ben tam bi çaykolikim. önceden hiç içmezdm artık evde bile kendime çay demliyorm tek başıma içiyorum. ama demir eksikliği yaptığını bilmiyodum. yeşil çayı nadir içiyodum ama kokusundan midem kaldırmıyo pek tekrardan dönmem gerek ozaman yeşil çaya .
Kesinlike haklısın Ayfercim hepimizi düşündüğün için çok tşkler tatlım fakat ben şuna inanıyorum kimseye zorla katılım paylaşım yaptırılamaz herkes bunu isteyerek çinden gelerek yapmalı bence
fırsat bulduğun zamanlarda geldiğine şahidim bitanemm hatta bir sabah baktım gece 2,5 olmuş ve sen geçmiş yapmış menülerini paylaşmıştın fırsatın olsa hep burda olacağından şüphem yok bitanemm sıkma canınıişyerinde netin kesilmesi kötü haber
Tünaydın tatllımm kolay gelsinn bitmiştir artık işler
altta gelipde yazmadan giden kimmişki merak ettim:44: elinden geldiğince her fırsatta burdasın kaptancım zaten önceden izin alayım bile demiştin biz izin vermemiştik için rahat olsunneniştemi işten çıkarırsan inan evde seni daha çok zorla bırk çalışsın bence
bu kez bilemedin Ayferimm banu kendisiyle bile ilgilenemiyor:2::2:
kaptanlığı devretme fikrini hiç okumamış olayım tatlımm az önceki mesajımdada yazmıştım peki menü takibini ben yapayım yapabildiğim kadarıyla yada her hafta birimiz menü nöbetçisi olsun yada mesaj nöbetçisi ay bu mesaj nöbetide neyse
komik geldi bir an fakat menü takibi takım için elbette önemli her hafta pts liste yapacak olan arkadaşımızı belirleyelim sırayla aynı hafta liste yapacak arkadaşımız menüleride takip etsin ne dersiniz ?
eleştirilerinde sonuna kadar haklısın Ayferim
kolay gelsin Helincim cam değişimi deyip geçme evin her yeri hopluyor seni çok iyi anlıyorum oylama konusundada fikrine katılıyorum
her ne kadar Moniciğime bütün yük yüklensede fakat düününce insan en azından sabit kalabilir her hafta kilo verilecek diye bir şey sözkonu değil elbette regl dönemlerimiz hadtalık dönemlerimiz olabiliyor Moni de takımda cezaları artırmalı ve liste yapma işini paylaştırmalı diye düşünüyorum
Geldimmm Dilekcimm
ohhhh aferim tatlım ben dün yapamadım aslına çıktım yürüyüş bandında ama bi baktım duvara yapışmışımbugünde yapamam sanırım
oyyyy canımsın sennnn
Tatlım meyve sularını sıkararak tüketirsen direk glukoza dönüşüyor mümkünse meyve olarak tüketmeye çalış ve yanında süt veya yoğurtla tüket tatlımannenede boşuna kızmışsın ksırı 4,5 kaşıksa muhtemelen 2,5 kaşığı salatasıdır
Tünaydın tatlımm
sigara börekleri minik olsada cıss bebişimm
Hayırlı olsun Çağlacım iş görüşmen olumlu sonuçlanır inş fırında mücver doğru seçim
Sevdim o diyetisyenini kaçırınca kızsın tabiii
çay miktarın çok fazla dğeilmi Gözdecimm fazlası demir eksikliği yapabiliyor mümkünse bitki çayları tüketmeye çalış tatlımm
tatlım kan şekerinin düşmesinin sebebi balık yemen balık yediğin zamanlar bir minik dilim tahin helvası tüketebilirsin fakat hoby yanlış seçim
inşallah canımm
balık olunca öyle oluyor malesef olsun çok sağlıklı üşenme çekrgemmm
Allah bir gün sizede bir bebiş nasip eder inş Gülşahcımm rabbim büyük
tebrikler Ayferimmm
Ablanı dinle bence de Gözdecimm tokatın şakası bile hoş değil ki ben el şakası yapanlara çok gıcık olurum nedense
Millet olarak nedense yedirip içirmeye bayılıyoruz aslında güzel bir özellik fakat ısrarcı olmamak lazım kemalpaşayı bende sevmem bi kokusu var garip geliyo bana
ohhh ellerine sağlık canımm hoşgeldinn az önce demiştim şimdiye bitirmişsindir diye:13:
başla tatlımm hedefine ulaşınca hemen bizi unutmak yok ama
Slm Hilalcim kaptım hemde berbat bir şekilde sürekli nane limon ıhlamur ve karabiber içiyorum akşama bütün mikroplar ölmüş olur inş
ksırdan korkma bitanemm özellikle bulgur az salatası çok olursa 1 tabak yesen bile toplam bulgur 3 kaşığı geçmez tam bir vitamin deposuiçin rahat olsun
bu arada ben bi geçmiş bi şu an yapıyorum trafiğim karışmaz inş:44::44:
sulecigim lütfen alinma cünkü bunu bir kisiye yüklemek acimasizlik olur...altta görünüpte yazmayanlarimiz var mesela ayfer sevilayi söylemisti,bende onun üzerine yazdim mesaji,hani herkes actiginda bir selam,nasilsin dese muhabbet döner demek istedim ben...
bunu kirmak icinde söylemedim iannki,bizim icin yazdim yine,takimimiz icin
Amanin cok acimasiz ciktiniz kizlar yaben de tersi düşünüyorum tabi ki herkes cezasini cekmeli ama kaptanda nefes almaya firsat bulmali ki sopasini eline alsin birkac takim ekside kaliyor ama en dusuk olan liste haxirliyor simdi eger iki kez ustuste liste hazirlama olmazda diger eksilerde hazirlarsa belki kimse eksiye dusmez ama tabi ki oyu kaptan kullanacak bu benim nacizane fikrim bazen yerden kalkmak icin pozitif motive gerekir misal bizimde kotu zamanlarimiz oluyor takim icinde birbirimizi topluyoruz nasil ki bu bir yarisma olsada aslinda cuma gruplari olarakta ortada birbirine destek takimlar var bazi curuk elmalar disinda
Nasibinde eniştem varmış Ayferimm iyiki nişanlısından ayrılıp sana dönmüş zamanında ne güzel birbirnize aşık harika bir çiftsiniz rabbim birde bebiş nasip ettimii tablo tamamlanacak tatlımAynen canim dun anem dedi onundan kurtsjdan iki sene sonra olmus sorun olmadigina gore rabbim buyuk onu bekleyecegiz
Valla canim çikolatayi yememekle iyi yapmissin . Fatura yanlis gitmis cok onemli drgil tabi farkli fiyat verdiyseniz baska firmslara belki ondan onun icin cok onemlidir fiyat sirri aciga cikiyor. Gelelim sevgili meselene bak eger seviyorsan tekrar deneyebilirsin cunku yok iyle sarkilardaki sgibi severek ayrilalim diye bi olay iliklerine kadar nefret ederek ayrilmali insan ki aklinda ne acabasi nede arkada goxu kalsin.
Ne yasadigini bilmiyorum ama misal ben esimle severek ayrildim hani bide ayni yerde calisiyiruz surekli goz goze yanindan gecse kokusuna hasretsin neyse bu gitti nisanlandi :bide geldi nisanlanmadan once dediki kesin eminsin dimi beni sevmiyorsun bak boyle boyle annemlr israr ediyor filan dedim eminim bitti icim kan agliyor yigitlige ... surmuyorum.
Neyse tam 1 ay nisanli kaldi bi sabah geldi sen beni sevmesende ben seni unutamiyorum nisanlimdanda ayrilacagim dedi
Dedim ki sen bilirsin hicbirseyin sebebi yada sinucu olamam senin hayatin dedim. Neyse zaman gectii aylar sonra biz yeniden basladik kafsr iste simdi deli gibi asik bir kocam var ve ona deli gibi asik birde ben varim. Kismetin neyse onu yasiyorsun ama seviyorsan birakma birle derim
Merhabalar kizlar..gelemedim özür..
kizlar paylasimda böyle bir oylama var..sizinde fikrinizi sormak istiyorum..ben hayir diyorum kendi adima,sonucta %30 cok fazla bir rakam degil,ve bunu üst üste 4 hafta basaramayan takim cezasini cekmeli..bunu kaptan ayralayacak artik ,takimdaki cürük elmalari secip listeyide onlara hazirlatsin gerekirse ama üst üstede ceza alsa liste hazirlansin diyorum..
sizde fikrinizi yazarsaniz aksama oyumuzu kullaniriz..aksam gelmeye calisirim..öptüm koskocaman
Kesinlikle haklısın rabbim vaktini saatini bekliyordur birşeyin çok üstünedüşünce aksi tesir yapar zatenn bence sabret biraz daha bitanemmKizlar ozellikle Gülşah ve tugba
Simdi benim durumlari biliyorsunuz bilmeyen kalmadi
Cok coxuk istiyoruz ve korunmayi birakalida 8 ay oldu ee herseyde normsl hatta duper ama dr reglin ucuncu gunu cagirdi kesin klomen vercek yumurta takibi yapcak ama ben ilac kullanmak istemiyorum rezervi azaltiyor birde benim vucut hassas her ilaca tepki verir gitmek istemiyorum bence tedavi icin erken sizin fikrinizi almak istedim olmamasinin sebebide benim konuya cok takilmam dite düşünüyorum sizce haklimiyim
bak buna üzüldümkeşke yemeyip başka biseyden yana kullansaydın
ah şu diyet bi bitsin neler yiycem sonra kendimi gene burda bulucam
menun çok güzel, geçmiş olsun canım çok zorlama kendını
aynennnn
keşke bi balık yapan olsada bende yesem evden 3 gun kokusu gıtmıyor:104:
ayyy sen anlattın benım kemiklerim gevsedi valla :108: öyle ihtiyacım varkiiii
canım walla haklısın ne geçmiş yapabildim ne size bakabildim. en iyisi olduğum yerde kalayım dimi...
biz çok sık gideriz nevşehire (sık dediğim yılda 1-2 defa falan) çok yakın bir arkadaşım orda nevşehir ünv. hocası. daha öncede nevşehire gezme amaçlı gitmişliğim çoktur o yüzden bu sefer ziyaret amaçlı oldu. Gittiğimiz gün hep beraber dılarda bir cafede oturup çay kahve muhabbeti yaptık 4 aileydik. ertesi günde sabahdan kahvaltıya gidip günün çoğunluğunu aynı mekanda oturup sohbet ederek geçirdik.
sonrasında başka bir arkdaşımızda özel ünv. de hoca. onun okulunu gezemeye gittik ve bayıldım. üniversite havasından o kadar uzaki harika bir yer bir kaç tane konağı birleştirip okul yapmışlar. ve bölümler de çok keyifli :)
atçılık, ahçılık,balon pilotluğu , restorasyon falan ...
dünkü menüm:
kahvaltı
1 yumurta
yarım portakal
peynir
5-6 zeytin
domates salatalık
1 çay bardağı karışık kuruyemiş
5 saat sonra salata
4,5 saat sonra
fırında karnabahar (yoğurt yumurta ve ince bulgurlu sosla) + salata+ 1 avuç kavuma+1,5 bardak kefir
spor:1 saat yürüyüş sonunda başladım çokşükür maşallah bana
su: 2 lt olmuştur en az
diğer: 1 yeşil çay + 1 şekersiz türk kahvesi+ 1 siyah çay
Buldum canim disi beyaz kucuk cicekler gibi bisi vardi yanlis hatirlamiyirsam ayy o firma bize geldide almadik numuneyi denedim tadi cok kotuydu hatta kutuyu anneme verdim onun yerine cilekli yesilcayi acmistik oda satistan kalkti sonra. hemen arayip siparis etmeliyim canim sana zahmet uretici firmayi yazarmisin
bide bunumu alalım şimdi:44:tatlım sallama cay sadece migroslarda var burdakınde bıtmış getırttım ben doğa pyto slim çay diye
aynen haklısın canım. ama birazda iyi geliyo çnkü bi ara 54kiloydum şimdi yine o halime dönmem lazım. ve evet düzenli olarak ara yaptığım için sürekli elimde bişeyle görüyolar beniama bugün aram yok elma alamadım çünkü akşam yeşil çayımı elmamı krakerimi topluycam ve eski düzene geri dönücem. çünkü rejime başladım dedim ve kilo aldım olamaz böyle bişey insan rejmde olup kilo nasıl alır. nisana kadar vermem lazım elbiseler var güzel güzel onlara sığmam lazım:18:
menulerın cok gusel seker boyle gıderse hedefını gormen cok yakın
günaydın kıslar
sabah
1 dılım peynır
5 zeytın
2 dılım ekmek
cay
ara
1/2 paket dıyet bıskuvı
doğa pytoslim çay(doktorum verdı kıslar ödeme attırıcı ozellıgı varmış)
öğle
nohut yemegı
1 kase corba
ara
5 badem
6adet kuru sıyah uzun
aksam
tavuk bırkac parca
ayran
su:2lt
spor: iş yerınde sandalyeyı kaldırdılar 8 saat ayaktayım artıkın bırde uzerıne esımle gezmeye cıktık tam 3-4 saat yuruduk eve geldık dolabımızdakı gıymedıklerı ayırdık falan nasıl uyudugumu bılmıyorum )
günaydın kızlaaaaaaaaaaarr. hafta sonları ben pek evde durmadığımdan buraya giremiyormmalum ablamda var pc ye 1 haftadır el süremiyorum o yüzden mesaj sayımı gün içinde daha fazla aktif olarak tamamlıycam.
bu arada lkk şefimiz bana bu sabah sen kilo mu aldın bi ara çok zayıflamıştın dedi ve üretim şefimizde o zamanlar sevgilisi vardı dikkat ediyodu şimdi yok ne varsa yiyo dedidikkat ediceeemm edicemm edicmemmm
Günaydın kızlar umarim güzel bir gün olur :)
Yasemincim icin zor bir gun olacak gerrci
Ben sabah kalktim ve 2 mile leslie yaptim 1/2 lt su içtim hadi kisiyorsa calisma metacim
Menuler super birsey daha ogrenmis oldum cagla dovmesi
Temiz olmasi cok guzel. İnşallah yaza hepimiz korumada olalim
Günaydın canım basinsagolsun mekani cennet olsun dedeciginin
Gunaydin kizlar.astide bi cafede kardesimi bekliyorum.gece apar topar yola ciktim tek basima.dedem vefat etti.
menum
kahvalti 1d.cavdar beyaz peynir lor yesillik dort zeytin bir t.k bal bir t.k t.yag
ara portakal
ara neskafr bir avuc kadar kuruyemis
aksam bir tabak corba birtabak fasulye kiymali salata yogurtlu havuc
uc bardak bitki cayi 2,5 lt su
spor yok
banu ablam bu son balimdi bes gun yemiyecek yarin sporumuda yapicam haftasonu bilerek yapmiyorum
500 gr verirsem odul isterim kocum bu haftada
Selammm 3. Mintikaaa
Ankaradaydim haftasonu yeni donuyorm otobusteym su an sarj sorunu da olunca giremedm kk ya. Haftasonu oyle buyuk kacamaklar yapmadim, disarda yedim hep ama mesela pizza yemedm de kumpir yedim tabi patates sonucta ama pizzadan burgerdan falan iyidir dedm..
Bugn sinava girdm fena da gecmedi hatta sanirm iyiydi bakalm sonuclari merakla bekliycemm
Gecmise bakamiyorm simdi yarn bakarm hepinize opucukleree
ben tam bi çaykolikim. önceden hiç içmezdm artık evde bile kendime çay demliyorm tek başıma içiyorum. ama demir eksikliği yaptığını bilmiyodum. yeşil çayı nadir içiyodum ama kokusundan midem kaldırmıyo pek tekrardan dönmem gerek ozaman yeşil çaya .
ve evet bende asla hoşlanmam öyle el kol hareketlerinden, salak gerizekalı lan lun konuşulmasından. yani en azından sevgili arasında lan denilmesnden bile nefret ederim. birde hatalı oldğunu söylediğimde dün tamam bende de hayvanlık var dyo hala özür dilemekten aciz birde cümle dikkat .çekici. 'bende de var hayvanlık'. yok yok olmaz olmamlı
evet güzel bi huy ama yeterince tatlı vardı ve istesem alırdım zaten ama rejmde olduğumu biliyolar o yüzden bukadar ısrarına kızıyorum
çok geçmiş olsun canım
evet canım ondan oldu muhtemelen keşke bana da etkisini gösterse, riyada dönünce sıkıntılarım başladı tekrar..
yürüyüşe başladım aslında, ama dün yemek olmayınca gidemedim.. bizim yemek önemli değil gelince de yapardım da oğlumun yemeği yoktu o nedenle çıkamadım..
canıııım yok alınmadım lütfen yanlış anlaşılacak birşey yazdıysameğer ben özür dilerim. sadece kendi durumumu açıklamak istedim
Bırakır mıyım hiççç..zaten ben öyle hemen hedefime ulaşamam yine despor yaparken de haliyle daha çok acıkınca bazen kaçırıyorum çünkü ama özledim sporu iki haftacık daha sabredeym sonra görürsünz siz
İyice dinlen, mikroplarını da kırıyosun oh hemen iyileş inşallahh..
Kısır konusunu ben yanlış hatırlamışım demek kiii..anneme boşa kızmışım
Sonuçların inş güzel gelir Hilalcimm emeklerinin karşılığını alırsın
kumpire bayılırım ama 6 ay önceydi sanırım en son yediğim
İnşallahh Banu ablacım inş, hayırlısı bakalım, Antalya gelmeyecekse çok da istemiyorum kpss de deniyecem, olmadı banka, serbest nasılsa yaparım bir şeyler, daha fazla ayrı kalmak isteyeceğimizi sanmıyorum
Hoşgeldin Şulecimmm
spor yaparken yeşilçay tüket cnm doldur su şişelerine inan acıkmayı önlüyor ayrıca kalori yakımını hızlandırıyor
aslında bende bmı m 26 nın altına düşünce ilave sporlar yapacaktım ama hastalık başladı yürüyüşü bile yapamıyorum neyse iyileşince telafi ederim ki bol karabiberle akşama çözerim bu işi inş
annelere kızılmazzz
Hakkında hayırlısı tatlımm bencede fazla uzatmayın uzadıkça sorunlar çıkarr bir an önce yuvanızı kurun inş
MENÜM
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu
KAHVALTI
1 lop yumurta
1 çay bardağı ceviz
8 zeytin
1 bardak mistik çay
2 dilim tatlı lor
ÖĞLE :
1 bardak kefir
AKŞAM:
1 kase tavuklu mantar çor.
1 por kıymalı kabak oturtması
salata
SPOR
yok
SIVI:
2 lt limonlu tarçınlı su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi + 1 kayısı
1 fincan siyah çay
1 fincan mistik çay
3 fincan nane limon ıhlamur ve bol karabiberli çay
takviye olarak omega 3
Slm.... Yıllar sonra tekrar geldim.... 60 küsürlerde bıraktığım kk ya 95 kiloyla döndümm...utanc verici ama zararın neresinden dönersem kardır... 6 gündür diyetteyim ve bunu sizin motivelerinizle perçinlemek istiyorum.... Varmı boş yer...
canımsınnn
Gıpta ediyorum gıpta
Suyum 1 lt yi bile geçtiii, şimdi elma kromlu çayımı içeceğimm
Gecmis olsun canım banumm bu defada kendinlemi ugrastin
Canlar kkmseye birsey demedim yani sule kimseye kasti birsey demiyorum sadece sabah ahseni fark ettim dun girmedi bughnde girdi yazmadi belki onemli isleri var onuda bilmiyorum herkes iyi olsun diyetini bozmasinda bir dokun bin ah isit gibi oldu kkmseye kasti bursey dedigim yok takimin iyiligi icin dilw getirmistim sozlerkmin hepsini geri alıyorum
SanirimToplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 2 ziyaretçi)
Sweetdimple, kelebek.hill, erigim, sulofe+, gzde93, sahgull+
Ayferimmm senin sitem işe yaradı sanırım bak hepimiz burdayız
Git dinlen ablacim bol bol terlede gitsin mikroplarBana az müsade kızlar gelmeye çalışırıım yine gözüm şeşi beş görmeye başladı az uzanayım okmmi seviyorum sizi
Suyum 1 lt yi bile geçtiii, şimdi elma kromlu çayımı içeceğimm
Slm tatlım hoşgeldinnn inşallah tekrar bıraktığın kiloya ualaşabilrsinn ki bir kez başarmışsın tekrar başaracağına inanıyorum çok doğru bir karar vermişsin dönmekle boş yerimiz var sanırım hep birlikte ulaşalım hedefimize tatlımilk sayfadaki kurallarımızı okuyup kabul edersen birlikte devam ederiz inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?