyle cok yogunum malesef ama aktif olmaya caliscam :/ yoksa is is is kafayi yicem
Gecmis olsun nesi var. Kusura bakma kacirdm sanirim ben yazdgin zaman
Hihihihigi :)) aticam en sonunda heleki bu hafta barut gibiyim isler yuzunden kavga ederim illaki biriyle
Cuma gunu gidicek insallah yada persembe. Yorgunluk ayri eve geliyorm yemek yapmamis oluyo ben bisyler hazirlayana kadar acligimi bastirmak icin biseyler atistiriyorm fazla kaciyo. Tek basima olunca atistircak biseyler almiyorm eve hafif bisey hazirlayip yiyorm ama 2 haftadr oyle olmuyo
Amiiiinn. Oglen az olmus baya sanirim ondan cok aciktin .
Ayy bide bebek bakmak ne zormus salladm salladm uyumadi. Sanirim kulagi agriyodu 5 aylik bide anlamiyormda derdini kulagina dokunuyidu ova ova uyudu kucagmda. Mevlam cenneti bosuna annelern ayaklarinin altina koymamis sabir iai valla. Bende sabirsizim ooy oyy..
tam o sevdiğin bücürlerdenim 35-36 numara ayakkabı giyiyorumbacim ben bucur severim ben tam bi yarmagul olarak minyon hanimlar daha zarif gelir bana kadin dedigin 36numara ayakkabi giymeli kadin dedigin minnacik elleri olmali ben40 numara ayakkabi giyorum bi gor nasil cirkin nasil cirkin:)))
Ben musade istiyorum kizlar karabiber yakti iyice uyuyom hemen
yarina iyilesirim ins hayirli geceler hepiniz kendinize cici bakin
bluecum hg bu arada
hiç sevmiyorum şu hem her işi yaptırıp hemde hakkını vermeyenleri
canım miskitiği tarif ettin merak ettim netten bir araştırıyım banucum bile hazırını aldığına göre çok katkılı bir şey olmasa gerek
canım sen gerçekten geçnişte kayboluyorsun bence boşver direk muhabbete gir eksik kalanları ben sana anlatırım
kızmadım kuzucum yaa
de canım istediğini diyebilirsin yeter ki gitsin kilolar
canım benim o çikolatalı form normal bisküviden daha calorili ve yine çikolata banucugumun dediği paketler süper tabi ben hala yapmadım kesecek beni
iyi ki yememişsin öyle ağır şeyleri mümkünse çokta yemek istersek erken saatlerde yiyoruz dimi
her zaman ki gibi süper kısa zamanda iyileşip sporunuda yaparsın canımcım sen üzülme
ayfer cadısına haavalla gidince aklına beni getir...
suikats oyunları diye bir film izliyorum replik aynen böyle
-- çikolata
** kilo yapıyor
haha mafya babaları bile bu durumda
tembel Ayferbanucum bir türlü markete gidemedim açıkçası şu ara canım çikolata çok istediğinden markette aç gidersem çikolata alırım diye gitmiyorum hafta sonu halledeceğim inşallah söz
amin canım amin evlenince anlıyoruz daha çok durumu Allahta senin annenin mekanını cennet etsin. Ayrıca öplen salıları bizde kahvaltı günü ahçımız izinli oluyorda o yüzden seçeneklerdeki cısları çıkarınca pek bir şey kalmıyor
tam o sevdiğin bücürlerdenim 35-36 numara ayakkabı giyiyorum
hayal et işte 158 boyunda minik el ve ayaklı ufacık tefecik içi dolu fıçıcık zıpır biriyim
annem ayaklarımı sever hala pamuk gibi diye kocamda annemden gördü oda öyle yapıyor
kuzenim vardı senin gibi derdi hatun dediğin ele avuca gelmeli diyeeşi 41 no ayakkabı giyiyor 178 boyunda
ama şimdi onun için ondan güzeli yok tıpkı senin içinde senden güzeli olmadığı gibi
aha işte bak konu kaçırmışım ne oldu şimdi niye öyle diyon anlamadım baksulem tel no istemişsin tabi ki canım özelden atarım birazdan
banucum evet bizim tekrar birleşmemiş biraz tuhaf oldu ve inşallah rabbim birde bebekle şenlendirir yuvamızı . blue da haklı keşke hiç nişanlanmasaydı ama o ara durumlar biraz karışıktı kısmet böyleymiş diyelim . sizi ailem gibi gördüğüm için bir şey anlatayım
lisedeyim ve ilk defa aşığım yani adı aşkmıydı yoksa ilk his mi bilmem. karşılığıda var biliyorum ama birtürlü sonuca ulaşmıyor sebebini öğrendiğimde aşık olduğum kişinin en yakın arkadaşınında bana aşık olduğunu öğrendimve bir gün önce dediği kelimenin ne anlama geldiği o zaman dank etti ..... seni seviyorum ama sevmek yetmiyor sana demişti
neyse hep içimizde kaldı lise bitene kadar o arkadaşı yüzünden bende aralarına girmemek için geri çekildim taki lise bitip yaz tatilinde trafik kazasında onu kaybedene kadar .... bazen hayata geç kalmış olmak bazen yarım kalmak ...
bu yüzden ilk defa etrafımdakiler ne der kim daha çok üzülür diye düşünmedim 6 yıldır birlikteyiz ve eşimin kalbine dokunduğumda kalbinin ritmi değişiyorsa ve bende o ritimde gözlerimi kapatım kaybolabiliyorsam iyi ki ilk defa etrafımı düşünmemişim olduğum için hiç pişman değilim ve ben dua ile istedim rabbim hayırlısı ise olsun dedim hep
şifa olsun inşallah, çabucak iyleş iyi gecelerBen musade istiyorum kizlar karabiber yakti iyice uyuyom hemen
yarina iyilesirim ins hayirli geceler hepiniz kendinize cici bakin
bluecum hg bu arada
Slm kızlar nasılsnz bna kızmayın interntim yok malesed esimden gırıyorum
Cokda rahtszm zaten afedersnz malum yerımden şikayetçiydim
Gıttım doltora mantar olmuşum sunnet olmus cocuklar gıbı gezıyorum
Şiş yanıyo ve kasınıyo stresten basım agrıyo napcm bılmıyorum kaptanım bnm bni afet böle böle gırmeye calışcam
Kacamk yok hatta 2 gunde adam gıbı bişi yemiyom wc ye gıtmıyın dıye cok fenayım:))
Szleri öpüyorumm
Yasemncim bıdenm basınız saolsun( rabbm gunahlarını bagıslasın Allh rahmet eykesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?