Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Hosgeldin canim umarım tekrar hedefledigin kilolara ulasirsin

Hosgeldin canim umarım tekrar hedefledigin kilolara ulasirsin

hoşbuldummm.... umrarım hep beraber ulaşırız.... bu sene çok düğün ve birkaç tatil planımız var fok gibi dolaşmak istemiyorum çünkü arkadaş gurubuyla gidicezzz herkess narinnn bir ben böyle.... elimi çabuk tutmam lazım.....

aslında beni böyle canlandıran arkadaşımın kızkardeşi resmen gözümüzün önünde fidan gibi oldu .... 100 küsürlerden 72 ye indi boyuda uzunn maşallahı var.... bende yapıcammm bende eski günlerime dönücemmm diye sayıklıyorum kendi kendime

Yaparsin canim neden yapmayasin bu azimle basarirsin eminim ki. Ticker factory den yapabilirsin canim weit loss

oh misss

Sanirim

Git dinlen ablacim bol bol terlede gitsin mikroplar

Ben bugun hic su icemiyorum

Aaa nedenn :26:

1 çay bardağı ceviz kaç tane ceviz oluyor yaaa offf canım çekti .. ben diyetisyenle konuşsam da kahvaltımı karatay, akşam yemeğimi dukan aralarıda ayça kaya diyetine göre yapsam

Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 2 ziyaretçi)
Sweetdimple, kelebek.hill, erigim, sulofe+, gzde93, sahgull+

Ayferimmm senin sitem işe yaradı sanırım bak hepimiz burdayız
hahaha evet valla okadar çok işim varrkii ama sayfayı kapatmıyorum arada faks giderken okuyorum faks göndermeye devamm

menüne bayıldııımmmm. heleki içtiklerin mükemmellll ama bişey sorucam mistik çay ne oluyor acaba
hoşgeldin canıım inşallah istediğin kiloya ulaşırsın ve umarım boş yerimiz vardırr. hoş bende daha tam listeye alınmadım ama olsun kendimi bu gruptan sayıyorum artık

menün gayet güzel beğendiim

ya kızlar ne kadar iğrenç bi iş şu sekreterlik toplam cari hesaplarımız olan alacak borçlu firmalar yalnızca 15 sayfa ve hepsinin dökümünü alıcakmışız. ve her sayfada nereden baksanız dünya kadar firma var öldüm bittim ben yaa. kalem alsak cari açmışız ve 0 da olsa kadın faksın mutabakatını istiyo 1 top a4 kağıdının yarısından fazla firmasına faks gönderdim muhasebeye bi girdim ki bir bu kadr daha var ve döküman çıkartan arkadaş dedi ki sadece 3. sayfaya gelebildim daha. yani 12 sayfa var. imdattttt

çıldırmaya az kaldıııı doktorum nerdeeeeeee

1 çay bardağı ceviz kaç tane ceviz oluyor yaaa offf canım çekti .. ben diyetisyenle konuşsam da kahvaltımı karatay, akşam yemeğimi dukan aralarıda ayça kaya diyetine göre yapsam

her diyetten bi kuble çalsam diyosun yanii hihihihi güzel fikiiirr. aslında olabilirde insanın metobolizması akşam farklı öğlen sabah farklı çalıştığını var sayarsak buna göre besinler tüketirsek bende daha fazla kilo veririz sıyırdım ben bugüüüüüün. bu hafta benden hayır yokkk kendime imdaatttt :18:

cnm hosgeldın aramıza sık gıorersen sende bır an once verırsın cnm

tickerfactory'den bulabılırısn cnm

hahaha evet valla okadar çok işim varrkii ama sayfayı kapatmıyorum arada faks giderken okuyorum faks göndermeye devamm

çıldırmaya az kaldıııı doktorum nerdeeeeeee

kolay gelsinnn....

kg çizelgesini yaptım ama yalnış işaretledim vermek istediğim kg çıktı gerçi daha iyi hedefim daha azmış gibi görünüyor

cnm hosgeldın aramıza sık gıorersen sende bır an once verırsın cnm

hoşbuldum...

bu arada 93 kg ile başladım diyetime... hadi bakalımmm gazamız mübarek olsunn

merhabalar hoşgeldiniz ben blue riyaddan, memnun oldum:)
menülere yorum yazıyoruz, alınmaca darılmaca yok:)
hem kahvaltıda hem öğlen hem arada karbonhidrat olmuş, bence çok olmuş.. sabahları fırsatınız olursa -ki kahvaltı en önemli öğün, mutlaka bir şekilde yapmalıyız metabolizmamızın çalışması için- domates salatalık mevsim sebzesi olarak turp vs ekleyerek zeytinli peynirli bazen bir de meyveli bir kahvaltı yaparsanız daha iyi olur..
diyet ürünler aslında sandığımız kadar masum değil, şekersiz gibi duruyor ama aşırı katkı maddesi içeriyor, bunu sağlığınız için söylüyorum, kilo verirsiniz onda sorun yok ama sağlıklı beslenmek için diyet ürünlerini boşverin bence..
salatanıza da 1 yemek kaşığı yağ ve limon ekleyin ki vitaminini alabilesiniz..
inşallah hedefimize hep beraber kavuşacağız

kizlar discideyim suan oglumun disi cok agridi bugun ben gryirdim

geçmiş olsun canım

canim bizde seni burdan görüyoruz

doktor dedinde yasemin nerde sahiden ya,göremedim onuda:26:

tabikide birbirimizi uyarmamız lazım

akşam sebze ve çorbayla kapatmayı planlıyodum.... kahvaltım sabit zaten hafta içi 2 dilim ekmek arası peynir hafta sonları yanında yumurta . zeytin yeşilliklerle şenlendriyorum tabağımı....
işyerinde yemek çıkıyor bizim o yüzden aşçımız elinden geldiği kadar bana kızartmadan haşlarken ayırıyor... bu gün beşamel soslu sultan kebabı vardı mesela ama bana sadece haşladığı iç malzemeden ayırdı.... artık öğlendeki yediğime göre akşamı kendim ayarlıcam.... 3 ana 5 ara öğünüm var... saat 6 daki ara öğünümde grisini ve yoğurt yicem mesela...

benim midem acayip açıldı kızlarr kepekli olsa bile her öğün ekmeğimi yemem lazım yoksa hiç doymuyorum.... en azından midem küçülene kadar bu şekilde idare edicem yoksa hemencecik sıkılıyorum açlığa tahammülümm yok malesefff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…