Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

tamam canim..banucugum daha iyi biliyor bu konuyu . dukan cokta saglikli degil..bunda doyana kadar yiyorsun mesela yasakli gidalar haric..dukan daha cok protein agirlikli ve bir günü bir gününden baska..

canim hosgrldin bu sefer verdigini almiyacan koruma topigine fecicez hepbirlikte
ben saygiyla egiliyorum karsinda ablam
bence guzel hosgrldin canim buarada aramiza
çok geçmiş olsunn
sgol canim
kararlıyım bu sefer ben de sizinleyim bi 10 kilo vermem gerek
ben seni sitede gordum sanki daha once basks takimdsmiydincanim

sagol bitanem

daha önce kendi günlügümde zayıflamayı denedim bi 6 kilo verdim ordan görmüşündür belki

ya kaptanim ama onlar ufacikti ben hakketigimi dusunerek vicdan rahatliligiyla yemek istiyorum hem hazirlamistim odulumude tahinlili borek yiyeceltim ama bir veremem bak sunu 600 kganlasalim baskada cikamam hadi aganin rlini tutulmaz:)))

inşallah akşamda cozutmazsam bugn mikemmel olcak

tabiki bahsedeyım hemen :) 23 yaşındayımm 60 kiloyum 50 kilo olmak istiyorum. 168 boyum var, ögrenciyi. yarısmacı arkadaslara basarılar dılıyorum
hoşgeldinizz
canım sende hoşgeldin bizde sei özledikk
oy dilekcigim sen cok yasa kiz..bende sana hayranim,nese saciyorsun
ödülünu yemedinmi sen bu hafta..bal,hobby,bisey daha vardi unuttum
yinede 1 kg verirsen ödülü düsünebilirim(fenayim ya)

bide eti karam yemişti ispiyonluyorum hemen

kızlar ben ufaktan kaçarr. kafayı yicem yoksa burda fakslarla eve gidiyimde azcıkta ablamla yiyim kafayı mobilden girip takip ederim sizi ablam dişçye gidicek yine ben 2 çocukla iyice tırlatıcam müsait olduğumda girerim yine haydiiin hoşçakalınn akşamleyin gaçamak yapmeyin

yaa acaba ben trambolin kullanabilri miyimki? birde evde nereye koyuyorsun altına ayrıca bir mat falan kullanıyormusun kaymasın diye?bak kaç ay sonra dikkatimiçekmeye başladı

Ayy bi ben çalışıyorum cumartesi gunleri isi birakasim geliyor valla
aaa sen cumartesileri çalışıyormusun kıyamammm ama üzülme aslında iş gitmek daha iyi evde iş bitmiyor ki cumartesileri daha çok yoruluyorum ben walla
sankı bız evde yatıyoz:)
aynen öyle
aaa senin bakıcı yatılıydı değilmi oh negüzel iyice alışın birbirinizede rahat edersin canım.
kızlar benim iyi bi gaza ihtiyacım var 2 gündür dikkat edemedim değil etmedim hemen tartıya yansımış.moralim bozuldu.benim aşka şevke ihtiyacım var napcam bilmiyom
benimde yaa. dün diyetisyen aradı kaç gündür mesaj yazmıyorsun yediklerini göndermiyorsun diye 3 günlük sebze diyeti verdi. inşallah benimkide yansımaz cumaya, çok üzülürüm
hamammı dedin bayılırım.sanki 2-3 kilo vermiş gibi oluyorum ben yaa. dur ben bu cuma kocamı kandırayım sabah erkenden hamama gidelim belki te ratarr güzelce yıkanırsam kilom az çıkar
çağla dövmesi ne enteresan bir salata. denemek lazım da bademi bulamam ki, izmirin yöresel bir salatası falan mı. izmir demişken izmirli bir blogger ablam var tariflerine bayılıyorum.Mutlaka bir gün göz atmalısın "yeturla lezzet kareleri"" adı. ben bir çok tarifimi yeşim abladan görüp deneyerek öğrendim. kadına bayılıyorum çok becerikli.Yopksa o sen misin
aaa doğru yaa unutmuşum ...canım nasıl geçti sınav sonuçlar ne zamana belliolur? hadi hayırlısı inş.

Sanirim

Git dinlen ablacim bol bol terlede gitsin mikroplar

Ben bugun hic su icemiyorum

yok yatamıyorumda Ayferimm bide bana yeni laptop önerdiler diğeri stoklarında kalmamış önere önere zaman geçiyo sinir oldum tamam dedim yollayında ne olursa olsun şimdi önerdikleride bu Samsun.NP270E5J-XO1 TR inş stoklarda bitmeden bu gelir
mikroplar gidene kadar karabibere devam yalnız içince benim suratı görmelisiniz çizgi filmlerde olurya kulaklardan duman çıkar aynen o şekil oluyor

salatalarında yağı kullanmalısın bitanemm yağ yiyeceksinki vücudundaki yağlar yakılsın yıllarca yağsız yedik fakat çok büyük yanlış yapmışız
birazda sporla destekledinmi gitsin kilocuklar

elbette döneceksinn hiç moralini bozma ben temmuzda 93 klo idim tatlım 88 kilo ile takıma girdim ve şu an 73 kiloyummm aa şaka maka 20 kilo vermişim kızlarrr
yalnız şunu unutma kilolar ne kadar çabuk giderse aynı hızla gidiyor bitanem az gitsin öz gitsin hedefin bu olmalı

1 çay bardağı ceviz kaç tane ceviz oluyor yaaa offf canım çekti .. ben diyetisyenle konuşsam da kahvaltımı karatay, akşam yemeğimi dukan aralarıda ayça kaya diyetine göre yapsam
orta boy bir cevizse şayet 7 tane yapıyor tatlım bir ince belli çay bardağı kendim ölçtüm diyetisyenine bir danış bakalım ne derki acaba:26::26:

elbette bu gruptansın buraya giriş var fakat hedefe ulaşmadan çıkış yok:13::13:
ooo bugün işin çok canım sabırlar diliyorumm
mistik çayın hazırını aldım ben bitanemm doğu. marka çok hoşuma gitti içimi güzel fakat şule kendisi yapıyor en doğru tarifi Şulecim verebilir sana

kizlar discideyim suan oglumun disi cok agridi bugun ben gryirdim
geçmiş olsun kuzucuğuna dilekcim

geçmiş olsun cnmcnm

teşkler Tuğbacımgeçecek inş

kızlar yakalayamıyoruım ne çok kaynatmışsınız yine :44:
sakin kafayla bir ara tek tek bakayımen iyisi.
banum bir ara hoşgeldin demişsin galiba Hoşbuldum kuzum

böyle güzelde geçmiş yapacakjlara kolay gelsin Şulemmm

arzu edersen ben yapabilirim tickerinini tatlım sen profiline kopyalarsın
emin ol sağlıklı menüler ve spor desteğiyle hedefne ulaşacaksın tatlımm

Siz bir adım atın hele adı belli olsun derler ya sonrası gelir tatlımmm
tabikiii en şık senin olman lazım hadi göreyim senii fıstık gibi çık resimlerde belki yüzünü gizleyip bizimlede paylaşırsın

aslında amerikalı bir bayan öğünlerini tersine çevirerek 43 kilo vermiş bir yılda yanlış hatırlamıyorsam yani akşam yemeğini sabah kahvaltısını akşam yapıyormuş ilginç gelmişti o zaman okuduğumda
sen de kendi vücuduna metabolizmana göre besleme şeklini belirleyebilirisn bitanemm gel ge gel Karataya gel

canim bizde seni burdan görüyoruz

doktor dedinde yasemin nerde sahiden ya,göremedim onuda:26:

Yaseminciğimin dedesi vefat etmiş Helincim sanırım hala oradadır

meslek nedir bitanemmm aşçınızın seni düşünerek yemek ayırması çok hoş bir davranış gerçekten takdir ettim aslında Karatay tam sana göre bitanemm
tabiki bahsedeyım hemen :) 23 yaşındayımm 60 kiloyum 50 kilo olmak istiyorum. 168 boyum var, ögrenciyi. yarısmacı arkadaslara basarılar dılıyorum

hoşgeldinnn aramıza canımmm çok gençsin birazcık dikkatle hedefeine kısa sürede ulaşırsın tatlım

tşkler Helincim geçecek inş

aslında üst bölgemde hiç problem yok bacaklarım kalın basen var hiç pantolon yakıstıramıyorum kendıme incecık bacaklarım olsun istiyorum :) o yuzdende sporla birlkte dikkat etmeyı dusunuyorumm

benimde tam tersi bacak popo kalça yok üst bölge toplu
arkadan bak zannedersin 55 kiloyum ama göğüsler büyük önden bakınca hoş durmuyor tepsi koy taşınır o vaziyet yani sinir oluyorum
allah bağışlasın kuzucuğunu az önce sormuştum mesleğini öğrenmiş oldum tatlım bende Banu izmirdenim takımın ablasıyım
müzmin bekarlardanım anneciğimle birlikte yaşıyorum 39 yaşındayım

keşke yiyip yiyip kilo almayan insanlardan olsak fakat bizler için öyle bir şans yok bitanem

bende diyet bidkuvi yiyebilirim arada dimi:)

bir bititdim ikinciyi bitirmem lazim hemenki uce geciyim

nasil durabildin ben sabah uyaninca tesmen icimin kurudigunu hissefiyorum
hayır Çekirgem yiyemezsinnn çünkü sen evdesin çalışan arkadaşlarımız için bazen kurtarıcı olabiliyor sen daha sağlıklı besinler varken dişyet bisküvide neyin nesi şimdi

memnun oldum canim
bende evlendigimde 49-50 kiloydumboyumda 1.68 senin gibi..simdi yaslandim,55 i görsem sükredecegim
senmi yaşlandın du bakalım tatlımmm ben öleyim o zaman

Hoşgeldin Edacımmm yokluğun öyle çok belliki sallanan parmakları özledikkk

biz gönülden bağlıyız ayrıldık da ne demek burası senin evin fırsat buldukça bekleriz bitanemm

Sağol Dilekcim geçicek inl bitanemm arada kaynatmayalım lütfen 650 gr sonrası ödül var

http://cloudpage.co/oneriler

kitapları alana kadar buradan faydalanabilirsin bitanemm takıldığın yerlerde yardımcı oluruz dukan karataya göre biraz zorlayıcı onu da yaptım fakat ömür boyu uyugulanabilirliği yok ayrıca yulaf kepeğide hoşuma gitmemişti
bir hafta dene sonra zaten bırakamayacasın tatlım ömür boyu bu şekilde besleneceksin

aksam kaldigim yerdendrn devam gorisuruz hanimlar

görüşürüz çekirgemmm

eti karam yemişti alman pastası kalmamış o hayali suya düşmüştü Dilekciğimizin

ya kaptanim ama onlar ufacikti ben hakketigimi dusunerek vicdan rahatliligiyla yemek istiyorum hem hazirlamistim odulumude tahinlili borek yiyeceltim ama bir veremem bak sunu 600 kganlasalim baskada cikamam hadi aganin rlini tutulmaz:)))
650 den bir gram aşağısı kurtarmaz tatlımmm ödülü haketmek için şart bu dimi Helincim

ayyy yaramaz çocuklar gibisin Dilek çok tatlısın valla şansına küs koçun birini ikna edtsen birini edemiyosunn

inşallah akşamda cozutmazsam bugn mikemmel olcak

mükemmel bir gün olması senin elinde bitanemm biz sana inanıyoruz

3-4 gundur memlekette annemlerdeyim.annem calisiyo izni bitti.bu kez de ben izne ayrildim.babama bakmak icin bu nedenle ne menulerimi yazabildin ne de sizin menulere yorum yapabildim.kusuruma bakmayin artik.inanin hem ufaklikla hem ev isi babam hem de misafirlerle ilgileniyom kafami kasiyamiyom

kaçma tatlım Allahın izniyle git

Tekrar hoşgeldin canımmm geçmişte kayboldun sanırım kolay gelsin trombolin kulananlar çok memnun eğer evin müsaitse düşün bence Gülşahda kullanıyor şu an benim oda kutu kadar yürüyüş bandını koymak için koltuk attım başkada atacak bişey yok odam müsait olsa inan alırdım sırf stres atmak için bile değer

Merabalar kizlar sizi ozlemisim yav

bizde seni özledik Ahsenim

Hamama kandır einide git ölü deriler gitsin gözenekler açılsınnn ohhh değer bencede

Çağla dövmesi Denizli yöresine ait tatlım burada çağla bademler çıktı yakında bollaşır o zaman denersin bitanem hmmm inceleyeyim bakalım hafif değişik yemekler varmı tşkler cnm

evet . evden yemek saatine göre çıkmak lazımaslında yoksa bende aynı şeyi yaşıyorumhep. Gittiğimiz yerde ara öğün yapaıcak gibi ayarlarsak hem karnımız tokolduğu için ikramlara hayır demekte kolay olur aslında
Gunaydin kizlar.astide bi cafede kardesimi bekliyorum.gece apar topar yola ciktim tek basima.dedem vefat etti.
canım benim allah rahmet eylesin. ankaraya gelmişsin varmı yapabileceğimiz birşey .
Günaydın kızlar umarim güzel bir gün olur :)
Yasemincim icin zor bir gun olacak gerrci

Ben sabah kalktim ve 2 mile leslie yaptim 1/2 lt su içtim hadi kisiyorsa calisma metacim
bende ekstra spor yapmak istiyorum . bir ara tivibuda kayıtlı sporlar var cha caha yapmıştım ne iyi gelmişti acaba erken kalkıp cha cha mı yapmalı yoksa trambolin alıp tüm binayı hoplatayım mı
bir kafa atsaydın yaa. gıcıkolurum böyle konuşanlara
Bu hafta hedefim 64,9 dan 64,3 e inmek, nedense bu hafta 1 kilo gitmez diye hissediyorm haftasonu da o kadar yogun diyet yapmadim cunku.. Ama 4 gun gayet yeterliii :))

Haftaya iseee yine hedef 1 kilo koyacagimm )
bu ahafta benimde hedefim 500 gr..aman almayalaım sabitde kalmayalımda gram gramda olsa gitsin.
Valla güzel bolumlermis atcilik okurdum :)

Ettim tabi ki de

Karataya donulmus yutuyuste yapilmis
bende ahçılık isterdim çok seviyorum yemek yapmayı
kesinlikle katılıyorum bende umutlandımçok beğendim. tam bölge halkına oradaki gençlere işimkanı sunacak bölünmler. inşallah ünv hep bu yönde eğitim veriri.
kesinlikle haklısın. ben bir ara psikodramaya gidiyordum orda bir kız vardı kocasınnıda onunda hiçbir sıkıntısı olmamamsına rağmen bebekleri olmuyordu. psikologun ona koyduğu teşhis aynen senin dediğin gibiydi düşünme bunu şartlama kendini sen istedikçe vucudun tepki veriyor. sonra doğum yapıp geldi bebeğiyle
geldi ve kayboldu.. bugünde maşaşllah ne geçmiş varmış böyle...
tamda camsilecek zamanı buldum haa 2 gündür ne yağmur yağdı ankaraya...

evet canimMasallah sana

ay guzel bi ask flimide seyredeydin

bende bir defa gitmisyim arkafslarla esimle asmali konagin patladugi donem cok keyifliydi
asmalaı konak ne kadar küçükmüş ilk gördüğümde şok oldum

ya hic sorma bekleyiversin camlar yetrki kitlik olmasin dimi
ay biz arkadasla ne heycanla gezmistik her kosesinde foto cektirdikdik bide tam kapinin onunde sen cantayi unut otel varmistik tel ettiler tekrar geri donduk bayada mesafe vardi eslerde zaten gicik olmuslardi ozcan deniz hayranligimiza tam tuzu biberi olmustu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…