Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kizlar ozellikle Gülşah ve tugba

Simdi benim durumlari biliyorsunuz bilmeyen kalmadi
Cok coxuk istiyoruz ve korunmayi birakalida 8 ay oldu ee herseyde normsl hatta duper ama dr reglin ucuncu gunu cagirdi kesin klomen vercek yumurta takibi yapcak ama ben ilac kullanmak istemiyorum rezervi azaltiyor birde benim vucut hassas her ilaca tepki verir gitmek istemiyorum bence tedavi icin erken sizin fikrinizi almak istedim olmamasinin sebebide benim konuya cok takilmam dite düşünüyorum sizce haklimiyim

Gunluk yoklama

Ayfer burda
Dilek burda
Blue burda
Gulsah burda
Cagla (ugradi gitti)
Gozde (ugradi gitti)
Kaptan( ugradi gitti)
Hilal burda
Yasemin ozel nedeni var burda sayilir
Şule sa ah geldi gecmiste boguldu
Merve yokkk
Banu yokkk
Ahsen yokk
Tugba burda

Anladımm ben görünce hatırlatma amaçlı paylaşayım dedimm

aa öyle mi, benim de eşimin eski kurumu hazine, uzmandı, ben de dtmdeydim:) eskiden:)
inşallah hepimiz hedefimize ulaşırız hayırlısı bakalım:)

Öyle mii, memnun muydu acaba eşinn?? Neden ikiniz de ayrıldınız hayırdır :44:
İnşallahh ulaşırız aminn

bak buna üzüldüm keşke yemeyip başka biseyden yana kullansaydın

ah şu diyet bi bitsin neler yiycem sonra kendimi gene burda bulucam

Evet ya ben de üzüldüm baya iştahla girişmiştim sonuç hüsran
Hhehe yapma yapma öyle şeyler arada küçük kaçamakları o yüzden dah amantıklı buluyorum yoksa sonra ne yicemizi sapıtırız

Bence de çok haklı düşünüyorsun biraz zamana bırakmak lazım önce, her şey normalken olmuyorsa daha zamanı gelmemiştir, Allah verecek size tatlı tatlı çocuklar eminimmm ve 8 ay da çok uzun bir zaman değil aslında fazla takılmamaya çalış Ayfercim ablacım, Allah gönlüne göre versn ama ben de çok haklı buldum seni Akışına bırakmaya çalışın bir süre..

iyiaksamlar kizlar yogun bir pazartesiydi gine camlari silecektim yagmur muthis yagdi silemedim yagsinda yeterki bende oglumun odasini dip kose temizledim.pazara gittim bol bol yesillik aldom simdi bi cay keyfi yapiuotum ezan okunana kadar ondan sonra buzdolabi silip yerlestirecem aksamada balik yapicam

benim telden heo ack goruniy nedense kapatmiyotum tam demekki

merhaba kızlarr. bugn öyle bir pzartesi kii ooff. ayrıldğım sevgilim barışmak için mesajlar flan attı sabahtan bi ona bozuldu moralim. o moral bozukluğuyla bi firmanın faturasını başkasına gndermişim ve patron buna çok kızıyo. karşı firmadaki kızı defalarca aradm kmse görmesn diye. uğraşmaktan ve moral bozuklğundan tlef oldum bugün bide tam o sırada müdürümüz tadelle çikolata getirmezmiii bayılırıııımmmmmm ama yemedim hala paketinde duruyo eve gidince ablamın kızına vericem oof Allahım sevmek ve karşıdakinin buna değmemesi kafanın karışık olması ne zoorr

evet canimMasallah sana
evet kızlar atlattım bugunde battanıye altında keyf yapıcam havada yağmurlu ohhh bol bol bıtkı cayı içerim :126:
ay guzel bi ask flimide seyredeydin

bende bir defa gitmisyim arkafslarla esimle asmali konagin patladugi donem cok keyifliydi

Son düzenleme:
ooh maşallah balık misss
menünü çok beğendiim özelliklede karnıbaharıııı önceden ağzıma sürmyen ymekte karnıbahar olsa sofraya oturmayan ben artık karnıbahar delisiyiimm off ağzım sulandıı

Merhabalar kizlar..gelemedim özür..

kizlar paylasimda böyle bir oylama var..sizinde fikrinizi sormak istiyorum..ben hayir diyorum kendi adima,sonucta %30 cok fazla bir rakam degil,ve bunu üst üste 4 hafta basaramayan takim cezasini cekmeli..bunu kaptan ayralayacak artik ,takimdaki cürük elmalari secip listeyide onlara hazirlatsin gerekirse ama üst üstede ceza alsa liste hazirlansin diyorum..

sizde fikrinizi yazarsaniz aksama oyumuzu kullaniriz..aksam gelmeye calisirim..öptüm koskocaman

ay kiyamam canim hayirsiz biriyse bunu ozellikle cevredeki dis gozler soyliyorsa cunku sen objektif bakamazsin ask adamin gozunu kor ediyor sakinnn donme ilerde hayatin zindan olacagona simdi ayrilik acisi yasa inan daha iydir

Aynen canim dun anem dedi onundan kurtsjdan iki sene sonra olmus sorun olmadigina gore rabbim buyuk onu bekleyecegiz
Valla canim çikolatayi yememekle iyi yapmissin . Fatura yanlis gitmis cok onemli drgil tabi farkli fiyat verdiyseniz baska firmslara belki ondan onun icin cok onemlidir fiyat sirri aciga cikiyor. Gelelim sevgili meselene bak eger seviyorsan tekrar deneyebilirsin cunku yok iyle sarkilardaki sgibi severek ayrilalim diye bi olay iliklerine kadar nefret ederek ayrilmali insan ki aklinda ne acabasi nede arkada goxu kalsin.
Ne yasadigini bilmiyorum ama misal ben esimle severek ayrildim hani bide ayni yerde calisiyiruz surekli goz goze yanindan gecse kokusuna hasretsin neyse bu gitti nisanlandi : bide geldi nisanlanmadan once dediki kesin eminsin dimi beni sevmiyorsun bak boyle boyle annemlr israr ediyor filan dedim eminim bitti icim kan agliyor yigitlige ... surmuyorum.
Neyse tam 1 ay nisanli kaldi bi sabah geldi sen beni sevmesende ben seni unutamiyorum nisanlimdanda ayrilacagim dedi
Dedim ki sen bilirsin hicbirseyin sebebi yada sinucu olamam senin hayatin dedim. Neyse zaman gectii aylar sonra biz yeniden basladik kafsr iste simdi deli gibi asik bir kocam var ve ona deli gibi asik birde ben varim. Kismetin neyse onu yasiyorsun ama seviyorsan birakma birle derim
benim telden heo ack goruniy nedense kapatmiyotum tam demekki

kaptanim ayni dusunuyorum laylom icin burda degiliz 14 takimda arkadslarda isi ciddiyete dokup kilo vericekler yada kaptan duygusallik yapmiyacak buranin degerini bilmeyene yol gosterecek bizlerde eksiye dustugumuz hafta oluyor ama ertesi hafta toparliuoruz 14.takimda emege saygi gosterecek mesala puskuutun emegine kaptanlarinin emegine ya yuzde otuzun ustune cikacaklar yada cezalarini cekecekler moni kardeste artik eline sopayi alsin bence

ay kiyamam canim hayirsiz biriyse bunu ozellikle cevredeki dis gozler soyliyorsa cunku sen objektif bakamazsin ask adamin gozunu kor ediyor sakinnn donme ilerde hayatin zindan olacagona simdi ayrilik acisi yasa inan daha iydir

Amanin cok acimasiz ciktiniz kizlar ya ben de tersi düşünüyorum tabi ki herkes cezasini cekmeli ama kaptanda nefes almaya firsat bulmali ki sopasini eline alsin birkac takim ekside kaliyor ama en dusuk olan liste haxirliyor simdi eger iki kez ustuste liste hazirlama olmazda diger eksilerde hazirlarsa belki kimse eksiye dusmez ama tabi ki oyu kaptan kullanacak bu benim nacizane fikrim bazen yerden kalkmak icin pozitif motive gerekir misal bizimde kotu zamanlarimiz oluyor takim icinde birbirimizi topluyoruz nasil ki bu bir yarisma olsada aslinda cuma gruplari olarakta ortada birbirine destek takimlar var bazi curuk elmalar disinda

Son düzenleyen: Moderatör:

Soyle bi durum ki uzun surmdi bizimki 2aya yakin. Ve hani oncesnde hic tanimiydm bile bazi huylarinisevdim bazi huylarindan nefret ettim ve ayrilma sebebimiz sakaylada olsa bana tokat atmasi. Ve ustunr ustluk donup eve geldm diye onun benden ayrilmasi. Sacma yani ve ablam.kesinlikle olmaz diyo. Sanirim o yuzdende aklimda kaldi cunku olmayacagini bile bile ugrastik ve olmadida. Bi defa ablama karsi geldim o beni haksiz duruma dusurdu bidaha karsi cikamam :/

Aaa asla olmaz canım ne haddine saka bile olsa ki ablan cok hakli. Bugun saka ile tokat atan yarin saka diye ne yapar kimbilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…