Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

hosgeldin canim..kendinden kisaca bahsedermisin,tanismis oluruz..

takim kaptani benim,28 yasinda (yakinda 29 olcam)3 cocuk annesiyim...

tabiki bahsedeyım hemen :) 23 yaşındayımm 60 kiloyum 50 kilo olmak istiyorum. 168 boyum var, ögrenciyi. yarısmacı arkadaslara basarılar dılıyorum

hosgeldin canim..bos yerimiz var..kendinden bahsedermisin biraz..birde kacinci etapta hangi takimdan ayrilmistin hatirliyormusun:26:
Bana az müsade kızlar gelmeye çalışırıım yine gözüm şeşi beş görmeye başladı az uzanayım okmmi seviyorum sizi
cok gecmisolsun banucugum..canim aman dikkat et kendine,dinlen ve cabucak iyiles
ayfercigim olurmu hic öyle sey..sen cok hakliydin
iyikide yazmissin,kendimize geldik

haklısınız daha çok yenisiniz inşallah zamanla daha iyi olacak

tabiki bahsedeyım hemen :) 23 yaşındayımm 60 kiloyum 50 kilo olmak istiyorum. 168 boyum var, ögrenciyi. yarısmacı arkadaslara basarılar dılıyorum

168 sin ve 60 kiloyu beğenmiyor musun 50 kilo olursan çok zayıf olmaz mısın yaa...

neyse başka bişey diyemiyorum:)

168 sin ve 60 kiloyu beğenmiyor musun 50 kilo olursan çok zayıf olmaz mısın yaa...

neyse başka bişey diyemiyorum:)

aslında üst bölgemde hiç problem yok bacaklarım kalın basen var hiç pantolon yakıstıramıyorum kendıme incecık bacaklarım olsun istiyorum :) o yuzdende sporla birlkte dikkat etmeyı dusunuyorumm

hosgeldin canim..bos yerimiz var..kendinden bahsedermisin biraz..birde kacinci etapta hangi takimdan ayrilmistin hatirliyormusun:26:

hoşbuldukk inan hatırlamıyorumm çokk zaman oldu....

ben 32 yaşındayım 10 yaşında bir kuzum var çalışıyorum muhasebeciyim... ve 93 kiloyum

ruh halimden bahsedecek olursam 65 kilolarda gezinmek istiyorum yine eskisi gibi.... çevrem bu ara kilolu olupta zayıflamış insanlarla kaynıyor bende bunlardan biri olmak istiyorum

inşallahhh... ahhh ahh yeni derken hamilelik sonrasından beri uğraşıyorummm ....ama ben yemek yemeği yapmayı çok seviyorum... bende istikrar yok 3 gün yap sonra git bir dürüm yeee amannn sal gitsinn diyenlerdenim.... hiç sevmiyorummm bu huyumuuu...ben yiyip yiyip zayıf kalmak istiyorum....

senün maşallahın var daha kilolumuydunda 60 indin yoksa hep böylemiydin :2:

bende diyet bidkuvi yiyebilirim arada dimi:)
haydı kızlar 1lt tamamlanıyor kalkın cu için baklaım
bir bititdim ikinciyi bitirmem lazim hemenki uce geciyim
nabza gore serbet tatlım napıceksın

sabahtan beri 1 yudum su içmedim iyi miii... Aklımdan çıkmış tamamen

nasil durabildin ben sabah uyaninca tesmen icimin kurudigunu hissefiyorum

memnun oldum..insallah olacaksin canim
yiyip yiyip zayiflamak istiyorsan kesinlikle karatay diyorum sana..hic ac kalmiyorsun
ilk bakista zor görünebilir ama kitabini oku derim..kesinlikle cok saglikli bir diyet

Son düzenleme:
Selam bayanlar nasılsınız ?
Sizi çoookça özledim. Diyete aynen devam ediyorum.Bu hafta çorba diyeti var yine. bu hafta regl olacağım çokta iyi sonuç gelmeyecek.
Ayrıldık ama aklım hep burada. Yazamazsamda arada bakıyorum ne yapıyorsunuz diye.

Yasemin'cim. Sevgili rakibem. seninle rekabetimiz hala devam ediyor.
Geçen haftaki 100 gramlık üstünlüğünden ötürü tebrik ederim. Merak etme gördüm. ELimden geldiğince her cuma gelip bende araya kaynayıp bildirim yapacağım.Seninle yarışa devam yani.

Ayfer'cim bebiş konusunda Allah isteyen herkese inş verir. Sanada verir diyorum.

vay iste kaptan bu gemi batsada gemisini terk etmryen birkez daha asik oldum muc
dilek odul alacak yer ariyor cixs yok sana ödül simiti erit hobby erit once

Pardon canim blueda burda ben cok mu abarttim

Anladim canim kismet bir karar veremedim bakalim catlama ignesi yaptilar mi kendimi catladi
kiz sabah bir ssaat yuruduk ya ben 500 gr veriyimde koclarim bana nasil odul verecekler sende gor
bugün yemekte kadınbudu köftee sanırım makarnaydı vee tatlı vaaaarrrrr birde salata. ama tabiki Gözdecik 1 tane kadın budu köfte yada ufak olursa 2. bolca da salata yicekkk
hadi bakalim mrnuyu bekliyoruz aksam
Slm güzelliklerrr ablanız geldiiii ama fazla yaklaşmayın fena grip oldum bugün biraz gözüm açıldı sanki:2::2::2:
geçmişe dalmadan bi slm verim dedim nasılsınız

kocum.ablam cokkk gecmus olsun kiyamam .bundan sonra baliktan sonra tahin helvasi yenilecek keyifle;bu hafta odul varmi bana kocum iki gun ona gore yasayacam:)

memnun oldum canim
bende evlendigimde 49-50 kiloydumboyumda 1.68 senin gibi..simdi yaslandim,55 i görsem sükredecegim

55 de iyi duruyor bizim boyumuza tabı ama ben biraz daha fazlasını ıstıyorum hani hiç 50 yı goremedim diyebılırım merak edıyorum :)
bide tolerans olarak kilo aralıgı bırakmak ıstıyorum hani 55 olunca o 57 58 oluyo sonradan ondan hedefimi yuksek tutuyorum :)

memnun oldum..insallah olacaksin canim
yiyip yiyip zayiflamak istiyorsan kesinlikle karatay diyorum sana..hic ac kalmiyorsun
ilk bakista zor görünebilir ama kitabini oku derim..kesinlikle cok saglikli bir diyet

çok kişiden ve tv lerden duydumm bu gün alışverişe gidicem denk gelirsem bakınırım kitaba.... arkadaşın biri dukanın kitabını verdi bana ama bana göre değil kendine özel hazırlaman gerekiyor.... ama yapanlar dukandan da çok memnun...

oy dilekcigim sen cok yasa kiz..bende sana hayranim,nese saciyorsun
ödülünu yemedinmi sen bu hafta..bal,hobby,bisey daha vardi unuttum
yinede 1 kg verirsen ödülü düsünebilirim(fenayim ya)
evet canim 55 te güzel duruyor ama 50 ile incecik,narincik bir genc kiz olursun

bu arada bana baslangic ve hedef kilonu özel mesajla gönderebilirmisin..takima alinirsan lazim olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…