Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Amanin cok acimasiz ciktiniz kizlar ya :9: ben de tersi düşünüyorum tabi ki herkes cezasini cekmeli ama kaptanda nefes almaya firsat bulmali ki sopasini eline alsin birkac takim ekside kaliyor ama en dusuk olan liste haxirliyor simdi eger iki kez ustuste liste hazirlama olmazda diger eksilerde hazirlarsa belki kimse eksiye dusmez ama tabi ki oyu kaptan kullanacak bu benim nacizane fikrim bazen yerden kalkmak icin pozitif motive gerekir misal bizimde kotu zamanlarimiz oluyor takim icinde birbirimizi topluyoruz nasil ki bu bir yarisma olsada aslinda cuma gruplari olarakta ortada birbirine destek takimlar var bazi curuk elmalar disinda :60:

kanatsiz melegim benim canim kilo veremedigimiz hafta hepimizde bi vicdan azabi oluuor ertesi hafta toparliyoruz cogunluk diyetine sadik kalsa mumkunku dort hafta eksiye dusmek canim biz millet olarak biraz yumusaklik gorunce gevseriz moni eline sopayi alsin bence:)

Soyle bi durum ki uzun surmdi bizimki 2aya yakin. Ve hani oncesnde hic tanimiydm bile bazi huylarinisevdim bazi huylarindan nefret ettim ve ayrilma sebebimiz sakaylada olsa bana tokat atmasi. Ve ustunr ustluk donup eve geldm diye onun benden ayrilmasi. Sacma yani ve ablam.kesinlikle olmaz diyo. Sanirim o yuzdende aklimda kaldi cunku olmayacagini bile bile ugrastik ve olmadida. Bi defa ablama karsi geldim o beni haksiz duruma dusurdu bidaha karsi cikamam :/

kesinliklr donme tokatin sakasimi olur sen buyuk sozu dinle canim

Sabah(09:00)
1 dilim tuzsuz yagsiz peynir
2 dilim tam bugday ekmegi
Domates salatalik

Ogle(12:00)
1 kase tavuk corbasi bol acili
1kase yogurt naneli pul biberli
2 yk nohut

Ara(16:00)
3 adet yulafli biskuvi

Aksam(19:00)
1 kase mercimek corbasi
4 adet isaret permagi boyutunda lahana sarmasi etli
2-3adet fasulye tursusu

Su:2 lt
Spor:leslie 2 Mile
:8: ve misafirlikteyim ve kabul edin ne borek ne kek yedim ohhh

Kizlar ozellikle Gülşah ve tugba

Simdi benim durumlari biliyorsunuz bilmeyen kalmadi :9:
Cok coxuk istiyoruz ve korunmayi birakalida 8 ay oldu ee herseyde normsl hatta duper ama dr reglin ucuncu gunu cagirdi kesin klomen vercek yumurta takibi yapcak ama ben ilac kullanmak istemiyorum rezervi azaltiyor birde benim vucut hassas her ilaca tepki verir gitmek istemiyorum bence tedavi icin erken sizin fikrinizi almak istedim olmamasinin sebebide benim konuya cok takilmam dite düşünüyorum sizce haklimiyim
Canım 1 kere olmuş bidaha olmaması için hiçbir neden yok yeterki rabbim ol desin, bence tamamen psikolojik senin çok kafaya taktığın için olmuyor biraz sıyrılmaya çalışsan bide bitkisel bişeyler kullansan incir, tarçın çörekotu bal gibi , canım inan çok şanslısın bizim sorunumuz azosperm mikrotesede bile sperm bulamadılar suanda da son bir umut tedavı oluyor eşim bakalım rabbım ol dedıyse olucak elden bısey gelmıyor :31:
merhaba kızlarr. bugn öyle bir pzartesi kii ooff. ayrıldğım sevgilim barışmak için mesajlar flan attı sabahtan bi ona bozuldu moralim. o moral bozukluğuyla bi firmanın faturasını başkasına gndermişim ve patron buna çok kızıyo. karşı firmadaki kızı defalarca aradm kmse görmesn diye. uğraşmaktan ve moral bozuklğundan tlef oldum bugün :43: bide tam o sırada müdürümüz tadelle çikolata getirmezmiii bayılırıııımmmmmm :30: ama yemedim hala paketinde duruyo eve gidince ablamın kızına vericem :31: oof Allahım sevmek ve karşıdakinin buna değmemesi kafanın karışık olması ne zoorr :25::25:
canım bir laf varya denenmişi denemiyceksin bidaha, sanamki değişir huyları
Merhabalar kizlar..gelemedim özür..

kizlar paylasimda böyle bir oylama var..sizinde fikrinizi sormak istiyorum..ben hayir diyorum kendi adima,sonucta %30 cok fazla bir rakam degil,ve bunu üst üste 4 hafta basaramayan takim cezasini cekmeli..bunu kaptan ayralayacak artik ,takimdaki cürük elmalari secip listeyide onlara hazirlatsin gerekirse ama üst üstede ceza alsa liste hazirlansin diyorum..

sizde fikrinizi yazarsaniz aksama oyumuzu kullaniriz..aksam gelmeye calisirim..öptüm koskocaman:54:
sen ne dersen o kaptancım sorun yok

Domates salatalik

2 yk nohut

3 adet yulafli biskuvi

1 kase mercimek corbasi
2-3adet fasulye tursusu

süpersin canım :46::46::46:

menümm

kahvaltı: 1 haş yumurta, 2 dlm ekmek, roka maydanoz turp , lor peynir, 5 tane zeytin, 1 kupa kayısılı form çay

ara: 1 portakal

ara: 1 kupa 2 si bi arada, 4 tane çizi

akşam: 1 tabak pırasa, 1 dlm ekmek, salata

1,5 lt su
spor: 5 dk trambolin+50 mekik (hamlamışım)

yatmadan 1 elma yerim su içmeye devammm

Domates salatalik

2 yk nohut

3 adet yulafli biskuvi

1 kase mercimek corbasi
2-3adet fasulye tursusu

Vaalla menu superr

Canım 1 kere olmuş bidaha olmaması için hiçbir neden yok yeterki rabbim ol desin, bence tamamen psikolojik senin çok kafaya taktığın için olmuyor biraz sıyrılmaya çalışsan bide bitkisel bişeyler kullansan incir, tarçın çörekotu bal gibi , canım inan çok şanslısın bizim sorunumuz azosperm mikrotesede bile sperm bulamadılar suanda da son bir umut tedavı oluyor eşim bakalım rabbım ol dedıyse olucak elden bısey gelmıyor :31:

Aynen haklisn degiscgini sanmyorum

menümm

kahvaltı: 1 haş yumurta, 2 dlm ekmek, roka maydanoz turp , lor peynir, 5 tane zeytin, 1 kupa kayısılı form çay

1,5 lt su

Guzelll tebrik ederimm

Domates salatalik

2 yk nohut

3 adet yulafli biskuvi

1 kase mercimek corbasi
2-3adet fasulye tursusu

canim hayranim iradene ayakta aljisluyorum seni

menümm

1,5 lt su

guzel menu galiba sanirsam bu haftada birinciyiz

sabah kayisi ceviz
kahvalti yumurta peynir zeytin yesillik tereyag bir cavdar
ara portakalceyrek simit kizimdan kalan
ogle bir tabak kiymali yesil fasulye yogurt salata
ara sutlu neskafe
aksam salata bir ortaboy balik kucuk bilr denilebilir tere
ara kucuk hobilerden kan sekerim dustude:)
spor gururla sonar 1,15dakika acik hava yuruyus
su 3 lt uc bardak bitki cayi

Bende mnumu yazayim. Mobilden girince iyi oluyomus ya :)
Sabah : kepek.ekmegin 2 kosesi ama ufak bi sekilde yani . 2 dilim sayalim. Bi kibrit kutusundan az buyuk peynir 2 bardak cay. Yumurta haslayamadim bizim mutfak amerikan sekilde o yuzden uyuyolar diye yapamadim.
Ara yok
Oglen bi tabak kuru fasulye bol pul biberli bi dilim kepek ekmek ve birazcik tursu
Ara yine yok
Toplam 2 lt su ve toplamda 5 buyu bardak cay.
Spor olarakta gun icinde surekli merdiven inip cikiyorm :D

Bende mnumu yazayim. Mobilden girince iyi oluyomus ya :)
Sabah : kepek.ekmegin 2 kosesi ama ufak bi sekilde yani . 2 dilim sayalim. Bi kibrit kutusundan az buyuk peynir 2 bardak cay. Yumurta haslayamadim bizim mutfak amerikan sekilde o yuzden uyuyolar diye yapamadim.
Ara yok
Oglen bi tabak kuru fasulye bol pul biberli bi dilim kepek ekmek ve birazcik tursu
Ara yine yok
Toplam 2 lt su ve toplamda 5 buyu bardak cay.
Spor olarakta gun icinde surekli merdiven inip cikiyorm :D

gozdecigim aksam nerde az olmu sanki kitliga sokma vucudu sonra canim

hayırlı geceler

menumu yazayım kızlaaar

sabah
2 yumurta sarısı
1dilim ekmek
1 dilim peynır

ara
2 mandalina

oğle
fırında mucver
yogurt

aksam
yesil mercimek yemegi
1 dilim ekmek
salata

su:2lt
spor yapamadım(iş görüşmesine gittim kostura kostura 2 saat yurudum araba kullanmadım)
elmalı tarcınlı cay
kusburnu
sekersız kahve

Bebislerle ugrasmaktan aksami unutmusum :D
4 tane ufak sigara boregi yarim salatalik yarim domates vede cay. Bide isten geldigim gibi ablam disari cikti o yuzden 1 yesil elma 3tane cubuk kraker[etiformun kepeklisinden]
Aksam sigara boregi dışında menun güzel canım.
hayırlı geceler

menumu yazayım kızlaaar

sabah
2 yumurta sarısı
1dilim ekmek
1 dilim peynır

ara
2 mandalina

oğle
fırında mucver
yogurt

aksam
yesil mercimek yemegi
1 dilim ekmek
salata

su:2lt
spor yapamadım(iş görüşmesine gittim kostura kostura 2 saat yurudum araba kullanmadım)
elmalı tarcınlı cay
kusburnu
sekersız kahve
Canim inşallah is gorusmende menun gibi güzel gecmistir

Çok yorgunun yazmaya bakmaya Halim kalmadı kızlar. Sizi özledim yarın görüşürüz inş.
Bügünde diyet kaçtı yarından itibaren düzene girmem lazım diyetisyen arayıp kızdı walla :17:
:20::20: sulecim o halde son ucgunu sıkı tutman lazim
selamlarrr
ben geldim,nasilsiniz kizlar
cok özledim sizi:16:
Kaptan bir gorunup bir gidiyorsun kuzum bitmedimi yogunlugun yoksa bizi beğenmiyor musun kuzum :23:

sabah kayisi ceviz
kahvalti yumurta peynir zeytin yesillik tereyag bir cavdar
ara portakalceyrek simit kizimdan kalan
ogle bir tabak kiymali yesil fasulye yogurt salata
ara sutlu neskafe
aksam salata bir ortaboy balik kucuk bilr denilebilir tere
ara kucuk hobilerden kan sekerim dustude:)
spor gururla sonar 1,15dakika acik hava yuruyus
su 3 lt uc bardak bitki cayi
Canim su kizdan kalanlari migdeye indirmeyi biraksan atacam gunah diye dusunme kediciklrr kuslar kopeklrr var sokaklarda onu mideye atip atip sana emanet vucuda yazik degil mi hobby i kocuna bırakıyorum o vrrsin cezacigini

canim hayranim iradene ayakta aljisluyorum seni
:42:
menümm

1,5 lt su

Gayet güzel canim cizi oglen o kadarda goze batmiyor

Gulsahcim oyle valla rabbim ol derse olur sizinle ayni sorunu yasayan arkadasim vardi esi tam ameliyat olscaktiki ikizlere hamile oldugunu ogrendi
Rabbim buyuk isteyenleri aratmasin

Back