Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ben tam bi çaykolikim. önceden hiç içmezdm artık evde bile kendime çay demliyorm tek başıma içiyorum. ama demir eksikliği yaptığını bilmiyodum. yeşil çayı nadir içiyodum ama kokusundan midem kaldırmıyo pek tekrardan dönmem gerek ozaman yeşil çaya .
ve evet bende asla hoşlanmam öyle el kol hareketlerinden, salak gerizekalı lan lun konuşulmasından. yani en azından sevgili arasında lan denilmesnden bile nefret ederim. birde hatalı oldğunu söylediğimde dün tamam bende de hayvanlık var dyo hala özür dilemekten aciz birde cümle dikkat .çekici. 'bende de var hayvanlık'. yok yok olmaz olmamlı

evet güzel bi huy ama yeterince tatlı vardı ve istesem alırdım zaten ama rejmde olduğumu biliyolar o yüzden bukadar ısrarına kızıyorum

Bırakır mıyım hiççç..zaten ben öyle hemen hedefime ulaşamam yine de spor yaparken de haliyle daha çok acıkınca bazen kaçırıyorum çünkü ama özledim sporu iki haftacık daha sabredeym sonra görürsünz siz

İyice dinlen, mikroplarını da kırıyosun oh hemen iyileş inşallahh..

Kısır konusunu ben yanlış hatırlamışım demek kiii..anneme boşa kızmışım

Son düzenleme:

canıııım yok alınmadım lütfen yanlış anlaşılacak birşey yazdıysameğer ben özür dilerim. sadece kendi durumumu açıklamak istedim

oyyyy iyi yürekli Ayferim benimm fakat bu acımasızlık değil bitanemm sadece Moninin ceza çekmemsi lazım bunda hemfikiriz
ne varki cuma yarışmaları hakikaten disiplin gerektiriyor kişi cuma yarışmalarına katılmışsa kuralları kabul etmiş demektir cuma yarışmaları harici pek çok topik var hepbirlikte dayanışmanın motivasyonun sağlandığı fakat cuma yarışmalarında insan daha çabuk sonuca ulaşıyor çünkü kendinden önce takımı düşünüyorsunn bir insan 2 hafta kilo veremez veya sabit kalır anlarım ama diğer hafta 100 gr da olsa verebilir bitanemm şahsen ben bütün takımlara ihtiyaç halinde destek olabilirim çünkü hepimizin amacı ortak
ama dediğin gibi ters düşünenlerde çıkabiliyor bebişimm

Nasibinde eniştem varmış Ayferimm iyiki nişanlısından ayrılıp sana dönmüş zamanında ne güzel birbirnize aşık harika bir çiftsiniz rabbim birde bebiş nasip ettimii tablo tamamlanacak tatlım

Kesinlikle doğru karar vermişsin Helincim Hayır demekle az önce de Ayferime yazmıştım

Kesinlikle haklısın rabbim vaktini saatini bekliyordur birşeyin çok üstünedüşünce aksi tesir yapar zatenn bence sabret biraz daha bitanemm

bak buna üzüldüm keşke yemeyip başka biseyden yana kullansaydın

ah şu diyet bi bitsin neler yiycem sonra kendimi gene burda bulucam

koruma topiği haric kabul etmeyiz ona göre

gel ben yapim tatlım hiç üşenmem ocaktatada limon kabuğu veya mandalin kabuğu yakarımm koku moku kalmaz

ne güzel yapmışsınız Şulecimm allah içinize sindirsin
senin mistik çayın hazırından aldım Şulecim kokusu mükemmel bayıldım ben
birde alzheimer derneğinin yemek yarışması varmış tatlım duyunca sen geldin aklıma biriciye 3,000 lira imş ilgilenirsen cnm

afiyetolsun bluecumm dönüş harika oldu

tatlım sallama cay sadece migroslarda var burdakınde bıtmış getırttım ben doğa pyto slim çay diye
bide bunumu alalım şimdi:44:

vericiz bitanemmm şüphen olmasınn

menulerın cok gusel seker boyle gıderse hedefını gormen cok yakın

inşallah şekercim hep birlikte en kısa sürede ulaşırız hedeflerimize

tüm gün ayakta çok zor olacak senin için cnm pytoslimm bunuda alalım bakalım:13:

ne patavatsızmışşş takma kimseyi tatlımm hep birlikte vericez inş

Günaydın kızlar umarim güzel bir gün olur :)
Yasemincim icin zor bir gun olacak gerrci

Ben sabah kalktim ve 2 mile leslie yaptim 1/2 lt su içtim hadi kisiyorsa calisma metacim

işte bu kim tutar seni Ayferimmm
Menuler super birsey daha ogrenmis oldum cagla dovmesi

Temiz olmasi cok guzel. İnşallah yaza hepimiz korumada olalim

Günaydın canım basinsagolsun mekani cennet olsun dedeciginin

tavsiye ederim çağlabademler çıkınca mutlaka deneyin
Gunaydin kizlar.astide bi cafede kardesimi bekliyorum.gece apar topar yola ciktim tek basima.dedem vefat etti.

başın sağolsun Yasemincim mekanı cennet olsun inş

650 gr da anlaşmamışmıydık Dilekcimm:44::44:

Sonuçların inş güzel gelir Hilalcimm emeklerinin karşılığını alırsın
kumpire bayılırım ama 6 ay önceydi sanırım en son yediğim

bitki çaylarını artır tatlım özellikle yeşilçayı verdiği cümle hakikaten dikkat çekici yok tatlım uzak dur bence

çok sağol bluecum geçecek inş:2::2:

normalde ne bana ne anneme sinameki mısırpüskülü tarzı çaylat etki etmez ama kefir ikimizide etkiledi bağırsaklarımız olağanüstü bir performansla çalışıyor herkesin bünyesi farklı demekki tatlım sen bide fazla tketiyorsun bir bardak bana yetiyor fazlası ne yapar kimbilir evet az önce gördüm cnm başlamışsın düzenini oturtmaya başladın çok şükür

canıııım yok alınmadım lütfen yanlış anlaşılacak birşey yazdıysameğer ben özür dilerim. sadece kendi durumumu açıklamak istedim

Hoşgeldin Şulecimmm

spor yaparken yeşilçay tüket cnm doldur su şişelerine inan acıkmayı önlüyor ayrıca kalori yakımını hızlandırıyor

aslında bende bmı m 26 nın altına düşünce ilave sporlar yapacaktım ama hastalık başladı yürüyüşü bile yapamıyorum neyse iyileşince telafi ederim ki bol karabiberle akşama çözerim bu işi inş

annelere kızılmazzz

Sonuçların inş güzel gelir Hilalcimm emeklerinin karşılığını alırsın
kumpire bayılırım ama 6 ay önceydi sanırım en son yediğim

İnşallahh Banu ablacım inş, hayırlısı bakalım, Antalya gelmeyecekse çok da istemiyorum kpss de deniyecem, olmadı banka, serbest nasılsa yaparım bir şeyler, daha fazla ayrı kalmak isteyeceğimizi sanmıyorum

Hakkında hayırlısı tatlımm bencede fazla uzatmayın uzadıkça sorunlar çıkarr bir an önce yuvanızı kurun inş

Spora bir başlayım deniycem hepsini neyse ki bu ara hareketli hayatıma geri döndüm en azından sirkeleniyorum yat yat otur otur sıkılmıştım valla..

Hmm hastalık geçince sıvarsın kolları tekrar üzülme senn

Yaa tamam tamam kızmadım hiç kızar mıymm :26:

Hakkında hayırlısı tatlımm bencede fazla uzatmayın uzadıkça sorunlar çıkarr bir an önce yuvanızı kurun inş

Amin Banu ablacım inşallahh nişanlım ve ailesi Mart'ta gelip tarih belirlemek istiyorlar bakalım hayırlısıı iş konusunda her şey belirsiz ama biz bir adım atalım diyoruz artık başka türlü olmayacakk

birkaç hafta içinde biraz daha eriyim yani yine de ben şık olayım , hoş olayım, yaza daha da fit olayım Allahhh

MENÜM
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu

KAHVALTI
1 lop yumurta
1 çay bardağı ceviz
8 zeytin
1 bardak mistik çay
2 dilim tatlı lor

ÖĞLE :
1 bardak kefir

AKŞAM:
1 kase tavuklu mantar çor.
1 por kıymalı kabak oturtması
salata

SPOR
yok

SIVI:
2 lt limonlu tarçınlı su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi + 1 kayısı
1 fincan siyah çay
1 fincan mistik çay
3 fincan nane limon ıhlamur ve bol karabiberli çay
takviye olarak omega 3

Slm.... Yıllar sonra tekrar geldim.... 60 küsürlerde bıraktığım kk ya 95 kiloyla döndümm...utanc verici ama zararın neresinden dönersem kardır... 6 gündür diyetteyim ve bunu sizin motivelerinizle perçinlemek istiyorum.... Varmı boş yer...

Gıpta ediyorum gıpta

Gecmis olsun canım banumm bu defada kendinlemi ugrastin

Canlar kkmseye birsey demedim yani sule kimseye kasti birsey demiyorum sadece sabah ahseni fark ettim dun girmedi bughnde girdi yazmadi belki onemli isleri var onuda bilmiyorum herkes iyi olsun diyetini bozmasinda bir dokun bin ah isit gibi oldu kkmseye kasti bursey dedigim yok takimin iyiligi icin dilw getirmistim sozlerkmin hepsini geri alıyorum

Slm tatlım hoşgeldinnn inşallah tekrar bıraktığın kiloya ualaşabilrsinn ki bir kez başarmışsın tekrar başaracağına inanıyorum çok doğru bir karar vermişsin dönmekle boş yerimiz var sanırım hep birlikte ulaşalım hedefimize tatlım ilk sayfadaki kurallarımızı okuyup kabul edersen birlikte devam ederiz inş

Gıpta ediyorum gıpta
canımsınnn
Suyum 1 lt yi bile geçtiii, şimdi elma kromlu çayımı içeceğimm

ohhh afiyetolsunnn tatlımm:13:

Malesef Ayferimmm ama iyilştiririm hemen kendimi üzülme sen tatlım biz snein ne demek istediğini çok çok iyi anladık ve çok doğru tespitler ve eleştirilerdii iyi niyetinden kimsenin şüphesi olamaz canım benimmm iyi ki varsın

Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 2 ziyaretçi)
Sweetdimple, kelebek.hill, erigim, sulofe+, gzde93, sahgull+

Ayferimmm senin sitem işe yaradı sanırım bak hepimiz burdayız
Sanirim
Bana az müsade kızlar gelmeye çalışırıım yine gözüm şeşi beş görmeye başladı az uzanayım okmmi seviyorum sizi
Git dinlen ablacim bol bol terlede gitsin mikroplar
Suyum 1 lt yi bile geçtiii, şimdi elma kromlu çayımı içeceğimm

Ben bugun hic su icemiyorum

okudum sıkıntı yok benim açımdan sadece hafta sonları pek katılamayabilirim ama raporumu pazartesi günü eksiksik yazarım....

sabah
beyaz peynirli kepek ekmekli tost

ara öğün
çubuk tarçınlı yeşil cay
ülker kellogs krakerlerinden 3-5 adet

öğlen
buğulama kuşbaşı+kabak
1 dilim ekmek
yağsız tuzsuz salata tırtıkladım

şimdilik durum bu... çok azimliyimmm spor ve yürüyüş işini ayarlamam lazım.... bu akşamdan itibaren programımı yapıcam.... yalnız kg çizelgesinin linkini verirseniz çizelgemide hazırlıyımm.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…