kesinliklr donme tokatin sakasimi olur sen buyuk sozu dinle canim
evet aslında niyetim yememekti ama fazla acıkmıştım bide ablam karşmda yeyince dayanamadım. gitse düzene iyice sokucam kendimiAksam sigara boregi dışında menun güzel canım.
Canim inşallah is gorusmende menun gibi güzel gecmistir
sulecim o halde son ucgunu sıkı tutman lazim
Kaptan bir gorunup bir gidiyorsun kuzum bitmedimi yogunlugun yoksa bizi beğenmiyor musun kuzum
Canim su kizdan kalanlari migdeye indirmeyi biraksan atacam gunah diye dusunme kediciklrr kuslar kopeklrr var sokaklarda onu mideye atip atip sana emanet vucuda yazik degil mi hobby i kocuna bırakıyorum o vrrsin cezacigini
Gayet güzel canim cizi oglen o kadarda goze batmiyor
Gulsahcim oyle valla rabbim ol derse olur sizinle ayni sorunu yasayan arkadasim vardi esi tam ameliyat olscaktiki ikizlere hamile oldugunu ogrendi
Rabbim buyuk isteyenleri aratmasin
Günaydın hanımlar gecmiside bitirdim ohhh
evet nerde bu kocum vbenimBanuyu merak etmeye basladim
Kaptan ordan gizli gizli bakan sen misin yoksa öcü mu
24 subat menum
Bir haslanmis yumurta
Bir dilim cavdar ekmegi
Biberli peynir
Uc zeytin
Bir su b taze sıkılmş portakal nar suyu
Yarim kase sehriye corbasi
Iki yk bulgur pilavi
Bir pors tavuk mantar sote
Tek sekerli Turk kahvesi
Elme kromlu yesil cay
Yarim pors kuru fasulye
4 5 yk kadar marulla kisir (ah annem ah :))
1,5 lt ictm dun cok disarlarda olunca cok icemedm ya
canim guzel bence kusirda cok yagli olmazsa sorun olmaz sagliklida bence
Günaydin canlarim..
kizlar biliyorum herhafta bisey cikiyor,buhaftada evin camlari degisiyor,o yüzden gelemiyorum
komsumuz yardim ediyor ve oda aksam geldiginden günde ancak 1 cam degistiriliyor..bu yüzden bu haftada fazla yokum..kovsaniz haklisiniz yani
gözdecigim seni daha aktif gördüm bu hafta
lorena vardi,ne oldu gelmiyor sanirim
ayfercigim oylama icin bizdede oluyor bazen demissin..canim biz 1 hafta nota aldiysak,diger hafta cabaliyoruzki sildirelim en azindan..bunun bilincindeyiz,4 hafta boyunca bunu farketmeyen üyelere her ceza hak bence..kaldiki 2 defa üst üste ceza almak icin bir 4 hafta daha gerekli..sonucta zayiflamak icin geliyoruz,her hafta kilo alinmazki bir takimda..daha öncede dedigim gibi,kaptan en az kilo verenleri belirleyip cezayi onlara yaptirsa hem takim bu isin ciddiyetini anlar,hemde kaptan rahat eder
banuyu görmedim kizlar,benmi görmedim gelmedimi..
mervede yoktu galiba..
caglacigim bu hafta dönüyormusun bir cevap lütfen..
bide paylasim cok az kizlar,mesaj sayilarimiza dikkat edelim lütfen..
hepinizi öpüyorum,ilk firsatta yine burdayim
benim canim benBanuyu merak etmeye basladim
Kaptan ordan gizli gizli bakan sen misin yoksa öcü mu
canimsin sinavin iyi gecmis galiba,cok sevindim..akilda kirk sey olunca unutuyorum bazen kusura bakma..seni görünce hatirladimNe bilim kisir kalorili diye kalms aklimdaa yani sabahlari oglen falan o kadr dikkat edip aksam istedigim gibi olmayinca uzuluyorm ben :)) kisiri da cok severm olunca dayanamadm daaa
Vay kaptan gelmis uyarisini kibarca yapmis gitmis :)
Kolay gelsin kaptan idare ederz nolcak islerini bi an once hallet de gel ins
Günaydin canlarim..
kizlar biliyorum herhafta bisey cikiyor,buhaftada evin camlari degisiyor,o yüzden gelemiyorum
komsumuz yardim ediyor ve oda aksam geldiginden günde ancak 1 cam degistiriliyor..bu yüzden bu haftada fazla yokum..kovsaniz haklisiniz yani
ayfercigim oylama icin bizdede oluyor bazen demissin..canim biz 1 hafta nota aldiysak,diger hafta cabaliyoruzki sildirelim en azindan..bunun bilincindeyiz,4 hafta boyunca bunu farketmeyen üyelere her ceza hak bence..kaldiki 2 defa üst üste ceza almak icin bir 4 hafta daha gerekli..sonucta zayiflamak icin geliyoruz,her hafta kilo alinmazki bir takimda..daha öncede dedigim gibi,kaptan en az kilo verenleri belirleyip cezayi onlara yaptirsa hem takim bu isin ciddiyetini anlar,hemde kaptan rahat eder
mervede yoktu galiba..
askolsun canim,begenmemekte ne demek:26:Kaptan bir gorunup bir gidiyorsun kuzum bitmedimi yogunlugun yoksa bizi beğenmiyor musun kuzum
Günaydin canlarim..
mervede yoktu galiba..
Takimlar konusunda hskljsin kaptancim ben biraz daha derin bakıyorum saniri.. gelelim paylasima gelen giden yokki paylasim olsun genelde ayni kisiler takkm 13-14 kisi gelen standart 3 -4 kisi evet herkes yogun o zaman takim icindede acimasiz olalim nerde msj sayilarinerde grubun diger kalanlari ne menu var ne payladim hep ayni yada diger turlu menuyu paylasip yorumunu bile beklemeden gidiyorlar bu konutada el atmalisin herkes yogun olabilir ben en yogun gunumde burda liste hazirladim
haklisin ayfercigim..üstlenmek isteyen varsa menü ve mesaj kontrollerini verelim..bir kisi mesajlara dikkat etsin,bir kiside menülere...Takimlar konusunda hskljsin kaptancim ben biraz daha derin bakıyorum saniri.. gelelim paylasima gelen giden yokki paylasim olsun genelde ayni kisiler takkm 13-14 kisi gelen standart 3 -4 kisi evet herkes yogun o zaman takim icindede acimasiz olalim nerde msj sayilarinerde grubun diger kalanlari ne menu var ne payladim hep ayni yada diger turlu menuyu paylasip yorumunu bile beklemeden gidiyorlar bu konutada el atmalisin herkes yogun olabilir ben en yogun gunumde burda liste hazirladim
canim insallah haftayada bisey cikmazsa eski düzene dönerim..bisey cikmazsa tabikaptanim hosgeldin haftaya yeni fikrelerle bomba gibi donersin sen paylasim konusunda bi ayfer giriyor duzenli sanirim
Kizginlik degil canim benim hakli degilmiyim ama . Bende 35 i gecince paylasim yapmayim o halde cumada gelir kilomu bildiririm siram gelincede listemi yaparimbaci kizgin gordum seni :)
askolsun canim,begenmemekte ne demek:26:
ben bu mesaji görmeden aciklamistim aslinda
canim insallah haftayada bisey cikmazsa eski düzene dönerim..bisey cikmazsa tabi
kendine haksizlik etme,evet ayfer sagolsun bos birakmiyor ama sende buralarda olmaya gayret ediyorsun canim
Kizlar ozellikle Gülşah ve tugba
Simdi benim durumlari biliyorsunuz bilmeyen kalmadi
Cok coxuk istiyoruz ve korunmayi birakalida 8 ay oldu ee herseyde normsl hatta duper ama dr reglin ucuncu gunu cagirdi kesin klomen vercek yumurta takibi yapcak ama ben ilac kullanmak istemiyorum rezervi azaltiyor birde benim vucut hassas her ilaca tepki verir gitmek istemiyorum bence tedavi icin erken sizin fikrinizi almak istedim olmamasinin sebebide benim konuya cok takilmam dite düşünüyorum sizce haklimiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?