Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

çok kişiden ve tv lerden duydumm bu gün alışverişe gidicem denk gelirsem bakınırım kitaba.... arkadaşın biri dukanın kitabını verdi bana ama bana göre değil kendine özel hazırlaman gerekiyor.... ama yapanlar dukandan da çok memnun...
tamam canim..banucugum daha iyi biliyor bu konuyu . dukan cokta saglikli degil..bunda doyana kadar yiyorsun mesela yasakli gidalar haric..dukan daha cok protein agirlikli ve bir günü bir gününden baska..:31:

Slm.... Yıllar sonra tekrar geldim.... 60 küsürlerde bıraktığım kk ya 95 kiloyla döndümm...utanc verici ama zararın neresinden dönersem kardır... 6 gündür diyetteyim ve bunu sizin motivelerinizle perçinlemek istiyorum.... Varmı boş yer...
canim hosgrldin bu sefer verdigini almiyacan koruma topigine fecicez hepbirlikte
MENÜM
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu

KAHVALTI
1 lop yumurta
1 çay bardağı ceviz
8 zeytin
1 bardak mistik çay
2 dilim tatlı lor

ÖĞLE :
1 bardak kefir

AKŞAM:
1 kase tavuklu mantar çor.
1 por kıymalı kabak oturtması
salata

SPOR
yok:50:

SIVI:
2 lt limonlu tarçınlı su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi + 1 kayısı
1 fincan siyah çay
1 fincan mistik çay
3 fincan nane limon ıhlamur ve bol karabiberli çay:25::25::25:
takviye olarak omega 3
ben saygiyla egiliyorum karsinda ablam
okudum sıkıntı yok benim açımdan sadece hafta sonları pek katılamayabilirim ama raporumu pazartesi günü eksiksik yazarım....

sabah
beyaz peynirli kepek ekmekli tost

ara öğün
çubuk tarçınlı yeşil cay
ülker kellogs krakerlerinden 3-5 adet

öğlen
buğulama kuşbaşı+kabak
1 dilim ekmek
yağsız tuzsuz salata tırtıkladım

şimdilik durum bu... çok azimliyimmm spor ve yürüyüş işini ayarlamam lazım.... bu akşamdan itibaren programımı yapıcam.... yalnız kg çizelgesinin linkini verirseniz çizelgemide hazırlıyımm.....:8:
bence guzel hosgrldin canim buarada aramiza
çok geçmiş olsunn
sgol canim
kararlıyım bu sefer ben de sizinleyim bi 10 kilo vermem gerek
ben seni sitede gordum sanki daha once basks takimdsmiydincanim
merhabalar hoşgeldiniz ben blue riyaddan, memnun oldum:)
menülere yorum yazıyoruz, alınmaca darılmaca yok:)
hem kahvaltıda hem öğlen hem arada karbonhidrat olmuş, bence çok olmuş.. sabahları fırsatınız olursa -ki kahvaltı en önemli öğün, mutlaka bir şekilde yapmalıyız metabolizmamızın çmdamialışması için- domates salatalık mevsim sebzesi olarak turp vs ekleyerek zeytinli peynirli bazen bir de meyveli bir kahvaltı yaparsanız daha iyi olur..
diyet ürünler aslında sandığımız kadar masum değil, şekersiz gibi duruyor ama aşırı katkı maddesi içeriyor, bunu sağlığınız için söylüyorum, kilo verirsiniz onda sorun yok ama sağlıklı beslenmek için diyet ürünlerini boşverin bence..
salatanıza da 1 yemek kaşığı yağ ve limon ekleyin ki vitaminini alabilesiniz..
inşallah hedefimize hep beraber kavuşacağız :16:

geçmiş olsun canım

sagol bitanem

canim hosgrldin bu sefer verdigini almiyacan koruma topigine fecicez hepbirlikte
ben saygiyla egiliyorum karsinda ablam

bence guzel hosgrldin canim buarada aramiza

sgol canim

ben seni sitede gordum sanki daha once basks takimdsmiydincanim

sagol bitanem

daha önce kendi günlügümde zayıflamayı denedim bi 6 kilo verdim ordan görmüşündür belki

oy dilekcigim sen cok yasa kiz..bende sana hayranim,nese saciyorsun:16:
ödülünu yemedinmi sen bu hafta..bal,hobby,bisey daha vardi unuttum:9:
yinede 1 kg verirsen ödülü düsünebilirim(fenayim ya):52:

evet canim 55 te güzel duruyor ama 50 ile incecik,narincik bir genc kiz olursun:16:

bu arada bana baslangic ve hedef kilonu özel mesajla gönderebilirmisin..takima alinirsan lazim olacak:34:

ya kaptanim ama onlar ufacikti ben hakketigimi dusunerek vicdan rahatliligiyla yemek istiyorum hem hazirlamistim odulumude tahinlili borek yiyeceltim ama bir veremem bak sunu 600 kganlasalim baskada cikamam hadi aganin rlini tutulmaz:)))

vay iste kaptan bu gemi batsada gemisini terk etmryen birkez daha asik oldum muc

kiz sabah bir ssaat yuruduk ya ben 500 gr veriyimde koclarim bana nasil odul verecekler sende gor

hadi bakalim mrnuyu bekliyoruz aksam

kocum.ablam cokkk gecmus olsun kiyamam .bundan sonra baliktan sonra tahin helvasi yenilecek keyifle;bu hafta odul varmi bana kocum iki gun ona gore yasayacam:)

inşallah akşamda cozutmazsam bugn mikemmel olcak :1:

Slm.... Yıllar sonra tekrar geldim.... 60 küsürlerde bıraktığım kk ya 95 kiloyla döndümm...utanc verici ama zararın neresinden dönersem kardır... 6 gündür diyetteyim ve bunu sizin motivelerinizle perçinlemek istiyorum.... Varmı boş yer...

tabiki bahsedeyım hemen :) 23 yaşındayımm 60 kiloyum 50 kilo olmak istiyorum. 168 boyum var, ögrenciyi. yarısmacı arkadaslara basarılar dılıyorum :D :D
hoşgeldinizz :16:
Selam bayanlar nasılsınız ?
Sizi çoookça özledim. Diyete aynen devam ediyorum.Bu hafta çorba diyeti var yine. bu hafta regl olacağım çokta iyi sonuç gelmeyecek.:30::30:
Ayrıldık ama aklım hep burada. Yazamazsamda arada bakıyorum ne yapıyorsunuz diye.

Yasemin'cim. Sevgili rakibem. seninle rekabetimiz hala devam ediyor.
Geçen haftaki 100 gramlık üstünlüğünden ötürü tebrik ederim. Merak etme gördüm. ELimden geldiğince her cuma gelip bende araya kaynayıp bildirim yapacağım.Seninle yarışa devam yani. :52::52:

Ayfer'cim bebiş konusunda Allah isteyen herkese inş verir. Sanada verir diyorum. :38::38:
canım sende hoşgeldin bizde sei özledikk

bide eti karam yemişti :27: ispiyonluyorum hemen :9:

kızlar ben ufaktan kaçarr. kafayı yicem yoksa burda fakslarla eve gidiyimde azcıkta ablamla yiyim kafayı :27: mobilden girip takip ederim sizi ablam dişçye gidicek yine ben 2 çocukla iyice tırlatıcam :27: müsait olduğumda girerim yine haydiiin hoşçakalınn akşamleyin gaçamak yapmeyin :55::49:

selam kızlarr birinci olmuşuz hepinizi tebrik ediyorumm

özellikle 1 ve üzeri kilo verenleri ayrıca tebrik ediyorum:46::46: kendimide kınıyorum:41: çok şükür reglim bitti karnım davul gibiydi sabah bi baktım fısss diye inmiş , bugunden itibaren eski düzenime dönüp tranbolinimlede barışıyorum inşşş
yaa acaba ben trambolin kullanabilri miyimki? birde evde nereye koyuyorsun altına ayrıca bir mat falan kullanıyormusun kaymasın diye?bak kaç ay sonra dikkatimiçekmeye başladı :1:

Ayy bi ben çalışıyorum cumartesi gunleri isi birakasim geliyor valla :(
aaa sen cumartesileri çalışıyormusun kıyamammm ama üzülme aslında iş gitmek daha iyi evde iş bitmiyor ki cumartesileri daha çok yoruluyorum ben walla :6:
sankı bız evde yatıyoz:)
aynen öyle :10:
hanımlar selamlar,

hepinizi tebrik ediyorum, 1. olmuş grubumuz.. ben de buna olumlu katkıda bulunmak isterdim ama inşallah bundan sonra hep kilo kayıplarıyla karşınızda olacağım:) böyle ümit ediyorum:)
hala bakıcı düzenini oluşturmaya çalıştığımız için konsantre olamıyorum, spor açısından.. henüz hala vakit bulamıyorum spora.. çünkü oğlumun öğle uyku saati değişti çok geç uyuyor ondan sonra da fırsat bulamıyorum.. eşimle yürüyüşe çıkacağız ama oğlan 11den sorna uyuyunca çıkamıyoruz..uykusunu 9.30-10 arasına çekmeye çalışacağım bu hafta..sonrasında inşallah yürüyüşlere tam gaz başlayacağım..
maşallah hepiniz ne güzel ilerlediniz ya maşallah diyeyim..yasemine banuya bakıyorum, hedeflerine az kaldı siz benden önce hedefinize ulaşır mezun olursunuz bu gidişle valla:)
aaa senin bakıcı yatılıydı değilmi oh negüzel iyice alışın birbirinizede rahat edersin canım.
kızlar benim iyi bi gaza ihtiyacım var 2 gündür dikkat edemedim değil etmedim hemen tartıya yansımış.moralim bozuldu.benim aşka şevke ihtiyacım var napcam bilmiyom
:30: benimde yaa. dün diyetisyen aradı kaç gündür mesaj yazmıyorsun yediklerini göndermiyorsun diye 3 günlük sebze diyeti verdi. inşallah benimkide yansımaz cumaya, çok üzülürüm:25:
Slm güzeller iyi haftasonları dilerim hepinizee kılzar az sonra misafirlerim gelecek bir sürü cıs yaptım ama ben yemeyeceğim tabikiii onları beklerken hemen size bakayım dedimm dün de giremedim aklım sizde kaldı dün hamama gittik kızzlar yaklaşık 4 saatt hamam keyfi yaptık aman bir güzeldi hep tırsardım gitmekten tıkanırım filan diye ama harika bir yermiş sık sık gitmeye çalışacağım bundan sonra pamuk gibi oldum en az 1 kilo vermişimdir :1: yalnız çıktıktan sonra adım atmaya halimiz kalmadı arabaya zor attık kendimizi hakikaten tavsiye ederim kızlar:21::21: şimdi bir geçmiş yapayım menülerimi yazayım gelmezlerse tabii gelirlerse akşama yazarım artık:16:
hamammı dedin :27: bayılırım.sanki 2-3 kilo vermiş gibi oluyorum ben yaa. dur ben bu cuma kocamı kandırayım sabah erkenden hamama gidelim belki te ratarr güzelce yıkanırsam kilom az çıkar :1:
MENÜM Cuma

KAHVALTI
Bol yeşillikli peynirli omlet
1 çay bardağı ceviz
10 zeytin
1 bardak hibisküs
2 dilim peynir
1 turp

ÖĞLE :
2 ad mercimekli köfte diğer cıslara dokunmadım:46::46:

AKŞAM:
1 kase tarhana çorbası
1 por. Ciğer
salata

SPOR
1 saat koşu bandında yürüyüş 80 mekik 30 squat 10 dk twist

SIVI:
2 lt limonlu tarçınlı su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
1 fincan hibisküs
takviye olarak omega 3

MENÜM dün

KAHVALTI

Sucuklu omlet
1 çay bardağı ceviz
8 zeytin
1 bardak hibisküs
2 dilim peynir
2 kaymaklı kayısı

ÖĞLE :
1 bardak ayran
1 elma

AKŞAM:
1 por. Mercimek çor
1 por çağla dövmesi bol marulla birlikte*

SPOR
4 saat hamam sefası

SIVI:
2,5 lt limonlu tarçınlı su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
1 fincan hibisküs
1 bardak ayran
takviye olarak omega 3

çağla dövmesini bilmeyen olabilir kızlar çağla turfanda bademin robotta geçirilmesi ve içine haşlanmış yumurta bol taze soğan pul biber karabiber zeytinyağı tuz eklenmesiyle oluşan bir tür salata:56::56:

normalde yufkayla dürüm yapılır fakat ben marulla tükettim

bu arada misafirlere yakalandım göndere basmak şimdi nasip oldu ekranda oylece kalmış:31:
çağla dövmesi ne enteresan bir salata. denemek lazım da bademi bulamam ki, izmirin yöresel bir salatası falan mı. izmir demişken izmirli bir blogger ablam var tariflerine bayılıyorum.Mutlaka bir gün göz atmalısın "yeturla lezzet kareleri"" adı. ben bir çok tarifimi yeşim abladan görüp deneyerek öğrendim. kadına bayılıyorum çok becerikli.Yopksa o sen misin :23:
Selammm 3. Mintikaaa
Ankaradaydim haftasonu yeni donuyorm otobusteym su an sarj sorunu da olunca giremedm kk ya. Haftasonu oyle buyuk kacamaklar yapmadim, disarda yedim hep ama mesela pizza yemedm de kumpir yedim tabi patates sonucta ama pizzadan burgerdan falan iyidir dedm..

Bugn sinava girdm fena da gecmedi hatta sanirm iyiydi bakalm sonuclari merakla bekliycemm

Gecmise bakamiyorm simdi yarn bakarm hepinize opucukleree
aaa doğru yaa unutmuşum ...canım nasıl geçti sınav sonuçlar ne zamana belliolur? hadi hayırlısı inş.

Sanirim :9:

Git dinlen ablacim bol bol terlede gitsin mikroplar

Ben bugun hic su icemiyorum :(

yok yatamıyorumda Ayferimm bide bana yeni laptop önerdiler diğeri stoklarında kalmamış önere önere zaman geçiyo sinir oldum :47:tamam dedim yollayında ne olursa olsun şimdi önerdikleride bu Samsun.NP270E5J-XO1 TR inş stoklarda bitmeden bu gelir
mikroplar gidene kadar karabibere devam :47::47: yalnız içince benim suratı görmelisiniz çizgi filmlerde olurya kulaklardan duman çıkar aynen o şekil oluyor:1:

okudum sıkıntı yok benim açımdan sadece hafta sonları pek katılamayabilirim ama raporumu pazartesi günü eksiksik yazarım....

sabah
beyaz peynirli kepek ekmekli tost

ara öğün
çubuk tarçınlı yeşil cay
ülker kellogs krakerlerinden 3-5 adet

öğlen
buğulama kuşbaşı+kabak
1 dilim ekmek
yağsız tuzsuz salata tırtıkladım

şimdilik durum bu... çok azimliyimmm spor ve yürüyüş işini ayarlamam lazım.... bu akşamdan itibaren programımı yapıcam.... yalnız kg çizelgesinin linkini verirseniz çizelgemide hazırlıyımm.....:8:

salatalarında yağı kullanmalısın bitanemm yağ yiyeceksinki vücudundaki yağlar yakılsın yıllarca yağsız yedik fakat çok büyük yanlış yapmışız:19:
birazda sporla destekledinmi gitsin kilocuklar:21::21:

hoşbuldummm.... umrarım hep beraber ulaşırız.... bu sene çok düğün ve birkaç tatil planımız var fok gibi dolaşmak istemiyorum çünkü arkadaş gurubuyla gidicezzz herkess narinnn bir ben böyle.... elimi çabuk tutmam lazım.....

aslında beni böyle canlandıran arkadaşımın kızkardeşi resmen gözümüzün önünde fidan gibi oldu .... 100 küsürlerden 72 ye indi boyuda uzunn maşallahı var.... bende yapıcammm bende eski günlerime dönücemmm diye sayıklıyorum kendi kendime

elbette döneceksinn hiç moralini bozma ben temmuzda 93 klo idim tatlım 88 kilo ile takıma girdim ve şu an 73 kiloyummm aa şaka maka 20 kilo vermişim kızlarrr:32::32:
yalnız şunu unutma kilolar ne kadar çabuk giderse aynı hızla gidiyor bitanem az gitsin öz gitsin hedefin bu olmalı:16:

1 çay bardağı ceviz kaç tane ceviz oluyor yaaa offf canım çekti .. ben diyetisyenle konuşsam da kahvaltımı karatay, akşam yemeğimi dukan aralarıda ayça kaya diyetine göre yapsam :1:
orta boy bir cevizse şayet 7 tane yapıyor tatlım bir ince belli çay bardağı kendim ölçtüm diyetisyenine bir danış bakalım ne derki acaba:26::26:
hahaha evet valla okadar çok işim varrkii ama sayfayı kapatmıyorum arada faks giderken okuyorum faks göndermeye devamm :1:

menüne bayıldııımmmm. heleki içtiklerin mükemmellll :nazar: ama bişey sorucam mistik çay ne oluyor acaba :17:

hoşgeldin canıım inşallah istediğin kiloya ulaşırsın ve umarım boş yerimiz vardırr. hoş bende daha tam listeye alınmadım ama olsun kendimi bu gruptan sayıyorum artık :1:

menün gayet güzel beğendiim:nazar:

ya kızlar ne kadar iğrenç bi iş şu sekreterlik :43: toplam cari hesaplarımız olan alacak borçlu firmalar yalnızca 15 sayfa ve hepsinin dökümünü alıcakmışız. ve her sayfada nereden baksanız dünya kadar firma var öldüm bittim ben yaa. kalem alsak cari açmışız ve 0 da olsa kadın faksın mutabakatını istiyo 1 top a4 kağıdının yarısından fazla firmasına faks gönderdim muhasebeye bi girdim ki bir bu kadr daha var:53: ve döküman çıkartan arkadaş dedi ki sadece 3. sayfaya gelebildim daha. yani 12 sayfa var. imdattttt :43:

çıldırmaya az kaldıııı doktorum nerdeeeeeee:52:

elbette bu gruptansın buraya giriş var fakat hedefe ulaşmadan çıkış yok:13::13:
ooo bugün işin çok canım sabırlar diliyorumm
mistik çayın hazırını aldım ben bitanemm doğu. marka çok hoşuma gitti içimi güzel fakat şule kendisi yapıyor en doğru tarifi Şulecim verebilir sana

kizlar discideyim suan oglumun disi cok agridi bugun ben gryirdim:(
geçmiş olsun kuzucuğuna dilekcim

geçmiş olsun cnmcnm

teşkler Tuğbacım:16:geçecek inş:31:

kızlar yakalayamıyoruım ne çok kaynatmışsınız yine :44:
sakin kafayla bir ara tek tek bakayımen iyisi.
banum bir ara hoşgeldin demişsin galiba Hoşbuldum kuzum:3:

böyle güzelde geçmiş yapacakjlara kolay gelsin Şulemmm:24:

kolay gelsinnn....

kg çizelgesini yaptım ama yalnış işaretledim vermek istediğim kg çıktı gerçi daha iyi hedefim daha azmış gibi görünüyor :21:

hoşbuldum...

bu arada 93 kg ile başladım diyetime... hadi bakalımmm gazamız mübarek olsunn :7:
arzu edersen ben yapabilirim tickerinini tatlım sen profiline kopyalarsın:34:
emin ol sağlıklı menüler ve spor desteğiyle hedefne ulaşacaksın tatlımm:16::32:

Amin Banu ablacım inşallahh nişanlım ve ailesi Mart'ta gelip tarih belirlemek istiyorlar bakalım hayırlısıı iş konusunda her şey belirsiz ama biz bir adım atalım diyoruz artık başka türlü olmayacakk :17:

birkaç hafta içinde biraz daha eriyim yani yine de ben şık olayım , hoş olayım, yaza daha da fit olayım Allahhh :52::1:

Siz bir adım atın hele adı belli olsun derler ya sonrası gelir tatlımmm
tabikiii en şık senin olman lazım hadi göreyim senii fıstık gibi çık resimlerde belki yüzünü gizleyip bizimlede paylaşırsın:54::54:

her diyetten bi kuble çalsam diyosun yanii :1::1: hihihihi güzel fikiiirr. aslında olabilirde insanın metobolizması akşam farklı öğlen sabah farklı çalıştığını var sayarsak buna göre besinler tüketirsek bende daha fazla kilo veririz :28: :52: :53: sıyırdım ben bugüüüüüün. bu hafta benden hayır yokkk kendime imdaatttt :18::37:

aslında amerikalı bir bayan öğünlerini tersine çevirerek 43 kilo vermiş bir yılda yanlış hatırlamıyorsam yani akşam yemeğini sabah kahvaltısını akşam yapıyormuş ilginç gelmişti o zaman okuduğumda
sen de kendi vücuduna metabolizmana göre besleme şeklini belirleyebilirisn bitanemm gel ge gel Karataya gel:21::21:

canim bizde seni burdan görüyoruz:16:

doktor dedinde yasemin nerde sahiden ya,göremedim onuda:26:

Yaseminciğimin dedesi vefat etmiş Helincim sanırım hala oradadır

tabikide birbirimizi uyarmamız lazım

akşam sebze ve çorbayla kapatmayı planlıyodum.... kahvaltım sabit zaten hafta içi 2 dilim ekmek arası peynir hafta sonları yanında yumurta . zeytin yeşilliklerle şenlendriyorum tabağımı....
işyerinde yemek çıkıyor bizim o yüzden aşçımız elinden geldiği kadar bana kızartmadan haşlarken ayırıyor... bu gün beşamel soslu sultan kebabı vardı mesela ama bana sadece haşladığı iç malzemeden ayırdı.... artık öğlendeki yediğime göre akşamı kendim ayarlıcam.... 3 ana 5 ara öğünüm var... saat 6 daki ara öğünümde grisini ve yoğurt yicem mesela...

benim midem acayip açıldı kızlarr kepekli olsa bile her öğün ekmeğimi yemem lazım yoksa hiç doymuyorum.... en azından midem küçülene kadar bu şekilde idare edicem yoksa hemencecik sıkılıyorum açlığa tahammülümm yok malesefff :5::5:

meslek nedir bitanemmm aşçınızın seni düşünerek yemek ayırması çok hoş bir davranış gerçekten takdir ettim aslında Karatay tam sana göre bitanemm
tabiki bahsedeyım hemen :) 23 yaşındayımm 60 kiloyum 50 kilo olmak istiyorum. 168 boyum var, ögrenciyi. yarısmacı arkadaslara basarılar dılıyorum :D :D

hoşgeldinnn aramıza canımmm:16: çok gençsin birazcık dikkatle hedefeine kısa sürede ulaşırsın tatlım:21:

hosgeldin canim..bos yerimiz var..kendinden bahsedermisin biraz..birde kacinci etapta hangi takimdan ayrilmistin hatirliyormusun:26:

cok gecmisolsun banucugum..canim aman dikkat et kendine,dinlen ve cabucak iyiles:16::54:

ayfercigim olurmu hic öyle sey..sen cok hakliydin:16:
iyikide yazmissin,kendimize geldik:38:

tşkler Helincim geçecek inş:31::31:

aslında üst bölgemde hiç problem yok bacaklarım kalın basen var hiç pantolon yakıstıramıyorum kendıme incecık bacaklarım olsun istiyorum :) o yuzdende sporla birlkte dikkat etmeyı dusunuyorumm

benimde tam tersi bacak popo kalça yok üst bölge toplu
arkadan bak zannedersin 55 kiloyum ama göğüsler büyük önden bakınca hoş durmuyor tepsi koy taşınır o vaziyet yani sinir oluyorum:47:
hoşbuldukk inan hatırlamıyorumm çokk zaman oldu....

ben 32 yaşındayım 10 yaşında bir kuzum var çalışıyorum muhasebeciyim... ve 93 kiloyum

ruh halimden bahsedecek olursam 65 kilolarda gezinmek istiyorum yine eskisi gibi.... çevrem bu ara kilolu olupta zayıflamış insanlarla kaynıyor bende bunlardan biri olmak istiyorum :5::5:
allah bağışlasın kuzucuğunu az önce sormuştum mesleğini öğrenmiş oldum tatlım bende Banu izmirdenim takımın ablasıyım:12:
müzmin bekarlardanım anneciğimle birlikte yaşıyorum 39 yaşındayım

inşallahhh... ahhh ahh yeni derken hamilelik sonrasından beri uğraşıyorummm ....ama ben yemek yemeği yapmayı çok seviyorum... bende istikrar yok 3 gün yap sonra git bir dürüm yeee amannn sal gitsinn diyenlerdenim.... hiç sevmiyorummm bu huyumuuu...ben yiyip yiyip zayıf kalmak istiyorum....

senün maşallahın var daha kilolumuydunda 60 indin yoksa hep böylemiydin :2:

keşke yiyip yiyip kilo almayan insanlardan olsak fakat bizler için öyle bir şans yok bitanem

bende diyet bidkuvi yiyebilirim arada dimi:)

bir bititdim ikinciyi bitirmem lazim hemenki uce geciyim

nasil durabildin ben sabah uyaninca tesmen icimin kurudigunu hissefiyorum
:20::20: hayır Çekirgem yiyemezsinnn :54: çünkü sen evdesin çalışan arkadaşlarımız için bazen kurtarıcı olabiliyor sen daha sağlıklı besinler varken dişyet bisküvide neyin nesi şimdi:20::19::47::47:

memnun oldum canim:16:
bende evlendigimde 49-50 kiloydum:5:boyumda 1.68 senin gibi..simdi yaslandim,55 i görsem sükredecegim:6:
:53::53: senmi yaşlandın du bakalım tatlımmm ben öleyim o zaman

Selam bayanlar nasılsınız ?
Sizi çoookça özledim. Diyete aynen devam ediyorum.Bu hafta çorba diyeti var yine. bu hafta regl olacağım çokta iyi sonuç gelmeyecek.:30::30:
Ayrıldık ama aklım hep burada. Yazamazsamda arada bakıyorum ne yapıyorsunuz diye.

Yasemin'cim. Sevgili rakibem. seninle rekabetimiz hala devam ediyor.
Geçen haftaki 100 gramlık üstünlüğünden ötürü tebrik ederim. Merak etme gördüm. ELimden geldiğince her cuma gelip bende araya kaynayıp bildirim yapacağım.Seninle yarışa devam yani. :52::52:

Ayfer'cim bebiş konusunda Allah isteyen herkese inş verir. Sanada verir diyorum. :38::38:

Hoşgeldin Edacımmm yokluğun öyle çok belliki sallanan parmakları özledikkk :48::38:

biz gönülden bağlıyız ayrıldık da ne demek burası senin evin fırsat buldukça bekleriz bitanemm:16:

vay iste kaptan bu gemi batsada gemisini terk etmryen birkez daha asik oldum muc

kiz sabah bir ssaat yuruduk ya ben 500 gr veriyimde koclarim bana nasil odul verecekler sende gor

hadi bakalim mrnuyu bekliyoruz aksam

kocum.ablam cokkk gecmus olsun kiyamam .bundan sonra baliktan sonra tahin helvasi yenilecek keyifle;bu hafta odul varmi bana kocum iki gun ona gore yasayacam:)

Sağol Dilekcim geçicek inl bitanemm arada kaynatmayalım lütfen 650 gr sonrası ödül var :23::23::23:

çok kişiden ve tv lerden duydumm bu gün alışverişe gidicem denk gelirsem bakınırım kitaba.... arkadaşın biri dukanın kitabını verdi bana ama bana göre değil kendine özel hazırlaman gerekiyor.... ama yapanlar dukandan da çok memnun...

http://cloudpage.co/oneriler

kitapları alana kadar buradan faydalanabilirsin bitanemm takıldığın yerlerde yardımcı oluruz dukan karataya göre biraz zorlayıcı onu da yaptım fakat ömür boyu uyugulanabilirliği yok ayrıca yulaf kepeğide hoşuma gitmemişti
bir hafta dene sonra zaten bırakamayacasın tatlım ömür boyu bu şekilde besleneceksin:34:

aksam kaldigim yerdendrn devam gorisuruz hanimlar

görüşürüz çekirgemmm:16:

evet canim 55 te güzel duruyor ama 50 ile incecik,narincik bir genc kiz olursun:16:

bu arada bana baslangic ve hedef kilonu özel mesajla gönderebilirmisin..takima alinirsan lazim olacak:34:

eti karam yemişti alman pastası kalmamış o hayali suya düşmüştü Dilekciğimizin :9:

ya kaptanim ama onlar ufacikti ben hakketigimi dusunerek vicdan rahatliligiyla yemek istiyorum hem hazirlamistim odulumude tahinlili borek yiyeceltim ama bir veremem bak sunu 600 kganlasalim baskada cikamam hadi aganin rlini tutulmaz:)))
650 den bir gram aşağısı kurtarmaz tatlımmm ödülü haketmek için şart bu dimi Helincim

ayyy yaramaz çocuklar gibisin Dilek çok tatlısın valla şansına küs koçun birini ikna edtsen birini edemiyosunn:1:

inşallah akşamda cozutmazsam bugn mikemmel olcak :1:

mükemmel bir gün olması senin elinde bitanemm:16: biz sana inanıyoruz :29:

3-4 gundur memlekette annemlerdeyim.annem calisiyo izni bitti.bu kez de ben izne ayrildim.babama bakmak icin bu nedenle ne menulerimi yazabildin ne de sizin menulere yorum yapabildim.kusuruma bakmayin artik.inanin hem ufaklikla hem ev isi babam hem de misafirlerle ilgileniyom kafami kasiyamiyom

kızlar ben ufaktan kaçarr. kafayı yicem yoksa burda fakslarla eve gidiyimde azcıkta ablamla yiyim kafayı :27: mobilden girip takip ederim sizi ablam dişçye gidicek yine ben 2 çocukla iyice tırlatıcam :27: müsait olduğumda girerim yine haydiiin hoşçakalınn akşamleyin gaçamak yapmeyin :55::49:

kaçma tatlım Allahın izniyle git :16:
yaa acaba ben trambolin kullanabilri miyimki? birde evde nereye koyuyorsun altına ayrıca bir mat falan kullanıyormusun kaymasın diye?bak kaç ay sonra dikkatimiçekmeye başladı :1:

aaa sen cumartesileri çalışıyormusun kıyamammm ama üzülme aslında iş gitmek daha iyi evde iş bitmiyor ki cumartesileri daha çok yoruluyorum ben walla :6:

aynen öyle :10:

aaa senin bakıcı yatılıydı değilmi oh negüzel iyice alışın birbirinizede rahat edersin canım.

:30: benimde yaa. dün diyetisyen aradı kaç gündür mesaj yazmıyorsun yediklerini göndermiyorsun diye 3 günlük sebze diyeti verdi. inşallah benimkide yansımaz cumaya, çok üzülürüm:25:

hamammı dedin :27: bayılırım.sanki 2-3 kilo vermiş gibi oluyorum ben yaa. dur ben bu cuma kocamı kandırayım sabah erkenden hamama gidelim belki te ratarr güzelce yıkanırsam kilom az çıkar :1:

çağla dövmesi ne enteresan bir salata. denemek lazım da bademi bulamam ki, izmirin yöresel bir salatası falan mı. izmir demişken izmirli bir blogger ablam var tariflerine bayılıyorum.Mutlaka bir gün göz atmalısın "yeturla lezzet kareleri"" adı. ben bir çok tarifimi yeşim abladan görüp deneyerek öğrendim. kadına bayılıyorum çok becerikli.Yopksa o sen misin :23:

aaa doğru yaa unutmuşum ...canım nasıl geçti sınav sonuçlar ne zamana belliolur? hadi hayırlısı inş.

Tekrar hoşgeldin canımmm geçmişte kayboldun sanırım kolay gelsin :1: trombolin kulananlar çok memnun eğer evin müsaitse düşün bence Gülşahda kullanıyor şu an benim oda kutu kadar yürüyüş bandını koymak için koltuk attım başkada atacak bişey yok odam müsait olsa inan alırdım sırf stres atmak için bile değer:8:

Merabalar kizlar sizi ozlemisim yav

bizde seni özledik Ahsenim:16::29:

Hamama kandır einide git ölü deriler gitsin gözenekler açılsınnn ohhh değer bencede :12::12:

Çağla dövmesi Denizli yöresine ait tatlım burada çağla bademler çıktı yakında bollaşır o zaman denersin bitanem hmmm inceleyeyim bakalım hafif değişik yemekler varmı tşkler cnm

kardesimin hanimina kahve icmeye gittim yemek hazirlatmadim cocuguyla ugrasmasin diye bi kahvr icerim dedim biraz kuriyemis yedim yadinda ama bu seferde ogle yemegim gecti cokta aciktim eve gelenr kadar evden cikmamak lazim diyet suresinde en rahat ve duzenli evde olunca oluyir
evet . evden yemek saatine göre çıkmak lazımaslında yoksa bende aynı şeyi yaşıyorumhep. Gittiğimiz yerde ara öğün yapaıcak gibi ayarlarsak hem karnımız tokolduğu için ikramlara hayır demekte kolay olur aslında :9:
Gunaydin kizlar.astide bi cafede kardesimi bekliyorum.gece apar topar yola ciktim tek basima.dedem vefat etti.
canım benim allah rahmet eylesin. ankaraya gelmişsin varmı yapabileceğimiz birşey .
Günaydın kızlar umarim güzel bir gün olur :)
Yasemincim icin zor bir gun olacak gerrci :(

Ben sabah kalktim ve 2 mile leslie yaptim 1/2 lt su içtim hadi kisiyorsa calisma metacim :9:
bende ekstra spor yapmak istiyorum . bir ara tivibuda kayıtlı sporlar var cha caha yapmıştım ne iyi gelmişti acaba erken kalkıp cha cha mı yapmalı yoksa trambolin alıp tüm binayı hoplatayım mı :9:
günaydın kızlaaaaaaaaaaarr. hafta sonları ben pek evde durmadığımdan buraya giremiyorm :37: malum ablamda var pc ye 1 haftadır el süremiyorum:50: o yüzden mesaj sayımı gün içinde daha fazla aktif olarak tamamlıycam.
bu arada lkk şefimiz bana bu sabah sen kilo mu aldın bi ara çok zayıflamıştın dedi ve üretim şefimizde o zamanlar sevgilisi vardı dikkat ediyodu şimdi yok ne varsa yiyo dedi :25: dikkat ediceeemm edicemm edicmemmm:36:
bir kafa atsaydın yaa. gıcıkolurum böyle konuşanlara :41:
Bu hafta hedefim 64,9 dan 64,3 e inmek, nedense bu hafta 1 kilo gitmez diye hissediyorm haftasonu da o kadar yogun diyet yapmadim cunku.. Ama 4 gun gayet yeterliii :))

Haftaya iseee yine hedef 1 kilo koyacagimm ;))
bu ahafta benimde hedefim 500 gr..aman almayalaım sabitde kalmayalımda gram gramda olsa gitsin.
Valla güzel bolumlermis atcilik okurdum :)

Ettim tabi ki de :16:

Karataya donulmus yutuyuste yapilmis :38:
bende ahçılık isterdim çok seviyorum yemek yapmayı :16:
ne güzel düşünmüşler bölümler tam da nevşehire göre olmuş:) böyle yenilikleri görünce umutlanıyorum biraz gençler adına..hiç değilse üniv mezunu işsiz olmazlar oralarda..

evet canım tilkinin dönüp dolacşıp geleceği yer kürkçü dükkanı hesabı, eninde sonunda bu yola döneceğim mecburen :9:
bir de izninizle ben başlangıç olarak dünü dikkate alacağım artık.. ne kadar zamanda ne kadar kilo verdiğimi görmek açısından.. çünkü karataya başladıktan sonrası devamlı olmadı..
kilo çizelgemi de ona göre düzenleyeceğim..

selamlar kelebek hoşgeldin sanırım yenisin sen, tanışalım, ben blue riyaddan, izindeydim baya olaylı bir 3 haftadan sonra geri döndüm:) karatay usulü besleniyorum..sen nerden? ne sınavına girdin?
kesinlikle katılıyorum bende umutlandımçok beğendim. tam bölge halkına oradaki gençlere işimkanı sunacak bölünmler. inşallah ünv hep bu yönde eğitim veriri.
Kizlar ozellikle Gülşah ve tugba

Simdi benim durumlari biliyorsunuz bilmeyen kalmadi :9:
Cok coxuk istiyoruz ve korunmayi birakalida 8 ay oldu ee herseyde normsl hatta duper ama dr reglin ucuncu gunu cagirdi kesin klomen vercek yumurta takibi yapcak ama ben ilac kullanmak istemiyorum rezervi azaltiyor birde benim vucut hassas her ilaca tepki verir gitmek istemiyorum bence tedavi icin erken sizin fikrinizi almak istedim olmamasinin sebebide benim konuya cok takilmam dite düşünüyorum sizce haklimiyim
kesinlikle haklısın. ben bir ara psikodramaya gidiyordum orda bir kız vardı kocasınnıda onunda hiçbir sıkıntısı olmamamsına rağmen bebekleri olmuyordu. psikologun ona koyduğu teşhis aynen senin dediğin gibiydi düşünme bunu şartlama kendini sen istedikçe vucudun tepki veriyor. sonra doğum yapıp geldi bebeğiyle :46:
Gunluk yoklama

Ayfer burda
Dilek burda
Blue burda
Gulsah burda
Cagla (ugradi gitti)
Gozde (ugradi gitti)
Kaptan( ugradi gitti)
Hilal burda
Yasemin ozel nedeni var burda sayilir
Şule sa ah geldi gecmiste boguldu
Merve yokkk
Banu yokkk
Ahsen yokk
Tugba burda
geldi ve kayboldu.. bugünde maşaşllah ne geçmiş varmış böyle...
iyiaksamlar kizlar yogun bir pazartesiydi gine camlari silecektim yagmur muthis yagdi silemedim yagsinda yeterki bende oglumun odasini dip kose temizledim.pazara gittim bol bol yesillik aldom simdi bi cay keyfi yapiuotum ezan okunana kadar ondan sonra buzdolabi silip yerlestirecem aksamada balik yapicam
tamda camsilecek zamanı buldum haa :1: 2 gündür ne yağmur yağdı ankaraya...

evet canimMasallah sana

ay guzel bi ask flimide seyredeydin

bende bir defa gitmisyim arkafslarla esimle asmali konagin patladugi donem cok keyifliydi
asmalaı konak ne kadar küçükmüş ilk gördüğümde şok oldum :52:

evet . evden yemek saatine göre çıkmak lazımaslında yoksa bende aynı şeyi yaşıyorumhep. Gittiğimiz yerde ara öğün yapaıcak gibi ayarlarsak hem karnımız tokolduğu için ikramlara hayır demekte kolay olur aslında :9:

canım benim allah rahmet eylesin. ankaraya gelmişsin varmı yapabileceğimiz birşey .

bende ekstra spor yapmak istiyorum . bir ara tivibuda kayıtlı sporlar var cha caha yapmıştım ne iyi gelmişti acaba erken kalkıp cha cha mı yapmalı yoksa trambolin alıp tüm binayı hoplatayım mı :9:

bir kafa atsaydın yaa. gıcıkolurum böyle konuşanlara :41:

bu ahafta benimde hedefim 500 gr..aman almayalaım sabitde kalmayalımda gram gramda olsa gitsin.

bende ahçılık isterdim çok seviyorum yemek yapmayı :16:

kesinlikle katılıyorum bende umutlandımçok beğendim. tam bölge halkına oradaki gençlere işimkanı sunacak bölünmler. inşallah ünv hep bu yönde eğitim veriri.

kesinlikle haklısın. ben bir ara psikodramaya gidiyordum orda bir kız vardı kocasınnıda onunda hiçbir sıkıntısı olmamamsına rağmen bebekleri olmuyordu. psikologun ona koyduğu teşhis aynen senin dediğin gibiydi düşünme bunu şartlama kendini sen istedikçe vucudun tepki veriyor. sonra doğum yapıp geldi bebeğiyle :46:

geldi ve kayboldu.. bugünde maşaşllah ne geçmiş varmış böyle...

tamda camsilecek zamanı buldum haa :1: 2 gündür ne yağmur yağdı ankaraya...

asmalaı konak ne kadar küçükmüş ilk gördüğümde şok oldum :52:

ya hic sorma bekleyiversin camlar yetrki kitlik olmasin dimi
ay biz arkadasla ne heycanla gezmistik her kosesinde foto cektirdikdik bide tam kapinin onunde sen cantayi unut otel varmistik tel ettiler tekrar geri donduk bayada mesafe vardi eslerde zaten gicik olmuslardi ozcan deniz hayranligimiza tam tuzu biberi olmustu:)

Back