Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Slm.... Yıllar sonra tekrar geldim.... 60 küsürlerde bıraktığım kk ya 95 kiloyla döndümm...utanc verici ama zararın neresinden dönersem kardır... 6 gündür diyetteyim ve bunu sizin motivelerinizle perçinlemek istiyorum.... Varmı boş yer...

Hosgeldin canim umarım tekrar hedefledigin kilolara ulasirsin:16:

Hosgeldin canim umarım tekrar hedefledigin kilolara ulasirsin:16:

hoşbuldummm.... umrarım hep beraber ulaşırız.... bu sene çok düğün ve birkaç tatil planımız var fok gibi dolaşmak istemiyorum çünkü arkadaş gurubuyla gidicezzz herkess narinnn bir ben böyle.... elimi çabuk tutmam lazım.....

aslında beni böyle canlandıran arkadaşımın kızkardeşi resmen gözümüzün önünde fidan gibi oldu .... 100 küsürlerden 72 ye indi boyuda uzunn maşallahı var.... bende yapıcammm bende eski günlerime dönücemmm diye sayıklıyorum kendi kendime

hoşbuldummm.... umrarım hep beraber ulaşırız.... bu sene çok düğün ve birkaç tatil planımız var fok gibi dolaşmak istemiyorum çünkü arkadaş gurubuyla gidicezzz herkess narinnn bir ben böyle.... elimi çabuk tutmam lazım.....

aslında beni böyle canlandıran arkadaşımın kızkardeşi resmen gözümüzün önünde fidan gibi oldu .... 100 küsürlerden 72 ye indi boyuda uzunn maşallahı var.... bende yapıcammm bende eski günlerime dönücemmm diye sayıklıyorum kendi kendime

Yaparsin canim neden yapmayasin bu azimle basarirsin eminim ki. Ticker factory den yapabilirsin canim weit loss

canımsınnn:16:

ohhh afiyetolsunnn tatlımm:13:

Malesef Ayferimmm ama iyilştiririm hemen kendimi üzülme sen tatlım biz snein ne demek istediğini çok çok iyi anladık ve çok doğru tespitler ve eleştirilerdii iyi niyetinden kimsenin şüphesi olamaz canım benimmm iyi ki varsın:16::16::29::38:

:7: oh misss :1:

Sanirim :9:

Git dinlen ablacim bol bol terlede gitsin mikroplar

Ben bugun hic su icemiyorum :(

Aaa nedenn :26:

MENÜM
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu

KAHVALTI
1 lop yumurta
1 çay bardağı ceviz
8 zeytin
1 bardak mistik çay
2 dilim tatlı lor

ÖĞLE :
1 bardak kefir

AKŞAM:
1 kase tavuklu mantar çor.
1 por kıymalı kabak oturtması
salata

SPOR
yok:50:

SIVI:
2 lt limonlu tarçınlı su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi + 1 kayısı
1 fincan siyah çay
1 fincan mistik çay
3 fincan nane limon ıhlamur ve bol karabiberli çay:25::25::25:
takviye olarak omega 3

1 çay bardağı ceviz kaç tane ceviz oluyor yaaa offf canım çekti .. ben diyetisyenle konuşsam da kahvaltımı karatay, akşam yemeğimi dukan aralarıda ayça kaya diyetine göre yapsam :1:

Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 2 ziyaretçi)
Sweetdimple, kelebek.hill, erigim, sulofe+, gzde93, sahgull+

Ayferimmm senin sitem işe yaradı sanırım bak hepimiz burdayız:40::40:
hahaha evet valla okadar çok işim varrkii ama sayfayı kapatmıyorum arada faks giderken okuyorum faks göndermeye devamm :1:

MENÜM
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu

KAHVALTI
1 lop yumurta
1 çay bardağı ceviz
8 zeytin
1 bardak mistik çay
2 dilim tatlı lor

ÖĞLE :
1 bardak kefir

AKŞAM:
1 kase tavuklu mantar çor.
1 por kıymalı kabak oturtması
salata

SPOR
yok:50:

SIVI:
2 lt limonlu tarçınlı su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi + 1 kayısı
1 fincan siyah çay
1 fincan mistik çay
3 fincan nane limon ıhlamur ve bol karabiberli çay:25::25::25:
takviye olarak omega 3
menüne bayıldııımmmm. heleki içtiklerin mükemmellll :nazar: ama bişey sorucam mistik çay ne oluyor acaba :17:
Slm.... Yıllar sonra tekrar geldim.... 60 küsürlerde bıraktığım kk ya 95 kiloyla döndümm...utanc verici ama zararın neresinden dönersem kardır... 6 gündür diyetteyim ve bunu sizin motivelerinizle perçinlemek istiyorum.... Varmı boş yer...
hoşgeldin canıım inşallah istediğin kiloya ulaşırsın ve umarım boş yerimiz vardırr. hoş bende daha tam listeye alınmadım ama olsun kendimi bu gruptan sayıyorum artık :1:
okudum sıkıntı yok benim açımdan sadece hafta sonları pek katılamayabilirim ama raporumu pazartesi günü eksiksik yazarım....

sabah
beyaz peynirli kepek ekmekli tost

ara öğün
çubuk tarçınlı yeşil cay
ülker kellogs krakerlerinden 3-5 adet

öğlen
buğulama kuşbaşı+kabak
1 dilim ekmek
yağsız tuzsuz salata tırtıkladım

şimdilik durum bu... çok azimliyimmm spor ve yürüyüş işini ayarlamam lazım.... bu akşamdan itibaren programımı yapıcam.... yalnız kg çizelgesinin linkini verirseniz çizelgemide hazırlıyımm.....:8:

menün gayet güzel beğendiim:nazar:

ya kızlar ne kadar iğrenç bi iş şu sekreterlik :43: toplam cari hesaplarımız olan alacak borçlu firmalar yalnızca 15 sayfa ve hepsinin dökümünü alıcakmışız. ve her sayfada nereden baksanız dünya kadar firma var öldüm bittim ben yaa. kalem alsak cari açmışız ve 0 da olsa kadın faksın mutabakatını istiyo 1 top a4 kağıdının yarısından fazla firmasına faks gönderdim muhasebeye bi girdim ki bir bu kadr daha var:53: ve döküman çıkartan arkadaş dedi ki sadece 3. sayfaya gelebildim daha. yani 12 sayfa var. imdattttt :43:

çıldırmaya az kaldıııı doktorum nerdeeeeeee:52:

1 çay bardağı ceviz kaç tane ceviz oluyor yaaa offf canım çekti .. ben diyetisyenle konuşsam da kahvaltımı karatay, akşam yemeğimi dukan aralarıda ayça kaya diyetine göre yapsam :1:

her diyetten bi kuble çalsam diyosun yanii :1::1: hihihihi güzel fikiiirr. aslında olabilirde insanın metobolizması akşam farklı öğlen sabah farklı çalıştığını var sayarsak buna göre besinler tüketirsek bende daha fazla kilo veririz :28: :52: :53: sıyırdım ben bugüüüüüün. bu hafta benden hayır yokkk kendime imdaatttt :18::37:

cnm hosgeldın aramıza sık gıorersen sende bır an once verırsın cnm

okudum sıkıntı yok benim açımdan sadece hafta sonları pek katılamayabilirim ama raporumu pazartesi günü eksiksik yazarım....

sabah

ara öğün
çubuk tarçınlı yeşil cay

öğlen
buğulama kuşbaşı+kabak
1 dilim ekmek

şimdilik durum bu... çok azimliyimmm spor ve yürüyüş işini ayarlamam lazım.... bu akşamdan itibaren programımı yapıcam.... yalnız kg çizelgesinin linkini verirseniz çizelgemide hazırlıyımm.....:8:

tickerfactory'den bulabılırısn cnm

hahaha evet valla okadar çok işim varrkii ama sayfayı kapatmıyorum arada faks giderken okuyorum faks göndermeye devamm :1:

kolay gelsinnn....

kg çizelgesini yaptım ama yalnış işaretledim vermek istediğim kg çıktı gerçi daha iyi hedefim daha azmış gibi görünüyor :21:

cnm hosgeldın aramıza sık gıorersen sende bır an once verırsın cnm

hoşbuldum...

bu arada 93 kg ile başladım diyetime... hadi bakalımmm gazamız mübarek olsunn :7:

sabah

ara öğün
çubuk tarçınlı yeşil cay

öğlen
buğulama kuşbaşı+kabak
1 dilim ekmek

merhabalar hoşgeldiniz ben blue riyaddan, memnun oldum:)
menülere yorum yazıyoruz, alınmaca darılmaca yok:)
hem kahvaltıda hem öğlen hem arada karbonhidrat olmuş, bence çok olmuş.. sabahları fırsatınız olursa -ki kahvaltı en önemli öğün, mutlaka bir şekilde yapmalıyız metabolizmamızın çalışması için- domates salatalık mevsim sebzesi olarak turp vs ekleyerek zeytinli peynirli bazen bir de meyveli bir kahvaltı yaparsanız daha iyi olur..
diyet ürünler aslında sandığımız kadar masum değil, şekersiz gibi duruyor ama aşırı katkı maddesi içeriyor, bunu sağlığınız için söylüyorum, kilo verirsiniz onda sorun yok ama sağlıklı beslenmek için diyet ürünlerini boşverin bence..
salatanıza da 1 yemek kaşığı yağ ve limon ekleyin ki vitaminini alabilesiniz..
inşallah hedefimize hep beraber kavuşacağız :16:

kizlar discideyim suan oglumun disi cok agridi bugun ben gryirdim:(

geçmiş olsun canım

menüne bayıldııımmmm. heleki içtiklerin mükemmellll :nazar: ama bişey sorucam mistik çay ne oluyor acaba :17:

hoşgeldin canıım inşallah istediğin kiloya ulaşırsın ve umarım boş yerimiz vardırr. hoş bende daha tam listeye alınmadım ama olsun kendimi bu gruptan sayıyorum artık :1:

menün gayet güzel beğendiim:nazar:

ya kızlar ne kadar iğrenç bi iş şu sekreterlik :43: toplam cari hesaplarımız olan alacak borçlu firmalar yalnızca 15 sayfa ve hepsinin dökümünü alıcakmışız. ve her sayfada nereden baksanız dünya kadar firma var öldüm bittim ben yaa. kalem alsak cari açmışız ve 0 da olsa kadın faksın mutabakatını istiyo 1 top a4 kağıdının yarısından fazla firmasına faks gönderdim muhasebeye bi girdim ki bir bu kadr daha var:53: ve döküman çıkartan arkadaş dedi ki sadece 3. sayfaya gelebildim daha. yani 12 sayfa var. imdattttt :43:

canim bizde seni burdan görüyoruz:16:

doktor dedinde yasemin nerde sahiden ya,göremedim onuda:26:

merhabalar hoşgeldiniz ben blue riyaddan, memnun oldum:)
menülere yorum yazıyoruz, alınmaca darılmaca yok:)
hem kahvaltıda hem öğlen hem arada karbonhidrat olmuş, bence çok olmuş.. sabahları fırsatınız olursa -ki kahvaltı en önemli öğün, mutlaka bir şekilde yapmalıyız metabolizmamızın çalışması için- domates salatalık mevsim sebzesi olarak turp vs ekleyerek zeytinli peynirli bazen bir de meyveli bir kahvaltı yaparsanız daha iyi olur..
diyet ürünler aslında sandığımız kadar masum değil, şekersiz gibi duruyor ama aşırı katkı maddesi içeriyor, bunu sağlığınız için söylüyorum, kilo verirsiniz onda sorun yok ama sağlıklı beslenmek için diyet ürünlerini boşverin bence..
salatanıza da 1 yemek kaşığı yağ ve limon ekleyin ki vitaminini alabilesiniz..
inşallah hedefimize hep beraber kavuşacağız :16:

geçmiş olsun canım

tabikide birbirimizi uyarmamız lazım

akşam sebze ve çorbayla kapatmayı planlıyodum.... kahvaltım sabit zaten hafta içi 2 dilim ekmek arası peynir hafta sonları yanında yumurta . zeytin yeşilliklerle şenlendriyorum tabağımı....
işyerinde yemek çıkıyor bizim o yüzden aşçımız elinden geldiği kadar bana kızartmadan haşlarken ayırıyor... bu gün beşamel soslu sultan kebabı vardı mesela ama bana sadece haşladığı iç malzemeden ayırdı.... artık öğlendeki yediğime göre akşamı kendim ayarlıcam.... 3 ana 5 ara öğünüm var... saat 6 daki ara öğünümde grisini ve yoğurt yicem mesela...

benim midem acayip açıldı kızlarr kepekli olsa bile her öğün ekmeğimi yemem lazım yoksa hiç doymuyorum.... en azından midem küçülene kadar bu şekilde idare edicem yoksa hemencecik sıkılıyorum açlığa tahammülümm yok malesefff :5::5:

Back