hosgeldin canim..kendinden kisaca bahsedermisin,tanismis oluruz..
takim kaptani benim,28 yasinda (yakinda 29 olcam)3 cocuk annesiyim...
hosgeldin canim..bos yerimiz var..kendinden bahsedermisin biraz..birde kacinci etapta hangi takimdan ayrilmistin hatirliyormusun:26:Slm.... Yıllar sonra tekrar geldim.... 60 küsürlerde bıraktığım kk ya 95 kiloyla döndümm...utanc verici ama zararın neresinden dönersem kardır... 6 gündür diyetteyim ve bunu sizin motivelerinizle perçinlemek istiyorum.... Varmı boş yer...
cok gecmisolsun banucugum..canim aman dikkat et kendine,dinlen ve cabucak iyilesBana az müsade kızlar gelmeye çalışırıım yine gözüm şeşi beş görmeye başladı az uzanayım okmmi seviyorum sizi
ayfercigim olurmu hic öyle sey..sen cok hakliydinGecmis olsun canım banumm bu defada kendinlemi ugrastin
Canlar kkmseye birsey demedim yani sule kimseye kasti birsey demiyorum sadece sabah ahseni fark ettim dun girmedi bughnde girdi yazmadi belki onemli isleri var onuda bilmiyorum herkes iyi olsun diyetini bozmasinda bir dokun bin ah isit gibi oldu kkmseye kasti bursey dedigim yok takimin iyiligi icin dilw getirmistim sozlerkmin hepsini geri alıyorum
tabikide birbirimizi uyarmamız lazım
akşam sebze ve çorbayla kapatmayı planlıyodum.... kahvaltım sabit zaten hafta içi 2 dilim ekmek arası peynir hafta sonları yanında yumurta . zeytin yeşilliklerle şenlendriyorum tabağımı....
işyerinde yemek çıkıyor bizim o yüzden aşçımız elinden geldiği kadar bana kızartmadan haşlarken ayırıyor... bu gün beşamel soslu sultan kebabı vardı mesela ama bana sadece haşladığı iç malzemeden ayırdı.... artık öğlendeki yediğime göre akşamı kendim ayarlıcam.... 3 ana 5 ara öğünüm var... saat 6 daki ara öğünümde grisini ve yoğurt yicem mesela...
benim midem acayip açıldı kızlarr kepekli olsa bile her öğün ekmeğimi yemem lazım yoksa hiç doymuyorum.... en azından midem küçülene kadar bu şekilde idare edicem yoksa hemencecik sıkılıyorum açlığa tahammülümm yok malesefff
tabiki bahsedeyım hemen :) 23 yaşındayımm 60 kiloyum 50 kilo olmak istiyorum. 168 boyum var, ögrenciyi. yarısmacı arkadaslara basarılar dılıyorum
haklısınız daha çok yenisiniz inşallah zamanla daha iyi olacak
168 sin ve 60 kiloyu beğenmiyor musun50 kilo olursan çok zayıf olmaz mısın yaa...
neyse başka bişey diyemiyorum:)
o halde aramıza hoşgeldiiin.kararlıyım bu sefer ben de sizinleyim bi 10 kilo vermem gerek
tabiki bahsedeyım hemen :) 23 yaşındayımm 60 kiloyum 50 kilo olmak istiyorum. 168 boyum var, ögrenciyi. yarısmacı arkadaslara basarılar dılıyorum
hosgeldin canim..bos yerimiz var..kendinden bahsedermisin biraz..birde kacinci etapta hangi takimdan ayrilmistin hatirliyormusun:26:
o halde aramıza hoşgeldiiin.
teşekkürler tekrar hoşgeldin
haklısınız daha çok yenisiniz inşallah zamanla daha iyi olacak
canim takim kurallari ilk sayfada,lütfen oku ve kabul edip etmedigini bildir banahosbuldukkherhangi bir cizelge var mı merak ettım bu kilo bildirimini yapıcaz ya
bende diyet bidkuvi yiyebilirim arada dimi:)menüm
5 zeytın
2 dılım ekemk
cay
ara
1/2 paket dıyet bıskuvı
öğle
piliç roti
2 dılım ekemk
ara
1 kutu süt
aksam
5-6 kucuk bulgurlu lahana dolması
bol yesıl salata
1 dılım ekmek
ara
2badem
5kaju
2 lt su
spor: yok ama hıc oturmadım yıne 8 saat boyunca
bir bititdim ikinciyi bitirmem lazim hemenki uce geciyimhaydı kızlar 1lt tamamlanıyor kalkın cu için baklaım
nabza gore serbet tatlım napıceksın
sabahtan beri 1 yudum su içmedim iyi miii... Aklımdan çıkmış tamamen
memnun oldum..insallah olacaksin canimhoşbuldukk inan hatırlamıyorumm çokk zaman oldu....
ben 32 yaşındayım 10 yaşında bir kuzum var çalışıyorum muhasebeciyim... ve 93 kiloyum
ruh halimden bahsedecek olursam 65 kilolarda gezinmek istiyorum yine eskisi gibi.... çevrem bu ara kilolu olupta zayıflamış insanlarla kaynıyor bende bunlardan biri olmak istiyorum
memnun oldum canimtabiki bahsedeyım hemen :) 23 yaşındayımm 60 kiloyum 50 kilo olmak istiyorum. 168 boyum var, ögrenciyi. yarısmacı arkadaslara basarılar dılıyorum
canim takim kurallari ilk sayfada,lütfen oku ve kabul edip etmedigini bildir bana
vay iste kaptan bu gemi batsada gemisini terk etmryen birkez daha asik oldum mucselamlar kizlar..ayferden fircayi yiyince nasilda geldim
blue canimsin özür canim..ben kendim cok fazla gelemedigimden ayfer ve dilek gözüme carpmis sadece
ayfercigim canim merak etme,bu takimi kapanmak üzereyken toparladim,bir tek ben bile kalsam kapanmasina asla izin vermem
kiz sabah bir ssaat yuruduk ya ben 500 gr veriyimde koclarim bana nasil odul verecekler sende gordilek odul alacak yer ariyor cixs yok sana ödül simiti erit hobby erit once
Pardon canim blueda burda ben cok mu abarttim
Anladim canim kismet bir karar veremedim bakalim catlama ignesi yaptilar mi kendimi catladi
hadi bakalim mrnuyu bekliyoruz aksambugün yemekte kadınbudu köfteesanırım makarnaydı vee tatlı vaaaarrrrr birde salata. ama tabiki Gözdecik 1 tane kadın budu köfte yada ufak olursa 2. bolca da salata yicekkk
Slm güzelliklerrr ablanız geldiiiiama fazla yaklaşmayın fena grip oldum bugün biraz gözüm açıldı sanki:2::2::2:
geçmişe dalmadan bi slm verim dedim nasılsınız
memnun oldum canim
bende evlendigimde 49-50 kiloydumboyumda 1.68 senin gibi..simdi yaslandim,55 i görsem sükredecegim
memnun oldum..insallah olacaksin canim
yiyip yiyip zayiflamak istiyorsan kesinlikle karatay diyorum sana..hic ac kalmiyorsun
ilk bakista zor görünebilir ama kitabini oku derim..kesinlikle cok saglikli bir diyet
oy dilekcigim sen cok yasa kiz..bende sana hayranim,nese saciyorsunvay iste kaptan bu gemi batsada gemisini terk etmryen birkez daha asik oldum muc
kiz sabah bir ssaat yuruduk ya ben 500 gr veriyimde koclarim bana nasil odul verecekler sende gor
hadi bakalim mrnuyu bekliyoruz aksam
kocum.ablam cokkk gecmus olsun kiyamam .bundan sonra baliktan sonra tahin helvasi yenilecek keyifle;bu hafta odul varmi bana kocum iki gun ona gore yasayacam:)
evet canim 55 te güzel duruyor ama 50 ile incecik,narincik bir genc kiz olursun55 de iyi duruyor bizim boyumuza tabı ama ben biraz daha fazlasını ıstıyorum hani hiç 50 yı goremedim diyebılırım merak edıyorum :)
bide tolerans olarak kilo aralıgı bırakmak ıstıyorum hani 55 olunca o 57 58 oluyo sonradan ondan hedefimi yuksek tutuyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?