Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

kızlar ben ufaktan kaçarr. kafayı yicem yoksa burda fakslarla eve gidiyimde azcıkta ablamla yiyim kafayı :27: mobilden girip takip ederim sizi ablam dişçye gidicek yine ben 2 çocukla iyice tırlatıcam :27: müsait olduğumda girerim yine haydiiin hoşçakalınn akşamleyin gaçamak yapmeyin :55::49:
Spor uerine say canim bol bol oyna
yaa acaba ben trambolin kullanabilri miyimki? birde evde nereye koyuyorsun altına ayrıca bir mat falan kullanıyormusun kaymasın diye?bak kaç ay sonra dikkatimiçekmeye başladı :1:

aaa sen cumartesileri çalışıyormusun kıyamammm ama üzülme aslında iş gitmek daha iyi evde iş bitmiyor ki cumartesileri daha çok yoruluyorum ben walla :6:

aynen öyle :10:

aaa senin bakıcı yatılıydı değilmi oh negüzel iyice alışın birbirinizede rahat edersin canım.

:30: benimde yaa. dün diyetisyen aradı kaç gündür mesaj yazmıyorsun yediklerini göndermiyorsun diye 3 günlük sebze diyeti verdi. inşallah benimkide yansımaz cumaya, çok üzülürüm:25:

hamammı dedin :27: bayılırım.sanki 2-3 kilo vermiş gibi oluyorum ben yaa. dur ben bu cuma kocamı kandırayım sabah erkenden hamama gidelim belki te ratarr güzelce yıkanırsam kilom az çıkar :1:

çağla dövmesi ne enteresan bir salata. denemek lazım da bademi bulamam ki, izmirin yöresel bir salatası falan mı. izmir demişken izmirli bir blogger ablam var tariflerine bayılıyorum.Mutlaka bir gün göz atmalısın "yeturla lezzet kareleri"" adı. ben bir çok tarifimi yeşim abladan görüp deneyerek öğrendim. kadına bayılıyorum çok becerikli.Yopksa o sen misin :23:

aaa doğru yaa unutmuşum ...canım nasıl geçti sınav sonuçlar ne zamana belliolur? hadi hayırlısı inş.
Kiz sule diyetisyen hakli uc gundur burayada yazmadin :( kuzum ben o isleri pazar yapiyorum bana birsey kalmiyor allahtan esim çok yardimci.
hoşgeldinizz :16:

canım sende hoşgeldin bizde sei özledikk

bide eti karam yemişti :27: ispiyonluyorum hemen :9:
Karam mi ben onu kacirdim vuuu
ya kaptanim ama onlar ufacikti ben hakketigimi dusunerek vicdan rahatliligiyla yemek istiyorum hem hazirlamistim odulumude tahinlili borek yiyeceltim ama bir veremem bak sunu 600 kganlasalim baskada cikamam hadi aganin rlini tutulmaz:)))
Kiz yemedin mi gecen hafta tahinliyi alman pastasi kalmamis tahinli yedim demedin mi :26:
vay iste kaptan bu gemi batsada gemisini terk etmryen birkez daha asik oldum muc

kiz sabah bir ssaat yuruduk ya ben 500 gr veriyimde koclarim bana nasil odul verecekler sende gor

hadi bakalim mrnuyu bekliyoruz aksam

kocum.ablam cokkk gecmus olsun kiyamam .bundan sonra baliktan sonra tahin helvasi yenilecek keyifle;bu hafta odul varmi bana kocum iki gun ona gore yasayacam:)
Mekik noldu mekik
Selam bayanlar nasılsınız ?
Sizi çoookça özledim. Diyete aynen devam ediyorum.Bu hafta çorba diyeti var yine. bu hafta regl olacağım çokta iyi sonuç gelmeyecek.:30::30:
Ayrıldık ama aklım hep burada. Yazamazsamda arada bakıyorum ne yapıyorsunuz diye.

Yasemin'cim. Sevgili rakibem. seninle rekabetimiz hala devam ediyor.
Geçen haftaki 100 gramlık üstünlüğünden ötürü tebrik ederim. Merak etme gördüm. ELimden geldiğince her cuma gelip bende araya kaynayıp bildirim yapacağım.Seninle yarışa devam yani. :52::52:

Ayfer'cim bebiş konusunda Allah isteyen herkese inş verir. Sanada verir diyorum. :38::38:
Oyy edamm bizde seni cok ozledik cok mutlu oldum ugra boylee
hosgeldin canim..bos yerimiz var..kendinden bahsedermisin biraz..birde kacinci etapta hangi takimdan ayrilmistin hatirliyormusun:26:

cok gecmisolsun banucugum..canim aman dikkat et kendine,dinlen ve cabucak iyiles:16::54:

ayfercigim olurmu hic öyle sey..sen cok hakliydin:16:
iyikide yazmissin,kendimize geldik:38:
Kendine gelmeyi astik patlama olmus kaptan burda:1:
canim bizde seni burdan görüyoruz:16:

doktor dedinde yasemin nerde sahiden ya,göremedim onuda:26:
Canim dedesi vefat etti ankarada
kizlar discideyim suan oglumun disi cok agridi bugun ben gryirdim:(

Gecmis olsun canım

Yrni arkadas gelmis hosgelmis 168 e 60 miymis heyy yavrum bi bizmiyiz bucur:26:

kızlar ben ufaktan kaçarr. kafayı yicem yoksa burda fakslarla eve gidiyimde azcıkta ablamla yiyim kafayı :27: mobilden girip takip ederim sizi ablam dişçye gidicek yine ben 2 çocukla iyice tırlatıcam :27: müsait olduğumda girerim yine haydiiin hoşçakalınn akşamleyin gaçamak yapmeyin :55::49:
canim gorusuruz ne zaman gidecek ablan bu yorgunluga hic cekilmez curcuna napacan yiyen iste kiyilmazda

salatalarında yağı kullanmalısın bitanemm yağ yiyeceksinki vücudundaki yağlar yakılsın yıllarca yağsız yedik fakat çok büyük yanlış yapmışız:19:
birazda sporla destekledinmi gitsin kilocuklar:21::21:

elbette döneceksinn hiç moralini bozma ben temmuzda 93 klo idim tatlım 88 kilo ile takıma girdim ve şu an 73 kiloyummm aa şaka maka 20 kilo vermişim kızlarrr:32::32:
yalnız şunu unutma kilolar ne kadar çabuk giderse aynı hızla gidiyor bitanem az gitsin öz gitsin hedefin bu olmalı:16:

arzu edersen ben yapabilirim tickerinini tatlım sen profiline kopyalarsın:34:
emin ol sağlıklı menüler ve spor desteğiyle hedefne ulaşacaksın tatlımm:16::32:

allah bağışlasın kuzucuğunu az önce sormuştum mesleğini öğrenmiş oldum tatlım bende Banu izmirdenim takımın ablasıyım:12:
müzmin bekarlardanım anneciğimle birlikte yaşıyorum 39 yaşındayım

http://cloudpage.co/oneriler

kitapları alana kadar buradan faydalanabilirsin bitanemm takıldığın yerlerde yardımcı oluruz dukan karataya göre biraz zorlayıcı onu da yaptım fakat ömür boyu uyugulanabilirliği yok ayrıca yulaf kepeğide hoşuma gitmemişti
bir hafta dene sonra zaten bırakamayacasın tatlım ömür boyu bu şekilde besleneceksin:34:

:
banucuğum tanıştığıma çok memnun oldum benim adımda hanife... bekarlık sultanlıktırrr sür sefanııı canımm allah ta anacığını başından eksik etmesin...

teşekkür ederim canımmm yaaa ...şimdi inceliyim bakalım ne var ne yok....

3-4 gundur memlekette annemlerdeyim.annem calisiyo izni bitti.bu kez de ben izne ayrildim.babama bakmak icin bu nedenle ne menulerimi yazabildin ne de sizin menulere yorum yapabildim.kusuruma bakmayin artik.inanin hem ufaklikla hem ev isi babam hem de misafirlerle ilgileniyom kafami kasiyamiyom

Bakip cakmalarinin sebebi varmis tmm o zaman :38:

Kiz sule diyetisyen hakli uc gundur burayada yazmadin :( kuzum ben o isleri pazar yapiyorum bana birsey kalmiyor allahtan esim çok yardimci.

Kiz yemedin mi gecen hafta tahinliyi alman pastasi kalmamis tahinli yedim demedin mi :26:

Mekik noldu mekik

Gecmis olsun canım

yahu alman pastsi yokmus karam aldim didim ya tahinliyide secebilirdim ama o dukkan uzakti yemisken en iyi yapilan yerde yiyim ddedim mekik aksam yapilacak.canim sagol iyi simdide dolgu yapilacak apse yapmis disi

Kizlar coj aciktimmm rabbim oluota yiyemeyene degil olmayipta yiyemeyene versin

Bu salilari heo böyle oluyor
Sabah (07:00)
5 yk yoğurt 3yk musli 2 ceviz
1 fincan kahve

Ogle (12)30
2 dilim ekmegin disi
Domates salatalik
2ince dilkm salam
1 dilkm peynir

Ara (16:00)
15 adet ince cubuk kraker
3 adet yulafli biskuvi

Ara cok kacti ama hala cok acim :14: regl olcam yarin ondan mi ki

yahu alman pastsi yokmus karam aldim didim ya tahinliyide secebilirdim ama o dukkan uzakti yemisken en iyi yapilan yerde yiyim ddedim mekik aksam yapilacak.canim sagol iyi simdide dolgu yapilacak apse yapmis disi

Bak herkes pesine dusmus herkes odulunun kacamaginjn pesinde :9:

Daha kac yasindaki çürümüş disi :(

Bak herkes pesine dusmus herkes odulunun kacamaginjn pesinde :9:

Daha kac yasindaki çürümüş disi :(

kizim alnimizin teriyle aldik biz o odulu soylemismiydim birbucuga yakin kilo verdigimi gecen hafta:)))ay hic sorma dokuz yasinda yeni azilar gelenw kadar idareten yapilacak dolgu

1 fincan kahve

Ogle (12)30
2 dilim ekmegin disi
Domates salatalik
2ince dilkm salam
1 dilkm peynir

3 adet yulafli biskuvi

canim kansekerini dusurecek seyler yemissin sutlu bi kahfe iceydin nasil keserdi acligini tecrubeyle sabittir ondandir hemde kuzu yemin et istah patlamasina gitme

canim kansekerini dusurecek seyler yemissin sutlu bi kahfe iceydin nasil keserdi acligini tecrubeyle sabittir ondandir hemde kuzu yemin et istah patlamasina gitme

1000 etti mi şöyledigin :60:
Ettim canim ettim aksamda ev koftesi yapcam yagsiz et tok tutar gozumun acligini giderir

Mekik noldu mekik

Gecmis olsun canım

bacim ben bucur severim ben tam bi yarmagul olarak minyon hanimlar daha zarif gelir bana kadin dedigin 36numara ayakkabi giymeli kadin dedigin minnacik elleri olmali ben40 numara ayakkabi giyorum bi gor nasil cirkin nasil cirkin:)))

yok yatamıyorumda Ayferimm bide bana yeni laptop önerdiler diğeri stoklarında kalmamış önere önere zaman geçiyo sinir oldum :47:tamam dedim yollayında ne olursa olsun şimdi önerdikleride bu Samsun.NP270E5J-XO1 TR inş stoklarda bitmeden bu gelir
mikroplar gidene kadar karabibere devam :47::47: yalnız içince benim suratı görmelisiniz çizgi filmlerde olurya kulaklardan duman çıkar aynen o şekil oluyor:1:

salatalarında yağı kullanmalısın bitanemm yağ yiyeceksinki vücudundaki yağlar yakılsın yıllarca yağsız yedik fakat çok büyük yanlış yapmışız:19:
birazda sporla destekledinmi gitsin kilocuklar:21::21:

elbette döneceksinn hiç moralini bozma ben temmuzda 93 klo idim tatlım 88 kilo ile takıma girdim ve şu an 73 kiloyummm aa şaka maka 20 kilo vermişim kızlarrr:32::32:
yalnız şunu unutma kilolar ne kadar çabuk giderse aynı hızla gidiyor bitanem az gitsin öz gitsin hedefin bu olmalı:16:

orta boy bir cevizse şayet 7 tane yapıyor tatlım bir ince belli çay bardağı kendim ölçtüm diyetisyenine bir danış bakalım ne derki acaba:26::26:

elbette bu gruptansın buraya giriş var fakat hedefe ulaşmadan çıkış yok:13::13:
ooo bugün işin çok canım sabırlar diliyorumm
mistik çayın hazırını aldım ben bitanemm doğu. marka çok hoşuma gitti içimi güzel fakat şule kendisi yapıyor en doğru tarifi Şulecim verebilir sana

geçmiş olsun kuzucuğuna dilekcim

teşkler Tuğbacım:16:geçecek inş:31:

böyle güzelde geçmiş yapacakjlara kolay gelsin Şulemmm:24:

arzu edersen ben yapabilirim tickerinini tatlım sen profiline kopyalarsın:34:
emin ol sağlıklı menüler ve spor desteğiyle hedefne ulaşacaksın tatlımm:16::32:

Siz bir adım atın hele adı belli olsun derler ya sonrası gelir tatlımmm
tabikiii en şık senin olman lazım hadi göreyim senii fıstık gibi çık resimlerde belki yüzünü gizleyip bizimlede paylaşırsın:54::54:

aslında amerikalı bir bayan öğünlerini tersine çevirerek 43 kilo vermiş bir yılda yanlış hatırlamıyorsam yani akşam yemeğini sabah kahvaltısını akşam yapıyormuş ilginç gelmişti o zaman okuduğumda
sen de kendi vücuduna metabolizmana göre besleme şeklini belirleyebilirisn bitanemm gel ge gel Karataya gel:21::21:

Yaseminciğimin dedesi vefat etmiş Helincim sanırım hala oradadır

meslek nedir bitanemmm aşçınızın seni düşünerek yemek ayırması çok hoş bir davranış gerçekten takdir ettim aslında Karatay tam sana göre bitanemm

hoşgeldinnn aramıza canımmm:16: çok gençsin birazcık dikkatle hedefeine kısa sürede ulaşırsın tatlım:21:

tşkler Helincim geçecek inş:31::31:

benimde tam tersi bacak popo kalça yok üst bölge toplu
arkadan bak zannedersin 55 kiloyum ama göğüsler büyük önden bakınca hoş durmuyor tepsi koy taşınır o vaziyet yani sinir oluyorum:47:

allah bağışlasın kuzucuğunu az önce sormuştum mesleğini öğrenmiş oldum tatlım bende Banu izmirdenim takımın ablasıyım:12:
müzmin bekarlardanım anneciğimle birlikte yaşıyorum 39 yaşındayım

keşke yiyip yiyip kilo almayan insanlardan olsak fakat bizler için öyle bir şans yok bitanem

:20::20: hayır Çekirgem yiyemezsinnn :54: çünkü sen evdesin çalışan arkadaşlarımız için bazen kurtarıcı olabiliyor sen daha sağlıklı besinler varken dişyet bisküvide neyin nesi şimdi:20::19::47::47:

:53::53: senmi yaşlandın du bakalım tatlımmm ben öleyim o zaman

Hoşgeldin Edacımmm yokluğun öyle çok belliki sallanan parmakları özledikkk :48::38:

biz gönülden bağlıyız ayrıldık da ne demek burası senin evin fırsat buldukça bekleriz bitanemm:16:

Sağol Dilekcim geçicek inl bitanemm arada kaynatmayalım lütfen 650 gr sonrası ödül var :23::23::23:

http://cloudpage.co/oneriler

kitapları alana kadar buradan faydalanabilirsin bitanemm takıldığın yerlerde yardımcı oluruz dukan karataya göre biraz zorlayıcı onu da yaptım fakat ömür boyu uyugulanabilirliği yok ayrıca yulaf kepeğide hoşuma gitmemişti
bir hafta dene sonra zaten bırakamayacasın tatlım ömür boyu bu şekilde besleneceksin:34:

görüşürüz çekirgemmm:16:

eti karam yemişti alman pastası kalmamış o hayali suya düşmüştü Dilekciğimizin :9:

650 den bir gram aşağısı kurtarmaz tatlımmm ödülü haketmek için şart bu dimi Helincim

ayyy yaramaz çocuklar gibisin Dilek çok tatlısın valla şansına küs koçun birini ikna edtsen birini edemiyosunn:1:

mükemmel bir gün olması senin elinde bitanemm:16: biz sana inanıyoruz :29:
Aynen bu hafta boyle cok yogunum malesef ama aktif olmaya caliscam :/ yoksa is is is kafayi yicem
3-4 gundur memlekette annemlerdeyim.annem calisiyo izni bitti.bu kez de ben izne ayrildim.babama bakmak icin bu nedenle ne menulerimi yazabildin ne de sizin menulere yorum yapabildim.kusuruma bakmayin artik.inanin hem ufaklikla hem ev isi babam hem de misafirlerle ilgileniyom kafami kasiyamiyom
Gecmis olsun nesi var. Kusura bakma kacirdm sanirim ben yazdgin zaman :(

evet . evden yemek saatine göre çıkmak lazımaslında yoksa bende aynı şeyi yaşıyorumhep. Gittiğimiz yerde ara öğün yapaıcak gibi ayarlarsak hem karnımız tokolduğu için ikramlara hayır demekte kolay olur aslında :9:

canım benim allah rahmet eylesin. ankaraya gelmişsin varmı yapabileceğimiz birşey .

bende ekstra spor yapmak istiyorum . bir ara tivibuda kayıtlı sporlar var cha caha yapmıştım ne iyi gelmişti acaba erken kalkıp cha cha mı yapmalı yoksa trambolin alıp tüm binayı hoplatayım mı :9:

bir kafa atsaydın yaa. gıcıkolurum böyle konuşanlara :41:

bu ahafta benimde hedefim 500 gr..aman almayalaım sabitde kalmayalımda gram gramda olsa gitsin.

bende ahçılık isterdim çok seviyorum yemek yapmayı :16:

kesinlikle katılıyorum bende umutlandımçok beğendim. tam bölge halkına oradaki gençlere işimkanı sunacak bölünmler. inşallah ünv hep bu yönde eğitim veriri.

kesinlikle haklısın. ben bir ara psikodramaya gidiyordum orda bir kız vardı kocasınnıda onunda hiçbir sıkıntısı olmamamsına rağmen bebekleri olmuyordu. psikologun ona koyduğu teşhis aynen senin dediğin gibiydi düşünme bunu şartlama kendini sen istedikçe vucudun tepki veriyor. sonra doğum yapıp geldi bebeğiyle :46:

geldi ve kayboldu.. bugünde maşaşllah ne geçmiş varmış böyle...

tamda camsilecek zamanı buldum haa :1: 2 gündür ne yağmur yağdı ankaraya...

asmalaı konak ne kadar küçükmüş ilk gördüğümde şok oldum :52:
Hihihihigi :)) aticam en sonunda heleki bu hafta barut gibiyim isler yuzunden kavga ederim illaki biriyle :D

canim gorusuruz ne zaman gidecek ablan bu yorgunluga hic cekilmez curcuna napacan yiyen iste kiyilmazda
Cuma gunu gidicek insallah yada persembe. Yorgunluk ayri eve geliyorm yemek yapmamis oluyo ben bisyler hazirlayana kadar acligimi bastirmak icin biseyler atistiriyorm fazla kaciyo. Tek basima olunca atistircak biseyler almiyorm eve hafif bisey hazirlayip yiyorm ama 2 haftadr oyle olmuyo :(

1 fincan kahve

Ogle (12)30
2 dilim ekmegin disi
Domates salatalik
2ince dilkm salam
1 dilkm peynir

3 adet yulafli biskuvi

Amiiiinn. Oglen az olmus baya sanirim ondan cok aciktin .

Ayy bide bebek bakmak ne zormus salladm salladm uyumadi. Sanirim kulagi agriyodu 5 aylik bide anlamiyormda derdini kulagina dokunuyidu ova ova uyudu kucagmda. Mevlam cenneti bosuna annelern ayaklarinin altina koymamis sabir iai valla. Bende sabirsizim ooy oyy..

bacim ben bucur severim ben tam bi yarmagul olarak minyon hanimlar daha zarif gelir bana kadin dedigin 36numara ayakkabi giymeli kadin dedigin minnacik elleri olmali ben40 numara ayakkabi giyorum bi gor nasil cirkin nasil cirkin:)))

fıstıkcım bende 36 numara giyiyorum ama minik ayaklar bu kocaman bedenimi taşımakta zorlanıyor inanki:14:

kizim alnimizin teriyle aldik biz o odulu soylemismiydim birbucuga yakin kilo verdigimi gecen hafta:)))ay hic sorma dokuz yasinda yeni azilar gelenw kadar idareten yapilacak dolgu
evet geçen hafta sonuna kadar haketmiştin bitanem bu haftada hakedeceğine inanıyorum canım benim:56:

1 fincan kahve

Ogle (12)30
2 dilim ekmegin disi
Domates salatalik
2ince dilkm salam
1 dilkm peynir

3 adet yulafli biskuvi

amin canımmm aminnn rabbim kimseyi açlıkla terbiye emesin olmayana versin inş noldu bitanem paket hazırlayacaktın hani sen:26:

herkese iyi akşamlarrr....kaçtım bennn... yarın görüşürüz...
iyi akşamlar vanım görüşürüz:16::16:

banucuğum tanıştığıma çok memnun oldum benim adımda hanife... bekarlık sultanlıktırrr sür sefanııı canımm allah ta anacığını başından eksik etmesin...

teşekkür ederim canımmm yaaa ...şimdi inceliyim bakalım ne var ne yok....

bende çok memnun oldum tatlımm bazen hak veriyorum bekarlık hakikaten sultanlık amin canım allah başımdan eksik etmesin inş
facebookta sağlıklı yaşıyoruz sayfası var cnm ordanda faydalanabiirsin ayrıca bu forumdada çok güzel karatay topicleri var

Aynen bu hafta boyle cok yogunum malesef ama aktif olmaya caliscam :/ yoksa is is is kafayi yicem

Gecmis olsun nesi var. Kusura bakma kacirdm sanirim ben yazdgin zaman :(

Hihihihigi :)) aticam en sonunda heleki bu hafta barut gibiyim isler yuzunden kavga ederim illaki biriyle :D

Cuma gunu gidicek insallah yada persembe. Yorgunluk ayri eve geliyorm yemek yapmamis oluyo ben bisyler hazirlayana kadar acligimi bastirmak icin biseyler atistiriyorm fazla kaciyo. Tek basima olunca atistircak biseyler almiyorm eve hafif bisey hazirlayip yiyorm ama 2 haftadr oyle olmuyo :(

Amiiiinn. Oglen az olmus baya sanirim ondan cok aciktin .

Ayy bide bebek bakmak ne zormus salladm salladm uyumadi. Sanirim kulagi agriyodu 5 aylik bide anlamiyormda derdini kulagina dokunuyidu ova ova uyudu kucagmda. Mevlam cenneti bosuna annelern ayaklarinin altina koymamis sabir iai valla. Bende sabirsizim ooy oyy..

oyyy miniğin mutlaka bir derdi var kıyamam anlatamıyorki :emir_bebek: sen kendi bebişini al hele kucağına bak bakalım dünyanın en sabırlı insanı oluyomusun olmuyomusun:29::29:

atıştırmalık almaman çok güzel elinn altında olmazsa yemezsin canım açlık hissettiğin an öncelikle bir bardak su iç çünkü bazen su ihtiyacımızı açlık gibi algılayabiliyoruz :34:

banu abla ya valla ben niyr boyleyim simdi arkasim aradi yarin sohbet varya bizim kiz gelimiyecem hastaneye gidicem dedi benim soyledigim laf su isin bitince gelmeye calis ikramli olcak yarin :)))dusun artik oderece650 gr veremem hic hayal kurmuyum ama iki gun daha sIKI tutacam verirsem 650 gr verirsem ayfer cadisina inat saputsupur yiyecem odulumu:(

MENÜM
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu

KAHVALTI
1 yerli muz
1 çay bardağı ceviz
5 zeytin
1 bardak hibisküs çayı
2 dilim peynir
1 demet maydanoz

ÖĞLE :
1 bardak kefir

AKŞAM:
2 kase sebze çorbası
3 ad ızgara köfte
salata

SPOR
yok:50::50:

SIVI:
2 lt limonlu tarçınlı su
1 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
1 fincan hibisküs çayı
3 fincan nane limon ıhlamur ve bol karabiberli çay
takviye olarak omega 3
:25:

yatarken 1 fincan daha nane limon ıhlamur karabiber içerim sanırım :25:

banu abla ya valla ben niyr boyleyim simdi arkasim aradi yarin sohbet varya bizim kiz gelimiyecem hastaneye gidicem dedi benim soyledigim laf su isin bitince gelmeye calis ikramli olcak yarin :)))dusun artik oderece650 gr veremem hic hayal kurmuyum ama iki gun daha sIKI tutacam verirsem 650 gr verirsem ayfer cadisina inat saputsupur yiyecem odulumu:(

ikramlıda olsa sen artık ikramlar arasından doğru olanları seçmeyi biliyorsun Dileğim o yüzden korkma sohbete gitmedende kahvaltını güzelce yap bol yeşillik turp vs tüket kahvaltında:56: karnın tok olunca ikramlar sana çekici gelmez bitanemm geçen hafta 1,5 kilo verdin bu hafta yarısını istşyoruz senden neden veremeyesinki hayal değil bu vereceğine inanıyorum ben hem 2 gün var daha sporunuda aksatmıyorsun o zamann mutlaka vermen gerek ödülünüde gönül rahatlığıyla yiyebilirsin fıstıkcım :46::46:Ayferime cadı deme şirinemiz o :16:

Merhabalar kizlar..gelemedim özür..

kizlar paylasimda böyle bir oylama var..sizinde fikrinizi sormak istiyorum..ben hayir diyorum kendi adima,sonucta %30 cok fazla bir rakam degil,ve bunu üst üste 4 hafta basaramayan takim cezasini cekmeli..bunu kaptan ayralayacak artik ,takimdaki cürük elmalari secip listeyide onlara hazirlatsin gerekirse ama üst üstede ceza alsa liste hazirlansin diyorum..

sizde fikrinizi yazarsaniz aksama oyumuzu kullaniriz..aksam gelmeye calisirim..öptüm koskocaman:54:
Gerçi çok geç oldu sanırım ama bende aynı fikirdeyim kaptanım.
Uff halamlara yemeve davetliyiz diyetimi bozacak sagliksiz seyler yemeyecegime 3. Mantıkanin bu yolda savadan hatunlari huzurunda yemin ediyorum :9:
Naptın kaçırdın mı diye merak etmiştim ama menünü gördüm :46: harikasın
Bu saat oldu hala aksam yemegi yiyemedik oof ablam burdayken tum duzenim bozuluyoo :( 5 aylik bebisle 4yasindaki yegenimi bana birakip disciye gitti. Ne zormus ayol 2 cocuk bakmak. Hele bebisi uyutana kadr belim koptu :)
Yaaa işte öyle anne olmak zor, aç kalıyorsun uykusuz kalıyorsun ama gözlerine gülümseyerek bakıyorlar hepsi geçiyor. Bende de 2 tane var :31:
24 subat menum

Bir haslanmis yumurta
Bir dilim cavdar ekmegi
Biberli peynir
Uc zeytin

Bir su b taze sıkılmş portakal nar suyu

Yarim kase sehriye corbasi
Iki yk bulgur pilavi
Bir pors tavuk mantar sote

Tek sekerli Turk kahvesi
Elme kromlu yesil cay

Yarim pors kuru fasulye
4 5 yk kadar marulla kisir (ah annem ah :))

1,5 lt ictm dun cok disarlarda olunca cok icemedm ya

Eve t canım kısır olmasaymış iyiymiş. Ama gayet iyi gidiyorsun abartı birşey yok. Bu arada 1 bardak meyve suyu 3 meyve yerine geçiyor. Günün geri kalanında meyve yememişsin Dengelenmiştir.

Back